Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Elena

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-02 20:57:13

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Elena +36209811652 119765 erotikus masszázs

bajhori a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Elena hirdetővel
perfekt alak
profi, szakszerű
csodás kézimunka
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
November 1.-én hívtam, hogy egyeztessünk időpontot. Miskolcról érkeztem haza, így abban egyeztünk meg, hogy amikor hazaérek csörgök, hogyan lesz szabad. Az M3-ason egy dugó közbeszólt, így este fél 8 kor felhívtam újra, hogy mi a helyzet. Továbbra sem zárkózott el a találkozótól és maradtunk a már fentebb említettben. Később újrahívtam (ekkor egy kolléganő vette fel), és lebeszéltük, hogy ennek a dugónak nem látszik a vége, így tegyük át máskorra.
Nov. 2-án 14:55 kor felhívtam, hogy hogyan elérhető…"most ráérek" jött a válasz, így megegyeztünk egy fél 4-es találkozóban.
Egyébként itt a beszámolókon találtam a hirdetést, a telefont pedig nem hagyta csörögni…2-3 búgás után már el is értem. Hozzá kell tennem, hogy a "most hívhatsz" jelzés mindegyik alkalommal villogott.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az oldalon megadott címmel párhuzamos utca. A telefonban elmondta a pontos címet, ahol viszont sem várni nem kellett, sem átbattyogni egy másik lépcsőházhoz. Ily módon nekem ez pozitív volt, hogy találkozó előtt nem járatja meg az embert, még úgy se, hogy előtte nem találkoztunk. A GPS megtalálja. A balra kanyaroknál figyelni kell aki nem ismeri a környéket. Én is sikeresen túlmentem. Szerencsére mindegyik újra tervezést, még a határidőig sikerült abszolválni, és 4 perccel az időpont előtt megérkezni. A ház előtt a parkolás ingyenes (azt hiszem, mivel nem kaptam büntit). Buszmegálló van…több busz is megáll benne…ezek listája a megfelelő honlapon elérhető. 230 m-nyi gyaloglás vár arra, aki ezt a megközelítést választja.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
10 emeletes lakás földszintje. 4 szoba mindben matrac, hangulatfény. Az összeállításból adódik, hogy nem egyedül dolgozik (bár nagyon fondorlatos logikával kikövetkeztettem még előző nap amikor a kolléga nővel diskuráltunk.) A lakás eléggé rendben van. Szépen felújított, járólap az előszobában. A falak nem retkesek, és pókhálókat sem láttam sehol. A fürdő megoldása érdekes, a csöpp kis helyiségbe még egy plusz fal is bekerült (részben üveg), amit megkerülve jutunk el a zuhanyzóhoz. Egy csap még megtalálható itt, de a fal bejárat felőli oldalán. Így egy picit szűkös de nem itt kell tölteni az idő legnagyobb részét. A lerakott kilépő szőnyegek sajnos nem a legjobb megoldás, mivel csúszik. Erre egy megoldást érdemes lehet keresni. Tusfürdő van, többféle. Burzsujgeci voltam és többet is kipróbáltam így hagyva magamon egy valóságos illatorgiát. Szájvíz van. Pohárral sajnos nem találkoztam. Törülköző szintén rendelkezésre áll, ezt a szobában kaptam meg.
A szobában matrac (amit láttam mindenhol), egy komód (vagy hogy mittomén hogy hívják, benne a törülközőkkel), rajta néhány dísz. Valami elektromos illatosító a sarokba a földön, illetve egy kis zajláda ami az andalgós zenét szolgáltatta az ottlétem alatt.
Elena külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A kirakott képek alapján teljesen másra számítottam. Félre ne értsetek, nagyon szép a leány és nagyon csinos csak lelki szemeim előtt máshogy jelent meg amikor a képeit néztem.
Se mérleg, se mérőszalag nem volt nálam...a 160 cm kb stimmel, 55 kg…vékonyka a hölgy így azt mondom kb stimmel. 80 mellbőség nagyjából stimmelhet.
A haja valóban festett szőke, egy kis gubicsba felfogva volt a feje tetején. Az arca kimondottan szép (véleményem szerint de ez szubjektív). Ha volt is rajta smink akkor épp csak egy leheletnyi, vagy nagyon természetes hatású. Ez számomra pozitív, mivel nekem annyira nem jön be amikor a hölgy arcán vastagabb a vakolat mint a falon. A szeme valóban zöldes árnyalatú, némi tuningot a szempillák kaptak. Sajnos nem tudom, hogy műszempilla vagy szempillafesték-e, kicsit hajlok arra, hogy mindkettő. Le kell szögeznem, hogy üdvözléskor nem szembetűnő ezek mérete, tehát ne a legyező nagyságúra gondoljatok. Pont megfelelő szolid méret. A bőre kellemes tapintású, illatos és puha. A punci borotvált, azonban némi borosta érződött rajta. Emiatt bocsánatot is kért azonban ez a méret még messze áll a zavarótól. Kb mint ha egy átlagos pali 1 napig nem borotválkozik. Szerintem bőven tökéletes. A puncija szép zárt, nem tudom semmilyen pillangóhoz, lepkéhez, ízeltlábúhoz puhatestűhöz hasonlítani. Ami viszont nagyon megfogta a teintetemet már a belépésnél az a szép széles csípője. Izgató volt látni, ahogy előttem megy a szobába. Kicsit brazilos beütés jutott róla eszembe. Tetszett na…:)
Egy bugyi-melltartó kombóban fogadott…talán zöld zöld színű volt a pántja, azonban a melltartó az nem sokat bízott a képzeletre. Kb mint egy sűrűbb szövésű átlátszó háló. Tökéletes rálátást biztosított a mellekre -amelyek tökéletes formájúak puha tapintásúak, megfelelően rugalmasak-, és bimbókra, -amik meglehetősen kicsik de számomra izgató a kis drazsé alakjuk.
1. Elena +36209811652 beszámoló Budapest 119765 erotikus masszázs
3. Elena +36209811652 beszámoló Budapest 119765 erotikus masszázs4. Elena +36209811652 beszámoló 2023-11-03 09:42:13 erotikus masszázs 1197655. Elena +36209811652 beszámoló 2023-11-03 09:42:13 erotikus masszázs 1197656. Elena +36209811652 beszámoló 2023-11-03 09:42:13 erotikus masszázs 119765
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A masszázsra a két kényeztetés között került sor. Kb fél órás volt a történet. Hason fekve történt. Kezdte a vádlimmal, majd a combommal. Közepesen erősnek mondanám. Meg is lepett, hogy egy ilyen csepp jányba hogy szorult ennyi erő. Lény a lényeg, hogy nem csak simogatás. A lábamba kellemes érzés volt utána (na nem azért mert abbahagyta), szóval azt mondom, hogy megfelelő volt. Ezután jött a fenekem. Na ezt megnyomkodta…ennek hatására majdnem feltéptem a padlót. Vagy én vagyok punci, vagy ez tényleg erős volt. Itt megjegyezte, hogy az emberek kilencven X százaléka érzékeny ezen a területen (valószínűleg egy szakkifejezést mondott de nem emlékszem rá, és nem vagyok ennyire benne az anatómiában). Áttérve a bal farpofára már tudtam mire számítsak, de lehet, hogy Ő volt picit finomabb…itt már csak egy sormintát akartam a padlóba kaparni. A hátam következett…itt jeleztem, hogy a jobb lapockámtól felfele a nyakamig 2 napja meghúzódott (tudod…amikor derékból kell fordulnod, hogy hátra nézz), szóval ott csak óvatosan. Ezt így is csinálta, finoman simogatta azt a részt. A hátam többi részét érzésre elég jól megdolgozta. Gyógytornász ismerősök hasonló mozdulatokat mutogattak anno, szóval valóban van köze a masszázshoz. A megfelelő fogások megvannak, az intenzitással sincs gond. Ez a fél óra engem teljesen kikapcsolt, sikerült relaxálni egy kicsit.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Round 1

