Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
Dylan.Ryder(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Egyetemistalány

Törzshirdető

-

Beküldve: 2024-05-16 12:15:28

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Egyetemistalány +36302750881 121530 szexpartner

hy a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Egyetemistalány hirdetővel
csókos száj
csodás csók
fáradhatatlanul lelkes
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Ugyan már elcsépelt lehet, de régóta terveztem a Zsófival való találkozást. Viszont úgy vagyok vele, hogy mindennek eljön a maga ideje.
Pár nappal előre jeleztem a szándékom, s a randi előtt egy nappal VTR-t is küldtem neki, kifejezetten az ő kérésére.
Szinte folyamatosan kapcsolatban voltunk, inkább üzenet formájában, s jelezte, ahogy érek úgy tud majd fogadni, plusz-mínusz fél órával, csak mindenképpen szóljak, ha már a közelben vagyok.
Sikerült korábban érkeznem, s ezt jelezve alkalmazkodott is hozzám.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A térkép kb jól jelöli a rendelőt - talán 100 m-t kell onnan sétálni -, tökéletes bkv-val is az odajutás.
Mivel belváros, így kalkulálni kell némi apróval a pakolást illetően.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Sokan megénekelték már a lakótömb sajátosságait, ami teljesen rendben van, ezt így kell elfogadni.
Lift van, de akár gyalogosan is megjárható az adott szint.
Konyha-nappali részben fogad, heverős-kanapén tiszta lepedő, ággyal szemben tükör, ami valóban kissé messze van a mozizáshoz.
Fürdő kádas, a függöny tényleg el kelne oda, de óvatosan megoldható a pancsolás.
Szájvízet érdemes használni, mert Zsófi csókját nem szabad kihagyni.
Egyetemistalány külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Először utcai ruhában pillanthattam meg, majd fekete fehérneműben és combfixben mutatta meg formás alakját.

Szubjektív szempont az arc kérdése, meg az ízlések és pofonok esete is mérvadó, ennek ellenére nekem Zsófi bejött, így szerintem helyesnek is mondható.

Mellek hasonlítanak a képen láthatóra, de kicsit már ruganyosabbak. Bimbói jól reagálnak és keményednek a kényeztetésükre.
Popsi markolni való, a feszességből már kicsit az is vesztett.

Beszélőkéje rendesen van, de szerencsére csak a pihenőidőben élvezhettem azt.
1. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló Budapest 121530 erotikus masszázs
3. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló Budapest 121530 erotikus masszázs4. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló 2024-05-16 19:29:13 erotikus masszázs 1215305. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló 2024-05-16 19:29:13 erotikus masszázs 1215306. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló 2024-05-16 19:29:13 erotikus masszázs 121530
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
4
Csók:
4
Pár lépéssel a lakás előtt várt, így utcai ruhában vehettem szemügyre először. Mondanom sem kell, hogy az utcán is simán megfordulhatnak utána.

Bekísért a lakásba, ahol kis csevej és a tiszteletdíj lerovása után elmentem tusolni.
Mire visszaértem, ő már a fekete fehérneműjében várt, egymás mellé álltunk és csókcsatába bonyolódtunk. Szeret csókolni és tud is, nem győztem követni a nyelvjárását, pörgött neki rendesen. Elégedetten konstatáltam eme tudását, így hagytam magam sodródni az árral, majd szépen elkezdtem kioldani melltartóját, s miután sikerrel jártam ledobtuk ezt a textilt róla. Elém kerültek formás ívű keblei, s le is csúsztam hozzájuk, pár csókkal megjutalmaztam őket, amire a bimbók hamar keményedni kezdtek.

Irány az ágy, s átengedtem magam Zsófinak, aki szinte rögtön a birtokába vette nemesebbik testrészem, s elkezdte bemutatni francia tudását. Nyelvét itt is rendesen használta, s kezezés nélkül franciázott. Aránylag mélyen a szájába kerültem, de teljesen azért nem. Volt szemkontaktus is, talán jobb szerettem volna, ha többet kapok abból a bájos tekintetéből.

