Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-07-21 15:04:54

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm a beszámolót! Köszönöm, hogy rólam írtad az elsőt! Nagyon jól összefoglaltad a randit. Várlak vissza, addig is puszillak

Beszámoló Evelyn +36702335902 118778 szexpartner

Kicsién01 a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Telefonon beszéltünk és nagyon készséges volt ahol tájékoztatást kaptam mindenről. Itt az oldalon keltette fel a figyelmemet a hirdetése. VTR-t küldtem neki ahol bő információ szolgál a randevúval kapcsolatban. Nagyon rugalmas és korrekt Evelyn.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Bkv-val érkeztem és a Ferenciek terétől két perc sétára van a találkahely. Könnyű megközelítés bár autóval csak parkolóház vagy egy másik utca mert behajtási engedélyes. Ami még tetszett hogy nagyon diszkrét és persze nem kell várni ha megérkezik az ember.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A lakás nagyon szép és gusztusosan berendezett, igényes kornyezet, tisztaság fogadott. Nagy hatalmas szoba amire külön 5 csillagot adok. Szép előszoba és a fürdőszoba tisztasága felér egy 5 csillagos szállodáéval. A fürdő felszereltsége ami szem szájnak ingere azt ott mind meg lehet találni. Tusfürdő hegyek, dezodor választék bőven és több fajta szájvíz, ami még megfogott hogy kézfertőtlenítő is helyet kapott a fürdőben ami igen ritka. 5 csillag pluszban. Illatos friss törülköző választék.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A fotóknak teljesen megfelelő, egy szexi dögös hölgy ahogy a képeken is látszik. Gyönyörű arca és csábos mosolya azonnal megfogja az ember tekintetét, le se vettem róla a szemem. Minden tetszik rajta, nem tudnék még ha akarnék se olyat mondani ami nem.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 118778 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 118778 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-07-22 00:49:22 erotikus masszázs 1187785. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-07-22 00:49:22 erotikus masszázs 1187786. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-07-22 00:49:22 erotikus masszázs 118778
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Megérkezésemkor kis lenge köntösben fogadott ami igen szemléltette hogy mi is vár rám a későbbiekben ami igen tetszett. Puszi váltás után bementünk a szobába ami egyből melegséget árasztott, hatalmas és nem az a kis kuckó amibe csak egy ágy fér el. Kicsit beszélgettünk hogy oldjuk a feszültséget amit igen jól fel is oldott. Után le a ruci és irány a tusoló. Amikor kész voltam irány a szoba ahol Evelyn már ruha nélkül várt rám. Ezután egy kis incselkedős puszik és nyelvcsaták következtek. Amikor ki éltem ezt a fogadtatást a fürdőből megérkezve irány az ágy és jött a simgatós kényeztetés. Nem kapkodtunk de igen fel tudta a hangulatot így is tüzelni hogy forrjon a levegő. Miután felmértem mindent jött az Evelyn élmény amit nagyon vártam mert sokat olvastam róla. Meg kell mondani hogy ilyen élményben még nem volt részem. Isteni a franciája. Utána kértem hogy 69-ben folytassuk aminek nem volt ellene sőt... nagyon jó kis adok kapok volt és jól reagált a kényeztetésemre ahogy láttam igen jól nedvesedett a nuni. Már a hangulat tetőfokán voltunk amikor szóltam hogy húzzunk gumit a parancsnokra mert már el akar merülni a vágyak barlangjában. Lovagló pózban kezdtünk amit istenien csinál és közben játszottam a gyönyörű cicikkel. Szilikonos de nagyon szép formás és jól tapintható, nem is érezni rajta, nem olyan mint egyes lányok lufira fújt melle. Után kutya póz és jött a kellemes csuszkálás a szűk forró és nedves punciban. Már nem.volt sok hátra ahogy éreztem és kértem hogy készüljön mert lassan jövök, le a gumi és jött a kicsit vadabb cumi ahogy kértem. Rendesen elintézett amit a kis paracsnok is megmutatott. Rendesen tele lett a szája a forró nedüvel amit igen jól fogadott. Kész voltunk, teljesen kimerülten és kifacsarva feküdtem az ágyon mint egy partra vetett hal. Kicsi pihi es beszélgetés utána pancsi. Öltözködés és búcsú vette meg kezdetét. Puszi puszi és irány utamra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrát nem vettem igénybe de majd talán legközelebb. Teljesen korrekt volt mindenben. Mindent amit telefonon mondott és az adatlapján szerepel maximálisan igénybe vehető.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jó érzésekkel távoztam, mindent megkaptam amiért mentem. 5 csillagos értékelés hogy nem óra nézegetős és teljesen azon van hogy kellemesen érezd magad. Nagyon jó házigazda és szolgáltató. Minden elismerésem Evelynnek az élményért. Köszönöm. Első beszámolóm így ha túlzásba estem a beszámolóval akkor bocsesz. Csók.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2023-07-22 10:11:43
Első beszámolónak tökéletes, sőt, nekem még huszadiknak is az lenne.

