Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Eszter

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-12-01 15:05:52

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Eszter +36302343020 120039 szexpartner

RimaPudendi a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Eszter hirdetővel
igéző szemek
brutális kényszerfrancia
fáradhatatlanul lelkes
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Ideje volt kicsit átgondolni sportolói pályafutásom, és másfajta útirányt adni a dolgoknak.
Mentálhigiénés egészségem érdekében, picit háttérbe szorítom a korábbi "barátnő feelinges" preferenciám és új vizeket próbálok felfedezni.

Minden változásnak is van határa, ezért a hosszú, fekete hajú nőkről nem vagyok hajlandó lemondani egyik napról a másikra (soha, az biztos kurvaélet).

Csillag vezessen utadon...szokták mondani. Adta magát, hogy akinek a neve csillagot jelent tökéletes választás lesz. Hát valahogy így kötöttem ki Eszternél.

Telefonon történt az egyeztetés nagyon könnyedén. Már csak egy mondvacsinált ürügy kellett, hogy Budapestre tudjak menni.

Úgyhogy "A hangyafasz-kutatás aktuális kérdései és új paradigmái" kurzus megfelelőnek tűnt, és a főnökömet is sikerült meggyőzni, milyen fontos ott lennem ezen a nívós eseményen.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Túlzás lenne azt állítani , hogy a Kondorosi lakótelep Budapest legszebb része, de könnyen megközelíthető.

Nyugatinál leszálltam, ott kicsit hallgattam a világ leghamísabb hegedűsét, majd a metro-villamos-lábbusz kombót vettem igénybe. A parkolást sem tartom különösebb bűvészmutatványnak a környéken.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakás állapota, fürdő, higiénia, tusfürdő, törülköző, baszoba, ágy stb. - uncsi, uncsi, uncsi. Minden jó, tiszta és szép.

Franciaágy, masszázságy. Tükör az ágy lábánál.
Sampon, tusfürdő, szájvíz rendelkezésére áll

A Hedonizmus Mennyországa 30 négyzetméteren.
Eszter külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ha szegényes fantáziámat egy piszkavassal kicsit mozgásra bírom, akkor a következő jelent játszódik le a fejemben:

Egy szokásos,szürke hétköznapon a kertvárosi apuka a kis családot viszi a dolgára, amikor a pirosnál egy chopperes, fekete, női démon gurul mellé. Szoros bőrnaci, a mellekre feszülő bőrmellény. A gombok vért izzadnak, hogy minden egyben maradjon. A tetoválások itt-ott kivillanak a fekete ruhácska alól. Faternál először a nyúltvelőben, majd a nadrágban elkezd valami mocorogni. A Pavlovi-reflexkör bezárul. Apuci már húzná le az ablaküveget, ekkor viszont anyucitól akkora hókon basszást kap, hogy néhány tizedmásodperc alatt, szabadesésben, fejjel áll bele a realitások talajába....

Eszter külseje megszólítja a benned rejtőző állati totemet (nálam ez egy alamuszi nyuszi, helyes kis lompos farokkal).

Sudár, falnivaló, imádtam a hosszú illatos
haját. Gyúrni való test és fenék. Táncba hívó, sötét szempárjából tisztán kiolvastam, hogy itt bizony az államig fel kell húzni az ünnepi gatyám.
A tuningolt cicik bőven az ízlésesség határán belül. Szolizott, de nem "túlsütött" barna bőr. Arca sugárzik a szexuális energiától, doziméter kiakad a vörös sávban.
Lehet hülyeség , de nekem valahogy az Anjelica Huston féle Morticia jutott eszembe róla, de Eszter sokkal fiatalosabb.

A humor, kedvesség, hiperlazasság karakterpontoknál, szintén magas értékeket dobott ki a hölgy a születnapján.
1. Eszter +36302343020 beszámoló Budapest 120039 erotikus masszázs
3. Eszter +36302343020 beszámoló Budapest 120039 erotikus masszázs4. Eszter +36302343020 beszámoló 2023-12-06 17:51:53 erotikus masszázs 1200395. Eszter +36302343020 beszámoló 2023-12-06 17:51:53 erotikus masszázs 1200396. Eszter +36302343020 beszámoló 2023-12-06 17:51:53 erotikus masszázs 120039
Action
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Fenekelés:
4
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Többkapus rendszer van a bejutásnál. Tempósan szedtem a lábaim, mert a kezeim csontig átfagytak.

