A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Enikő

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-14 19:16:27

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Enikő +36209834450 120946 szexpartner

Passs a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Enikő hirdetővel
csodás cicik
hihetetlenül érzéki
változatos pózok
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Érdekes kérdés, az első elérés... mindig a szerencse segít. Néha eltűnik a hirdetése, szerencsére más dolga is van, néha hónapokig nem jön össze egy randi, de ezer a feladat, ez így izgalmas. Talán meg is válogatja, hogy ki érheti el, vannak elvárásai - de semmi extra, csak ami normális kéne legyen mindenkinek (kölcsönös tisztelet meg ilyesmi, némelyeknek nehezen definiálható fogalmak...) Elsőre nyilván telefon, ez természetes, talán másodikra és ötödikre is... ma már sms is játszik - és megéri kivárni. Ma is telefonon kerestem, amire hamar visszajelzett (szabadkozva, hogy írásban, de nekem teljesen megfelelt a diszkrét megoldás) és a homályba vesző holnap-holnaputánok számolgatása után megszavaztuk magunknak a biztosra vehető ma estét! És milyen jól tettük!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A dunaparti új (és még mindig bővülő) háztenger egyik modern épülete, KOR-acél, mészkőburkolat, edzett üveg, tisztaság, cím pontos. Utána adott egy vízparti séta lehetősége, hátha van mit kiszellőztetni... BKV párhuzamosan, egy másik sétányira, a parkolás néha (mindig?) necces - én bemegyek a zsákutca fenekéig, lesz ami lesz, a többiek álljanak meg óvatosan 1-2 utcával kintebb :) Persze futottam már emiatt esős km-t, hogy ne késsek el, de ez meg vele jár - nem fájt, tudtam, hogy megéri!
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Helyszín tökéletes, tágas, rendezett, tiszta, koccintottunk már a kanapén is, áfonyázgattunk a bárpultnál, trécseltünk zuhanyozás közben, minden praktikus és jól berendezett (otthonos...;)) - nem szeretem, ha túl üres és hideg egy lakhely, itt rend van, de barátságos, kellemes hőmérséklet, higiénia maximális, szobainas, ülőhely, adott a közös fürdőszoba-használat (meg persze van mindenből 6-8-féle, ha valakinek igénye a leltár, az illat és illatmentes, a brendek...), steril üvegpohár odakészítve, minden patika. A kisebbik szoba (benne hatalmas fekhely-tetthely) már függönnyel, sötétlila vagy fekete szatén ágyneművel jóval sötétebbre hangolt...
Enikő külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
... és a ház Úrnője ma szintén feketében volt. Eleinte. Majd lelépett a magassarkúból és ez új irányokat szabott a csókoknak. Valahogy megoldottuk.
Semmi megjátszás, semmi mű, semmi manír - úgy elegáns csak magassarkúban és bugyiban, ahogy kevesen... Magas, karcsú, hosszú hajú, modell-alkat, ha valakit ez vigasztal (nyilván ez sem rossz alap), kecses mozgású NŐ, óvatos mosollyal, elképesztően finom érzéki ajkakkal, kezekkel, cicikkel, popsival, hosszú combokkal, harapnivaló sportos vádlik, izmos hasán nem lehet csókok nélkül átszánkázni, és van is hova - de mégsem elemezném ennél részletesebben, aki látja, látja a képeken - mert a lényeg a finomság, határozott véleményű, de mégis alkalmazkodóan ölelő lány, és a gyengém... az átkozott intelligencia, ami ötvözve a (nem) mellékes külsővel, veszélyes kombó, de így is akad út a kémiának!
1. Enikő +36209834450 beszámoló Budapest 120946 erotikus masszázs
3. Enikő +36209834450 beszámoló Budapest 120946 erotikus masszázs4. Enikő +36209834450 beszámoló 2024-03-18 01:25:41 erotikus masszázs 1209465. Enikő +36209834450 beszámoló 2024-03-18 01:25:41 erotikus masszázs 1209466. Enikő +36209834450 beszámoló 2024-03-18 01:25:41 erotikus masszázs 120946
Action
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Iiiiigen, végül maradtam és Ő sem küldött el. Jubileumi tizedszer. A lehető legmagasabb pontszámmal honorálandó.
A bárpultnál poharazgatás (Ő még selymes, csipkés fehérneműben), pár mondat a világ menetéről és saját élményeinkről benne, első finom mosolyok kicsalása, csoki-, gyümölcs- és gingershot, közelebb kerülve a test melege, a majdnem hozzérős deréksimi, majd a felhabzó zuhanyozás, a libabőr karcai és a lágy pihék első fizikai találkozása, majd a bőr melegében és a sejtközeli lamináris rétegekben áramló érintkezés, alig-simításai, ébresztő és kölcsönös nyakba-puszik-harapások, a lepkeszárny-libbentésnyi, hosszú-hosszú percekig épülő érzéki végtelenbe lassított csók-folyam, később a határozottabb simogatások, markolások, ölelések, majd szorítások és mindenféle csókos és nedves és szoros és finom testrések ingadozó amplitúdójú változatos és kölcsönös bejárása után egy lágy, majd vadabb lovaglás édes-érzékeny cicik mindennemű kényeztetésével, szétfeszülő híd-avatás és egymásba boruló szeretkezés szorosan ölelt testek egyetértésében... Valahogy így. Ma alulmaradtam, máskor Őrá vigyázok magam alatt, de ha zárt lábbal hason fekszik - akkor is csókolózunk... Néha kicsit másképp, minden póz játszik - de mindig győzünk mindketten. Ezúttal pl. teljesen zene nélkül - de nem hiányzott; érdekes, majdnem néma, majd nem teljesen csöndes saját műalkotásunkban kellett "gyönyörködnünk" egy bő órán keresztül. Más hangszereink voltak - de tökéletesnek tűnt a mű, win-win megint nyert! :)
...hogy kizökkentsem a szaftosabb részletekre (hiába) váró olvasókat: mivel az előjáték is igen időigényes volt és a levezetés is kellemes a majdnem fekete selymes takarón néhány pihentető percben combok és karok összefonódásában szívritmus-csillapodásig - vége lett így is, zuhany, kis csoki, korty ital, kis beszélgetés, utolsó simítások, búcsúcsók. És távozom. Valami viszont marad. Kialakul, homályosan megfogalmazódik és befészkeli magát a gondolatok közé, a hosszú távú memória sejtjeibe. Talán hogy ez páratlan volt, érzéki és finom, hogy ilyet alkotunk még máskor is - és hogy minek vigyorog valaki az utcán egyedül lebegve?
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az udvarias viselkedés szintjéig áttanulmányozom az extrákat (Nála pl. nincsenek, így ez elég egyszerű) - de már régen azt fogadom el, amit kapok, azt adok, amit nyújtani vágyni érzünk, és ez oly sokszor felülmúlta a gondosan tervezett prekoncepciókat, hogy nem is fárasztom vele magam mélyebben, ez csak partnerfüggő, Enikő maga egy EXTRA. Az elszámolás a kiírtak szerint, már utólag szoktam, hátha valami változik - de mindig stimmeltünk.
...volt, hogy - meglehetősen önző módon magamat ajándékozva, tisztelt bíróság, kérem a megértésüket - kiegészítettem a csoki-gyümölcs vacsinkat valami ravasz szabász némileg hiányosra megálmodott tanga-semmiségével, kockáztatva, hogy hozzámvágja, de nem vette emancipálatlanságnak szerencsére, mire visszatértem a nyitott ajtón át beszélgetős zuhanyozásból, már rajta is volt és valami elképesztően jól állt Neki, a számomra szinte kibogozhatatlannak tűnő pántok páratlan értelmet nyertek a testén! És hogy legyen köze a fejezethez, elszámoltam vagy 5-ig, mielőtt először pislogtam volna, nehogy lemaradjak a látvány néhány pillanatáról! ...aztán a szabása miatt nem is kellett levennie - GYÖNYÖRködhettünk BENNE ;)
Rózsacsokor
Passs nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Feltöltődve távoztam. Egy kifinomult Hölggyel eltöltött kölcsönösen odatevős randi után hogy is lehetne másképp. Tenyeremben még a karcsú test dinamikája, számon egy bódult mosoly, kedves búcsúcsókjai, pár centivel a föld fölött araszolgatva vissza a lassan kihaló forgalomba. Így, mindenféle háborúk között és árnyékában nekem ez egy kimaxolt este. Tuuudom, hiányos talán, de csak ezt a pár sort gondoltam a 10., ezúttal is (partnerem kategóriájának megfelelően) exkluzív randink emlékére rögzíteni. Majdani öregkoromra. Köszönöm!

