Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Dylan.Ryder(28+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Egyetemistalány

Törzshirdető

-

Beküldve: 2024-04-23 14:17:27

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Egyetemistalány +36302750881 121301 szexpartner

Black_Russian a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Egyetemistalány hirdetővel
igéző szemek
csodás csók
legjobb misszionárius
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Leendő vendéglátóm már hosszú ideje a kedvenceim listáját bővítette, és egy pénteki napon itt kolbászolva láttam, hogy éppen online. Megragadtam az alkalmat, gondoltam hátha szerencsém lesz, és vasárnapra össze tudunk hozni egy randit. Próbámat siker koronázta, mivel Zsófi rögtön reagált az üzenetemre. Vasárnapom teljesen szabad volt, így megkérdeztem vasárnap mikor lenne jó neki? -9.00? Olvasva kicsit nagyot nyeltem, de én dobtam fel a labdát, így el is fogadtam. VTR-en gyorsan lefixáltuk a másfél órás randit, és utána következett a gyötrelmes várakozás.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
XIII. kerület frekventált helyén található Zsófi búvóhelye. Busz, metro rákjárásban is maximum 5 percre van a lakástól. Autóval mentem, vasárnap révén majdnem a lakás előtt tudtam hagyni a kotlát, és a parkolás is ingyenes volt. A cím egyértelmű, rendesen kint van a számozás is, nehéz eltéveszteni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Megbeszélt iďőben, pontban 9.00-kor hívtam Zsófit, már várta a hívásom, mivel az első csörgésre felvette a telefont. Ekkor hallottam először a hangját, ami rögtön magával ragadott. Megkaptam a bejutáshoz szükséges kódokat, és már nyílt is az ajtó. Lifttel fel, és Zsófi már ott várt a félhomályban utcai öltözetben. Beengedett az ajtón, majd bekísért a lakásba. Belépve egy kis előszoba fogadott, amiből nyílt egy méretes nappali. Rend és tisztaság dominál Zsófi otthonában. Egy kihúzható kanapé szolgálta a helyet a randinknak. Van tükör is, de méretéből adódóan nem a mozizás miatt van ott. Fürdőben száraz kilépő, és előre kikészített friss törölköző várt. Tusfürdő is akad bőven, illetve szájvíz is, amihez üvegpohár(!) van kikészítve. Tesco-disco, diri-dári nem szólt.
Egyetemistalány külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Zsófi arckitakarással hírdet, kicsit mindig aggódok ilyenkor, de bíztam Bennetek a megírt beszámolók alapján. Először a folyosón láttam meg, amikor beengedett. A félhomályban már a sziluettje bizakodásra adott okot, majd mikor bekísért a lakásba, minden aggodalmam elszállt a látványtól, rögtön levett a lábamról. Képei tükrözik a valóságot, arca kedves, amit élettel teli zöld szemek, és gyönyörű mosoly fokoznak. Középmagas, puha bőre nincs összetintázva (vagy csak nem figyeltem eléggé). Haja szőkés-barna, ami ki volt engedve. Higéniára semmi panasz nem lehet, mindez maximális igényességre vall.
1. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló Budapest 121301 erotikus masszázs
3. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló Budapest 121301 erotikus masszázs4. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló 2024-04-24 08:02:58 erotikus masszázs 1213015. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló 2024-04-24 08:02:58 erotikus masszázs 1213016. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló 2024-04-24 08:02:58 erotikus masszázs 121301
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
1
Zsófi bekísért a lakásba, majd az előszobában bemutatkoztunk egymásnak. Ekkor elszállt minden aggodalmam, hát mit mondjak, nem semmi kisugárzása van! Átadtam a neki szánt kis ajándékcsomagot, első randinál mindig előre szoktam. Látta rajtam, hogy még nem vagyok teljesen éber, így kávéval kínált. Leheveredtünk a kanapéra, ahol kávézás közben elbeszélgettünk, és nagyon hamar rájöttem, hogy Zsófi egy nem csak gyönyörű, hanem rendkívül intelligens, és értelmes lány. Sok minden szóba került, önálló gondolatokkal rendelkezik, mindenhez hozzá tud szólni, és ahogy kezdtünk elmerültünk a beszélgetésbe, már ott voltam, azt se bánnám, ha nem történne semmi, csak beszélgetnénk. Majd jött a váratlan, és elkezdett bókolni nekem(?!), mondom ilyen nincs!

