Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Egyetemistalány

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2023-12-28 17:14:44

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Egyetemistalány +36304145118 120247 szexpartner

ötvöscsöpi a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Egyetemistalány hirdetővel
igéző szemek
Egyeztetés
Itt írtam neki, majd volt néhány SMS is, és telefonon is beszéltünk. De végül Ő javasolta, hogy használjam a VTR-t.
Ezzel nem volt gond, az általam javasolt időpontot elfogadta.
Szóval könnyen ment minden.
Megközelítés
Lehel térhez nagyon közel. A térképen majdnem jól mutatja a helyet.
A parkolás hétköznap fizetős. Helyet egy picit odébb találtam, ez kb. 1 perc sétára volt.
GPS simán odavisz.
Szóval könnyű idetalálni.
Helyszín
Pici lakás. Tisztaság mindenhol.
A fürdő is teljesen rendben volt. Volt vagy 6-8 tusfürdő a kád szélén. A mosdón két különböző szájvíz is odakészítve. A törölköző nagy, és tiszta.
Talán egy zuhanyfüggöny nem ártana.
Egyetemistalány külseje
A képeknek simán megfelel. Ő szerepel rajtuk.
Nekem nagyon bejött. Fiatal, szép arcú, és kedves.
A szemei nagyon szépek! Kár, hogy azok nem szerepelnek egyik fotón sem.
1. Egyetemistalány +36304145118 beszámoló Budapest 120247 erotikus masszázs
3. Egyetemistalány +36304145118 beszámoló Budapest 120247 erotikus masszázs4. Egyetemistalány +36304145118 beszámoló 2023-12-29 09:24:19 erotikus masszázs 1202475. Egyetemistalány +36304145118 beszámoló 2023-12-29 09:24:19 erotikus masszázs 1202476. Egyetemistalány +36304145118 beszámoló 2023-12-29 09:24:19 erotikus masszázs 120247
Action
Kijött a folyosóra, és beengedett. A lakásban bemutatkozás, majd pici csevej. Lehet érezni, hogy próbálja oldani a hangulatot!
Majd mondta, hogy mehetek a fürdőbe, rakott ki tiszta törölközőt, és ott a szájvíz is.
Fürdés után az ágyon várt, fekete fehérneműbe, ezt később Ő vette le. Csókkal indítottunk, ez olyan barátnős volt. Itt már elkalandozott a keze, és simogatott. Teljesen jó indítás. Utána én kezdtem kényeztetni. Punci borotvált, és finom. jól esett neki, de nem élvezett el. Majd innen fordultunk 69-be. Picit használja a kezét, amit én alapvetően nem szeretek, de itt most nem bántam. Jó volt ez így. Ekkor már többször kérdezete, hogy húzzunk-e gumit, de én hülye mindig nemmel feleltem. Majd ezután oldalról jött rám franciázni, de ez a látvány hiánya miatt nem tartott sokáig. Végül betérdelt a lábaim közé, és szépn lassan, de ütemesen végig vitt a csúcsig. Élvezésnél nem hagyta abba, hanem még utána is jó sokáig benttartott a szájában. Ez nagyon jó volt így! Az utódok papírtörlőben végezték, majd megtisztított engem is. Itt már éreztem, hogy nekem mára ennyi, itt nem fog menni a második kör. Ezt azért bánom! Öregszem, ez van. Aztán mellém feküdt és sok mindenről dumáltunk. Majd ismét zuhany, és tipli.
Elszámolás
Többet raktam ki a konyhapultra, mint amit a csevegésben írt, és fürdés után szólt, hogy vegyem vissza, és tegyem el, mert nem ezt beszéltük meg! Korrekt!
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 50, két órás randira 120 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Jól éreztem magam. Az aktus elmaradt, így ezért visszamegyek. Ez nem az Ő hibája, én nem voltam formában. De így is megérte.
Kedves, fiatal nő, aki odateszi magát. Mi kell több?!
Nagyon ajánlom! Jól éreztem magam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Egyetemistalány szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókEgyetemistalány legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 10db
(2024-07-24) : Zsófi ismét kedvesen franciázott, majd - már-már - szokásos és ritka módon szinte kéz nélkül az újbóli kellő merevségem elérést követően szájjal adta rám a védőfelszerelést...Ez nagy kedvencem...csak mondom annak, aki olvassa...:-)))

(2024-07-22) : Igenlő válaszomat követően szájába vett, és finoman, egyre mélyebben bevéve kényesztetett. közben nyelvét is kifejezetten élvezetesen használta, remekül éreztem magam. Utána megkérdeztem, hogy viszonozhatom-e, és ő sem ellenkezett. Úgy éreztem, ő is élvezte, és sikerült is őt a csúcsra juttatnom!

(2024-06-10) : Lovaglóban egyeztünk meg, és jól tettem! Óvatosan beleült, majd mozgott egy picit de közben rámhajolt, és finoman, barátnősen csókolt. Együt mozogott velem, amit nagyon szeretek. Így ebben a pózban próbáltam meg húzni az időt, majd elsültem.

nagyon jó: 6db
(2024-07-07) : Megtisztogatott, és hozzámbújva beszélgettünk. Majd irány újra a fürdő. Zuhany után már csak egy gyors franciára volt időnk, de ezt is összehoztuk. NFVSZ. A franciaja lágy, kéz nélküli. A végén nem kapkod, nem ugrik el.

(2024-04-28) : Amire elég gyorsan rá is tért, nemes egyszerűséggel odahajolt és lesmárolt - de nem ám ilyen ímmel-ámmal, hanem jó alapos nyelves csókkal, miközben simogatott és szépen lassan elkalandozott az akkor már meredező férfiasságomhoz. Tehát hogy értsétek, pár perc csókolózás és simogatás után harca kész voltam

(2024-04-11) : A szaftosabb részeket kölcsönös franciával kezdtük, majd utána lovaglás közben lett végem. Életem egyik legjobb franciáját kaptam (ha nem a legjobbat). Iszonyatosan szenvedélyes lány, párját ritkítja, minden percét élveztem az együttlétnek.

: 10db
(2024-09-10) : Első kör misszionáriusban történt közben végig csókolóztunk, nagyon érzéki volt számorma, hamar végem lett.Pihenésképpen beszélgetés, és simogatások ide-oda.

(2024-08-19) : A második kör egy nagyon finom lágy kéz nélküli franciával indult, majd a gumit ismét a szájával tette fel. Aztán lovaglás. Először finoman beleült, és ráhajolt a számra, és csak csókolt, és csak csókolt...

(2024-06-30) : Szerintem tökéletesen egymásra hangolódtunk, ennek köszönhetően húzott folyamatosan magába, fokozva ezzel is az élvezeteket. Hol gyorsabban, hol lassabban hullámzott a testünk. Megkérdezte korábban, hogy melyik a kedvenc pózom, így abban folytattuk, a kanapé szélén ülve.