Visszatérve a fürdőből javasolta, hogy helyezkedjek el a matracon a háton. Megkérdezte, hogy mit szólnék egy csúszkamasszázshoz? Sejthetitek, hogy nehéz visszautasítani egy ilyen ajánlatot. Nem is tettem. Kaptam olajat a pucumra, közbe simogatta is. Az illata alapján nem WD40 volt. Kérdezte, hogy szeretnék e két kényeztetést, meg mennyire vagyok gyorstüzelő? Mondom egy fél perc múlva kiderül (elárulom nem így lett annyira gyors) Kis simogatás után feltérdelt, és bekente a mellkasát ugyanezzel az olajjal. A mellei közé helyezte a répámat, és elkezdett csúszkálni rajtam. Szép lassan. Hol feljebb jött az én mellkasomig, hol vissza a péniszkémhez. Kis idő után kézbe vette a rudit, és finoman simogatta. Ezek hatására kezdte összeszedni magát…A zacsi sem maradt ki a simogatásból. Egyszer csak fura érzésem volt a zacsimnál. Azt hittem, hogy az ujjával nyomkodja (mint süket a csengőt), de nem…az bizony a nyelve volt…ezután haladt felfelé végig a rudim oldalán…nem volt rest a szájába venni. A franciája kellemes, kezdő barátnősnek mondanám. A nyelvében nem vagyok biztos, hogy sokat használta, leginkább az ajkai végezték a munka nagy részét. Alapjában véve jó érzés volt. Talán egy picit lehetett volna jobban szorítani, de akkor ott nem mondtam neki, Ő pedig honnan tudhatná? Egyébként még az elején mondta, is hogy ha valami nem jó vagy csinálja máshogy akkor szóljak nyugodtan. Ezt nem tettem meg. Teljesen rá bíztam magam, mivel kíváncsi voltam, hogy bármilyen kérés nélkül hogy csinálja. Összességében véve kellemes volt a franciája, és kb 3 perc alatt lettem volna képes elmenni. De rákérzetem a kölcsönös franciára…."hááááát…az szimpátia függő!" Szerencsére elértem az ehhez szükséges minimumot és engedélyt kaptam rá. 69-re kérdezett, de szerettem volna ha helyet cserélünk és én kényeztetem. Így is lett, a hátára feküdt…a nyakpuszit nem szereti mert csikis, a bimbókat nem szereti ha birizgálják/ bekapják stb…a fene…:) na nem baj…azért a szegycsonttól lefele elkezdtem puszilgatni…majd hasa, combjai és természetesen a puncija. Jelezte, hogy első alkalommal nehezen/nem tud elmenni. Ez sajnos be is igazolódott…Nem sikerült összenyalni neki egy orgazmust. Így "sajnos" csak a magam élvezetéért csináltam. A kis fantáziámat azért izgatja, szóval legközelebb hátha összejön. Némi hang és sóhajtást lehetett hallani egyébként. Pozitív, hogy nem játssza túl, és nem is csak fekszik mint egy fadarab. Bízom benne, hogy számára is kellemes volt annak ellenére, hogy nem lett meg a végkifejlet.
Felvettük az eredeti pozíciót (én háton) és újra ő kezdett el ténykedni rajtam. Hasonló volt a forgató könyv, mint pár sorral fentebb, azonban ez egészen az ejakulálásig tartott. Gyakorlatilag a cicin kívül mindenhova ment cucc (habár a plafont nem néztük). Végig törölgetett, majd elszaladtam zuhanyozni.

