Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Evelin

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-10 10:57:29

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Evelin +36301162678 121177 erotikus masszázs

Ygan a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Evelin hirdetővel
csókos száj
teljesen ellazít
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Viber kommunikáció:
5
Kevés időm volt, most nem akartam rizikózni, biztosra mentem. Kedvenc helyemre telefonáltam be. Megkérdeztem, hogy ki ér rá mostanában. Tudtam, akárkire is esik a választás, a csalódás teljességgel kizárt.

Evelint dobta a gép.

Képei már jöttek szembe velem az oldalon, rá is csodálkoztam mindannyiszor, hogy milyen jól el van eresztve. Elolvastam néhány róla szóló összefoglalót az indulás előtt, abból az jött le, hogy Evelin kedves, érzéki, szolid nő az ágyban. Kíváncsian és izgatottan indultam a találkozónkra.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Sokak által ismert, illusztris sétányon van a ház, amibe mennem kellett. Üllői útról csak néhány perces séta. Tömegközlekedés nagyon jó arra felé. Aki autóval érkezeik, annak se rossz, de a gyaloglást akkor sem lehet megúszni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű az ingatlan, amiben diszkrét körülmények között valósult meg a pásztoróra. A konyha felőli első szobában szivacson történt meg a kezelés. Kényelmes, sok párnás, tükrökkel felszerelt, hangulatos helyszín. Csak a tükör körül elhelyezett ledcsík lámpái világítottak. Az ép elég volt a megfelelő hangulathoz.

A fürdő - az majdnem szemközt található. Tusfürdő, szájvíz és dezodorok voltak a polcon, de én most sajátomból használtam.

Zene választást rá bíztam. Eredetileg a masszázshoz egy nyugtató relaxációs zenét akart elindítani. Amíg ezzel bíbelődött, kereste a legmegfelelőbbet, addig mögé somfordáltam és puszilgattam, simogattam. Tulajdonképpen elindult a program, mert ahogyan megfordult egyből lesmárolt és erotikus ősrobbanást hozott létre bennem. Nem volt nyelv ledugós, vagy centrifuga gyorsaságú, mégis elég intenzívnek hatott.

Valami modern popzenei egyveleg maradt kijelölve. Az szólt, amíg ott voltam, de igazából nem is érdekelt, mert Evelin teljesen lekötötte a figyelmemet.
Evelin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Evelin egy bodyban fogadott. Nőiesebb, teltebb gárdát erősíti. Ennek megfelelően vannak keblek bőséggel. Popója is szépen kikerekedik. Lábai nem hosszúak, de formásak és izmosak.

Arca sminkelve volt, szép formájú. Az fényes fekete színű szemeiről alig bírtam levenni a tekintetemet. Szája nem csak mosolyra termett. Más varázslatokra is képes. Ehhez az erőteljes vörös rúzs amivel kifestette, ideális párosítás lett.

Puncikája simára borotvált, halvány barna levelekkel. Bimbije sötét barna és a csiklójához hasonlóan a kényeztetésre szintén jól reagált. Nem tudom, hogy mennyire élvezte, amit csináltam, de engedte, hogy foglalkozzak az intim részekkel. Nem perverz csaj, de azért eléggé szereti az erotika minden fajtáját. Úgy tapasztaltam, hogy ha meg van a szimpátia és a kellő higiénia, akkor kellemes élményekbe részesít a vendégét.
1. Evelin +36301162678 beszámoló Budapest 121177 erotikus masszázs
3. Evelin +36301162678 beszámoló Budapest 121177 erotikus masszázs4. Evelin +36301162678 beszámoló 2024-04-10 19:25:37 erotikus masszázs 1211775. Evelin +36301162678 beszámoló 2024-04-10 19:25:37 erotikus masszázs 1211776. Evelin +36301162678 beszámoló 2024-04-10 19:25:37 erotikus masszázs 121177
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Masszázsra a fentiek miatt csak a vége felé került sor. Kellemes levezető, nyugtató masszázst mutatott be nagyjából tíz percben. Simogatások és lágy érintések egyvelegét hozta össze. Közben nevetgéltünk, jóízűen eldumálgattunk az élet egyéb dolgai felől. Aki az erősebb és teljes igényt kielégítő masszázsra vágyik, azt sem éri csalódás. Bianka ugyanis egy izmos és szakmailag jól felkészült nő. Akiben van ambíció a komolyabb masszázsok teljesítésére is. Én maximálisan kiegyeztem ezzel a simogatásokból felépített masszázzsal .
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Amíg csókolóztunk addig együttes erővel megszabadultunk a csipkés fehérneműjétől.

Gyorsan izgalomba jött és átvette az irányítást felettem. A szivacsra küldött. Még a párnával a fejem alatt szerencsétlenkedtem, amikor ő már megtalálta a játszópajtását. Kézzel gyúrt rajta párat, majd a szájába vette. Pár pillanat alatt oszloppá nőttem ki magam a szájában. Különleges technikájának és lelkesedésének volt ez köszönhető. Amikor látványosan nyálat csorgatott a dákeszomra, és onnan most nem szürcsölte vissza, mint ahogyan azt korábban tette, akkor már sejtettem, hogy mindjárt a cickóit is beveszi a buliba. Gondosan a közéjük tette és fel-le mozgott. Két tenyerével megtámogatva préselte a kolbászomat. Lihegett és mosolygott rám közben. Aztán újból a makkomat kezdte nyaldosni. Majd fokozatosan ment lejjebb. A golyóimat is felpolírozta az ajkaival. Csak ismételni tudom, a húsos ajkai csodákra képesek.

