Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Emily

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-12-27 08:48:05

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Emily +36209152243 120239 szexpartner

angrybirds2 a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Emily hirdetővel
perfekt alak
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Már régóta a kedvenceim közé tartozott és úgy voltam vele, hogy karácsony előtt egy kis bónusz nekem is jár,úgyhogy felhívtam telefonon mindent is megbeszéltünk ami érdekelt ,randi előtt kb 1 héttel , utána pedig rairtam vtren és ott is egyeztettem vele párszor
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Gpssel mentem , parkolás a ház előtt , fizetős de mindig van hely cserébe , BKK rajongóknak is ideális az elérhetősége
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű társasház alacsony emeleten található a lakás , nagyon kis tüftig, csilivili mint a vendéglátó személye. Nappali és konyha egyben , karácsonyra hangolva nagyon jó dekorelemekkel berendezve,fürdő tiszta igényes , friss torcsivel és mindennel ami kell a tisztasaghoz,babaszoba nagy francia ággyal és szobainas ahová a cuccainkat igényesen ledobhatjuk akarok mondani felakaszthatjuk rendesen igényesen .
Emily külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Emily egy nagyon különleges szép lány , halokontosben fogadott ami sejtelmesen mutatta tökéletes alakját , hosszú barna haja, barna szempár szép arcú lányok táborát erősíti. Cicik sebész által faragottak , a popsi kerek ahogy kell, Emily tesz is érte , és nála a kemény popsi az ténylegesen az. Puncika cuki 😜kis ajkak piha puha tökéletesen szormentes. És rengeteg tetkoja van , Emily egy művészeti alkotás , miután én szeretem a lányokat és a tetkokat is ,nem okozott nagy fejfájást az osszefirkalasa ahogy más kollégák szokták néha írni ha belefutnak egy tetovált lányba. Illik hozzá az összes és az amúgy is érdekes izgalmas személyiségéhez hozzá ad meg egy pluszt ez a rengeteg művészi rajz. Szóval nálam plusz pont érte .
1. Emily +36209152243 beszámoló Budapest 120239 erotikus masszázs
3. Emily +36209152243 beszámoló Budapest 120239 erotikus masszázs4. Emily +36209152243 beszámoló 2023-12-27 09:41:51 erotikus masszázs 1202395. Emily +36209152243 beszámoló 2023-12-27 09:41:51 erotikus masszázs 1202396. Emily +36209152243 beszámoló 2023-12-27 09:41:51 erotikus masszázs 120239
Action
Kölcsönös francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Szóval felmentem megérkezés után az emeletre , ajtó mögött Emily várt a köntösben , puszi puszi, utána ajándék rendezése hogy ne zavarjon a továbbiakban. Majd leültünk beszélgetni egy kicsit , közben megkinalt vízzel , plusz karácsonyi sutikkel amik maga csinált , szóval Emily a tökéletes vendéglátó már az elején . Beszélgettünk egy kicsit , aztán meg egy kicsit és láttam hogy kicsit elszaladt az idő , de nagyszerű beszélgető partner is. Megmutatta a fürdőt , amit villámgyorsan abszolvaltam majd be a jatszoszobaba. Mar meztelenül feküdt az ágyon és csábos mosollyal az arcán , én csak néztem egy darabig hogy de szép nő. Utána mellé heveredtem és csókolozasba kezdtünk közben simogattam a tökéletes testét . Majd úgy döntöttem hogy a puncikat muszáj kicsit megnyalintaanom ami jól sikerült sztem 😊átvette utána az én alkatrészem kezeleset ami igazi barátnős bőnyálas kényeztetés volt , majd kértem egy 69 pozit hogy kipipaljuk azt is . Emily felgumizta a nyáltól csöpögő farkam és utána lassan beereszkedett , és lassú tempóban baratnosen szeretkezni kezdtünk lovagló pózban csokolozassal vegyítve az amúgy is tökéletes feelinget. Elotte megkért hogy ne legyek béna😜 lovaglás közben sikerült elmenni mondta is hogy ő már végzett is úgyhogy a benazast elkerültem 😜 ezután megfordítottam lovaglas közben missziosba ott is sikerült elmennie , de a puncijanak a szoritasa,a csókja , és a hangjai nekem is elhozták a végét az akciónak, a gumiba sikerült egy hatalmasat élvezni . Nem engedett el meg utána magában tartott és kicsit még mozogtunk .
Elszámolás
Megérte:
5
Az elején rendeztem ahogy illik hogy ne legyen a továbbiakban zavaró
Rózsacsokor
angrybirds2 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Tökéletes , mind személyiség mind testalkat , és a szex is abszolút nyújtja a barátnős érzéseket . Tökéletesen elégedett voltam, vagyok kicsit túl is leptuk az időt , én jeleztem hogy már mennem kéne 😁 a végén még adott egy kis ajcsit , nagyon cuki volt . Megyek még .

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Emily szexpartner beszámolójáról


2023-12-28 13:34:37
Janni2 hát sajnálom 😂 ezt most csak így tudtam összehozni 😄 nem akartam túl naturalisan fogalmazni nem az én stílusom , hiányérzetem nekem is van ezért is megyek majd vissza 😁

2023-12-28 09:44:54
...bár egy kis hiányérzetem van, ott az "akció- rész"- ben...

