Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Egyetemistalány

Törzshirdető

-

Beküldve: 2024-04-17 19:16:55

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Egyetemistalány +36302750881 121245 szexpartner

dgab a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Egyetemistalány hirdetővel
igéző szemek
kihagyhatatlan kölcsönös francia
nagyon kezdeményező
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Nem igazán szeretem azt a szót, hogy „bakancslista”, de igaz, ami igaz, Zsófi szemrevaló fotói már korábban felkeltették a figyelmemet, a személyes találkozóra azonban mostanság tudtam sort keríteni. Figyeltem a hirdetését, de legtöbbször sajnos valahogy úgy jött ki a helyzet, hogy amikor elérhető volt, akkor nekem nem volt alkalmas, ezért nem is tettem lépéseket, hogy egy találkozót megbeszéljünk, de most ezúttal szerencsésen alakult minden :)
Itt az oldalon privát üzenetben kerestem és kezdődött ezzel a mi kis ismeretségünk. Kedvesen válaszolt a leveleimre, szimpatikus volt számomra már ezzel is és egy esetleges találkozó lehetőségét kilátásba is helyeztem. Zsófi újabb „visszatérésekor” a szabadidőm is éppen megfelelően alakult, ismét írtam neki, majd utána telefonon is beszéltünk és pár nappal későbbre sikeresen leegyeztettük a randinkat.
A pontos címet először telefonon kaptam meg, amit „kőbe vésve” jegyeztem fel, majd később VTR-en is rögzítettük az időpontot és mást már nem is kellett tennem csak várni azt a bizonyos nagy napot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel, pontosabban az M3-as metróval mentem, véleményem szerint ezzel lehet talán a leggyorsabban és legegyszerűbben megközelíteni a helyszínt.
Egészen a Lehel térig kell utazni, majd onnan a megállótól körülbelül egy 3-4 perces kényelmes sétával juthatunk el a címig.
A ház előtt közvetlenül van parkoló, kis szerencsével akár a kapu előtt is lehet parkolni, de kora délután, mikor ott jártam, csak egy-két szabad helyet láttam.
A házszámozás, kiírás jól látható, a címet könnyen meglehet találni.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Egy újabb építésű, többemeletes társasházban van a randi helyszíne. A metrótól hamar odaértem, de nagyon szűkösen, éppen hogy csak időre, körbe nézni sem volt időm, csörögtem kaptam a kódot és már léptem is be a kapun, majd lifttel irány az emelet. A randi helyszíne, ahol Zsófi együl fogad egy barátságos hangulatú, kényelmes lakás.
Olyan amerikai konyhás elrendezéssel, a nappali rész egy igen tágas, megfelelő fényviszonyokkal (se nem sötét – se nem világos) biztosított helyiség, itt történik a kellemes együttlét Zsófival egy közepes méretű, puha kanapén. A fürdő a bejárati ajtónál van balkézről, ez is egy tágasabb helyisége a lakásnak, kádban lehet tusolni bőséges tusfürdő választékkal és a mosdónál természetesen a nélkülözhetetlen szájvíz is megtalálható – használata javasolt, mert Zsófi, ha a feltételeknek megfelelünk, akkor bizony elhalmoz a csókjaival, amik igazán barátnősek és szenvedélyesek.