Majd újból visszatért a kapitányhoz és erőteljes szívóhatás alá vetette. Cuppogott, nyögött kéjesen. A mellei közben a combomhoz simultak. Annyi inger ért egyszerre, hogy éreztem ezzel a csúcsra vihet. Visszatarthattam volna, húzhattam volna még, de annyira jó érzés volt az a pillanat, hogy hagytam, hogy kivégezzen. Az utolsó etapban egy kis kézi rásegítéssel a kiöltött nyelvére élveztem.

A romeltakarítás után kiment és egy bögre vizet hozott nekem, hogy fel frissüljek.

Ezután én kényeztettem őt. Evelin nem annyira könnyű eset, de amikor eltévedtem, akkor mutatta az irányt. Tolta fejemet, mondta, hogy mit hogyan csináljak.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Csokor átadására a végén került sor, de érkezéskor tisztáztuk mennyi lesz a matek. Az extrák mindegyike rózsákkal lesz elérhető.
Én a csók és a vsz tartalmakra tartottam igényt. Ezt tüntettem fel,ezt adom meg.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 34 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Kellemes masszázsért és egy erotikus kényeztetésért mentem. Vállalásai és azok megvalósításai maradéktalanul megtörténtek. Udvarias fogadtatást és sok kedvességet kaptam tőle.Érzéki franciával és lágy csókokkal ajándékozott meg. Nem játszotta túl a szerepét, tette ami a feladata. Látok benne fantáziát, akár másodmagával is ha legközelebb meglátogatom, ha ő is benne van.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelin erotikus masszázs beszámolójáról


2024-05-18 21:49:50
Ki az a Bianka? "Bianka ugyanis egy izmos és szakmailag jól felkészült nő"
Mutasd mindet

FunkciókEvelin legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2024-03-27) : Kinyomkodta, elmasszírozta a görcsöket, aztán már jött is a cicis olajos csúszka. Előbb csak a hátamon korcsolyáztatta meg az ikreket, majd ahogyan megfordultam a mellkasomon folytatta.

(2024-01-28) : Kezdve azzal, hogy bugyijukat szexi mozdulatokkal levetették. Olyan volt, mint egy korhatáros live-show. Két szépséges kagylócskát véltem felfedezni a combjaik között, ahogyan a fény megvilágította a csupasz puncujukat a comb hajlatok között. Azokkal, ekkor még csak köszönő viszonyba se kerültem, csak vágyakozva pillantottam rájuk.

(2024-01-18) : Közben ő a makkomon furulyázott, Evelin pedig a zacsit szopogatta. Időnként cseréltek, majd ismét körbefonták ajkaikkal kétoldalról, és úgy siklottak rajta fel-alá hol egyirányba, hol ellentétesen haladva rajta, hogy közben még a nyelveikkel is folyamatosan ingerelték,

nagyon jó: 9db
(2023-12-27) : Erővel nyomkodott, forgatta a karomat, kimasszírozta a görcsöket a lapockámnál. Vállakkal is foglalkozott. Faszán átmozgatott. Közben kérdezgetett, hogy jó-e, nem fáj-e. Nagyon jól esett minden, amit csinált. Locsi-fecsizet közben.

(2023-12-01) : Előbb Evelin nyálazta a makkot és a rudat, majd átadta Natasának hogy közben ő meg a zacsit nyaldoshassa. Csináltak így pár kört, én meg azt hittem ettől több ebben a műfajban itt most nem is lesz,

(2023-06-07) : A köldökömtől a zacsimig totális hadművelet szintere voltam. Zseniális volt. Érzékiségtől a szenvedélyességig minden hangot leütöttek azon a képzeletbeli erotikus zongorán. Lassú és lágy pusziktól a makkos cuppogáson át a gyors ütemű cumikázásig

: 10db
(2023-08-30) : Ezen gyorsan túllendülve, hasra feküdtem eközben vendéglátóm szabadjára eresztette a ciciket, majd indulhatott a masszázs. Lehet választani, hogy olajat vagy krémet kérsz, én az olajat választottam. Jó keze van közepesen erősen masszírozott, nem kértem, hogy erősebben csinálja pont így volt jó. C

(2023-08-18) : Sajnos kevés időm volt, úgyhogy ezt skippeltük, de miután felfedezte, hogy a hátsó zónám is erogén, győzködött, hogy menjek majd vissza prosztata masszázsra, és bár idegenkedem tőle, nem tudom elképzelni, hogy Evelin ne tenné élvezetessé.

(2023-08-05) : Inkább simogatós masszázst kértem, és kaptam, volt pici körömmel karmolászás, de csak annyira amennyire kell :) Matracon masszíroz, nekem pont jó volt. Közben dumáltunk. Nem feltétlen a masszázs volt a fő csapásirány... :)