A "jó" besorolás csak azért van, mert nem törtem magam jobb osztályzatokat gyűjteni, bocsi. Természetesen Enikő egyértelműen átlagból messze kiemelkedő Nő - különben miért is keresném újra és újra. Ezúttal is egy csodás randevúval lettem gazdagabb, naívan áltatva magam, hogy Ő sem szenvedett…
Itt Istennőként aposztrofálnátok, vegyétek összbenyomásom is olybá! Áve

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Enikő szexpartner beszámolójáról


2024-03-25 09:41:14
Köszönöm! Akkor valami átment :) Hasonló jókat kívánok!

2024-03-23 00:38:47
Aztaaa… :-) Egy költő veszett el benned! Nagyon szép leírása egy érzéki szeretkezésnek. Gratulálok az összhangnak és a pásztorórának, ami köztetek kialakult!!

2024-03-18 22:55:23
Művészire sikerült a kreatív jubileum, sokat sejtetett és néhány új szót is tanultam.

2024-03-18 07:20:07
Áve. 10., jubileumi talitok megörökítèse zseniális, a benyomások ès hatások, èrzèsek dominálnak. De mièrt is küldött volna el? Ezt az egyet nem èrtettem a törtènetben. Hisz 10. tali.
Mutasd mindet

FunkciókEnikő legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2021-03-14) : Néhány lágy nyelves cirógatást követően pazar franciába kezdett míg én a kis popsigerezdjeit simogattam aztán oldalt kitekintettem a mögöttünk álló tükörbe, hogy popsijának látványában gyönyörködni tudjak. Lassú mozdulatokkal kényezetett, csak a bársonypuha ajkait használva közben egyet-egyet végignyalintva a rúdon is.