Egyetemistalány külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Természetesen ruhában fogadott, ezért először utcaiban, felöltözve láthatjuk őt.
Egy feszes farmert és talán egy blúzt viselt, de annyira nem tudtam megfigyelni a felsőjét, a mosolygós arca, majd követve őt a feszes kerek popsija a farmeren keresztül elvonta minden figyelmemet – ha a folyosónak esetleg nem lettek volna falai, lehet talán azt sem vettem volna észre :)
Bent a lakásban azért már jobban láthattam őt, hatalmas mosollyal és nagy puszikkal üdvözölt.
Zsófi egy szépséges, mosolygós, nagyon cuki lány, abszolút barátnő feelinget képvisel, a körülmények és a fogadtatás is olyan volt, mintha az ember a párjához érkezne.
Minimális sminket viselhetett csak, de azok a gyönyörű szemek, szép csókolni való ajkak és a csodás hízelgő mosolya - Zsófi igazán szemet gyönyörködtető – említettem is neki, hogy nagyon emlékeztet egy leányzó ismerősömre – de még azóta sem jöttem rá, hogy pontosan kire, de ha meglesz Zsófi elmondom :)
Mint ahogy a fotói is tökéletesen mutatják, világos-barna hosszú selymes haja van, ami színében és hosszában is kifejezetten jól áll neki, az egész randi alatt kiengedve hordja kiemelve vele így azt a szép mosolygós tekintetét.
Alapjában véve viszonylag magas lány, formás hosszúkás combokkal, amelyeken szexisen mutattak később a combfixek is. Bőre fehér és selymesen puha, tetoválása nincsen kivéve egy, ha jól emlékszem, csak egy apró motívumot, de mást nem láttam.
Karcsú termetéhez igazán jól passzoló hetyke tenyérbe illő cicijei vannak a hosszúkás combjaihoz pedig kemény kerek popsija. Intelligens, tanult okos, kommunikatív lány, már az első másodpercben ez lejön, ami később a beszélgetés alatt még jobban érződik.
1. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló Budapest 121245 erotikus masszázs
3. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló Budapest 121245 erotikus masszázs4. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló 2024-04-18 12:46:14 erotikus masszázs 1212455. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló 2024-04-18 12:46:14 erotikus masszázs 1212456. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló 2024-04-18 12:46:14 erotikus masszázs 121245
Action
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
A nappaliban kellemes beszélgetésbe elegyedtünk, sok témát érintve, mindenről lehet Zsófival beszélgetni, mindenről van véleménye, tanult, tájékozott lány, erre utal a nappaliban lévő könyvekkel, füzetekkel teli asztal is.
A beszélgetésünk közben le is vetkőzött egy fekete melltartó és fekete bugyi kombóra, majd kedvesen megkérdezte, mintha kiolvasta volna a gondolataimat, hogy harisnyát vegyen-e fel.
Nem is mondhattam mást, mint egy nagy Igent és felhúzott lábaira egy elöl masnis szexi fekete combfixet.
Nagyon tetszett, igazán vonzó látványt nyújtott – természetesen én is megváltam közben a ruháimtól, NA de nem azért, hogy én is combfixet húzzak :) inkább siettem a fürdőbe, hogy letudjam a kötelező köröket. Zsófi előtte még megkérdezte, hogy csatlakozzon-e hozzám, de mondtam, hogy egyedül biztosan gyorsabban fogok végezni :)

