Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-07-17 18:19:47

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon szépen köszönöm, hogy megirtad a randinkat! Örülök, hogy jól érezted magad én is jól éreztem magam! Várlak vissza, remélem hamarosan! Puszillak

Beszámoló Evelyn +36702335902 118709 szexpartner

Johnny_Z a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
legjobb lovaglás
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Egyértelműen van kommunikálva mikor elérhető, mikor veszi fel a telefont, ezért a megadott idősávban megcsörgettem. Elsőre nem vette fel, de diszkréten visszacsörgetett. (Életem eddigi legdiszkrétebb visszacsörgetése) Második nekifutásra már felvette és meg is beszéltük a másnapi randit. Ez a tény (másnapi randi, mint opció) nem akasztotta meg a beszélgetés lendületét, pikk-pakk megbeszéltünk minden lényeges infót. VTR-en is be tudtam jelentkezni, ezért ott kaptam meg a címet. A randi napján úgy éreztem korrekt, ha írok egy rövid üzenetet, hogy tényleg megyek.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Budapest legbelsőbb belvárosa, tehát autóval is lehet próbálkozni, de szerintem mindenkinek jobb, ha valahol ledobod a járgányt, mert a közelben minden megáll (még a metró is kb. 2 perc séta)
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Klasszikus gangos bérház, cím az utcán egyértelműen látható. Bejutás könnyen megy. Amíg felértem a lifttel a megfelelő emeletre azon gondolkodtam, miről fogom megismerni vendéglátómat? Esetleg van némi összefüggés a kapukód és lakás száma között? Szerencsére az egyik ajtón kinyúló kéz egyértelművé tette az irányt, innen már csak azt kellett követni. A lakás hatalmas, óriási terek mindenütt. A fürdőben kád és zuhany várja a kedves vándort...és egy illatszerosztály. A tusi, türcsi, szájvíz, kézfertőtlenítő választék több mint bőséges. A tisztálkodást nem más, mint Buddha felügyeli, illetve ő tartja a szájvizes poharat is
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Miután beléptem az ajtón ott állt előttem Evelyn és egy pillanat alatt elvarázsolt. Aki elolvassa az adatlapot elsőre talán megijedhet a szilikontól, műkörömtől, tetkótól és a (most éppen) lila hajtól, de nem kell: Evelyn nagyon ügyesen megtalálta az arányokat. Kifejezetten szép lány, selymes bőrrel, bomba testtel, csókra hívogató szájjal. Jó ránézni. Ott lent délen egy szépen formált punci várja az arra tévedőket amiért jár a plusz pont.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 118709 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 118709 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-07-17 20:51:17 erotikus masszázs 1187095. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-07-17 20:51:17 erotikus masszázs 1187096. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-07-17 20:51:17 erotikus masszázs 118709
Action
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Érkezés után rövid ismerkedő beszélgetés, majd irány a fürdő. Amikor elkészültem és kiléptem az ajtón Evelyn már várt. Meztelenül. Már itt éreztem, hogy itt nem lesz semmi mellébeszélés és fölösleges körök. Bementünk az óriási szobába, becsukódott mögöttem az ajtó és elkezdődött az ismerkedés. Először csak simogatások, puszik és végül elindult a csókcsata. Mint fentebb írtam szája csókra hívogat és ha már hívogat akkor nem szabad ellenállni. Evelyn nagyon jól olvassa a kottát, ha kicsit visszaveszel a tempóból ő is lassít, de amint fellángol a szíved és hevesen megcsókolod jön veled. Mivel ez volt első találkozásunk ezért kissé ismerkedősre vettük a figurát, én elindultam felfedezni gyönyörű testét. Ahol csak tudtam apró csókokkal halmoztam el. Kényeztettem gyönyörű melleit, csókoltam szép hasát, végig a lábát és végül eljutottam délre. Itt nyelvvel is ujjal kényeztettem, amire kellemes sóhajok és visszafogott kézszorongatások formájában reagált. A látvány -mint fentebb írtam- gyönyörű. Ez után Evelyn jelezte nagyon hálás azért, hogy így szeretgetem őt, de ezt szeretné is kifejezni. Hátamra feküdtem és jött a sokak által megénekelt a francia, az "Evelyn élmény" első része. Hát...nehéz szavakba önteni mit érez ott az ember. Olyan gyengéden veszi kezelésbe a szerszámot mintha egy hollóházi porcelánt fogna. Van benne egy kis nyelvmunka, aztán néha begyorsul, de leginkább megmarad az a kellemes tempó, amivel majdnem az őrületbe kerget. Mintha olvasna a gondolataimban, pont időben kérdezi meg, hogy felnyergeljük-e a lovat.

Gumit húzunk, Evelyn háton fekszik és missziben kezdjük meg a menetet. Nem ülök egyedül a vonaton, Ő is velem van. Halk sóhajok, nyögések jelzik élvezi az utazást. Amikor közelebb hajolok halkan fújtat a fülembe. Néha rám néz, ilyenkor csókot nyomok szájára. Közben szorít, ölel, vagy csak szimplán a hátamon kalandozik ujjaival.
Kíváncsi vagyok ló és lovasa között milyen az összhang, ezért fordulunk. És itt érkezik az "Evelyn élmény" második fele. Őrületes lovaglás veszik kezdetét, forog velem a szoba, próbálom tartani a ritmust és hát közben ölelem csókolom, markolom, ahol csak tudom. Fáradunk, érzem, hogy közeleg a finálé, de még vagy egy felvonás. Evelyn a hasára fekszik, én hátulról megközelítem és kezdetét veszi az utolsó menet. Így ér utol a végzet, remegő lábakkal heveredek le mellé.

