Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Evelin

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-28 19:35:11

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Evelin +36301162678 120497 erotikus masszázs

Perfekt a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Evelin hirdetővel
csókos száj
fergeteges csúszka
fergeteges francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Evelinnel több évre nyúlik vissza az ismeretségünk. Másik helyén még szende kis regrutaként került a favoritjaim közé és ott is volt sokáig. Utóbbi időben kicsit elhanyagoltam - érdemtelenül. Van már vagy másfél éve is hogy nem jártam nála. Evidens, hogy már hiányzott. Gondoltam, akkor most bepótoljuk és egyből ínyenc Four hands élménnyel (Kendrával a szőke ciklonnal) gazdagítjuk a közös memoir-unkat. Koordinálás simán ment, de ami utána történt, azt nem kívánom senkinek.

Lebeszélt időpontban a ház elől hívtam a bejutás miatt, amikor is közölték, hogy most tűzriadó van az épületben. Nem tudni meddig tart a fire practice, sajnálkoztak, de amíg nincs visszajelzés addig nem tudnak fogadni senkit. Azt hiszem, ha ezt tényleg akkor tudták meg, akkor ezt nevezik Vis maior-nak. Elégikusan konstatáltuk mindannyian, hogy elmarad a várvavárt randink.

Megállapodás az volt, hogy ahogyan a nap folyamán eszkalálódnak a folyamatok és rendelkeznek biztos információval, azzal kapcsolatban, hogy mikortól kezdődhet újra a rendelés, akkor azonnal kiértesítenek és leegyeztetünk egy másik időpontot nekem. Kárpótlásként (az engem ért kellemetlenségért) pedig megkapom a vállalt extráikat ajándékba. Rendkívül korrekt eljárás. Respektálom az ilyen hozzáállást és köszönettel elfogadtam. Nem kerestem más megoldást, reméltem, hogy hamarosan megoldódik a probléma.

Pár óra múlva megcsörgettek és még aznap este randiztunk is. Ígéretüket - mondanom se kell - szó nélkül betartották, pedig esküt nem tettek.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Corvin pláza illetve annak környéke elég forgalmas közlekedési csomópontnak számít. A sétáló utcában van az új hivataluk is, ez az újévben változott meg. Kicsit hátrább került a rezidencia, ezért többet kell sétálni, de egyáltalán nem volt megerőltető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Teljesen új az épület kívülről. Empirikusan igazolhatom, hogy belülről is az. Ázsiaiak tucatjait láttam jönni-menni a ház aulájában. Senki sem foglalkozott a másikkal. Barátságos és biztonságos helyszínnek tűnt.

Ház elől ismételten telefonáltam nekik. Itt már egyszer tartottunk a nap folyamán, most azonban tovább is jutottam, ahogyan becsekkoltam, már hallottam is a kaputelefonra érkező szignált. Majd közvetlenül utána gépies hangon szólt a hangszóró„Az ajtó nyitva.” és már mentem is a liftek felé. (3db)

Exkluzív kinézetű lakásba nyertem bebocsájtást. A bejárati ajtóval szembeni, kényelmes ággyal felszerelt szobában voltunk. Ez egy nagy fekhely volt, nem az a védjegyüké vált fekete pamlag. Falon tükör és dizájnos képek. Hangszóróból relax zene szólt. Jó volt a stylist, vagy is a lakberendezőjük.

A folyosón jobbra fordulva voltak még további szobák. A végén pedig egy lefüggönyözött nappali.

Káddal felszerelt fürdőben patyolat tisztaság fogadott. Sehol egy árulkodó folt a szőnyegen, vagy vízkő az üvegen, gusztustalan paca a lepedőn. Minden steril állapotában várt.
Evelin külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
5
Evelinnel kezdem a bemutatásukat. Vele már volt szerencsém régebben is találkozni. Azóta változott valamennyit. Többségében az előnyére. Régebben úgy fogalmaztam, hogy ő sportosan nőies alkat. Ez most is igaz rá. Egzakt adatokat az impresszumából mindenki kiolvashatja. Teste, mint a homokóra. Derékben keskenyedik, máshol pedig kerekedik. Keblek szépek, nagyok, tetszetős formájúak. A popsija is méretes, nagy tenyérbe való, elasztikus darab. Divatos hasonlattal élve brazilos. Mindene természetes, nincsenek plasztikázott területek. Még a vastag szája sem lett feltöltve, neki alapból húsos, nincs rá szüksége. Szemei is nagyok, barna színűek. Hosszú hajához szépen harmonizáló árnyalatban pompázott. Én még láttam kiengedve a rakoncátlan hullámos fürjeit, nagyon dögös volt úgy. Aztán, amikor a szeánszukat elkezdték akkor copfba fogta össze, hogy senkit se zavarjanak a tincsek.