Mikor elkészültem a kanapén várt rám még a fehérnemű szettjében. Törölköző nélkül mellé huppantam, egymáshoz bújtunk végigsimítottam hosszú combjait, majd combfixes lábait, Zsófi kedvesen viszonozta az ölelésemet, majd mondta, hogy most már letámadlak. Tetszett nagyon az ötlete és már csókolt is mindenhol, főleg a számat olyan igazi nyelvesen, szenvedélyesen.
Hatalmas csókcsata vette kezdetét köztünk oda-vissza hosszú perceken át, ajkai ezalatt többször elkalandoztak és izgató csókokkal halmozta el a füleimet, nyakamat, ami tényleg csodálatos érzés volt, majd aztán újra vissza a számhoz és smaciztunk tovább szenvedélyesen.
A kezeink sem voltak közben tétlenek, én igyekeztem minden testrészét felfedezni, Zsófinál pedig célirányosan a férfiasságom szerepelt a középpontban.
A nyelves csókjai közben finoman masszírozta kezével a farkamat, pattanásig feszített vele, nem is kellett sok és ennek már határozott jelei voltak nálam, amit aztán még tovább fokozott, testemet puszilgatva az ágyékom irányába hajolt, majd bekapta és lágyan, barátnősen szopogatni kezdte.
Zsófi a bal oldalamon térdelt és próbált úgy helyezkedni, hogy minél jobban bekaphassa, minden mozdulatán érezhető volt, hogy nagy beleéléssel csinálja.
Nagyon szuper a franciája, ügyes technikával kényeztet, ajkain belül a nyelve egy pillanatra sem állt le, finoman stimulálta vele a makkomat körbe-körbe, ajkai közben erős vákuummal kényeztettek.
Külön izgató volt az is, hogy a hosszú haját nem fogta össze és a kényeztetése alatt az lágyan simogatóan omlott az ágyékomra és terítette be a combjaimat is.
Azt a sok jót és finom élményeket szerettem volna én is viszonozni neki, ezért felvetettem, hogy folytathatnánk-e 69-ben, de megállapodtunk abban, hogy Zsófinak jelenleg kényelmesebb lenne úgy, ha nem egyszerre kényeztetjük egymást, hanem külön-külön. Örömmel fogadtam a javaslatát, lekerültek róla az utolsó fehérnemük is, majd széttárt combokkal a hátára feküdt.
Puncija csodálatos, frissen borotvált zamatos punci, ami kellően nedvesedett nyelvem kényeztetésére. Próbáltam eltalálni azt a ritmust, ami Zsófinak is kedvére lehet, úgy érzem ez sikerült is – csípője, combjai a fokozódó élménytől egyre jobban remegni kezdtek, bal kezével a tarkómnál finoman húzta a fejemet mélyen a combjai közé és így a számat még jobban a puncijára, jelezve ezzel számomra, hogy semmiképpen se hagyjam abba én pedig lelkesen folytattam tovább. Nagyon élvezetes volt ez nekem is, de Zsófinak biztosan nagyobb volt az élmény, ekkor már a mély sóhajok mellett szavakkal is biztatott, hogy mennyire jól esik neki, majd végül a számon a puncijával nagyon boldog lett.

