Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Emily

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-11-28 22:08:54

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Emily +36209152243 120021 szexpartner

FreddieMercury a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Emily hirdetővel
Egyeztetés
Egy nappal előtte hívtam , elmondta a részleteket majd egyeztettünk is egy időpontot másnap délutánra . A telefonban nagyon erotikus hangja volt , már ez is ösztönzően hatott rám .
Megközelítés
Autóval érkeztem , ismerem a környéket , nem volt gond megtalálni. Parkolás könnyen megoldható de aki a tömegközlekedést választja az is 2 perc séta a címtől.
Helyszín
Új építésű társasház , kiváló környéken.
A lakás szép tiszta, rendezett. Minden megtalálható benne amire ilyenkor szükség van. Fürdőben több tusfürdő közül lehet válogatni, nagyméretű törölköző kikészítve, szájvíz, dezodor, egyszóval minden ami kell.
Emily külseje
Emily csodaszép nő. Csinos fekete köntösben fogadott ami jól kiemelte alakját. Sportos testalkat, mindene feszes ,bőre puha és elképesztő jó illatú.
Szép formás a melle és kerek a popsija.
Nagyon sok tetoválása van ami nekem elképesztően bejött így ez is egy plusz volt.
1. Emily +36209152243 beszámoló Budapest 120021 erotikus masszázs
3. Emily +36209152243 beszámoló Budapest 120021 erotikus masszázs4. Emily +36209152243 beszámoló 2023-11-29 09:42:01 erotikus masszázs 1200215. Emily +36209152243 beszámoló 2023-11-29 09:42:01 erotikus masszázs 1200216. Emily +36209152243 beszámoló 2023-11-29 09:42:01 erotikus masszázs 120021
Action
Ajtónyitás után puszival fogadott ,majd bementünk , ahol helyet foglaltam. Majd megkínált egy pohár frissítővel. Kezdetét vette egy kellemes beszélgetés , mintha ezer éve ismernénk egymást . Miután megvitattuk az élet nagy dolgait megmutatta a fürdőszobát és hogy mit merre találok. Kényelmesen elkészültem majd a megbeszéltek szerint a szobába követtem ahol már az ágyon fekve várt . Apró ismerkedős simogatás után elkezdtem kibontani a fekete kis selyem köntöséből. Elém tárult a tökéletes varázslatos alakja amit maradéktalanul elkezdtem felfedezni. Puha bőrét végig csókoltam majd lentebb merészkedtem és nekiláttam a puncija kényeztetésének amit halk hangokkal kísért végig. Utána kérte hogy ő is szeretne kicsit kényeztetni engem,ez persze roppant nagy örömömre szolgált. Istenien csinálja, nem is kellett sok és gumit kértem. Elsőnek a lovagló pózt választottuk ami egyre intenzívebb lett, közben forró csókokat váltottunk. Majd én kerültem felülre átvéve kicsit az irányítást majd nem sokkal ezután kértem hogy hátulról is szeretném megcsodálni. Itt végem is lett egy idő után. Csak feküdtünk mindketten és szaporán levegő után kapkodtunk. Pici pihenés után elmentem tusolni és öltözni. Végig olyan érzésem volt mintha a barátnőm lenne, kedves, odaadó, egyszóval nagyon jól éreztem magam.
Elszámolás
A telefonon előre megbeszélt összeget a konyhapultra helyeztem a megérkezésem után ami randi végéig ott is maradt. A borsosabb árú hirdetőkhöz tartozik de ez egy remek szűrő mint a vendégeknek mint pedig neki.
Rózsacsokor
FreddieMercury nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Elégedetten távoztam ,biztosan fogjuk még egymást látni! Maximális diszkréció, maximális kikapcsolódás és természetesen maximális élvezet.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Emily szexpartner beszámolójáról


2023-12-18 08:40:31
Igen Viva a tehetősebbeket szűri le. Ezért gondolom hogy ez csak és kizárólag anyagi kérdés.
Egyébként ha partner minősítésére is alkalmas lenne a magasabb díj akkor igaz volna az feltételezés hogy bármelyikünk életében a legdrágább kaland volt a legjobb és a hirdetők szempontjából is a legtöbbet fizető vendég a legkellemesebb partner.

2023-12-13 12:05:18
iSteve, nem csak, mert nagyon jó szűrő is. Megválogatja Emily a vendègeit.

2023-12-13 09:33:11
"borsosabb árú hirdető" megjegyzés miatt különösen indokolt volna megadni az árat. Egyébként az ár nem szolgáltató vagy vendég minősítő kérdés hanem egész egyszerűen csak financiális.

2023-12-06 00:09:23
Csak a lenyeg hianyzik.... aki megcsidalta mar Emy kepeitbes billeg h menni vagy sem ebbol a beszibol nem kapnsemmi plusz infot.

