Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-08-23 13:54:40

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm a beszámolót kedvesem! Nagyon jól éreztem magam és várom az ismétlést! Puszillak addig is!

Beszámoló Evelyn +36702335902 119056 szexpartner

Carlos0011 a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
gyönyörű arc
kihagyhatatlan kölcsönös francia
tényleg élvezi
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-en egyeztettünk simán ment mint mindig. A bővebb infóban mindenről tökéletes tájékoztatást kap az ember. Nagyon rugalmas lehet vele egyeztetni bármikor.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Bkv-val mentem mint általában a Ferenciek terénél van 2 perc sétára a búvóhely. Autóval a közeli utcákban vagy parkoló házban lehetséges. Az utca behajtási engedélyes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás tiszta és rendezett mint mindig. A fürdő felszereltsége kifogástalan. Bőven van választék tusfürdőből, szájvíz, kézfertőtlenítő és intim mosakodó is megtalalható. Tiszta törölköző adott. Az akció helyszíne egy hatalmas szoba és egy kényelmes franciaágy.
Evelyn külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
A fotóknak megfelelő nagyon jó benyomást keltő és szimpatikus Evelyn. Mindig szexi öltözékben vár ami nagyon imponáló. Nincs olyan ami ne tetszene rajta, imádok hozzá járni.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 119056 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 119056 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-08-23 15:12:31 erotikus masszázs 1190565. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-08-23 15:12:31 erotikus masszázs 1190566. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-08-23 15:12:31 erotikus masszázs 119056
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Megérkezésemkor puszi puszi csók, le a cipő és irány a szoba. Kis beszélgetés hogy ki hogy van, kivel mi történt. Utána ruha le irány a tusoló, ahol van kád és zuhany is. Tusolás, szájápolás és irány a szoba ahol Evelyn már meztelenül vár rám. Elindul a heves csókcsata és simogatás, közben araszolás az ágy felé. Mikor kiéltem magam finom puha csókos száján jött a hason fekvés és kezdetét vette a csodálatos masszázs. Mindig jól esik amikor megmaszíroz, nem erős nem gyenge de mindig eltalálja mire van szükségem. Ezt be tudom annak hogy mindig hozzá megyek amikor le kell vezetnem a gőzt mert nála ezt meg is kapom. Amikor a masszázsnak vége ismét csókok és elkezdjük egymás kincseit életre kelteni. Nekem nem kell sok mert tudom hogy Evelyn kezébe jó kezekben vagyok :) amikor már igen áll a cerka és a nuni is kellően nedves akkor jön az amit az ember mindig nagyon vár. Előtt a pillanat az Evelyn élményre, szép finoman elkezdte szopogatni a cerkát és egyre jobban haladt mélyebbre. Imádom amikor csinálja, és közben a kezemmel játszadozok a lábai közötti csemegével. Mondanom sem kell de már tudja hogy mikor kell 69-be váltani és midig tudja hogy hova helyezkedjen és ő hogy csinálja. Ezért szeretek hozzá járni mert már igen ki ismertük egymást hogy ki mit szeret. A nagy adok kapok közben egy kicsit a popsit is kényeztetésbe veszem a nyelvemmel mert egyszerűen gyönyörű és csábítja az ember nyelvét hogy gyere játsz velem. Igen jó a hangulat amikor mondtam hogy húzzuk fel a védő felszerelést és kezdjük meg a szokásos rituálét 🙂 lovagló pózzal kezdtünk amit nagyon imádok és jól is csinálja. Rám simul közbe kapom a nagy csókókat amivel még jobban feltűzeli a kedélyeket. Póz váltás és jön a hason fekve hancurózas, közben csókolgatom a nyakát amit igen jól fogad mindig. Fülébe sugom hogy a kis szájába szertnék a csúcsra jutni. Amint éreztem hogy lassan itt a vég Evelyn már húzta is le a gumit és megkezdte a heves kényeztetést hogy a vágyam kicsit se tudjon lankadni. A fellegekbe repítette a kis haveromat, hatalmas finálét csapott örömében. Utána jött a kényelmes pihenés és beszélgetés, nevetgélés. Imádok beszélgetni Evelynnel mert okos értelmes és jó összhangba tudunk kerülni. Igazi barátnő fealing. Amikor előtt az idő akkor egy gyors tusi és öltözés. Tavozáskor hatalmas csókkal koronázták meg a randit.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrát nem vettem igénybe hisz alig van neki ami nagyon szimpatikus számomra. Nagyon korrekt mindenbe, semmi rosszat nem lehet mondani rá. Egyszerűen imádom a csajszit.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jó érzéssel távoztam, Evelyntől máshogy nem is lehetne távozni. Korrekt, aranyos, gyönyörű arc és hozzá egy fantasztikus alak. Kell ennél több, mert szerintem nem. Imádok hozzá járni, mindig fantasztikus lesz a végeredmény. Ezer csók drága Evelyn és még látjuk egymást :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2023-08-25 13:18:06
Azt jól az eszünkbe vésted, hogy imádsz Evelynhez járni :-) ami nem is csoda... ezzel együtt is kedves hangulatú, kompakt beszámolót írtál, köszönet érte!
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 15db
(2024-04-11) : Lassan éreztem hogy végem lesz így mondtam Evelynnek hogy gyorsan üljön rám és végezzen ki. Nem kellett kétszer mondani már rajtam is volt és keményen meglovagolta a farkam amíg el nem mentem.