Majd kis pihenő után felült, magához húzott, adott egy hatalmas nyelves csókot, majd megköszönte a kényeztetésemet, kedvesen megdicsért. Aztán, mondhatom igazán egyszerű szavakkal is, újra letámadott :) az ágyon térdeltem Zsófi pedig elém hajolva újra bekapott.
Nagyon finom franciát kaptam, lassan barátnősen szopizott kezeit csak minimális mértékben használta, csodálatos volt nem csak az élmény, hanem az egész tevékenysége is.
A kényelmesebb póz érdekében gondoltam felállok az ágy mellé, így Zsófinak sem kell akkor olyan mélyre hajolnia. Megálltam az ágy mellett Zsófi előttem az ágyon térdelt és folytatta ajkaival a szuper kényeztetésemet. Ez a póz már lehetőséget adott arra is, hogy többször felnézzen rám szopizás közben a gyönyörű szemeivel és figyelte, hogy mennyire élvezem, de én már tényleg annyira élveztem, hogy gumit kértem és javasoltam, folytassuk még izgalmasabb dolgokkal hátulról, a póz is kiválóan adta magát a pillanathoz.

Örömmel fogadta Zsófi a javaslatomat, vette is elő a gumit, amit ügyesen a szájával tett fel nekem, ez is egy elképesztően szexis pillanat volt, majd fordult át és tolta felém a popsiját. Én maradtam továbbra is állva az ágy mellett, csak egy picit nagyobb terpeszt felvéve, Zsófi pedig összébb zárt lábakkal térdelve magasabbra tolta a popsiját. Így megfelelő szintbe kerültünk egymáshoz, körbe simítottam kerek félgömbjeit, majd lassan a puncijába csúsztattam a fakamat.
Szűk punci fogadott, ami érzést tovább fokozott az is, hogy Zsófi viszonylag összébb zárt lábakkal térdelt előttem. Óvatosan kezdtem mozogni az elején, mert az előző élmények hatása és Zsófi feszes, meleg puncija igazán kivégzősnek bizonyult. Aztán a megfelelő összeilleszkedésünk és ritmus megtalálása után már váltakozva lassabb és gyorsabb ütemben is szexeltünk. Nem is tudtam eldönteni melyik testrészét simogassam Zsófinak az aktus közben, a kerek popsiját, amely olyan csodásan rezdült meg minden lökésemre, vagy a kecses csípőjét, combjait, de igazából minden testrésze vonzotta a kezeimet, így mindenét masszíroztam, amit csak elértem. Zsófi az ágyra hajolva édes kis nyögésekkel fogadta lökéseimet, meleg puncija pedig az idő teltével egyre közelebb vitt a csúcshoz. Tervemben volt még egy pózváltás, de az élmények teljesen magával ragadtak és maradva az eredeti felállásban, hátulról lett végem és lőttem egy nagyot a gumiba Zsófi meleg puncijának szorításában.
Fantasztikus végkifejlet volt, szépen kimelegedtem a végére, igazából nem is emlékszem, hogy a gumit Zsófi vagy én vettem-e le magamról, viszont végül azt gondosan egy papírtörlőbe elcsomagoltuk.
Pihenés képpen a hátralévő időt, ami ekkor már azért fogyóban volt az ágyon egymás mellett jóízű beszélgetéssel töltöttük és nagyokat nevetgéltünk, hogy miről, az maradjon a mi titkunk, de Zsófi ebben is igazán jó partner :)
Végezetül részemről egy gyors tusolással, öltözéssel, majd nagy ölelkezéssel és csókokkal zártuk ezt a véleményem szerint igazán remekül és élménydúsan zajlott találkozónkat.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az egy órás tiszteletdíjat, amelynek mértéke Zsófi adatlapján nyilvánosan elérhető, a randink elején tettem le a nappaliban lévő szekrénypolcra, ami távozásomig érintetlenül ott maradt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 50, másfel órás randira 70 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Régóta készültem már erre a közös találkozóra Zsófival, de a „csillagok” valahogy kezdetben nem álltak a legjobb pozícióban, mind ezidáig, mert ezúttal szerencsésen egy igazán tartalmas és élménydús randit sikerült eltöltenünk.
Nagyon jól éreztem magam, csupa-csupa pozitív élményekkel ajándékozott meg Zsófi, aki tényleg egy csinos és egy nagyon kellemes társaság, jó beszélgetőpartner és nem utolsó sorban, akivel egy szenvedélyes, csókcunamiban gazdag barátnős szexben lehet része a vendégének.
Köszönöm Neked Zsófi ezt a csodálatos élményt és nagyon örültem, hogy végre találkoztunk.
Pussz. G.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Egyetemistalány szexpartner beszámolójáról


2024-04-29 09:55:56
Kedveseim! Sajnos bizonyos okok miatt már nem sokáig leszek elérhető ezen az oldalon. A telefonszám továbbra is élni fog, kérlek mentsétek. Puszi! Zsófi

2024-04-23 17:25:29
Nálam is "bakancslistás" a lány

2024-04-19 11:24:42
Kiváló írás,miután olvastam azon gondolkodtam hosszas fejvakarás közepette, hogy kell-e ennél több információ ahhoz, hogy telefont ragadjak. Arra jutottam, hogy nem! Gratulálok!

2024-04-19 10:31:28
Azèrt jó nagyon az írásod mert a lènyeg remekül kidomborodik, ha valaki jól akarja èrezni magát, pontos iránymutatást adtál hozzá hogyan is tegye, meg mire számíthat. Bravó!

