Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Evelin és Kendra

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-18 14:09:14

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Evelin és Kendra +36301162678 120412 erotikus masszázs

Klapanciusz a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Evelin és Kendra hirdetővel
gyönyörű arc
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Kendra hirdetésén megadott számon történt az egyeztetés, ami flottul ment. Mostanában több koleginája is ajánlotta őt nekem, hogy szuper csaj, próbáljam ki őt is a szalonból. Bár az arca nem az esetem, de a képek alapján a teste bomba, és működött a marketing is, meggyőztek a csajok hogy őt se hagyjam ki. Ezúttal viszont nem akartam lemondani a dupla randiról, úgyhogy kértem a telefonost hogy ajánljon mellé valakit, aki ráér ugyanakkor. Evelint tudta még lefoglalni nekem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Corvin negyed, pláza mögötti sétálóutca eleje. Parkolás a plázában, bkv a mozi túloldalán.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Szokásos, minden rendben, tisztaság és rend még ha esetleg nem is patika, de teljesen elfogadható egy ilyen alkalomra. Fürdő és felszerelés is rendben, hangulatfények, halk zene és tükrök fokozzák az élményt.
Evelin és Kendra külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Evelinnél jártam már többször is, régi kedves ismerősként üdvözölt. Ugyan az a kis tündér mint aki volt, szolizott de nem túl sötét bőrű latina beütésű csajszi, mely főleg az arcvonásain, a dús (de nem mesterséges) ajkain és gyönyörű nagy kerek fenekén érhető tetten. Mellei közepesek de szép alakúak, lábai formásak, arca kedves mosolygós, puncija gyönyörű és ízletes. Egyetlen apró negatívum vele kapcsolatban a korábbiakhoz képest, hogy újabban már nem vállal leszbit, így pár ínyenc nyalánkság ebből a randiból most kimaradt. De ezt tudtam már, nem volt meglepetés. És minden másban maximálisan partner, így is hatalmas élményt tud nyújtani párosban is.

Kendráról már ejtettem szót az ő beszijében, olvassátok el ott.
1. Evelin és Kendra +36301162678 beszámoló Budapest 120412 erotikus masszázs
3. Evelin és Kendra +36301162678 beszámoló Budapest 120412 erotikus masszázs4. Evelin és Kendra +36301162678 beszámoló 2024-01-19 09:23:14 erotikus masszázs 1204125. Evelin és Kendra +36301162678 beszámoló 2024-01-19 09:23:14 erotikus masszázs 1204126. Evelin és Kendra +36301162678 beszámoló 2024-01-19 09:23:14 erotikus masszázs 120412
Erotikus masszázs
Az idő rövidsége miatt ez kimaradt, de a magam részéről én ezt egyáltalán nem bánom, nem ezért járok ide.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A lányok a szobában vártak vissza a fürdőből, leheveredve a matracon egymás mellé, meztelenül. Pontosabban volt rajtuk egy-egy nerc combfix ahogy kértem, de erre még aligha lehetne azt mondani, hogy volt rajtuk ruha... 😁 Ahogy beléptem, varázsütésre mindkét lány szétrakta formás lábait, feltárva előttem a két gyönyörű punci látványát. Nem is bírtam sokáig csak nézni, főleg hogy közben kéjesen simogatták maguknak a ciccijeiket, és még pajzán nyögésekkel is fokozták a csáberőt. Előbb Kendra punciját kóstoltam, ő volt az izgalmas újdonság. Azt a kurva mindenit, milyen kibaszott jó a punettája! 😍 Már közelítve hozzá is érezhető az intenzív, vadító pinaszag, amitől egy szempillantás alatt be tudok indulni... És még az íze milyen mennyei! Te jó isten, azt hiszem ez egyik legfincsibb punci, amit eddig kóstoltam! 😋 Formára nem sorolnám a legszebbek közé - persze ez is ízlés dolga - de ízre, illatra és nedvesedésre mindenképp toplistás! Annyira bevadultam és felkeményedtem tőle percek alatt, hogy ha lenne náluk erre opció, azonnal egy vad, kőkemény kefélés következett volna, és alighanem rekordidő alatt elélvezek. De erről itt sajna le kell mondani ugyebár.

Ehelyett jó sokáig élvezkedtem a kis pinussal, közben a cickóit is markolásztam, alighanem túl hosszú időre elhanyagolva Evelint, mert egyszer csak tarkómnál fogva kicsit belenyomva Kendra puncijába és közben játékosan megsimogatva fejemet, közölte hogy mostmár ő következik, és minimum ugyan ilyen intenzív nyalást akar. Nem ellenkeztem, kinyaltam őt is alaposan, cici-masszázzsal egybe kötve. Nem mintha az ő puncija ne lenne isteni, de most mégiscsak Kendráé volt számomra az aduász, úgyhogy csakhamar elkezdtem visszavágyakozni az ő kelyhéhez. De előbb még úgy döntöttem, hogy most rajtuk a sor koprodukcióban. Közéjük feküdtem, ők pedig még mielőtt időm lett volna bármit is kérni, ráraboltak a dákeszra. Egyszerre nyalogatták jobbról-balról, elölről-hátulról, zacsitól a makkig, szinte csókolóztak rajta, már-már alig akartam elhinni, hogyha ez ennyire megy, akkor a leszbi hogyhogy nem? De persze kultúrvendég tiszteletben tartja a lányok vállalásait.