Csere, s én szorultam a combjai közé, miután a cickókat jól megszeretgettem.
Teljesen tükör sima nem volt Zsófi "barackja", de ettől függetlenül reményteljesen vetettem bele magam a kisasszony kényeztetésébe. Már az elejétől fogva fogta a fejem, s ahogy közeledett talán a jóléte felé, úgy szorított egyre jobban magába. A valós történéseket csakis ő tudhatja, de nekem jól esett őt izgatni.

Kis pihi után gumi fel, majd pattant is nyeregbe. Azt már az elején tisztáztuk, hogy szex közben a csókot nem hagynánk ki, így két póz jöhetett szóba.
Miután elhelyezkedett rajtam, hozzám simult és már diktáltuk is a tempót. Nem azt a vadat, hanem inkább a barátnősebbet, közben persze rengeteget csókolóztunk. Kellően szűk volt, éreztem hüvelyének szorítását.
Aztán pózt váltottunk és én kerültem felülre. Az élmény innen is hasonló volt, de itt már én diktáltam a tempót. A ki-be mozgásom során természetesen a csók itt se maradhatott el.
Egyszer csak Zsófi azt mondja: "Hude kemény vagy!", s mennyire igaza is volt, s nem kellett sok, már lövelltem is a gumiba.

Kicsit még benne maradtam, majd kihúztam, ő pedig szépen letisztogatott.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Az oldalán elérhető a tiszteletdíj mértéke, mai viszonylatban lassan már ez mondható átlagosnak, igaz a kapott élmény mindenhol más és más.
Előre leróttam egy kis borítékban, ami ott létem alatt a lerakott helyen maradt, szó sem esett róla.
Extrákról nem érdeklődtem.
Rózsacsokor
hy nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 50, másfel órás randira 70 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Amiért és akiért mentem azt megkaptam.
Az élmény mindenképpen magával ragadó volt, nagyon jól éreztem magam a társaságában.
Néha elgondolkodik az ember, hogy vajon a másik fél hogyan érezhette magát, de erre sokszor nem derül fény.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Egyetemistalány szexpartner beszámolójáról


2024-05-20 23:14:34
A téma (azaz a hölgy) választása már szinte garantálta, hogy jó írás lesz. Ennek megfelelő kötelezőt hoztad is.

2024-05-17 14:54:25
Nekem tetszett a beszámolód, átjött a hangulat,ami számomra pozitív érzést kelt Zsófi irányába. Azt hiszem passzív szemlélőből aktív rajongóvá válok immár, különösen, hogy a szép hölgy is megtisztel minket szimpatikus hozzászólásaival.

2024-05-17 12:14:01
FoxT! Persze, értem, hogy nem csak 5 csillag van, de ahogy hy írt a csókról, nem értem miért 4 lett, ha lenne indoklás, mi volt ami annyira nem tetszett benne, nem beszélnénk róla.

2024-05-17 09:25:15
Izgalmas írás tartalmilag és intellektuálisan. Stílus tiszteletre méltó, briliáns. Számos remek, nagyszerű, dolog kerül bemutatásra a helyszín, Zsófi személye, személyisége, az együttlétben való sodródás és interakciók. A besziben írtakat mind elsőrangúnak mutatják be a talit. Mint mások is jelzik vannak -természetesen- kritikai elemek a beszibe. Tallán néhányaknak szokatlan, hogy a pontozásban nem csak ötösök vannak. Számomra ez az értékelő differenciálásra törekvését mutatja. Az egész beszi számomra valami feszültséget közvetít. A feszültség talán hiányértezből fakad, ami a szerzőben fogalmazódott meg. Ez a feszültség az utolsó mondatba bukik ki "Néha elgondolkodik az ember, hogy vajon a másik fél hogyan érezhette magát, de erre sokszor nem derül fény."