2024-04-19 10:14:41
Etalon írás! Minden benne van mi egy jó beszit jellemez. Kidomborítva partnered szépségét, kedvességét , odaadását. Ezután természetes, hogy jól érezted magad. Jah és nem utolsó sorban kedvcsináló is! Gratula mindkettőtöknek!
Mutasd mindet

FunkciókEgyetemistalány legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 7db
(2024-04-28) : Amire elég gyorsan rá is tért, nemes egyszerűséggel odahajolt és lesmárolt - de nem ám ilyen ímmel-ámmal, hanem jó alapos nyelves csókkal, miközben simogatott és szépen lassan elkalandozott az akkor már meredező férfiasságomhoz. Tehát hogy értsétek, pár perc csókolózás és simogatás után harca kész voltam

(2024-04-23) : Zsófi keze "letévedt" oda, ahol akkor legkeményebb voltam, és lágyan masszírozni kezdett. Percekkel később ajkaink szétváltak, és következett a francia. Nagyon magas szinten űzi, finom barátnős, változatos, nyelvével sem fukarkodik, észnél kellett lennem,

(2024-03-17) : Néhány perc után kezébe vette az irányítást és hozalatott francia tudása szokásos bemutatasahoz. Fölém hajolva szopott, miközben a melleit és a combjat simogattam.

nagyon jó: 4db
(2024-04-11) : A szaftosabb részeket kölcsönös franciával kezdtük, majd utána lovaglás közben lett végem. Életem egyik legjobb franciáját kaptam (ha nem a legjobbat). Iszonyatosan szenvedélyes lány, párját ritkítja, minden percét élveztem az együttlétnek.

(2024-03-13) : Hatalmas mosollyal az arcán ült fel és kezdtünk bele egy újabb heves csókolózásba, majd egy rövidebb franciát kaptam tőle az aktus előtt. Jól jellemzi a légyottunkat, hogy csókok közepette került fel rám az óvszer is, majd hátára feküdve missziben hatoltam bele, elején lassabban, majd növelve a tempót. Hozzá hajolva folyamatos simogatásokat és csókokat kaptam és viszonoztam a lábaival pedig átkulcsolt engem, ő is diktálva ezzel a tempót.

(2023-11-12) : A csókot az előző beszikben is dicsérték. De én nemhogy dicsérem, hanem nálam mostantól a Zsófi csókja a viszonyítási alap. Konkrétan úgy éreztem magam , mintha az 1996-os Twister c. filmből én lennék az egyik viharvadász, aki megpróbál egy mérőműszert behelyezni egy tomboló tornádó belsejébe. Imádom , amikor nem jutok levegőhöz, vagy a kinyújtott nyelvemet a hölgy.......És ezt végig

: 6db
(2024-04-29) : Apró csókokal, és simogatás ide-oda, majd francia. A franciája lágy finom, odaadó. Szóval teljesen barátnős. Amikor már kemény voltam, jöhetett a gumi. Felhúzta, és beleült. Jól lovagol, rám hajolt, és közben is simogat, és csókol. Láthatóan élvezi.

(2023-12-28) : Punci borotvált, és finom. jól esett neki, de nem élvezett el. Majd innen fordultunk 69-be. Picit használja a kezét, amit én alapvetően nem szeretek, de itt most nem bántam. Jó volt ez így. Ekkor már többször kérdezete, hogy húzzunk-e gumit, de én hülye mindig nemmel feleltem. Majd ezután oldalról jött rám franciázni, de ez a látvány hiánya miatt nem tartott sokáig. Végül betérdelt a lábaim közé, és szépn lassan, de ütemesen végig vitt a csúcsig. Élvezésnél nem hagyta abba, hanem még utána is jó sokáig benttartott a szájában.

(2023-12-04) : Csodás fiatal testének részletes feltérképezése, csókolgatása közben egyszer csak azt vettem észre, hogy ekkor már jócskán ágaskodó kispajtással kezd incselkedni. Amit persze cseppet se bántam… De mivel nagyon be voltunk szorítva a fél órás időkeretbe, sajnos nem tudtam kellő képen viszonozni.