Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Eszter

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-12-16 01:56:34

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Eszter +36302343020 120157 szexpartner

sztbali a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Eszter hirdetővel
csókos száj
fergeteges francia
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Igazából több csatornán is egyeztettem a lányokkal. Telefonhívás és SMS-ek után egy VTR-t is küldtem Jázmiiin és Kingus páros hirdetéséhez. Minden könnyen ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Jázmin kuckójában vannak az ilyen nagy volumenű randik, ezért azt vettem célba. Mivel két utcával odébb költözött a legutóbbi randi óta, ezért egy picit nagyobb sétát kellett tennem a villamosmegállótól. A tömegközlekedés változatlan. Egy busz és villamos amelyek nem túl sűrűk. Ha valaki időben elindul, akkor nem probléma. A parkolás megoldható, mert láttam az utcában szabad helyeket.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Az előző ház belsejével nem voltam kibékülve; de a mostaninak a külseje nem volt az igazi. Először nem láttam házszámokat. Később kiderült, hogy a sövényben lévő kis táblára (ami alig látszik) van kiírva. Telefonon pontos útbaigazítást kaptam és sikeresen bejutottam. A lépcsőház OK. Egy lépcsőforduló egy emelet. A korábbi többszintes = 1 emelet konstrukció nem tetszett. A lakás mérete nagyjából az előzőhöz hasonlít, de szerintem picit nagyobb. Másfél vagy két szobás, mert az amerikai konyhás nappaliból nyílik egy szoba, aminek ismeretlen a mérete és a berendezése. A bejárat mellet van a fürdőszoba és itt minden van ami kellhet egy vendég számára. a lakás egészéét tekintve tiszta is rendezett, mert a lányok nem csak erre ügyelnek.
Eszter külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Jázmint és Kingust már leírtam.

Eszter egy fiatalos nő. Arcra helyes és nekem e léggé bejön. Cicik gravitálnak és járt ott a sebészkés. A mérete olyan tenyérbe illő és jól reagál a kényeztetésre. Lapos has és a másik két lányénál kecsesebb lábpár. Feketeneműben; melltartó-tanga párosításban fogadott.
1. Eszter +36302343020 beszámoló Budapest 120157 erotikus masszázs
3. Eszter +36302343020 beszámoló Budapest 120157 erotikus masszázs4. Eszter +36302343020 beszámoló 2023-12-18 09:06:44 erotikus masszázs 1201575. Eszter +36302343020 beszámoló 2023-12-18 09:06:44 erotikus masszázs 1201576. Eszter +36302343020 beszámoló 2023-12-18 09:06:44 erotikus masszázs 120157
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Megérkezésemkor üdvözöltem mindhárom lányt és átadtam nekik a karácsonyi ajándékokat. Utána arra kértek, hogy menjek a fürdőbe és csukjam be a szememet. Meglepetéssel készültek. Később visszavezettek a szobába és utána felcsendült a boldog születésnapot című szám Halász Judit féle verziója és kórusban énekelték az első részt és átadták a nekem szánt ajándékot. Nagyon tetszett ez a dolog. utána felbontottuk az általam vitt pezsgőt. Koccintottunk és mindenki ivott egy pohárral. Itt megkínálták sütivel és dicsérték milyen jól nézek ki; így elegánsan (ing-vászonnadrág). Ezután elvonultam lemosni magamról az út porát. Miikor visszatértem, akkor a lányokat is megszabadítottam a textiltől. Először Jázmin háton feküdt az ágyon, én a lábai között nyalakodtam és Kingus és Eszter elkezdett franciázni felváltva. Később váltottunk és én elfeküdtem az ágyon Kingus a számra ült és Eszter folytatta a franciát. Jázmin punciját is simogattam míg ő Kingussal csókolózott és a melleit simogatta. Kingus pozíciót váltott és a popsiját kezdtem nyalogatni és most ő simogatta Jázmin melleit és Eszter már a zacsit vette kezelésbe. Váltottam a lányokkal és ekkor Kingus és Jázmin 69-be helyezkedtek Eszter pedig gumit varázsolt rám. Lovaglóban kezdtünk és közbe csókolóztunk. Váltottunk nyuszi-pózra és a két lány mellénk telepedett. Felváltva csókolóztam velük és ők Eszterrel is csókolóztak. Gumit cseréltünk és Kingussal folytattam misszibe. Eszter és Kingus egymást simogatták és csókolóztak. Később Eszter elkezdte kényeztetni Kingus cicijeit s akkor ln Jázminét vettem kezelésbe. Újabb gumicsere és most Jázminnal voltam kutyusba. Eszter mellém helyezkedett és az ő ikerdombjaival foglalkoztam. Kingus Jázmin elé helyezkedett és ekkor Jázmin elkezdte kényeztetni Kingus punciját. Utolsó vegyvédelmi eszköz és Eszterrel voltam missziben eközben Kingus és Jázmin Eszter melleit kényeztette. Gumi le és a 3 lány franciázott nekem, majd a 6 cicire engedtem az utódokat.
Kis pihenés megittuk a maradék pezsgőt és csevegtünk egy picit majd elvonultam tusolni. Visszatérve egy kevés sütizés és frissítő fogyasztása; majd visszavettem a gönceimet. Pici csevegés és csokorrendezés. Búcsúcsókok és ölelések végül tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Tejesen korrekt a csokor mérete. Korábban sem volt másképp. Minden lány ugyanúgy részesedik belőle. Jelenleg karácsonyi kedvezmény van náluk, ami segít egy még nagyszerűbb randi kivitelezésében.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 240 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 40, másfel órás randira 65, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Újabb születésnap és egy újabb csodás négyesben töltött randi. Ajándék magamtól magamnak.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Eszter szexpartner beszámolójáról