2024-05-16 22:02:29
Eddigi leg kritikusabb beszijét olvashattam Zsófinak.
Mutasd mindet

FunkciókEgyetemistalány legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 8db
(2024-04-28) : Amire elég gyorsan rá is tért, nemes egyszerűséggel odahajolt és lesmárolt - de nem ám ilyen ímmel-ámmal, hanem jó alapos nyelves csókkal, miközben simogatott és szépen lassan elkalandozott az akkor már meredező férfiasságomhoz. Tehát hogy értsétek, pár perc csókolózás és simogatás után harca kész voltam

(2024-04-23) : Zsófi keze "letévedt" oda, ahol akkor legkeményebb voltam, és lágyan masszírozni kezdett. Percekkel később ajkaink szétváltak, és következett a francia. Nagyon magas szinten űzi, finom barátnős, változatos, nyelvével sem fukarkodik, észnél kellett lennem,

(2024-04-17) : Megálltam az ágy mellett Zsófi előttem az ágyon térdelt és folytatta ajkaival a szuper kényeztetésemet. Ez a póz már lehetőséget adott arra is, hogy többször felnézzen rám szopizás közben a gyönyörű szemeivel és figyelte, hogy mennyire élvezem,

nagyon jó: 5db
(2024-04-29) : Apró csókokal, és simogatás ide-oda, majd francia. A franciája lágy finom, odaadó. Szóval teljesen barátnős. Amikor már kemény voltam, jöhetett a gumi. Felhúzta, és beleült. Jól lovagol, rám hajolt, és közben is simogat, és csókol. Láthatóan élvezi.

(2024-04-11) : A szaftosabb részeket kölcsönös franciával kezdtük, majd utána lovaglás közben lett végem. Életem egyik legjobb franciáját kaptam (ha nem a legjobbat). Iszonyatosan szenvedélyes lány, párját ritkítja, minden percét élveztem az együttlétnek.

(2024-03-13) : Hatalmas mosollyal az arcán ült fel és kezdtünk bele egy újabb heves csókolózásba, majd egy rövidebb franciát kaptam tőle az aktus előtt. Jól jellemzi a légyottunkat, hogy csókok közepette került fel rám az óvszer is, majd hátára feküdve missziben hatoltam bele, elején lassabban, majd növelve a tempót. Hozzá hajolva folyamatos simogatásokat és csókokat kaptam és viszonoztam a lábaival pedig átkulcsolt engem, ő is diktálva ezzel a tempót.

: 5db
(2023-12-28) : Punci borotvált, és finom. jól esett neki, de nem élvezett el. Majd innen fordultunk 69-be. Picit használja a kezét, amit én alapvetően nem szeretek, de itt most nem bántam. Jó volt ez így. Ekkor már többször kérdezete, hogy húzzunk-e gumit, de én hülye mindig nemmel feleltem. Majd ezután oldalról jött rám franciázni, de ez a látvány hiánya miatt nem tartott sokáig. Végül betérdelt a lábaim közé, és szépn lassan, de ütemesen végig vitt a csúcsig. Élvezésnél nem hagyta abba, hanem még utána is jó sokáig benttartott a szájában.

(2023-12-04) : Csodás fiatal testének részletes feltérképezése, csókolgatása közben egyszer csak azt vettem észre, hogy ekkor már jócskán ágaskodó kispajtással kezd incselkedni. Amit persze cseppet se bántam… De mivel nagyon be voltunk szorítva a fél órás időkeretbe, sajnos nem tudtam kellő képen viszonozni.

(2023-08-13) : Zsófi folytatta az immár teljesen merev farkam szájjal történő kényeztetéset. A kezét nagyon ritkán használta. Néhány perc után gumit kértem, készségesen felhúzta, majd kértem, hogy üljön bele. Meglovagolt,