- Masszázs -

Round 2.
A masszázs után amíg megmosta a kezét, én elmélkedtem és pihentem. Ahogy visszajött megnéztük az időt és volt még fél óránk. Neki estünk a második körnek (illetve inkább Ő).
A történések az első felvonás szerint zajlottak. Csúszka, Lingam (nem tudom de igen jó volt), orál. Ne írjam le még egyszer a fenti sorokat.
Kérdeztem, hogy befejezhetjük-e úgy hogy állok? Beleegyezett… Azonban arra nem számítottam, hogy ilyen intenzív lesz a második kör (is) és egy kicsit megrogyott a lábam. Amatőr hiba…. :( Szerencsére nem estem rá (vagy össze) de egy párszor azért bocsánatot kellett kérnem.
Még egy gyors zuhanyzás és öltöztem. Lehet, hogy nem volt meg pontosan a másfél óra de nem Ő küldött el. Én jöttem el, hogy ennyivel többet tudjon pihenni. Hiányérzet nem maradt bennem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákról nem tudok, és nem is kérdeztem. Ami felől érdeklődtem arra nemleges választ kaptam (csók) De ez nincs is az adatlapján. Az ujjazást nem szereti (ez sincs feltüntetve az adatlapon hogy vállalná), valamint ha a bimbóját birizgálják. Ezeket még ugye az elején tisztáztuk, és tiszteletben is tartottam a határokat. Habár kellett koncentrálni, mivel mindkettő nagyon adta volna magát, de sikerült megállni. Az elején (de már meztelenül) kérdeztem, hogy rendezzük-e a piszkos anyagiakat (mivel elfelejtettem korábban kérdezni), de azt mondta megbízik bennem, így elég a végén. Akkor kérés nélkül raktam le a megbeszélt összeget a kéregető buddhaszobor (??? vagy valamilyen szobor) ölébe. A beszámoló megírásáig nem kaptam jelzést, hogy nem a megfelelő mennyiségű rózsát adtam volna át. Így elmondható, hogy amennyit megbeszéltünk az a helyszínen sem változott.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kicsit féltem, mivel se beszámoló se arcos kép, se bővebb info. Csupán a néhány feltöltött kép. De valamiért megfogott a látvány, valamint a telefonbeszélgetés közben hallható hangja. Bíztam benne, hogy nem szívom meg. És most szerencsém volt. Egy aranyos hölgyet ismertem meg aki pont annyira kommunikatív amennyire kell. Nem is beszél túl sokat, de mégse vagyunk egymás mellett mint két kuka. Igaz néhányszor sikerült beszólnia, ami csak később esett le neki, hogy ez félreérthető is lehet, de a reakciójából éreztem, hogy nem úgy gondolta, mint amit ki lehetett belőle hallani. Többször is sikerült megnevettetni ami őszintének tűnt. Remélem ez a vidámsága még nagyon sokáig megmarad. A masszázs és a kényeztetés is több mint megfelelőek, így bátran tudom ajánlani a hölgyet. A foglalkozás elérte a célját! Abszolút jól éreztem magam!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Elena erotikus masszázs beszámolójáról


2023-11-04 17:04:14
Nem hagytál ki semmit, jól leírtad a randit, részletekkel együtt

2023-11-03 13:54:25
Részletezett jó írás! Kösz a megosztást!

2023-11-03 11:03:15
Nagyon siker kivenni belőle a találkozó lényegét, jellegét és pont megerősíti a látvány során keletkezett vágyat, hogy érdemes randizni vele, nem kell félni :-)
Mutasd mindet