Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Elena

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-10 19:10:49

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Elena +36209811652 119835 erotikus masszázs

Hiding a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Elena hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
Egyeztetés
Ismételten egy váratlanul felszabadult délutánt kellett hasznosan eltöltenem és volt is egy kis pótolni való tartozásom saját magamnak. Egy kiadós francia hiányzott, ezért felcsaptam a csajos kívánságlistám. Elenára egy tisztelt kolléga hívta fel a figyelmem, itt az oldalon egy beszámolóval. Azóta a konkurens oldalon hirdet, amit nem igazán szívlelek, de a kényszer nagy úr:) Mihelyt megszületett a mesterterv, csörgettem is Elenát. A sors úgy akarta, hogy aznap érezzem nagyon jól magam, ezért délután már érkezhettem is lelkes vendéglátómhoz.
Megközelítés
Nem a teljesen pontos címet kapom, de nagyon közel hozzá. Külvárosban nem vagyok valami jártas, de a GPS jó barátom, így gond nélkül érkezem a helyszínre. A végső pontosítást és többi infót ekkor kapom meg telefonon. Ezen a környéken még van ingyenes parkolás és úgy sejtem érre felé praktikusabb autóval érkezni.
Helyszín
Aktuális vendéglátóm panelházban rendel többed magával. Igényes, nem kis lakás, amit szépen rendben tartanak. Zuhanyzós fürdő, mindennel eszközzel ami szükséges, hogy felfrissítsem magam, mielőtt Elena kezei közé kerülnék.
Elena külseje
Fiatal kis hölgyemény fogadott, amitől tartottam is, két dolog miatt. Az egyik, hogy túl öregnek tart majd egy negyvenes palit az játszadozáshoz, a másik hogy én érzem majd őt túl fiatalnak az elképzeléseim beteljesítéséhez. Szerencsére felesleges volt az aggodalmam, mert mindketten fesztelenül tudtuk élvezni egymás társaságát. A képeken nem tűnt vékonynak, inkább egy normàlis egészséges idomokkal rendelkező lánynak. Élőben is ezt tapasztaltam, egyedül popsiban talán kicsit erősebb az átlagnàl, de ez egyáltalán nem hátrány, sőt:) Szőke hajú, copfos, helyes arcú vidám leányzó.
1. Elena +36209811652 beszámoló Budapest 119835 erotikus masszázs
3. Elena +36209811652 beszámoló Budapest 119835 erotikus masszázs4. Elena +36209811652 beszámoló 2023-11-13 09:33:11 erotikus masszázs 1198355. Elena +36209811652 beszámoló 2023-11-13 09:33:11 erotikus masszázs 1198356. Elena +36209811652 beszámoló 2023-11-13 09:33:11 erotikus masszázs 119835
Erotikus masszázs
Zuhany utàn a matracon kezdődtek az események. A fél órába nem fért bele egy teljes masszázs, de egy kis ízelítőt kaptam, amolyan felvezető gyanànt. A masszázst szakszerűnek éreztem és elég erősnek, hogy legközelebb akár hosszabb ideig is élvezzem.
Levezetés
A Hegyvidékről a külváros felé tartó út alatt volt időm eljátszani a gondolattal, milyen érzés lehet egy ilyen fiatal lány szàjában lenni. Amit elképzeltem az semmi nem volt ahhoz az érzéshez, mikor először megéreztem a szàját a farkamon. Elképzelni sem tudtam, hogy ilyen agyi bizsergést okoz majd ahogy *nyomkodja a farkamon a csengőt:) Nem esett rögtön neki, először szépen olajjal megsímogatta, néha rámarkolva. Amikor nagyjából az összes olaj felszívódott, akkor kezdte a franciát. Most jött az agybizsergetős nyelvjátèk, amiben játékosan foglalkozott a szerszámmal. Finoman kezdte, aztán mohón, falta. Imádtam, ahogy cuppogva nyeli a farkam, zöld szemei néha megcsillantak a sejtelmes fényekben és úgy éreztem élvezi a velem való törődést. Kemény voltam nagyon hamar, kedvezően hatott az erekciómra ez a lelkes szopás. Néha megfogtam a copfját és segítettem a ritmust, aztàn egyszer véletlen jobban rányomtam miközben épp a szemembe nézett. Ez egy olyan pornós pillanat volt, hogy egy hatalmasat robbantam, érezte hogy jövök és nagyon jó időzítéssel kivett a szájából. Az orgazmus után nem volt meghitt összebújás, nem is olyan volt ez a találkozó, amihez illett volna. Helyette inkább mindketten kicsit pironkodva, mosolyogva törölgettük egymást. A kölcsönösséget és a vele való foglalkozást nem kezdeményeztem. A beszélgetés alapján arra jutottam, hogy sokminden van amit nem szeret, így inkább nem erőltettem. Neheztelés nélkül beletörődtem abba, hogy most a farkamé a főszerep és most alaposan megkapja ami jár neki:)
Elszámolás
Szokás szerint az érkezésemkor történt. A megbeszéltek szerint a félórás program díját a szekrényre helyezetem.
Rózsacsokor
Hiding nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Jó fej, fiatal, vagány lány. Korrekt volt és lelkes, nagyon jól éreztem magam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Elena erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!