Kiemelt
Flóra(31+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Eszter

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-08-11 00:30:54

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Eszter +36302343020 118956 szexpartner

FreddieMercury a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Eszter hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
Előző nap beszéltük meg a találkozót , már a telefonon történő kommunikáció is izgató volt .Nagyon jó a beszélőkéje , jó humorú és pikáns beszélgetés volt . A telefonból lejött ,hogy mennyire közvetlen és intelligens .
Megközelítés
Kondorosi út lakópark , pont minden kedves kolléga tudja ,hogy hol van . Megközelítés könnyű parkolás legegyszerűbb módja , ha a kúton van hely , némi apanázs ellenében rögtön lehet parkolni ..
Helyszín
Takaros kis kuckó , minden bőven tökéletes , a fürdőben egy kisebb drogéria , tetthely tökéletesen kényelmes és elég nagy .
Eszter külseje
Nagyon szép érzéki arcú hölgy , szemei azonnal magukkal ragadtak . Teste mintha Michelangelo kezei közül kerültek volna . Bőre napbarnított finom puha ,annak ellenére ,hogy izmos .
1. Eszter +36302343020 beszámoló Budapest 118956 erotikus masszázs
3. Eszter +36302343020 beszámoló Budapest 118956 erotikus masszázs4. Eszter +36302343020 beszámoló 2023-08-11 09:11:28 erotikus masszázs 1189565. Eszter +36302343020 beszámoló 2023-08-11 09:11:28 erotikus masszázs 1189566. Eszter +36302343020 beszámoló 2023-08-11 09:11:28 erotikus masszázs 118956
Action
Érkezéskor bizony kicsit lefagytam annyira tetszett , először nem is tudtam ,hogy mit csodáljak rajta . Puszikkal gyorsan oldotta a hangulatot . Rögtön üdítővel kínált és beszélgetésbe elegyedtünk . Szuper jó fej . Néha egy-egy pillanatra elbambulva csodáltam . Meg is kérdezte ,hogy szeretném-e meg kóstolni ? Naná . "Akkor nyomás tusolni " . Zuhanyzás közben folyamatosan a kóstolgatáson járt a fejem , így a törölközőt elég nehezen tudtam magamra tekerni . Nagyon imponáló volt számára , hogy még hozzá sem értem és ilyen hatással volt rám . Az ágyon gyorsan dobtam a nedvszívót. Kértem , hogy kezdhessem Én a kényeztetését . Apró csókokkal indítottam ,ami heves csókolózásba csapott át . Közben a kezem végig barangolta a legizgalmasabb zónáit. Érezhető volt ,hogy számára sem közömbös az érintésem . Élveztem ,hogy élvezi. Utána mellei váltak nyelvem célpontjává . Itt már szuszogott ,közben a mellbimbója annyira megkeményedett ,hogy üveget lehetett volna vágni vele ,és ez még csak a kezdet volt . Már nagyon vonzott a kis kelyhe , ezért sok csók kíséretében a lába közé araszoltam . Gyönyörű szirmok fogadtak , nem akartam ajtóstól a házba rontani .Finoman körbe nyaltam ,ügyelve ,hogy a helyes kis csiklóját elkerüljem( kis gonoszkodás). Én kis naiv ,nem sokat vártatva elvette a járandóságát , úgy ráhúzta a fejem a csodára ,hogy magam is meglepődtem . Nem volt mit tenni , nyaltam ,mintha az életem múlna rajta . Nem sok időbe telt míg , egy heves orgazmussal megajándékozott. Kis pihenés után átvette ,illetve megragadta a stafétabotot , épp csak annyi időre míg a szája nem lett örömöm forrása. Minden részemet kényeztette , hol finoman, hol hevesen , néha teljesen elnyelve teljes méretemet . Egy igazi szopó csoda !!! Nagyon közel álltunk ,hogy kiegyenlítsen, de amig tudtam álltam a sarat . Aztán le kellett állítanom . Munkaruha abszolválása után misszionáriusban kezdtünk ,közben folyvást csókolóztunk. Nagyon izgalmas Nő. Kicsi pihenésre volt szükségem ,így megtapasztalhattam lovastudását . Először szemből , utána háttal . Istenien kavart ,közben remekül liftezett , és az a látvány ,csodás volt a popsija és jó volt közben markolni . Minden mozdulata olaj a tűzre . Az i-re a pontot a kutyus formáció hozta . Tűzforró ,szűk és tocsogós ! Ehhez adjuk hozzá a csodás látványt és hanghatást , ennyi pont elég volt ,sprint tempót diktálva pár perc után hatalmasat robbantam a gumiba .
Elszámolás
A rend kedvéért érkezésem után elintéztem.
Rózsacsokor
FreddieMercury nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 40, másfel órás randira 65, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Bomba Nő , minden értelemben !