2023-07-22 07:11:39
Első beszámolóként jól sikerült. Tartalmas és jól megírt. Az Evelyn élmény az tényleg említésre való.
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2023-10-23) : A csatolmányhoz érve forró csókkal köszöntötte a zsákos családot, majd felváltva cuppogott a golyókon, miközben a szemem úgy szikrázott a gyönyörtől,mint a zárlatos villanykörte.

(2023-10-11) : Törölközés, Listerinezés után a szobában francia ágyon folytattuk az együttlétet. A tervezett masszázst Evelin szóba hozta, de a hangulatom azt diktálta, hogy inkább kihagyom. Kölcsönös símogatás, ölelkezés folytatódott immár vízszintes helyzetben.

(2023-02-17) : Egy idö utàn kèrtem vèdöszerkot es felugrott a kèrdès hogy akkor hogyan is induljon a "meccs" (itt is kereste a kivànsàgomat). Èn kèrtem a lovaglos taktikàt ugyanis gyönyörködhettem eme gyönyörü nöben. Durranàs utàn pihi jött. Nagyon jòt beszèlgettünk, söt majdnem elszaladt az idö is,

felejthetetlen: 35db
(2023-11-24) : Finoman csókolóztunk és én elindultam délre. A gyönyörű kebleknél kissé elidőztem, a sóhajok már gyakrabban hagyták el Evelyn ajkait. De a cél a combok között várt. Nagy buzgósággal vetettem bele magam a következő negyedóra nyelvtáncába. Különböző irányban és erősséggel próbálkoztam, de a finom nyelcsapások értek igazi célt. De nem maradt adósom csodás vendéglátóm sem: a hátamra feküdtem, Ő erre végigcsókolta a felsőtestem és a combjaim közé helyezkedett.

(2023-11-21) : Ezután gumit húzott a farkamra és lovagló pozicióban kezdtünk el szexelni. Én diktáltam a tempót, közben a mellei ringatóztak az arcamon, elég jó kezdés volt. Következett a misszionárius póz, itt apró csókokat is tudtam adni neki közben és átöltük egymást, igazán barátnős érzés volt.

(2023-11-20) : Letérdelt elém és finom ajkaival elkezdte puszilgatni a szerszámom amig az teljesen fel nem ágaskodott, utána finoman bekapta és játszott a nyelvével ami mindig nagyon jól esik.

nagyon jó: 27db
(2023-11-22) : Minden technikáját bevetette, hogy hepi finis legyen. A kedvenc pózomban lett végem. Ahogy Én állok az ágyon, Evelyn meg térden áll előttem és úgy élveztem az ajkai közé.

(2023-11-18) : Evelyn igazán szívesen és jól csókol. Nemcsak szájrapuszi, hanem igazi nyelves-lelkes csók. Közben simiztem és somáztam Evelyn cickóit. Jól láthatóan jól esett neki. Középállásba kéredzkedtem, ahol hosszasan nyalakodtam, miközben vagy a ciciket gyömködtem,

(2023-09-13) : The back massage was good, not to hard not to soft and hitting the right places. The leg massage didn't do that much for me but it was pleasant enough. We talked quite a bit during that part as well so that might have impacted and taken away some focus.

: 38db
(2023-10-14) : Mindenkinek más a technikája, Evelyn jellemzően a makkot és a makk alatt dolgozza meg a szerszámot, hihetetlen jól ráérezve az igényre. Kezével csak kérésre dolgozik, jómagam direkt kértem, hogy masszírozza alul a farkam,

(2023-09-24) : Leültünk, kicsit simogattuk egymást, majd lassan lehajolt és franciázni kezdett. Lassan és érzikien csinálta, közben simogattam, és koncentráltam, hogy bírjam valameddig. Majd kis idő után cseréltünk, és én kezdtem el nyaldosni ott lent ujjazással felváltva.

(2023-08-15) : Kézi támogatással bemutatott francia lecke vette kezdetét. Itt hamar sikerült rátalálnia arra a pontra, ami egy pillanat alatt a határokig repített, ezen egy közös nevetés után folytatta a kínzásomat. Ezalatt még többször felültetett a hullámvasútra, miközben én a helyzetemet élvezve és kihasználva tudtam megcsodálni a testén lévő tetoválásokat.