2023-11-30 09:09:58
Tudatosan kerülöd a konkrétumokat. Rózsainfó, megközelítés. Az action is tele van semmitmondó klisékkel. Nem hasznos beszámoló.
Mutasd mindet

FunkciókEmily legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2022-12-27) : Egyszer csak összenéztünk, és a gondolatomat kitalálva szépen lassan beleült, és elkezdett lovacskázni. Közben markoltam a ciciket, simogattam a popsit, csókoltam ahol értem. Kis idő után hozzám bújt, ölelt, ekkor én adtam neki alulról, melyhez megjött a hangja is

(2022-09-14) : Mikor már izzott a levegő Emily azt javasolta most inkább pihenjek kicsit és dőljek háttal, ő is szeretné viszonozni jóságomat.Hihetetlen profizmussal játszott. Nem durván, de tökéletes tempóval és mélységgel. A játék után sapkáért nyúlt és immár a felszereléssel harcostársamon lovaglásba kezdett. Gyönyörűen sima szilikonos dombok hullámoztak és kéjes nyögdécseléssel dolgozott rajtam

(2022-08-31) : Simogatás közben megcsókoltam amit egyből viszonzott is, majd szépen lassan elkezdte csókolni a nyakam, vállam, mellkasom és érzékien haladt egyre lentebb. Majd jött az igazi kényeztetés. .lassan kezdte nyalogatni majd óvatosan még finomabb mozdulatokkal eltüntette újra és újra. Egy idő után kértem, hogy cseréljünk, hogy én is tudjam neki viszonozni.

felejthetetlen: 10db
(2023-12-27) : Majd úgy döntöttem hogy a puncikat muszáj kicsit megnyalintaanom ami jól sikerült sztem 😊átvette utána az én alkatrészem kezeleset ami igazi barátnős bőnyálas kényeztetés volt , majd kértem egy 69 pozit hogy kipipaljuk azt is . Emily felgumizta a nyáltól csöpögő farkam és utána lassan beereszkedett , és lassú tempóban baratnosen szeretkezni kezdtünk lovagló pózban csokolozassal vegyítve az amúgy is tökéletes feelinget. Elotte megkért hogy ne legyek béna😜 lovaglás közben sikerült elmenni mondta is hogy ő már végzett is úgyhogy a benazast elkerültem 😜 ezután megfordítottam

(2023-03-30) : Finoman, játékosan, gyengéden csókol. A kezei is elkalandoztak, míg végül elakadtak az egyik kiálló testrészemnél. A kézi felvezetés után kicsit lejjebb csúszott én pedig hanyatt feküdve átadtam magam a kényeztetésnek. Finoman szopik, változatosan és érezni, hogy élvezettel csinálja,

(2023-01-04) : Szép lassan a szájába vette és finom mozdulatokkal kezdte kényeztetni,szép lassan egyre mélyebbre ment , nagyon érzékien csinálta. Közben kértem,hogy forduljon meg hogy én is viszonozni tudjam. Finom illatú csodaszép és sima punciját isteni volt kényeztetni. Közben pózt váltottunk és a cicikre fókuszáltam picit,csodás kerek és feszes!

nagyon jó: 10db
(2023-01-27) : Nem szerettem volna ezt önmagában csak tétlenül szemlélni, így 69-re váltva folytattuk akkor már. Hogy ilyen szituációkban mit érez a szolgáltatói oldalon lévő lány, mi a valódi, mi a hozzátett színészi produkció esetleges orgazmus tekintetében, azokról nem tudok és nem is szeretek nyilatkozni. Idővel eljutottunk odáig, hogy megállapította, h

(2023-01-19) : Ekkor lágy igazán kitűnő franciába kezdett, ami nagyon jól esett. Látszott rajta, hogy szeret szopni. Hagytam is egy kicsit belefeledkezve, majd én is kezelésbe vettem a borotvált luxus kéjbarlangot. Nyelvem érintésére nagyon, de nagyon jól reagált.

(2022-10-12) : Kértem, hogy megmasszíroznám, ezt örömmel engedélyezte, hasra fordult majd és simogattam mindenét, szép hátát, formás popsiját, ő pedig érzékien felfelé tolta a popsit... Nagyon jó volt. Majd gumit kértem, szemből hatoltam be, majd combok összezár és úgy toltam, ez is nagyon barátnős volt. Kértem egy cserét, kutyusba váltottunk, itt többször le kellett állnom mert alig bírtam, majd engedtem a kísértésnek és így mentem el.

: 10db
(2022-12-19) : Szerencsére vendéglátóm kezébe vette az irányítást és egy laza felhívással elvarázsolt. "Na gyere csak ide!" mondat hangzott el tőle, majd rögtön magához húzott és elkezdett csókolni. Férfiasan be kell valljam, hogy régen esett valami ilyen jól. Nekem sem kellett több, viszonoztam a közeledést és heves csókolózásba kezdtünk.

(2022-07-06) : Amikor visszaértem meztelenül feküdt az ágyon és mellé feküdtem. Szerencsére most nem kezdeményezett, ezek az első érintések mindig a legizgalmasabbak, és ő engedte, hogy kiélvezzem őket. Aztán, amikor kezdett elmúlni a varázs, hanyatt döntött és franciába kezdett. Kellemes volt, nem mélytorkos, nem pornós, amolyan barátnős francia. Ezután gumi jött és beleült a nyeregbe.

(2022-04-18) : Majd gyors pózváltás, én az ágyon térdeltem, Emily négykézláb és már a szájába is vette a szerszámom. Csodásan, érzékien bánt vele, lassan tűnt el a makk az ajkai között. A kezeit nem is használta. Miközben hol a francia technikáját csodálltam, hol a hátát és popsiját simogattam, feltünt a tükör a sarokban.