(2020-08-07) : Helyet cseréltünk, én kerültem a hátamra, Enikő oldalról közelített, és kezét mellőzve olyan finoman kényeztetett ajkaival és a nyelvével, hogy szinte elaléltem tőle. Nem egy céltudatosan és gyorsan végrehajtott mielőbbi élvezést szeretett volna elérni, hanem azt, hogy valóban jól érezzem magam, s ennek megfelelően, nagyszerű bánásmódban részesültem.

(2020-01-09) : Majd Enikő indult lefele... Ő is a testemet puszilgatta végig ahogy haladt lefele de ennél még izgatóbb volt ahogy a meredező bimbói végi szántatok rajtam. Tényleg libabőrös lettem..

felejthetetlen: 37db
(2024-03-14) : Lábaim közé telepszik és kecsesen nyakon fogja a Monsieur-t. Franciája lágy, érzéki, változatos. Végigcsókolja a rúd oldalát, nyelvével izgatja a makkot. Szó sincs arról, hogy így végezzen ki, tudatosan csak fokozza a férfiember vágyát.

(2023-07-03) : Folyamatosan váltogatja a rúd szájban tartását és szopását, majd az oldali nyalását. Valami mennyei.Kértem tegye fel a gumit, majd míg ez a folyamat lezajlott, az én farkam lepuhult, de ezt egy új szopással rendbe tette, és beleült ez a szépség.

(2022-07-21) : Egyre emeltük a tempót és egyre jobban eltaláltuk egymás ritmusát, éreztem, hogy itt hiba nem lesz a képletben. Így is lett, Enikő simán elélvezett és kicsit lassított, én meg cirógattam, míg kipiheni magát.

nagyon jó: 37db
(2022-07-20) : Keze a farkamhoz kalandozott miközben csókolóztunk, majd szétváltunk, keze még izgatott, nem azonnal vett szájba hanem mint egy masszőz felépítette érzéki tempóban haladva, szép lassan adagolta az erotikát. Ennek része volt hogy a melltartótól most vált meg. Olajat folyatott a melleire, majd mellével és mellbimbójával izgatta a farkam, erotikus hozzáérintésekkel. A

(2022-02-17) : Enikő kezdett nagyon finoman franciázni. Szép lassan, érzékien csinálja, semmi pornózás, mélytorkozás vagy pláne kényszerezés nincs (ilyesmit nem is hirdet, nem is illik hozzá). Nem veszi mélyre, viszont sokat használja a nyelvét és kézzel nem is annyira veri, mint inkább masszírozza a szerszámot. Nagyon sokáig kibírtam volna, de más terveim is voltak, úgyhogy gumit kértem.

(2021-04-27) : Enivel az ágy felé sodródtunk,majd egy hirtelen mozdulattal magával rántott az ágyra.Folyamatos csókolózás közben összefonódott testünkkel egyre feljebb kúsztunk az ágyon.

: 31db
(2022-06-19) : Finoman kezdtem nyalogatni csiklóját, néha néha nyelvemet teljesen betoltam hüvelyébe, nagyon jó érzés volt. Még el kalandozott nyelven a gát felé és egy kicsit a popsit is nyalogatom, nem volt ellenére. Első találkozásunk nem hozott sikert számára, így kértem, hogy ő kényestesen engem. Hátra dőltem, párnákat kényelmesen elhelyeztem fejem körül, lábam közé helyezkedett és nagyon finom bekapta. Haját copfba fogtam, hogy közbe nézzem ahogy makkomon ügyeskedik. Csak a makkig veszi be, nyelvével köröz rajta és olykor olyan vákuumot képez szájával, hogy féltem a lepedőt is belém szívja. Egy darabig el voltunk de nem hagyott nyugodni, hogy tétlenül fekszek. Kértem forduljunk 69 be késegesen pozícióba helyezkedett, nagyon finom puncija van, erősen megmarkoltam fenekét, nem volt ellenére.

(2022-04-29) : Gyorsan bementünk a szobába, ledőltem és egyből elkezdett kényeztetni. Irányítható, figyel a partnerre és kölcsönös franciánál meghálálja a törődést. Kezét is használta folyamatosan, de nekem jó volt. DT is próbálkozott finoman, de nem erőltettem, rábíztam, hogy mennyire tudja.Utána aktus három pózban, és a végén NF,

(2022-01-15) : kis beszélgetés és tisztasági program után az ágy előtt megállva Enikő a karjaimba, én meg az övébe vetettem magam. Miközben odaadóan odasimult hozzám megrészegülve szívtam be illatát, csókoltam nyakát, száját, simítottam végig karcsú testét, markoltam fenekét.

lehetne jobb: 1db
(2013-09-30) : Franciázni kezdett nagyon finoman, de csak a makkom hegyét vette a szájába. Gumit húzott és beleült. Lassan finoman mozgott. Később megfordult és háttal folytatta. Nem csinálta rosszul.