2023-12-27 20:58:50
Köszi szépen 😀

2023-12-27 17:52:31
Nem egy bő lére eresztett beszi, de részletes és informatív. Jól bemutattad partnered, külsőre és actióban is. Gratula nektek!
Mutasd mindet

FunkciókEmily legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2023-11-28) : Puha bőrét végig csókoltam majd lentebb merészkedtem és nekiláttam a puncija kényeztetésének amit halk hangokkal kísért végig. Utána kérte hogy ő is szeretne kicsit kényeztetni engem,ez persze roppant nagy örömömre szolgált.

(2022-12-27) : Egyszer csak összenéztünk, és a gondolatomat kitalálva szépen lassan beleült, és elkezdett lovacskázni. Közben markoltam a ciciket, simogattam a popsit, csókoltam ahol értem. Kis idő után hozzám bújt, ölelt, ekkor én adtam neki alulról, melyhez megjött a hangja is

(2022-09-14) : Mikor már izzott a levegő Emily azt javasolta most inkább pihenjek kicsit és dőljek háttal, ő is szeretné viszonozni jóságomat.Hihetetlen profizmussal játszott. Nem durván, de tökéletes tempóval és mélységgel. A játék után sapkáért nyúlt és immár a felszereléssel harcostársamon lovaglásba kezdett. Gyönyörűen sima szilikonos dombok hullámoztak és kéjes nyögdécseléssel dolgozott rajtam

felejthetetlen: 9db
(2023-03-30) : Finoman, játékosan, gyengéden csókol. A kezei is elkalandoztak, míg végül elakadtak az egyik kiálló testrészemnél. A kézi felvezetés után kicsit lejjebb csúszott én pedig hanyatt feküdve átadtam magam a kényeztetésnek. Finoman szopik, változatosan és érezni, hogy élvezettel csinálja,

(2023-01-04) : Szép lassan a szájába vette és finom mozdulatokkal kezdte kényeztetni,szép lassan egyre mélyebbre ment , nagyon érzékien csinálta. Közben kértem,hogy forduljon meg hogy én is viszonozni tudjam. Finom illatú csodaszép és sima punciját isteni volt kényeztetni. Közben pózt váltottunk és a cicikre fókuszáltam picit,csodás kerek és feszes!

(2022-12-29) : Szép lassan levetkőztettem ,közben ő is elkezdett feltérképezni szépen lassan, először lassan elkezdett franciázni majd egyre mélyebbre és egyre dinamikusabban csinálta.

nagyon jó: 10db
(2023-01-27) : Nem szerettem volna ezt önmagában csak tétlenül szemlélni, így 69-re váltva folytattuk akkor már. Hogy ilyen szituációkban mit érez a szolgáltatói oldalon lévő lány, mi a valódi, mi a hozzátett színészi produkció esetleges orgazmus tekintetében, azokról nem tudok és nem is szeretek nyilatkozni. Idővel eljutottunk odáig, hogy megállapította, h

(2023-01-19) : Ekkor lágy igazán kitűnő franciába kezdett, ami nagyon jól esett. Látszott rajta, hogy szeret szopni. Hagytam is egy kicsit belefeledkezve, majd én is kezelésbe vettem a borotvált luxus kéjbarlangot. Nyelvem érintésére nagyon, de nagyon jól reagált.

(2022-10-12) : Kértem, hogy megmasszíroznám, ezt örömmel engedélyezte, hasra fordult majd és simogattam mindenét, szép hátát, formás popsiját, ő pedig érzékien felfelé tolta a popsit... Nagyon jó volt. Majd gumit kértem, szemből hatoltam be, majd combok összezár és úgy toltam, ez is nagyon barátnős volt. Kértem egy cserét, kutyusba váltottunk, itt többször le kellett állnom mert alig bírtam, majd engedtem a kísértésnek és így mentem el.

: 10db
(2022-12-19) : Szerencsére vendéglátóm kezébe vette az irányítást és egy laza felhívással elvarázsolt. "Na gyere csak ide!" mondat hangzott el tőle, majd rögtön magához húzott és elkezdett csókolni. Férfiasan be kell valljam, hogy régen esett valami ilyen jól. Nekem sem kellett több, viszonoztam a közeledést és heves csókolózásba kezdtünk.

(2022-07-06) : Amikor visszaértem meztelenül feküdt az ágyon és mellé feküdtem. Szerencsére most nem kezdeményezett, ezek az első érintések mindig a legizgalmasabbak, és ő engedte, hogy kiélvezzem őket. Aztán, amikor kezdett elmúlni a varázs, hanyatt döntött és franciába kezdett. Kellemes volt, nem mélytorkos, nem pornós, amolyan barátnős francia. Ezután gumi jött és beleült a nyeregbe.

(2022-04-18) : Majd gyors pózváltás, én az ágyon térdeltem, Emily négykézláb és már a szájába is vette a szerszámom. Csodásan, érzékien bánt vele, lassan tűnt el a makk az ajkai között. A kezeit nem is használta. Miközben hol a francia technikáját csodálltam, hol a hátát és popsiját simogattam, feltünt a tükör a sarokban.