Kendra valóban egy szőke ciklon.

Egészen más karaktert képvisel. Explicit: egy bombanő, nagy pályás csaj. Jóval magasabb és talán idősebb is Evelinnél, de csak pár évvel. Nehéz megítélni a valódi korát, mert számtalan mesterséges beavatkozással dicsekedhet ezen a téren. Kozmetikai, műtéti és esztétikai változásoknak köszönhetően egy trendi playmate lány kinézetet nyert. Nem tudom, hogy milyen volt, de most olyan, aki kilépett egy divatmagazin címlapjáról. Egy menő díva, okos escort lány, ahogyan kinéz. Az utcán sok férfi talán meg sem merné szólítani, annyira dekoratív külsővel bír. Nekem is leesett az állam, amikor meztelenül megláttam őt. Csodálatos. Hatalmas és feszes keble kézi labda méretű és keménységű. Lábai formásak és hosszúak, selymesek. Élmény volt nézni és érinteni. Bőrén vannak tetoválások is, nem is kevés, ennek megítélése nem az én tisztem, de az ilyesmi megosztja a társadalmat úgy hiszem.

Az arcát nem szükséges leírnom, hogy milyen szép, hiszen arcos képekkel hirdet. Látható és megcsodálható. Nincs meglepetés, nincsenek kínos pillanatok, hogy más milyenre számítottam. Csak annyit fűznék hozzá, hogy ápoltság és igényesség jellemezte az egész hölgyet. Külseje alapján egy érinthetetlen arisztokratának, kényes miszisznek gondolnám, aki magasan hordja az orrát. Olyan, akihez szólni, akire ránézni se lehet, de valójában nem így van. Kendra egy kedves, rendes lány, aki teljesen normálisan viselkedik a vendégével. Ha megkapja az őt megillető tiszteletet, akkor ő is viszonozza azt. Sőt. Vajszívűvé válik, olyan lesz mint egy kezes bárány.
1. Evelin +36301162678 beszámoló Budapest 120497 erotikus masszázs
3. Evelin +36301162678 beszámoló Budapest 120497 erotikus masszázs4. Evelin +36301162678 beszámoló 2024-01-29 10:02:35 erotikus masszázs 1204975. Evelin +36301162678 beszámoló 2024-01-29 10:02:35 erotikus masszázs 1204976. Evelin +36301162678 beszámoló 2024-01-29 10:02:35 erotikus masszázs 120497
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Erre a program első felében került sor. A francia ágy közepére feküdtem hasra és két oldalról kezdtek el masszírozni a lányok.

Ekkor levetették a melltartójukat és csak bugyi maradt rajtuk. Előrehajolva nyomkodták a hátamat és masszírozták meg a vállamat. Azt kell, hogy megállapítsam, hogy nagyon szakszerűen, tematikusan végezték ezt a feladatot. Biztosan tovább is csinálták volna, de látták rajtam, hogy fészkelődök, izgek.-mozgok, nézelődök. Ugyanis, amikor két ilyen szexi nő van hiányos öltözetben mellettem, nem könnyű higgadtnak maradni. Izgatónak találtam Evelin melleinek lendülését és fenekének rezgését. Kendra cicijeire is nagyon kíváncsi voltam már, hogy milyen a plastic tapintása, hogyan reagál az izgatásra a bimbi. Kértem engedélyt, hogy hagy forduljak meg, ne "kínozzanak" tovább. Természetesen igent mondtak rá.

Szinkronban nyúltak az olajért és kenték be a felsőtestemet és önmagukat a cicis csuszkáláshoz. Eddig is erotikusan túl fűtött volt a hangulat, ami azután csak tovább fokozódott.

Kezdve azzal, hogy bugyijukat szexi mozdulatokkal levetették. Olyan volt, mint egy korhatáros live-show. Két szépséges kagylócskát véltem felfedezni a combjaik között, ahogyan a fény megvilágította a csupasz puncujukat a comb hajlatok között. Azokkal, ekkor még csak köszönő viszonyba se kerültem, csak vágyakozva pillantottam rájuk.

