Kiemelt
Most hívhatod!
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Evelin

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-27 08:40:08

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Evelin +36301162678 121062 erotikus masszázs

bobinho a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Evelin hirdetővel
gyönyörű arc
fülledt erotika
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Amikor feldobta az oldal Evelin új, szexi képeit, egyből bevillantak a tavalyi találkozónk izgalmas emlékei. Nagyjából egy éve voltam nála, akkor nagyon elvarázsolt, hatása alatt maradtam egy darabig. Ideje volt ismételten meglátogatnom őt. Hívtam az itt feltüntetett számot. A délutáni órákban állapodtunk meg, a címet már tudtam.
Megközelítés
Corvin pláza. Parkolás a mélygarázsban. Onnan egy rövid séta Nokia feliratú épületig. Ott jobbra fel.
Helyszín
Szép lakás. Patika tisztaság volt mindenfelé. Nagy forgalmat bonyolítanak le, de arra mindig kényesen ügyelnek, hogy a fürdő szoba, ha steril állapotú nem is, de rendezettséggel és bőséges kínálattal fogadjon. A hancúrszoba is jól felszerelt. Kellemes hangulatot árasztó bútorokkal, szép fényekkel és frissen leterített lepedővel várt. Zenéről a vendéglátóm gondoskodott. Relax zenét keresett a telefonján és a Bluetooth segítségével a hangszórókra irányította.
Evelin külseje
Az új képsorozata, amelyikben, abban a szívdöglesztő szettben feszít, az nagyon csábítóra sikeredett. Valóságban is hasonlóan néz ki. Nincs csalás, sem ámítás. Talán csak apró eltérések lehetnek a kiírt adatokban, de az a helyszínen, ahogyan meglátom, akkor már semmit sem számítanak. Elgyöngülök, mert annyira dögös. Arca, testalkata, de főleg a popsija és a mellei olaszos jellegeket tükröznek. Lehet egy kis mediterrán fuvallat is van a génjeiben. Vastag ajkai mindig csókra nyílnak, alig bírok betelni velük. Szemeit is sokszor megbámulom, annyira igézőek. A puncijáról nem is beszélve.
1. Evelin +36301162678 beszámoló Budapest 121062 erotikus masszázs
3. Evelin +36301162678 beszámoló Budapest 121062 erotikus masszázs4. Evelin +36301162678 beszámoló 2024-03-27 11:25:28 erotikus masszázs 1210625. Evelin +36301162678 beszámoló 2024-03-27 11:25:28 erotikus masszázs 1210626. Evelin +36301162678 beszámoló 2024-03-27 11:25:28 erotikus masszázs 121062
Erotikus masszázs
Ügyesen és erősen masszíroz Evelin. Az évek és a rutin a kezeiben összegyűlt. Tanulta, de érzéke is van hozzá. Legalábbis nálam megtalálta azokat a pontokat, amik régóta sajogtak. Kinyomkodta, elmasszírozta a görcsöket, aztán már jött is a cicis olajos csúszka. Előbb csak a hátamon korcsolyáztatta meg az ikreket, majd ahogyan megfordultam a mellkasomon folytatta. Úgy fordult, úgy helyezkedett, hogy a dákeszom is kapjon a cicis törődésből. Amikor az arcomhoz ért az övével, akkor mindig elmosolyodott. Előbb csak puszikat adott, de később csókolózástól sem zárkózott el. Jól kavar.
Levezetés
Franciában nagy ismereteket szerzett az elmúlt évek alatt. Kiismerte a férfiak gyengéit és ezzel vissza is él.

Kényeztetésére a lágyság és a finomság jelzők a legtalálóbbak. Kézzel és szájjal egyaránt dolgozott. Attól függően, hogy éppen mire vágytam. Csatolmányokkal is foglalkozott. Azt is eredményesen csinálta. Kapkodtam a levegőért. Majd visszatért a rúdra. Oldalról csókolgatta, szívta, nyamizta egy ideig. Végül a makkomnál kötött ki ismét. Elég mélyre is bevette,. Kiderült az is, hogy a kényszer franciát még mindig nem szerette meg. Szívóhatással és a dinamikával viszont most sem volt semmi problémám. Annyira nem, hogy le is kellett állítanom, hogy ki ne végezzen, addig, amíg én nem kényeztettem őt.