Élveztem a szitut, de mostmár újra érezni akartam Kendra pinájának csodás mámorát, úgyhogy megkértem hogy közben jöjjön 69-ezni. Örömmel jött is, de előbb még váratlanul kaptam tőle egy vad és szenvedélyes csókot, igazi barátnős kivitelben, nyelvesen, cuppogósan, ajkakat szopogatósan. Isteni volt ahogy közben Evelin szorgosan folytatta a farkam kényeztetését. Aztán Kendra fölém helyezkedett, csodásan kerek tomporát lassan eresztve le arcomig, hogy legyen időm kiélvezni a látványt is. Vagy pusztán incselkedésből, hogy húzza egy kicsit az agyam, fene tudja. A lényeg hogy végül beterítette arcomat az az isteni punci, én pedig ismét elmerültem a kéjben. Közben ő a makkomon furulyázott, Evelin pedig a zacsit szopogatta. Időnként cseréltek, majd ismét körbefonták ajkaikkal kétoldalról, és úgy siklottak rajta fel-alá hol egyirányba, hol ellentétesen haladva rajta, hogy közben még a nyelveikkel is folyamatosan ingerelték, kimaxolva az ezzel okozott élvezetet.

Alig bírtam visszatartani az orgazmust, úgyhogy kértem egy kis szünetet, mert nem akartam még ellőni a patront. Kaptam egy kis üdítőt, csókolóztunk pár kört oda-vissza felváltva mindkét csajjal, majd ismét lehevertem a matracra és ezúttal Evelint kértem 69-re. Rám feküdt, belekapaszkodtam gyönyörű popsijába, és onnan folytattuk a szeánszot, ahol abbahagytuk, csak puncicserével. Nyalták-falták közben a dákót, ahogy én Evelin punciját, aztán átfordultunk hogy én legyek felül. Nem túl hevesen, de megkeféltem Evelin száját, Kendra pedig hanyatt fekve felkínálta magát hogy őt is nyaljam közben. Nyaltam is vadul felváltva a két isteni muffot, kénytelen voltam azonban sűrűn váltogatni köztük mert pár perc után mindig megkaptam az épp hoppon maradt pinától, hogy naaa, mostmár ő jön megint! Szinte veszekedtek rajta hogy kit nyaljak, kurva jó volt! 😂😁

Aztán Kendrára fekve az ő száját keféltem és folytattam a szimultán puncinyalást. Megpróbáltam annyira közel húzni őket egymáshoz amennyire csak lehet, popsijaik összeértek, a két punci éppen hogy csak nem, talán azt nem is hagyták volna, de így is elég közel kerültek egymáshoz, hogy tudjam őket már-már szinte egyszerre nyalni egy kicsit féloldalas irányból megközelítve. Azért nem volt tökéletes a kivitelezés, de elég jól tudtam így is nyalakodni, és ők se veszekedtek tovább hogy kit nyaljak, mert csaknem minden nyelvcsapás végighaladt mindkét punin. 😋 Életre szóló élmény volt ez nekem, azok az illatok és ízek, te jó isten, a lányok kéjes nyögései, és ahogy Kendra édes ajkainak kéjes szorítása végigsiklik hosszában a farkamon, fel és le, majd újra és újra... 🥰 De maga a póz nem volt túl kényelmes egyikőnkek sem, úgyhogy túl sokáig nem lehetett ezt csinálni. Plusz közeledett a randi vége is, úgyhogy bevetettük az aduászt, amitől mostanában szinte mindig percek alatt elélvezek: a két lány előttem térdelve, popsival a tükör felé, ajkaikkal a farkamon gyönyörködök a látványban, ők pedig szorgosan kényeztetnek. Közeledve a beteljesüléshez közelebb nyomtam őket egymáshoz hogy jó szoros legyen az ajkaik közti luk, amit vadul keféltem, majd egy pillanattal a tüzelés előtt betoltam Kendra szájába hogy ő kapja az első pár lövetet. A többit pedig Evelin szájába lőttem, de olyan flottul sikerült váltani közöttük, hogy mellé szinte semmi nem ment, csak a pofijukra az ajkaik mellett egy minimális.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején rendeztük, vagy legalábbis én kiraktam a komódra, de a csajok a randi végéig nem rakták el. Extrában mindkét csajjal csók és szájba élvezés, ezek itt a hervadt rózsaszálas kategóriába esnek, mármint a tiszteletdíj nagyságát tekintve, nem a minőséget! Mert utóbbira egy mukk panasz nem lehet. Ahogy az egész randi alatt tanusított hozzáállásukra, kezdeményezőkészségükre se. Úgyhogy nem kérdés hogy maximálisan megérte!
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 64 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ugyan a tőlem megszokottnál egy kicsit rövidebbre fogtam most ezt a beszit, de maga a randi igencsak tartalmas volt, a leszbis dolgokon kívül minden nyalánkságot megkaptam a lányoktól, minden vágyam teljesítették, sőt, szinte megélték velem együtt! Hatalmas élvezetet hoztak nekem össze, felejthetetlen élményt! Nem mondom hogy tökéletes volt, vagy hogy semmi se hiányzott, de piszkosul közel voltunk hozzá. Nem mondom azt se hogy ez életem legjobb randija volt, de ahhoz se kellett volna túl sok plusz, így is simán benne van a top kategóriában. Mindezt úgy hogy Kendra nem is az esetem (bár azt kell mondjam a randi végére még talán meg is tetszett az arca is - mert a teste már az elejétől bejött), és leszbi se volt. Le a kalappal előttetek lányok, remélem soha rosszabb közös randink nem lesz! Mert ezek után lesz még közös, az holtbiztos!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelin és Kendra erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-02 11:44:47
Stílusos beszámolót írtál erről a pazar hármas randiról.