Megkezdték a csuszizást a testemen. Szabályokat nem kötöttek ki, nem voltak instrukciók, hogy melyek azok a zónák ahová nem nyúlhatok. Tisztelettudóan éltem is a korlátok nélküli simogatás lehetőségével. Minden izgalmas intim területre bekéredzkedtem. Természetesen csak nagyon tapintatosan. Éreztem, hogy a szívem egyre gyorsabban ver és kezd lüktetni is a vér péniszemben is. Kezdek kapkodni a levegőért. Ezen az egyáltalán nem segített, hogy Evelin pont ekkor kapott le egy smárolásra. Dehogy tiltakoztam, ha kell belefulladtam volna abba az édes pillanatba, csak hagy élvezzem a lágy csókjának a finom ízét. Kendra eközben lelkesen siklott rajtam. Alkalmanként a ruganyos mellei közé tévedt a farkam. Jól feltalálta magát a modell alkatú lány és egy spontán mellszexszel kedveskedett nekem. Ijesztően kicsinek éreztem magam a hatalmasra fújt, fényesen csillogó gömbök között. Alig látszottam ki a szép ívű dombok alatt, de nem érdekelt, mert extrémen izgató érzés volt.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Ebből a pozitúrából egyértelmű volt, hogy hamarosan Kendra szájába kerül a farkam. Ez így is lett. Olyan francia órát tartott nekem, hogy a fülemen kellett vennem a levegőt, hogy túléljem. Feltöltött ajkaival nem finomkodott. Egyből erős presszió alá vette a dákómat és a tarisznyámat. Közel voltunk a mélytorkozáshoz is. Abból is tartott egy kis prezentációt. Mindent tud, ami ebben a szubkultúrában fellelhető.

Evelinnel még akkor is csókolóztunk. Érzékien csinálta, ismer már, tudta, hogy mit és hogyan szeretem. Kendra művésznőt meg lentebb brillírozott tovább, le is kellett állítanom, mert éreztem, hogy ha nem fékezem le őt, akkor ennek a kényeztetésnek ő képes monóban a végére járni.

Kendrát kértem meg, hogy feküdjön az ágy közepére és hozzá láttam a csodálatos idomainak a feltérképezéséhez. Topográfia túlságosan jól sikerült. Azok a fantasztikus mellek? Hátán feküdt, de a cicijei nem folytak oldalra, mint más esetben szokott lenni, hanem a plafon felé meredtek. Kiszórakoztam magam velük, majd a lábai közé mentem. Négykézláb előre hajolva kezdtem el a punciját nyalogatni. Excentrikus köröket írtam le a nyelvemmel. Ezek eléggé jól eshettek neki, mert egyre szaporábban és hangosabban vette a levegőt. Próbáltam koncentrálni, hogy neki jó legyen, de nem volt könnyű dolgom, mert Evelin elkezdett inzultálni engem. Addig-addig kereste a helyét a derekamnál, amíg valahogyan a szájába kötött ki a rudam. Kissé kitekeredve, kényelmetlen pózban kezdett el szopizni. Ezt nevezem én a munka iránti alázatnak. Nem ült az ágy szélén tétlenül és nézte, hogy mi, mit bohóckodunk Kendrával. Hanem megkereste azt a lehetőséget, ahol ő is hasznossá tehette magát. Integrálás tökéletes lett. Nyílván lehetett volna más megoldás is, amit én szívesen láttam volna. Mint például csókolózik Kendrával, vagy az arcára guggol, úgy nyaltatja a pináját, vagy megujjazza magát Kendra szabad kezével, vagy megollózzák egymást, stb. Egy tucatnyi ilyen és ezzel analóg perverz kép van még a piszkos fantáziámban, amit megvalósíthattak volna, ha nagyon begerjednek egymásra, de nem. Az elején leszögezték, hogy csak én leszek kényeztetve, törődjek bele. Ők (most) egymással nem leszbiznek.

Muszáj volt Evelint is kinyalnom, ha már ilyen boldoggá tett engem. Helyet cseréltek a lányok. Viszonzásom Evelinnél sem maradt eredménytelen.

Aztán egymással szemben térdeltünk, felegyenesedve és mindenkivel heves csók csatába bonyolódtam. Háremhölgyeim a kezeikkel koprodukciót alkotva foglalkoztak a falloszommal. Nekem csak a tükör maradt, onnan bámultam izgató testüket. Tenyerembe popsik és mellek cserélgették a helyüket. Aztán Evelin egy kiadós cumikurzusra vitte a botomat. Amit Kendra irigykedve nézett egy darabig, majd kivette a répámat Evelin szájából és a sajátjába tömte. Evelinnek jobb híján csak a golyóim maradtak. Azokkal kellett beérnie.

Ezt már én sem bírtam tovább és egy hatalmasat élveztem. Kendra uralta a helyzetet és levezényelte az ejakulációmat.

Formaságok után még egy kicsit összebújtunk a csajokkal. Szilencium alatt simogattak és csendesen nevetgéltek.

Jó hangulatban és megkönnyebbülve keltem fel a Corvin angyalainak koszorújából. 10 centivel a föld felett járva hagytam el a kéjlakot.

