Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-08-23 13:54:40

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm a beszámolót kedvesem! Nagyon jól éreztem magam és várom az ismétlést! Puszillak addig is!

Beszámoló Evelyn +36702335902 119056 szexpartner

Carlos0011 a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
gyönyörű arc
kihagyhatatlan kölcsönös francia
tényleg élvezi
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-en egyeztettünk simán ment mint mindig. A bővebb infóban mindenről tökéletes tájékoztatást kap az ember. Nagyon rugalmas lehet vele egyeztetni bármikor.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Bkv-val mentem mint általában a Ferenciek terénél van 2 perc sétára a búvóhely. Autóval a közeli utcákban vagy parkoló házban lehetséges. Az utca behajtási engedélyes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás tiszta és rendezett mint mindig. A fürdő felszereltsége kifogástalan. Bőven van választék tusfürdőből, szájvíz, kézfertőtlenítő és intim mosakodó is megtalalható. Tiszta törölköző adott. Az akció helyszíne egy hatalmas szoba és egy kényelmes franciaágy.
Evelyn külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
A fotóknak megfelelő nagyon jó benyomást keltő és szimpatikus Evelyn. Mindig szexi öltözékben vár ami nagyon imponáló. Nincs olyan ami ne tetszene rajta, imádok hozzá járni.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 119056 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 119056 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-08-23 15:12:31 erotikus masszázs 1190565. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-08-23 15:12:31 erotikus masszázs 1190566. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-08-23 15:12:31 erotikus masszázs 119056
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Megérkezésemkor puszi puszi csók, le a cipő és irány a szoba. Kis beszélgetés hogy ki hogy van, kivel mi történt. Utána ruha le irány a tusoló, ahol van kád és zuhany is. Tusolás, szájápolás és irány a szoba ahol Evelyn már meztelenül vár rám. Elindul a heves csókcsata és simogatás, közben araszolás az ágy felé. Mikor kiéltem magam finom puha csókos száján jött a hason fekvés és kezdetét vette a csodálatos masszázs. Mindig jól esik amikor megmaszíroz, nem erős nem gyenge de mindig eltalálja mire van szükségem. Ezt be tudom annak hogy mindig hozzá megyek amikor le kell vezetnem a gőzt mert nála ezt meg is kapom. Amikor a masszázsnak vége ismét csókok és elkezdjük egymás kincseit életre kelteni. Nekem nem kell sok mert tudom hogy Evelyn kezébe jó kezekben vagyok :) amikor már igen áll a cerka és a nuni is kellően nedves akkor jön az amit az ember mindig nagyon vár. Előtt a pillanat az Evelyn élményre, szép finoman elkezdte szopogatni a cerkát és egyre jobban haladt mélyebbre. Imádom amikor csinálja, és közben a kezemmel játszadozok a lábai közötti csemegével. Mondanom sem kell de már tudja hogy mikor kell 69-be váltani és midig tudja hogy hova helyezkedjen és ő hogy csinálja. Ezért szeretek hozzá járni mert már igen ki ismertük egymást hogy ki mit szeret. A nagy adok kapok közben egy kicsit a popsit is kényeztetésbe veszem a nyelvemmel mert egyszerűen gyönyörű és csábítja az ember nyelvét hogy gyere játsz velem. Igen jó a hangulat amikor mondtam hogy húzzuk fel a védő felszerelést és kezdjük meg a szokásos rituálét 🙂 lovagló pózzal kezdtünk amit nagyon imádok és jól is csinálja. Rám simul közbe kapom a nagy csókókat amivel még jobban feltűzeli a kedélyeket. Póz váltás és jön a hason fekve hancurózas, közben csókolgatom a nyakát amit igen jól fogad mindig. Fülébe sugom hogy a kis szájába szertnék a csúcsra jutni. Amint éreztem hogy lassan itt a vég Evelyn már húzta is le a gumit és megkezdte a heves kényeztetést hogy a vágyam kicsit se tudjon lankadni. A fellegekbe repítette a kis haveromat, hatalmas finálét csapott örömében. Utána jött a kényelmes pihenés és beszélgetés, nevetgélés. Imádok beszélgetni Evelynnel mert okos értelmes és jó összhangba tudunk kerülni. Igazi barátnő fealing. Amikor előtt az idő akkor egy gyors tusi és öltözés. Tavozáskor hatalmas csókkal koronázták meg a randit.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrát nem vettem igénybe hisz alig van neki ami nagyon szimpatikus számomra. Nagyon korrekt mindenbe, semmi rosszat nem lehet mondani rá. Egyszerűen imádom a csajszit.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jó érzéssel távoztam, Evelyntől máshogy nem is lehetne távozni. Korrekt, aranyos, gyönyörű arc és hozzá egy fantasztikus alak. Kell ennél több, mert szerintem nem. Imádok hozzá járni, mindig fantasztikus lesz a végeredmény. Ezer csók drága Evelyn és még látjuk egymást :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2023-08-25 13:18:06
Azt jól az eszünkbe vésted, hogy imádsz Evelynhez járni :-) ami nem is csoda... ezzel együtt is kedves hangulatú, kompakt beszámolót írtál, köszönet érte!
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2023-10-23) : A csatolmányhoz érve forró csókkal köszöntötte a zsákos családot, majd felváltva cuppogott a golyókon, miközben a szemem úgy szikrázott a gyönyörtől,mint a zárlatos villanykörte.