2024-01-22 08:02:19
Jó kis kalandot írtál le, tökeletesen lefestve a történteket és a hangulatot. A nyelvezet nekem időnként kicsit harsh, de a "nerc" combfix mindent vitt...😎

2024-01-19 15:18:00
Mester! Ez ismét fantasztikus lett. Az összképben egy olyan ön vallomás lett elrejtve,ami nálam mindent vitt.
Mutasd mindet

FunkciókEvelin és Kendra legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2024-04-10) : Két tenyerével megtámogatva préselte a kolbászomat. Lihegett és mosolygott rám közben. Aztán újból a makkomat kezdte nyaldosni. Majd fokozatosan ment lejjebb.

(2024-03-27) : Kinyomkodta, elmasszírozta a görcsöket, aztán már jött is a cicis olajos csúszka. Előbb csak a hátamon korcsolyáztatta meg az ikreket, majd ahogyan megfordultam a mellkasomon folytatta.

(2024-01-28) : Kezdve azzal, hogy bugyijukat szexi mozdulatokkal levetették. Olyan volt, mint egy korhatáros live-show. Két szépséges kagylócskát véltem felfedezni a combjaik között, ahogyan a fény megvilágította a csupasz puncujukat a comb hajlatok között. Azokkal, ekkor még csak köszönő viszonyba se kerültem, csak vágyakozva pillantottam rájuk.

nagyon jó: 9db
(2023-12-27) : Erővel nyomkodott, forgatta a karomat, kimasszírozta a görcsöket a lapockámnál. Vállakkal is foglalkozott. Faszán átmozgatott. Közben kérdezgetett, hogy jó-e, nem fáj-e. Nagyon jól esett minden, amit csinált. Locsi-fecsizet közben.

(2023-12-01) : Előbb Evelin nyálazta a makkot és a rudat, majd átadta Natasának hogy közben ő meg a zacsit nyaldoshassa. Csináltak így pár kört, én meg azt hittem ettől több ebben a műfajban itt most nem is lesz,

(2023-06-07) : A köldökömtől a zacsimig totális hadművelet szintere voltam. Zseniális volt. Érzékiségtől a szenvedélyességig minden hangot leütöttek azon a képzeletbeli erotikus zongorán. Lassú és lágy pusziktól a makkos cuppogáson át a gyors ütemű cumikázásig

: 10db
(2023-08-30) : Ezen gyorsan túllendülve, hasra feküdtem eközben vendéglátóm szabadjára eresztette a ciciket, majd indulhatott a masszázs. Lehet választani, hogy olajat vagy krémet kérsz, én az olajat választottam. Jó keze van közepesen erősen masszírozott, nem kértem, hogy erősebben csinálja pont így volt jó. C

(2023-08-18) : Sajnos kevés időm volt, úgyhogy ezt skippeltük, de miután felfedezte, hogy a hátsó zónám is erogén, győzködött, hogy menjek majd vissza prosztata masszázsra, és bár idegenkedem tőle, nem tudom elképzelni, hogy Evelin ne tenné élvezetessé.

(2023-08-05) : Inkább simogatós masszázst kértem, és kaptam, volt pici körömmel karmolászás, de csak annyira amennyire kell :) Matracon masszíroz, nekem pont jó volt. Közben dumáltunk. Nem feltétlen a masszázs volt a fő csapásirány... :)