Lifttel szemben ajtó. Aztán tátáá 🎺 egy Eszter. Megnyugodtam, itt bizony jó dolgom lesz. Szerintem a második mondat után megvolt a közös frekvencia, a hidegtől kicsit még galuskásan beszéltem, de a forró víz rendezte a homeostasist.

A projektoros lámpának köszönhetően, úgy éreztem magam, mint egy intergalaktikus utazáson.

Egzakt pontról-pontra való leírást ne várjatok, mert nálam kicsit elszakadt a gépszíj.
Az biztos, hogy viszafogottabb puszikkal kezdtünk, ami szépen fejlődött finom nyelves csókká. Aztán bejártam minden hegyet és völgyet Eszteren, és a Rima-szigeteken kötöttem ki. Kicsit megpihentem a Vénuszdomb árnyékában, ujjaimmal pedig táncotjártak a szabad területeken.

Mire az amatőrök kijátszották magukat, jöttek a profik. Hüüü, igen. Ez a francia nem barátnős. Eddigi életem legkeményebb szopás következett. Fejét fogtam, szorítottam, néha a haját tekertem a csuklóm köré és húztam, nyomtam a farkamra. Egyszer még a lábammal is átkulcsoltam. Semmi, gyerekjáték. Mosolyogva, nevetve jött fel levegőért. Tudtam én, hogy nincs nagy pömpölőm, hiába mondták. Imádom ha köpködik a brét és verik közben, ez is pipa.

Már nagyon akartam dugni, ezért ráfordultunk a gumihúzásra. Itt amit tudta, bemutatattam. Minden szögből és irányból toltam a kisautót. Tényleg az embernek csak a fantáziája szab határt. Na és közben az a dirty talk....
Kazinczy és Grétsy László a fejét fogná, ha hallotta volna. Alacsonyan szálltak a geci, fasz, kúrjál, baszál kifejezések.

Eszter volt olyan kedves, és látta, hogy úszom az izzadságban, egy kis könnyítést felajánlott és átvonultunk a masszázságyra. Hátulról még kicsit maszatoltam, aztán egy orális kivégzés következett szájba. Általában csendes élvező vagyok, de nem most... Szürrealis volt, hogy a lámpának köszönhetően tényleg csillagokat láttam. Egy óra el is telt.

Romeltakarítást követően, kicsit kóláztunk (vaníliás , nem a porhanyós) , átolajoztam-masszíroztam vendéglátóm, és ismerkedtünk. Nagyon, nagyon jófej, kellően pikírt.

Már csak negyed óra maradt, de én szerettem volna egyszer felülni a "Szerelemvonatra", és Eszter mozdonyvezető asszony elfogadta a jegyem. Francia, egy kis aktus mutatóba ismét a masszázságyon, majd újfent szájjal reptetés, 8 perc alatt kicsinált. Azt halkan megjegyzem, hogy eddig nekem soha sem sikerült kétszer is élveznem egy-másfél órás randikon. Talán ez jelent valamit a hölgy képességeire nézve....

Zuhanyoztam, közben dumcsi. Nagyölelés, aztán ki az esőbe. Kibaszott jó volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Hála Istennek, nem kell órákat töprengeni a katalógus előtt milyen csomagot állíts össze. Egy van, de az full-full extrás.

Megérte az összes vad-, tavi- és kövirózsát.
KORREKT, így nagybetűvel!
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 65 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 50, másfel órás randira 65, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Konklúzió:
Keresztbe lenyelt, jól megrágott és kiköpött.

Ha egy nyáladzó agyhalott, zombit látok a XI. kerületben bóklászni, aki csak annyit tud mondani: Eeesszzttteeerrr...Eeessszzzttteeerrr. Kérlek gyerekek valaki rakjon fel egy Debrecenbe induló marhavagonra.

Viccet félre téve. Remek volt minden, egy felejthetetlen emlékkel térhetek haza. Ahogy a reklám is mondja 10-ből 11 fogorvos őt ajánlja.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Eszter szexpartner beszámolójáról


2023-12-06 22:32:58
Keresztbe lenyelt,jól megrágott és kiköpött.Ennyi elég is volt. Ott a helyem! Ja! Amúgy a beszid többi része is jól sikerült!