2024-03-24 23:28:33
Ez nekem olyan mint egy leltár, mikor, melyikükkel milyen pozícióban. 3 lányról sokkal izgalmasabban,szemléletesebben kellett volna beszámolnod. Ez így eléggé szárazra sikeredett!

2023-12-18 09:12:13
Már csak Klapanciusztól hiányzik egy ilyen "gruppen" beszi ès teljes a lányok gyűjtemènye a 3 lányos írókból. Szèp volt, sztbali! :)
Mutasd mindet

FunkciókEszter legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-10-17) : Próbáltam tartani a fejét lent, nem ellenkezett. Mivel nem tudtam mik a határok, mit lehet, mit nem vele, csak azt hogy szereti ha enyhén dominálják, próbálkoztam...

(2023-10-01) : Ráköpött, nyálfolyam, lement a torkáig, lent tartottam diszkréten a fejét, de kezdtem érezni, hogy így vége lesz nekem hamarosan. Feljött levegőért, megkérdeztem tőle mit szeretne? Most menjek el a szájába és a második körben nagyon megdugom,

felejthetetlen: 7db
(2024-02-11) : Arra kértem, várjon a mosdó ajtaja előtt letérdelve és én egyből tegyem a farkam a szájába. Ezt furcsálva, de teljesítette, a kis huncut mondjuk azért tett egy párnát a térde alá, de ez semmit sem rontott az összképen.

(2023-12-01) : Mire az amatőrök kijátszották magukat, jöttek a profik. Hüüü, igen. Ez a francia nem barátnős. Eddigi életem legkeményebb szopás következett. Fejét fogtam, szorítottam, néha a haját tekertem a csuklóm köré és húztam, nyomtam a farkamra. Egyszer még a lábammal is átkulcsoltam. Semmi, gyerekjáték. Mosolyogva, nevetve jött fel levegőért. Tudtam én, hogy nincs nagy pömpölőm, hiába mondták. Imádom ha köpködik a brét és verik közben, ez is pipa.

(2023-10-24) : Felszopás, mélytorkkosan, kényszeresen, sok nyállal, amit el lehet képzelni, aztán rám ült, meglovagolt és ringató melleit lehetett nézni. Csalódás ő mindenhonnan. Aztán jött a kutyapóz, ahol megint csak jó mélyen kérte tőlem, szóval nagyokat lökve pusztitottam tovább azt a lucskos puncit.

nagyon jó: 4db
(2024-03-22) : Majd a lábaim közé heveredett. Miközben kigúvadt szemekkel néztem a munkálkodását, és kapaszkodtam a maradék önfegyelmembe, hogy ne élvezzek azonnal, realizáltam, hogy ezúttal nem lesz kegyelem. Szerintem te ki tudsz kétszer facsarni -

(2023-12-22) : Bőnyállal, ütemesen szopva, köpve franciázott, közepesen mélyen bekapva a brét. Na de hol marad az, amit az „imádom ha mélyen ledugod a farkad a torkomba” szlogen ígér? Összefogtam Eszter hosszú haját, a csuklómra tekertem,

(2023-11-20) : Szó mi szó tènyleg jó dolgom volt, egy újabb gumicserèt követően jöhetett a nekem új lány, Eszter. Szemből is dugtunk, így kezdtük, de a legemlèkezetesebb az volt mikor hason feküdt ès úgy dugtam. Mert mellettünk volt Jázmiiinèk duója, ès elèrtem Jázmiiin punciját, azt simizhettem, ès nedvesnek èreztem. Mèg Jázmiiint elraboltam mert nagyon megkivántam így egy sokadik gumicsere után szemből dugtam.

: 3db
(2024-01-16) : Elsőre sikerült elmennem a szájában kb 5 perc alatt. Utánna kis pihenés. Rákérdeztem, hogy viszonozhatom a kényeztetést. Zöld utat kaptam igy nyalakodtam kicsit.

(2023-11-09) : Gumit húztunk és Eszter egy kis lovaglással kezdett. Nagyon jól csinálja, tövig fogadta a farkam, közben markoltam a popsit és mellét felváltva. Volt itt gyors vágta és lassabb lovaglás is,

(2023-09-11) : Szép lassan lejjebb csúszott, és elkezdett franciázni, elég hamar életet lehelt belém, párszor tövig eltüntette, úgy éreztem, itt az idő, most már ráfoghatok a fejére, és átvehetem az irányítást. Egyből vette a lapot, hagyta magát, tökéletesen partner volt, nem zavarta, ha rajtatartottam a fejét, azért volt, hogy kicsit abbahagyta,