(Amíg én öltözködtem, addig a lányok előttem húzták le az elhasznált lepedőt és kivitték a szennyesbe. Azonnal tettek fel egy tisztát és jól kiszellőztettek.)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Januári akciónak köszönhetően és a hivatalból megígért egyszeri kárpótlással nagyon jól jártam. A végén letettem az ágyra a csokrot. Ők előttem számolták meg a rózsaszálakat. Nagyvonalúságukat honoráltam.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 48 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Multifunkcionálisak a lányok. Egy különleges erotikus műsorban volt részem. Szenvedélyes intenzív program volt. Koncentráltak voltak, de nem éreztem azt,hogy ez egy kellemetlen munka volna a számukra.
Klasszikusokat idézve: Kétszer 200 cm terápiás boldogság volt, ami parádésan körül ölelt. És mellé még jó sok érzékiség és kényeztetés volt, amit kaptam tőlük. Törődésben és figyelemben nem szenvedtem hiányt. A zsigereimben még sokáig éreztem őket .

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelin erotikus masszázs beszámolójáról


2024-01-30 11:09:47
Élvezettel olvastam e minden kis részletre kiterjedő írásod. Hangulatos, élvezetes, etalon. Kösz a megosztást és természetesen gratula a hármasnak.

2024-01-29 20:55:19
Számomra nem kérdés, jól írsz, a mostani írásod tartalma is ezt igazolja. Tetszik, hogy igyekszel bemutatni gyönyörű partnereid külsejét, ami sajnos ritka.
Mikor az olvastam, "lehetett volna más", spontán azt kívántam, hogy tört volna ki a színes ceruzád hegye.🤣
Köszönöm szépen.

2024-01-29 20:34:16
Már kezdtem azt hinni 4 lánnyal voltál de a kezek száma volt nègy ès nem a lányok száma. Hihetetlen milyen alapossággal ès rèszletgazdagon tudod visszaidèzni, előkelő helyen lennèl egy best of listán, vagy egy örökranglistán. Kár hogy maga az írás idővel homályba vèsz de az átèlt èlmènyed, maga a pillanat ÖRÖK.

2024-01-29 19:52:21
Remekül megírt, tartalmas, hangulatos beszámoló. Fantasztikus lehetett. Gratulálok!
Mutasd mindet

FunkciókEvelin legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2024-04-10) : Két tenyerével megtámogatva préselte a kolbászomat. Lihegett és mosolygott rám közben. Aztán újból a makkomat kezdte nyaldosni. Majd fokozatosan ment lejjebb.

(2024-03-27) : Kinyomkodta, elmasszírozta a görcsöket, aztán már jött is a cicis olajos csúszka. Előbb csak a hátamon korcsolyáztatta meg az ikreket, majd ahogyan megfordultam a mellkasomon folytatta.

(2024-01-18) : Közben ő a makkomon furulyázott, Evelin pedig a zacsit szopogatta. Időnként cseréltek, majd ismét körbefonták ajkaikkal kétoldalról, és úgy siklottak rajta fel-alá hol egyirányba, hol ellentétesen haladva rajta, hogy közben még a nyelveikkel is folyamatosan ingerelték,

nagyon jó: 9db
(2023-12-27) : Erővel nyomkodott, forgatta a karomat, kimasszírozta a görcsöket a lapockámnál. Vállakkal is foglalkozott. Faszán átmozgatott. Közben kérdezgetett, hogy jó-e, nem fáj-e. Nagyon jól esett minden, amit csinált. Locsi-fecsizet közben.

(2023-12-01) : Előbb Evelin nyálazta a makkot és a rudat, majd átadta Natasának hogy közben ő meg a zacsit nyaldoshassa. Csináltak így pár kört, én meg azt hittem ettől több ebben a műfajban itt most nem is lesz,

(2023-06-07) : A köldökömtől a zacsimig totális hadművelet szintere voltam. Zseniális volt. Érzékiségtől a szenvedélyességig minden hangot leütöttek azon a képzeletbeli erotikus zongorán. Lassú és lágy pusziktól a makkos cuppogáson át a gyors ütemű cumikázásig

: 10db
(2023-08-30) : Ezen gyorsan túllendülve, hasra feküdtem eközben vendéglátóm szabadjára eresztette a ciciket, majd indulhatott a masszázs. Lehet választani, hogy olajat vagy krémet kérsz, én az olajat választottam. Jó keze van közepesen erősen masszírozott, nem kértem, hogy erősebben csinálja pont így volt jó. C

(2023-08-18) : Sajnos kevés időm volt, úgyhogy ezt skippeltük, de miután felfedezte, hogy a hátsó zónám is erogén, győzködött, hogy menjek majd vissza prosztata masszázsra, és bár idegenkedem tőle, nem tudom elképzelni, hogy Evelin ne tenné élvezetessé.

(2023-08-05) : Inkább simogatós masszázst kértem, és kaptam, volt pici körömmel karmolászás, de csak annyira amennyire kell :) Matracon masszíroz, nekem pont jó volt. Közben dumáltunk. Nem feltétlen a masszázs volt a fő csapásirány... :)