2023-12-06 20:54:51
De kevésbé szépelgősen fogalmazva három dolog:
-érzéki dominancia (zseniális szókapcsolat)
-fekete haj a gyengém
-az egyik képen látható egy bagoly tetoválás, kedvenc madaram ( jelnek vettem)

2023-12-06 20:53:29
Nincs alapom bármit kritizálni, mert csak olvasok és nem írok, de: jó, de modoros.

2023-12-06 20:41:03
Kedves Viva! Furcsa dolog ez. Az ember tervez, álmodozik. Aztán nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy elképzelte. Ilyenkor bosszankodik, hogy neki miért nem jön össze sose. Aztán kiderül, valahol jobban tudják mire van szüksége a testednek, lelkednek, szellemednek, és elküldik fekete szárnyú égi hírnökük...

2023-12-06 20:15:40
Már a fogorvosok is Eszterhez járnak, Rima? Viccet fèlretève engem sikerült meglepned, nem gondoltam volna hogy ilyen hamar Eszter következik nálad. Eszerint kedvcsináló törtèneteket olvastál róla korábban valaki(k)től. DDD
Mutasd mindet

FunkciókEszter legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-12-16) : Kingus és Eszter elkezdett franciázni felváltva. Később váltottunk és én elfeküdtem az ágyon Kingus a számra ült és Eszter folytatta a franciát.

(2023-10-17) : Próbáltam tartani a fejét lent, nem ellenkezett. Mivel nem tudtam mik a határok, mit lehet, mit nem vele, csak azt hogy szereti ha enyhén dominálják, próbálkoztam...

felejthetetlen: 5db
(2024-02-11) : Arra kértem, várjon a mosdó ajtaja előtt letérdelve és én egyből tegyem a farkam a szájába. Ezt furcsálva, de teljesítette, a kis huncut mondjuk azért tett egy párnát a térde alá, de ez semmit sem rontott az összképen.

(2023-10-19) : Először csak szépen, lassan verni kezdte majd egy nagy adag nyàlat csorgatott a farkamra. Ezután bekapta majd először úgy szopott, hogy közbe a szerszámot verte. Én szeretem ezt főleg ha jól csinálják és hát ő ebben igencsak jó.

(2023-09-11) : Nagyon jól franciázott, így néha pihenőt kellett kérnem. Eközben körbenyalakodtam magam minden elérhető részen, s kissé kiemelten kerestem a csilóját. Mivel nagyon közelített nálam a vég, kértem, hogy dobja magát hanyatt s én szeretném kényeztetni. Ebben sem ellenkezett ;).

nagyon jó: 5db
(2024-04-19) : Hosszan kényeztette Játékost, kéz nélkül, néha rámart a golyókra,hagyta hogy rászorítsam a fejét,hosszan nem panaszkodott tette ahogy egy órás barátnőnek illik.

(2024-03-22) : Majd a lábaim közé heveredett. Miközben kigúvadt szemekkel néztem a munkálkodását, és kapaszkodtam a maradék önfegyelmembe, hogy ne élvezzek azonnal, realizáltam, hogy ezúttal nem lesz kegyelem. Szerintem te ki tudsz kétszer facsarni -

(2023-12-22) : Bőnyállal, ütemesen szopva, köpve franciázott, közepesen mélyen bekapva a brét. Na de hol marad az, amit az „imádom ha mélyen ledugod a farkad a torkomba” szlogen ígér? Összefogtam Eszter hosszú haját, a csuklómra tekertem,

: 3db
(2024-01-16) : Elsőre sikerült elmennem a szájában kb 5 perc alatt. Utánna kis pihenés. Rákérdeztem, hogy viszonozhatom a kényeztetést. Zöld utat kaptam igy nyalakodtam kicsit.

(2023-11-09) : Gumit húztunk és Eszter egy kis lovaglással kezdett. Nagyon jól csinálja, tövig fogadta a farkam, közben markoltam a popsit és mellét felváltva. Volt itt gyors vágta és lassabb lovaglás is,

(2023-09-11) : Szép lassan lejjebb csúszott, és elkezdett franciázni, elég hamar életet lehelt belém, párszor tövig eltüntette, úgy éreztem, itt az idő, most már ráfoghatok a fejére, és átvehetem az irányítást. Egyből vette a lapot, hagyta magát, tökéletesen partner volt, nem zavarta, ha rajtatartottam a fejét, azért volt, hogy kicsit abbahagyta,