(2023-10-11) : Törölközés, Listerinezés után a szobában francia ágyon folytattuk az együttlétet. A tervezett masszázst Evelin szóba hozta, de a hangulatom azt diktálta, hogy inkább kihagyom. Kölcsönös símogatás, ölelkezés folytatódott immár vízszintes helyzetben.

(2023-02-17) : Egy idö utàn kèrtem vèdöszerkot es felugrott a kèrdès hogy akkor hogyan is induljon a "meccs" (itt is kereste a kivànsàgomat). Èn kèrtem a lovaglos taktikàt ugyanis gyönyörködhettem eme gyönyörü nöben. Durranàs utàn pihi jött. Nagyon jòt beszèlgettünk, söt majdnem elszaladt az idö is,

felejthetetlen: 35db
(2023-11-24) : Finoman csókolóztunk és én elindultam délre. A gyönyörű kebleknél kissé elidőztem, a sóhajok már gyakrabban hagyták el Evelyn ajkait. De a cél a combok között várt. Nagy buzgósággal vetettem bele magam a következő negyedóra nyelvtáncába. Különböző irányban és erősséggel próbálkoztam, de a finom nyelcsapások értek igazi célt. De nem maradt adósom csodás vendéglátóm sem: a hátamra feküdtem, Ő erre végigcsókolta a felsőtestem és a combjaim közé helyezkedett.

(2023-11-21) : Ezután gumit húzott a farkamra és lovagló pozicióban kezdtünk el szexelni. Én diktáltam a tempót, közben a mellei ringatóztak az arcamon, elég jó kezdés volt. Következett a misszionárius póz, itt apró csókokat is tudtam adni neki közben és átöltük egymást, igazán barátnős érzés volt.

(2023-11-20) : Letérdelt elém és finom ajkaival elkezdte puszilgatni a szerszámom amig az teljesen fel nem ágaskodott, utána finoman bekapta és játszott a nyelvével ami mindig nagyon jól esik.

nagyon jó: 26db
(2023-11-22) : Minden technikáját bevetette, hogy hepi finis legyen. A kedvenc pózomban lett végem. Ahogy Én állok az ágyon, Evelyn meg térden áll előttem és úgy élveztem az ajkai közé.

(2023-11-18) : Evelyn igazán szívesen és jól csókol. Nemcsak szájrapuszi, hanem igazi nyelves-lelkes csók. Közben simiztem és somáztam Evelyn cickóit. Jól láthatóan jól esett neki. Középállásba kéredzkedtem, ahol hosszasan nyalakodtam, miközben vagy a ciciket gyömködtem,

(2023-09-13) : The back massage was good, not to hard not to soft and hitting the right places. The leg massage didn't do that much for me but it was pleasant enough. We talked quite a bit during that part as well so that might have impacted and taken away some focus.

: 39db
(2023-10-14) : Mindenkinek más a technikája, Evelyn jellemzően a makkot és a makk alatt dolgozza meg a szerszámot, hihetetlen jól ráérezve az igényre. Kezével csak kérésre dolgozik, jómagam direkt kértem, hogy masszírozza alul a farkam,

(2023-09-24) : Leültünk, kicsit simogattuk egymást, majd lassan lehajolt és franciázni kezdett. Lassan és érzikien csinálta, közben simogattam, és koncentráltam, hogy bírjam valameddig. Majd kis idő után cseréltünk, és én kezdtem el nyaldosni ott lent ujjazással felváltva.

(2023-08-15) : Kézi támogatással bemutatott francia lecke vette kezdetét. Itt hamar sikerült rátalálnia arra a pontra, ami egy pillanat alatt a határokig repített, ezen egy közös nevetés után folytatta a kínzásomat. Ezalatt még többször felültetett a hullámvasútra, miközben én a helyzetemet élvezve és kihasználva tudtam megcsodálni a testén lévő tetoválásokat.