Pihenésképpen jót beszélgettünk, majd fürdés és könnyes búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején tettem le a csokrot, és úgy érzem teljesen korrekt, amit ezért cserébe kaptam. Ha jól láttam nincs sok extra, de nem is azért mentem.
Rózsacsokor
Johnny_Z nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Evelyn egy végtelenük kedves, okos és korrekt lány. Ha jól olvasod a szabálykönyvet, és figyelsz rá, hidd el hálás lesz. Vigyázz rá, szeretgesd, mert egy igazi ékszerdoboz.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2023-07-31 18:31:25
Hangulatos, részletes beszámolót írtál. Az írásodból kiderül, hogy a csók nem csak szájra puszi, hanem igazi csók. Emellett Evelyn reagálása is tetszett.

2023-07-18 22:34:54
Köszönöm szépen a dicséretet és az intelmet is!

2023-07-18 13:25:49
Lendületes, informatív, jó hangvételű irományt tettél elénk. Köszönet érte! Csak jelezem, a 'vigyázz rá' intelem leírásával vigyáznod kell, mert a MT-k javarésze allergiás rá (joggal).
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2023-10-23) : A csatolmányhoz érve forró csókkal köszöntötte a zsákos családot, majd felváltva cuppogott a golyókon, miközben a szemem úgy szikrázott a gyönyörtől,mint a zárlatos villanykörte.

(2023-10-11) : Törölközés, Listerinezés után a szobában francia ágyon folytattuk az együttlétet. A tervezett masszázst Evelin szóba hozta, de a hangulatom azt diktálta, hogy inkább kihagyom. Kölcsönös símogatás, ölelkezés folytatódott immár vízszintes helyzetben.

(2023-02-17) : Egy idö utàn kèrtem vèdöszerkot es felugrott a kèrdès hogy akkor hogyan is induljon a "meccs" (itt is kereste a kivànsàgomat). Èn kèrtem a lovaglos taktikàt ugyanis gyönyörködhettem eme gyönyörü nöben. Durranàs utàn pihi jött. Nagyon jòt beszèlgettünk, söt majdnem elszaladt az idö is,

felejthetetlen: 34db
(2023-11-24) : Finoman csókolóztunk és én elindultam délre. A gyönyörű kebleknél kissé elidőztem, a sóhajok már gyakrabban hagyták el Evelyn ajkait. De a cél a combok között várt. Nagy buzgósággal vetettem bele magam a következő negyedóra nyelvtáncába. Különböző irányban és erősséggel próbálkoztam, de a finom nyelcsapások értek igazi célt. De nem maradt adósom csodás vendéglátóm sem: a hátamra feküdtem, Ő erre végigcsókolta a felsőtestem és a combjaim közé helyezkedett.

(2023-11-21) : Ezután gumit húzott a farkamra és lovagló pozicióban kezdtünk el szexelni. Én diktáltam a tempót, közben a mellei ringatóztak az arcamon, elég jó kezdés volt. Következett a misszionárius póz, itt apró csókokat is tudtam adni neki közben és átöltük egymást, igazán barátnős érzés volt.

(2023-11-20) : Letérdelt elém és finom ajkaival elkezdte puszilgatni a szerszámom amig az teljesen fel nem ágaskodott, utána finoman bekapta és játszott a nyelvével ami mindig nagyon jól esik.

nagyon jó: 27db
(2023-11-22) : Minden technikáját bevetette, hogy hepi finis legyen. A kedvenc pózomban lett végem. Ahogy Én állok az ágyon, Evelyn meg térden áll előttem és úgy élveztem az ajkai közé.

(2023-11-18) : Evelyn igazán szívesen és jól csókol. Nemcsak szájrapuszi, hanem igazi nyelves-lelkes csók. Közben simiztem és somáztam Evelyn cickóit. Jól láthatóan jól esett neki. Középállásba kéredzkedtem, ahol hosszasan nyalakodtam, miközben vagy a ciciket gyömködtem,

(2023-09-13) : The back massage was good, not to hard not to soft and hitting the right places. The leg massage didn't do that much for me but it was pleasant enough. We talked quite a bit during that part as well so that might have impacted and taken away some focus.

: 39db
(2023-10-14) : Mindenkinek más a technikája, Evelyn jellemzően a makkot és a makk alatt dolgozza meg a szerszámot, hihetetlen jól ráérezve az igényre. Kezével csak kérésre dolgozik, jómagam direkt kértem, hogy masszírozza alul a farkam,

(2023-09-24) : Leültünk, kicsit simogattuk egymást, majd lassan lehajolt és franciázni kezdett. Lassan és érzikien csinálta, közben simogattam, és koncentráltam, hogy bírjam valameddig. Majd kis idő után cseréltünk, és én kezdtem el nyaldosni ott lent ujjazással felváltva.

(2023-08-15) : Kézi támogatással bemutatott francia lecke vette kezdetét. Itt hamar sikerült rátalálnia arra a pontra, ami egy pillanat alatt a határokig repített, ezen egy közös nevetés után folytatta a kínzásomat. Ezalatt még többször felültetett a hullámvasútra, miközben én a helyzetemet élvezve és kihasználva tudtam megcsodálni a testén lévő tetoválásokat.