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Eszter szexpartner beszámolójáról


2024-04-13 23:33:33
Számomra informatív volt kedvet kaptam hogy meglátogassam.

2023-08-13 21:23:31
A rózsainfó sokaknak fontos. Ha jobb értékelést szeretnél, legközelebb fontold meg, hogy megosztod.

2023-08-11 12:45:41
Ami izmos az nem lehet puha, a lakóparkot sem biztos hogy mindenki tudja hol van. Nem èrtem a rózsainfó mièrt maradt el, ha ő is meg tudta adni te mièrt nem, elvileg abszolút nem titok.
Az összkèp bár frappáns, de nem egy mondatot vártam volna, valami èrzelmesebb leírásra számítottam ott ha már az Istennőd lett.
Az aktiont jó volt olvasni, összessègèen nem rossz, többedik beszinek mèg tökèletesebb lenne, első beszihez is persze jó azèrt. Sok mindent megtudtam belőle, szeretem ha sokat csókolózik, ez nagyon jó infó.

2023-08-11 10:47:11
A várva várt első beszámoló, e csodás hölgyről. Szuper élmény, a legjobb minősítéssel, jól megírva. Köszi! Kétségtelen, hogy meg kell látogatni!
Mutasd mindet

FunkciókEszter legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-12-16) : Kingus és Eszter elkezdett franciázni felváltva. Később váltottunk és én elfeküdtem az ágyon Kingus a számra ült és Eszter folytatta a franciát.

(2023-10-17) : Próbáltam tartani a fejét lent, nem ellenkezett. Mivel nem tudtam mik a határok, mit lehet, mit nem vele, csak azt hogy szereti ha enyhén dominálják, próbálkoztam...

felejthetetlen: 5db
(2024-02-11) : Arra kértem, várjon a mosdó ajtaja előtt letérdelve és én egyből tegyem a farkam a szájába. Ezt furcsálva, de teljesítette, a kis huncut mondjuk azért tett egy párnát a térde alá, de ez semmit sem rontott az összképen.

(2023-12-01) : Mire az amatőrök kijátszották magukat, jöttek a profik. Hüüü, igen. Ez a francia nem barátnős. Eddigi életem legkeményebb szopás következett. Fejét fogtam, szorítottam, néha a haját tekertem a csuklóm köré és húztam, nyomtam a farkamra. Egyszer még a lábammal is átkulcsoltam. Semmi, gyerekjáték. Mosolyogva, nevetve jött fel levegőért. Tudtam én, hogy nincs nagy pömpölőm, hiába mondták. Imádom ha köpködik a brét és verik közben, ez is pipa.

(2023-10-19) : Először csak szépen, lassan verni kezdte majd egy nagy adag nyàlat csorgatott a farkamra. Ezután bekapta majd először úgy szopott, hogy közbe a szerszámot verte. Én szeretem ezt főleg ha jól csinálják és hát ő ebben igencsak jó.

nagyon jó: 5db
(2024-04-19) : Hosszan kényeztette Játékost, kéz nélkül, néha rámart a golyókra,hagyta hogy rászorítsam a fejét,hosszan nem panaszkodott tette ahogy egy órás barátnőnek illik.

(2024-03-22) : Majd a lábaim közé heveredett. Miközben kigúvadt szemekkel néztem a munkálkodását, és kapaszkodtam a maradék önfegyelmembe, hogy ne élvezzek azonnal, realizáltam, hogy ezúttal nem lesz kegyelem. Szerintem te ki tudsz kétszer facsarni -

(2023-12-22) : Bőnyállal, ütemesen szopva, köpve franciázott, közepesen mélyen bekapva a brét. Na de hol marad az, amit az „imádom ha mélyen ledugod a farkad a torkomba” szlogen ígér? Összefogtam Eszter hosszú haját, a csuklómra tekertem,

: 3db
(2024-01-16) : Elsőre sikerült elmennem a szájában kb 5 perc alatt. Utánna kis pihenés. Rákérdeztem, hogy viszonozhatom a kényeztetést. Zöld utat kaptam igy nyalakodtam kicsit.

(2023-11-09) : Gumit húztunk és Eszter egy kis lovaglással kezdett. Nagyon jól csinálja, tövig fogadta a farkam, közben markoltam a popsit és mellét felváltva. Volt itt gyors vágta és lassabb lovaglás is,

(2023-09-11) : Szép lassan lejjebb csúszott, és elkezdett franciázni, elég hamar életet lehelt belém, párszor tövig eltüntette, úgy éreztem, itt az idő, most már ráfoghatok a fejére, és átvehetem az irányítást. Egyből vette a lapot, hagyta magát, tökéletesen partner volt, nem zavarta, ha rajtatartottam a fejét, azért volt, hogy kicsit abbahagyta,