(2024-04-08) : Nem tudom, hogy képes egy ilyen pici lány ilyen könnyedén rámcsuszanni, de valahogy csak összehozta. Először csak térdelős lovacskázás volt, majd felgugolt, és tartott egy kis bemutatót a komolyabb skillekből is,

(2023-12-16) : Helyet cseréltünk és ismét "Evelyn élmény" következett. Nagyon finoman, lágyan, szinte leheletszerűen - fel-fel nézve - fokozta kábultságomat amíg el nem "repültem".

felejthetetlen: 32db
(2024-04-28) : Felvetette, hogy forduljunk 69-be, hogy neki is legyen mivel játszania. Így is tettünk, és most már kölcsönös lett a kényeztetés. Megtapasztalhattam végre az Evelyn-élményt, ami tényleg élmény a javából. Nem tudom, hol tanulhatta, de nagyon egyedi és nagyon izgató a technikája

(2024-03-10) : Amikor kész voltam mondta hogy most ő következik és elkezdett játszani a haverommal ami jó fickos volt. Lassan a kezével kezdte egy két köpés a makkra hogy jól csússzon. Bemelegítés vége jött az Evelyn élmény, na az egy varázslatos élmény amit kihagyni nem lehet.

(2024-02-02) : sodás nem bírom azt a száj és nyelv munkát egyszerre, imádom és sose akarnám hogy abba hagyja. 69-re invitáltam hogy én is adják valami finomságot neki. Nagyon jó volt, és jól mozog a nyelvemen hogy mindenhova jusson belőle

nagyon jó: 37db
(2024-04-29) : Szopás közben mint egy kolibri a szárnyál, ugy repked a nyelve az ember farkán, tényleg nagyon jó és eléggé izgató élmény. Nagyon össze kellett szednem a koncentrációmat, hogy ne legyen baj. Természetesen ügyes voltam és kontrol alatt tartottam mindent.

(2024-03-26) : Itt már több pózt is kipróbáltunk, az Ő kedvence a hasonfekvő helyzet, nekem a lovaglás jött be a legjobban az arcomban himbálózó cicikkel, szopogatni való bimbókkal.

(2024-03-09) : Evelyn az ágyra invitált, ahol ledobtam magam tengericsillag pózba, hagytam hogy bemutassa, mit tanult a francia képzéseken. Már merev voltam, nem kellett hangulatba hozni, így azonnal a tárgyalásba kezdhetett a lábaim közé kuporodva.

: 44db
(2024-04-21) : Egyik kezével húzogatta közben, míg másikkal a kérésemre a zacskót simogatta. Egyre erőteljesebb érzéseket keltet bennem és mikor jeleztem, hogy itt a vég, a szájába vett és minden ott is landolt és hagyta végig a szájában,

(2024-02-06) : Amikor jó állapotban voltam kezébe és szájába vette az irányítást. Ennél jobb nem is kell az Evelyn élmény tényleg fantasztikus. Már igen csak csőre voltam töltve amikor véletlen meghúztam a ravaszt és elsült a fegyverem,

(2024-01-01) : Végül kezdetét vette az én franciás kényeztetésem, amit változatos technikával abszolvált, miközben a tükör felé pucsított. Hol gyorsabban, hol lassabban miközben nyelvével és ajkaival finoman kényeztettet engem,