Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Kiemelt
Most hívhatod!
Nykol(38)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
Elisa  beszámolója
*interneten, ezen a telefonszámon aktuálisan lévő hirdetés képe
JÓ szexpartner beszámoló

Elisa

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-10-18 18:23:09



Meki97 szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Beszámoló Elisa +36703039210 122876 szexpartner

Meki97 a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Elisa hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
fergeteges humor
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon beszéltünk, könnyen elértem. Tájékoztatott a lehetősegekről, majd lefixáltuk az időpontot, másfél óra múlva már nála is voltam. Időpont egyeztetés szempontjából rugalmas volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Gyalog mentem, így parkolással kapcsolatban nem tudok nyilatkozni. Tömegközlekedéssel könnnen el lehet jutni hozzá. Rókusi templomtól nem messze rendel.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakás jól karbantartott, teljes tisztaság uralkodik a lakás minden négyzetcentiméterében. Fürdőben többféle tusfürdő választék, kilépő a kád mellett. Baszoba a célnak megfelelő, nem túl nagy, nem túl kicsi. Franciaágyon zajlottak az izgalmas események.
Elisa külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Arckitakarással hírdet, ettől egy kicsit tartottam a találkozó előtt. Bár ez mindig egy nagyon szubijektív dolog, szerintem szép arca van (részemről 10/8). Ilyen szempontból különösen a mosolyát és a szemeit emelném ki. Teste nagyon formás a megfelelő helyeken (mellek, popsi). A (másik) oldalon kiírt magasság is stimmel. Ajtónyitáskor egy fekete sexy body volt rajta, ami a zuhany után került le róla.Elisa 703039210  Meki97 beszámolója
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
2
Érkezésemkor bemutatkozás, két arcra puszi. Először vízzel kínált, beinvitált a baszobába, majd tisztáztuk jövetelem célját. Ezután elküldött zuhanyozni. Zuhanyzás közben beszélgettünk, elég csipkelődős humora van, ami nekem maximálisan bejött. A kezdeti izgalmat részemről sikerült ezzel oldania.

Ezután visszatértünk a baszobába. Levetközött, közben, mondta, hogy helyezzem magam kényelembe. Mielőtt belekezdtünk volna tájékoztatott milyen tabuk vannak nála (csók nincs, ujjazás nincs, franciánál nem szereti ha lenyomják a fejét). Ezt követően mellém térdelt és belekezdett a gumis franciába. Franciája lágy, olykor mélytorkos, nyálköpködős és nyelvkörzős elemekkel színesítve. Ez utóbbi nagyon izgató volt számomra. Francia közben elkezdtem feltérképezni gyengéden a testét, a hátát és a nyakát gyengéden simogattam és csókolgattam, a melleit gyengéden markolásztam.

Ezt követően kértem gumit és tértünk rá a popsira. Nekem ez volt az első popsis élményem. Elisa maximálisan támogató és együttműködő volt. Elmagyarázta, hogy ő hogyan szereti, mi a menet nála. Kutyusban (erre a műfajra, nála csak ebben a pózban van lehetőség) hatoltam a popsijába. Először lassan, majd tempót gyorsítva. Közben Elisa hátranyúlva nyomott magába. Tekintve, hogy ez volt az első alkalom vele nem bírtam sokáig, hamar telelőttem a gumit.

Ezután kaptam egy masszázst tőle, közben beszélgettünk. Ez nem volt profi, de engem ez nem érdekelt, arra bőven elég volt, hogy teljesen ellazuljak.

A masszázst követően bele is fogtunk a második körbe. Ami hasonló franciás koreográfiával kezdődött, mint az első. Amikor már kemény lettem kértem, hogy húzzunk gumit. Missziben kezdtük, közben ő hangosan bíztatott, hogy csináljam és jó neki. Majd kértem, hogy lovagoljon meg. Ezt először pornósan gyors ütemben kezdte. Majd barátnősen előredőlve forrtunk össze. Végül pedig kutyusban fejeztük be, közben hol a melleit, hol a derekát, hol a fenekét markolásztam. Az elején még lassabb tempóban, a végén gyors tempóra kapcsolatam és tele lőttem a gumit.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején elkérte. Az alap mellett 2 extrát lehet igénybe venni: NF +5 és popó +8 rózsaszállal dobja meg az alapárat. Ezekről korrektül tájékoztatott már a telefonban.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Elisa személyében egy nagyon csipős nyelvű, jó humorú nőt ismerhettem meg. Nála maximálisan a vendég van a középpontban és egy pillanatra sem unatkozhat mellette az ember. Személy szerint jól éreztem magam nála. Amiért mentem azt megkaptam. A vállalásaival kapcsolatban nem ért váratlan.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Elisa szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókElisa legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.