A lábai közé fészkeltem tehát magam. Nagyajkait két ujjammal széthajtottam és érzéki nyalásba kezdtem. Nyelvemmel a vékony fodrokon szörföztem egy jó darabig. Lett volna kedvem az ujjamat a hüvelyébe dugni, azzal is besegíteni, de azt diszkréten mutatta, hogy ne tegyem, mert most nem kívánja. Nem baj, azt hiszem, hogy így is jó volt.

Aztán én térden állásban helyezkedtem, ő pedig egy kiadós cumizással repített a mennybe. Pontosabban annak kapujáig, mert az utolsó mozdulatokat már magamnak oldottam meg. Amikor éreztem, hogy jönni fog az anyag, akkor kivettem a szájából és a melleire spricceltem. Szépen beterítve a sötét barna bimbóit is.

Törlés, fürdés, frissítő elfogyasztása után érzéki búcsút mondtam neki. Megígértem, hogy nem leszek vele ilyen kegyetlen, hogy egy évig feléje sem nézek.
Elszámolás
Majdnem elfelejtettem. Már rajtam volt a kabát és kezemben a slusszkulcs, amikor eszembe jutott, hogy valamit még nem rendeztem. Elnézést kértem és gyorsan pótoltam.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 26 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Evelin egy biztos pont nekem. Állandó minőséget szolgáltat. Kedves, visszafogott nő, akivel könnyen megtalálom az összhangot. Masszázs és erotika terén egyaránt lehet rá számítani.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelin erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókEvelin legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2024-04-10) : Két tenyerével megtámogatva préselte a kolbászomat. Lihegett és mosolygott rám közben. Aztán újból a makkomat kezdte nyaldosni. Majd fokozatosan ment lejjebb.

(2024-01-28) : Kezdve azzal, hogy bugyijukat szexi mozdulatokkal levetették. Olyan volt, mint egy korhatáros live-show. Két szépséges kagylócskát véltem felfedezni a combjaik között, ahogyan a fény megvilágította a csupasz puncujukat a comb hajlatok között. Azokkal, ekkor még csak köszönő viszonyba se kerültem, csak vágyakozva pillantottam rájuk.

(2024-01-18) : Közben ő a makkomon furulyázott, Evelin pedig a zacsit szopogatta. Időnként cseréltek, majd ismét körbefonták ajkaikkal kétoldalról, és úgy siklottak rajta fel-alá hol egyirányba, hol ellentétesen haladva rajta, hogy közben még a nyelveikkel is folyamatosan ingerelték,

nagyon jó: 9db
(2023-12-27) : Erővel nyomkodott, forgatta a karomat, kimasszírozta a görcsöket a lapockámnál. Vállakkal is foglalkozott. Faszán átmozgatott. Közben kérdezgetett, hogy jó-e, nem fáj-e. Nagyon jól esett minden, amit csinált. Locsi-fecsizet közben.

(2023-12-01) : Előbb Evelin nyálazta a makkot és a rudat, majd átadta Natasának hogy közben ő meg a zacsit nyaldoshassa. Csináltak így pár kört, én meg azt hittem ettől több ebben a műfajban itt most nem is lesz,

(2023-06-07) : A köldökömtől a zacsimig totális hadművelet szintere voltam. Zseniális volt. Érzékiségtől a szenvedélyességig minden hangot leütöttek azon a képzeletbeli erotikus zongorán. Lassú és lágy pusziktól a makkos cuppogáson át a gyors ütemű cumikázásig

: 10db
(2023-08-30) : Ezen gyorsan túllendülve, hasra feküdtem eközben vendéglátóm szabadjára eresztette a ciciket, majd indulhatott a masszázs. Lehet választani, hogy olajat vagy krémet kérsz, én az olajat választottam. Jó keze van közepesen erősen masszírozott, nem kértem, hogy erősebben csinálja pont így volt jó. C

(2023-08-18) : Sajnos kevés időm volt, úgyhogy ezt skippeltük, de miután felfedezte, hogy a hátsó zónám is erogén, győzködött, hogy menjek majd vissza prosztata masszázsra, és bár idegenkedem tőle, nem tudom elképzelni, hogy Evelin ne tenné élvezetessé.

(2023-08-05) : Inkább simogatós masszázst kértem, és kaptam, volt pici körömmel karmolászás, de csak annyira amennyire kell :) Matracon masszíroz, nekem pont jó volt. Közben dumáltunk. Nem feltétlen a masszázs volt a fő csapásirány... :)