Felálltunk egymással szemben, kicsit néztük egymást némán, majd elcsattant az első csók, amit még több követett. Ekkor már éreztem, hogy muszáj elmennem fürdeni, mert bajok lesznek. Miközben készültem a gyors fürdéshez, Ő is elkezdett megválni az utcai öltözetétől. Gyors fürdésből visszatérve Zsófi még egy kicsit tett-vett, ekkor már felfedte testét, amit már csak egy fekete melltartó-bugyi kombó takart. Kérdezte, szeretném-e, ha felkapna egy combfixet, nem ragaszkodtam hozzá. Leheveredett a kanapéra, én pedig csatlakoztam mellé, kis beszélgetést, simogatást követően elkezdődött egy igazi barátnős nyelves csókcsata, ami mára etalon lett nálam. Csókok közepette feltérképeztük egymás testét, majd Zsófi keze "letévedt" oda, ahol akkor legkeményebb voltam, és lágyan masszírozni kezdett. Percekkel később ajkaink szétváltak, és következett a francia. Nagyon magas szinten űzi, finom barátnős, változatos, nyelvével sem fukarkodik, észnél kellett lennem, hamar ajkai közt ért volna a vég. Félbeszakítottam, kiegyenlítettük a ruhabeli különbségeket, ami villámgyorsan meg is történt, majd Zsófi hátára feküdt, és megint percekig csak csókolóztunk. Elindultam lefelé, mellei is kiemelkedő figyelmet kaptak utam során, majd megérkeztem a legérzékenyebb pontjához. Kezeinket összekulcsoltuk, majd elkezdtem ügyködésem. Eleinte csak apró rezdüléseket, és a kezei elszórt szorításait tudtam kiváltani, amik egyre hevesebbek lettek kéjes nyögések kíséretében, majd elengedte egyik kezem, és a fejemet kezdte simogatni, közben húzta maga felé. Ahogy sikerült ráéreznem, hogyan szereti, már szabályosan magába fojtott, annyira húzta a fejem. Végül igyekezetemet siker koronázta, és sikerült a felhők fölé juttatnom. Kielégült mosoly ült arcára, mellé feküdtem, Ő pedig hozzám bújt. Kis szusszanást követően Zsófi keze újra kalandozásba kezdett, és megint összeforrtak ajkaink. Ezt követően jött a gumihúzás, majd hezitálás nélkül nyeregbe pattant, rám borult, és újabb csókokat váltottunk. Kezdésként Ő diktálta a tempót, lelkesen, és fáradhatatlanul lovagolt. Itt már tudtam, nem lesz semmilyen pózváltás, így kell véget érnem. Kezembe vettem a gyeplőt, aminek hamar meglett az eredménye. Hagyott magában lenyugodni, mindkettőnk arcára hosszú, sóhajokkal tarkított mosoly ült, amit apró csókokkal fűztünk tele. Miután lenyugodtunk mindketten, Zsófi hozta a tisztálkodáshoz szükséges eszközöket, és rendbe kaptuk magunkat.

Tisztálkodást követően regeneráció céljából felajánlottam egy kis masszázst, amellyel Zsófi élt is szerencsémre, hozott testápolót, majd hasra feküdt. Elkezdtem átmasszírozni gyönyörű testét, közben csevegtünk. Annyira elmerültünk a beszélgetésbe, hogy a kicsiből nagy masszírozás lett. Ezután egymás mellé feküdtünk, összebújtunk, és tovább társalogtunk.

Zsófi sütötte el a következő startpisztolyt, amikor egy váratlan csókkal indított, ami egy újabb érzéki csókolózássá fajult. Mit ne mondjak, már ezzel pillanatok alatt harckésszé tett. Hosszú percekig így voltunk, majd ismét francia következett a részéről. Nem gondoltam, hogy az elsőt tudja fokozni, de mindig tud meglepetéseket okozni... annyira jól csinálta. Szerettem volna ismét viszonozni, de most nem élt vele, mert még érzékeny volt. Mondtam sebaj, húzzunk gumit, amit most Ő helyezett fel, majd a hátára feküdt kérésem szerint, és jöhetett a misszi. Magába fogadott, először gyengéden, lassan indítottam, majd lábaival átkarolt a derekamnál, közben csókolóztunk. Pihenéskor már fejben elterveztem, hogy mik lesznek a második körben, de Zsófi a lábas-átkarolással nemes egyszerűséggel felülírt mindent, teljesen beindított. Magasabb fokozatba gangoltam, aminek hatására még jobban húzott maga felé lábaival, csókok és nyögések még hevesebbek lettek, nem is kellett több, gyorsan kapituláltam. Ismét benne nyugodtam le, nem siettetett. Szétválásunk után újabb tisztálkodás következett, majd összebújás. Sokat beszélgettünk még összebújva, időérzékem teljesen oda lett. Délutánra volt már más programja, így gondoltam nem tartom fel, szedem a sátorfámat. Gyors fürdés, ajtóban nagy ölelés csókokkal, és útnak indultam hazafelé.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Első randink volt, így magamtól, előre adtam az ajándékot, kis édességekkel együtt. Megnézte mi van a csomagban, és nagyon örült a csokiknak. Mint kiderült, sikerült beletrafálnom a kedvenceibe. A gondosan lezárt borítékhoz hozzá se nyúlt. Nem árul zsákbamacskát, nincs
variálás, nincs extra, ami az adatlapon alapként van megjelölve, hűen tükrözi a valóságot.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 70 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 50, másfel órás randira 70 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Sok minden kavarog bennem, de próbálok nem elfogult lenni. Randinkat már az első pillanatban kialakult kölcsönös szimpátia megpecsételte. Nagyon egy hullámhosszon voltunk, barátnő feelinget ennyire jól még sehol sem tudták hozni, nekem ez a legfontosabb. Számomra már nincs "kedvencek" lista, csak egy kedvenc van, az pedig Zsófi. Biztosan visszatérek hozzá, és remélem minél hamarabb.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Egyetemistalány szexpartner beszámolójáról


2024-04-29 09:55:25
Kedveseim! Sajnos bizonyos okok miatt már nem sokáig leszek elérhető ezen az oldalon. A telefonszám továbbra is élni fog, kérlek mentsétek. Puszi! Zsófi

2024-04-28 14:01:40
Informatív és élvezetes az írás, mégis tömör.

2024-04-27 23:03:32
Nagyon izgalmas regény sikeredett a találkozóból, köszönjük.

2024-04-24 23:02:47
Igazán kellemes, kedvcsináló beszámoló lett, gratulálok az élményhez!

2024-04-24 11:23:00
Nagyon jó beszámolót írtál , gratulálok hozzá.
Mutasd mindet

FunkciókEgyetemistalány legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 7db
(2024-04-28) : Amire elég gyorsan rá is tért, nemes egyszerűséggel odahajolt és lesmárolt - de nem ám ilyen ímmel-ámmal, hanem jó alapos nyelves csókkal, miközben simogatott és szépen lassan elkalandozott az akkor már meredező férfiasságomhoz. Tehát hogy értsétek, pár perc csókolózás és simogatás után harca kész voltam

(2024-04-17) : Megálltam az ágy mellett Zsófi előttem az ágyon térdelt és folytatta ajkaival a szuper kényeztetésemet. Ez a póz már lehetőséget adott arra is, hogy többször felnézzen rám szopizás közben a gyönyörű szemeivel és figyelte, hogy mennyire élvezem,

(2024-03-17) : Néhány perc után kezébe vette az irányítást és hozalatott francia tudása szokásos bemutatasahoz. Fölém hajolva szopott, miközben a melleit és a combjat simogattam.

nagyon jó: 6db
(2024-05-16) : Miután elhelyezkedett rajtam, hozzám simult és már diktáltuk is a tempót. Nem azt a vadat, hanem inkább a barátnősebbet, közben persze rengeteget csókolóztunk. Kellően szűk volt, éreztem hüvelyének szorítását.

(2024-04-29) : Apró csókokal, és simogatás ide-oda, majd francia. A franciája lágy finom, odaadó. Szóval teljesen barátnős. Amikor már kemény voltam, jöhetett a gumi. Felhúzta, és beleült. Jól lovagol, rám hajolt, és közben is simogat, és csókol. Láthatóan élvezi.

(2024-04-11) : A szaftosabb részeket kölcsönös franciával kezdtük, majd utána lovaglás közben lett végem. Életem egyik legjobb franciáját kaptam (ha nem a legjobbat). Iszonyatosan szenvedélyes lány, párját ritkítja, minden percét élveztem az együttlétnek.

: 5db
(2023-12-28) : Punci borotvált, és finom. jól esett neki, de nem élvezett el. Majd innen fordultunk 69-be. Picit használja a kezét, amit én alapvetően nem szeretek, de itt most nem bántam. Jó volt ez így. Ekkor már többször kérdezete, hogy húzzunk-e gumit, de én hülye mindig nemmel feleltem. Majd ezután oldalról jött rám franciázni, de ez a látvány hiánya miatt nem tartott sokáig. Végül betérdelt a lábaim közé, és szépn lassan, de ütemesen végig vitt a csúcsig. Élvezésnél nem hagyta abba, hanem még utána is jó sokáig benttartott a szájában.

(2023-12-04) : Csodás fiatal testének részletes feltérképezése, csókolgatása közben egyszer csak azt vettem észre, hogy ekkor már jócskán ágaskodó kispajtással kezd incselkedni. Amit persze cseppet se bántam… De mivel nagyon be voltunk szorítva a fél órás időkeretbe, sajnos nem tudtam kellő képen viszonozni.

(2023-08-13) : Zsófi folytatta az immár teljesen merev farkam szájjal történő kényeztetéset. A kezét nagyon ritkán használta. Néhány perc után gumit kértem, készségesen felhúzta, majd kértem, hogy üljön bele. Meglovagolt,