A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Egyetemistalány

Törzshirdető

-

Beküldve: 2024-03-17 12:20:11

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedvesem! Bármikor örömmel látlak❤️ te is nagyon jó voltál😘

Beszámoló Egyetemistalány +36302750881 120968 szexpartner

Cornettone80 a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Egyetemistalány hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
tényleg élvezi
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
A randi napján reggel írtam neki sms-t, bár az oldal azt írta, hogy nem elérhető aznap. Kb. Egy óra múlva felhívott és megbeszéltünk egy esti idopontot, melyet délután még pontositottunk.
Megközelítés
BKV-val mentem, metrotol kb. 5 perc a helyszín. Könnyű megtalálni. Bejutaskor hívom és mondja a kódot, majd lifttel fel a megfelelő emeletre.
Helyszín
A lakás teljesen rendben van, mindig patika tisztaság fogad. Tusfurdobol tartja a kedvenc markamat :) A törölköző mindig kikeszitve. Fontos, hogy nem bélyeg méretű, tehát rendesen meg tud törölközni vele az ember. Szajviz és hozzá a pohár kikeszitve. A tetthely a nappaliban egy kihúzható kanapé, szépen megagyazva, diszparnakkal a szükséges kenyelemert.
Egyetemistalány külseje
Zsófi mindig elém jön a lifthez, természetesen feloltozve, utcai ruhában. A lakás felé menet mindig megcsodalhatom gyönyörű alakját és már itt beindul a fantáziam 😀 Minden porcikaja tökéletes, nekem legjobban a hosszú combjai és a közepes méretű, formás cicijei tetszenek.
1. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló Budapest 120968 erotikus masszázs
3. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló Budapest 120968 erotikus masszázs4. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló 2024-03-18 01:41:37 erotikus masszázs 1209685. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló 2024-03-18 01:41:37 erotikus masszázs 1209686. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló 2024-03-18 01:41:37 erotikus masszázs 120968
Action
A szokásos módon a lakásban diszkréten kitettem a virágokat, majd levetkoztem és elmentem zuhanyozni. Közben Zsófi is levetkozott, vagy inkább atoltozott egy nagyon szexi fehér harisnyaba. Már megerkezeskor mondtam, hogy nagyon ki vagyok éhezve rá, mert kb. 3 hete nem voltam nála. Így a randi eleji szokásos beszelgetesunket a végére halasztottuk. A zuhanybol kijove Zsófi a tetthelyen fogadott. Lefekudtem mellé és rögtön csokolzni kezdtünk. Már ettől nagyon beindultam és a velem egykorú is kezdte elérni a teljes méretét. Zsófi nagyon jól csokolozik, ezt (is) tanítani kéne. Közben a melleit simogattam. Néhány perc után kezébe vette az irányítást és hozalatott francia tudása szokásos bemutatasahoz. Fölém hajolva szopott, miközben a melleit és a combjat simogattam. Szokás szerint gyorsan ko keménnye váltam és most - mivel nagyon ki voltam érezve - néhány perc után kértem, hogy kezdjünk el dugni. Még is jegyezte, hogy tovább szoktam kérni a szájjal kényeztetést 😀 Missziben kezdtük el az aktust, miközben folyamatosan cdokoloztunk és a mellbimboit puszilgattam. Szex közben általában elveszítem az idoerzekemet, így nem tudom mennyi idő múlva, de biztosan 8-10 perc eltelhetett, pozíciót valtottunk és meglovagolt. Lovaglás közben is csokoloztunk, simogattam a mellett és közben a csipommel és a lábamat felhúzva ellen tartottam, különben lehet bele préselt volna a kanapeba :) Éreztem, hogy a mai alkalom a szokásosnál is hosszabb ideig tart, ezért kértem, hogy hátulról folytassuk. Közben azért fáradtam is és ez már látszott a kemenysegemen is, ezért Zsófi ismét bevetette csodás francia tudását és újra kemennye varazsolt. Majd folytattuk hatukrol: Zsófi hason feküdt és én meg fölé. Mindkettonknek kicsit szokatlan volt a pozicio, mert még így nem csináltuk, szóval bele telt néhány percbe, míg újra megtaláltuk az összhangot. Pedig ez az egyik kedvenc pózom, de vele még így nem csináltuk. Végül tökéletes lett az összhang, így is lett végem. Óvatosan kihúztam, hogy a gumi ne szoruljon be, majd Zsófi megtisztogatott engem is és magát is. Úgy mentem oda, hogy jó lenne egy második kör is, de úgy elfaradtam és az idő is nagyon ment, hogy ezt szoba sem hoztam. Szex után még a szokásos módon beszélgettünk, túl is nyújtunk az időn (Zsófi nem nézi az órát). A beszélgetés tartalma természetesen a mi titkuk marad, de nem arulok el vele titkot, hogy Zsófi kifejezetten intelligens lány es jókat lehet vele beszélgetni.
Elszámolás
Zsófinal nincsenek extrák, ő maga az extra! De tényleg!
Rózsacsokor
Cornettone80 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 50, másfel órás randira 70 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Zsofihoz legalább fél éve járok rendszeresen. Előtte is, meg közben is voltam más lányoknal, de hozzá foghato nagyon kevés van, egy kezemen meg tudom számolni erről az oldalról meg a versenytarsrol is. Szóval nálam 10/10-es.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Egyetemistalány szexpartner beszámolójáról


2024-04-12 03:24:20
Őrülök, hogy találtál egy olyan lányt aki számodra kimagaslik a többi közzűl. Nekem is volt régebben olyan, akihez rendszeresen vissza tértem! A randi hangulata átjött a besziből! Gratulálok az íráshoz.

2024-03-23 19:46:46
Herr Lee🤗😘

2024-03-22 08:15:06
Ma reggel valahogy nagyon jó olvasmányokkal dobom fel a napomat. Ez is egyik közülük. Kiváló kedvcsináló.

2024-03-19 22:39:01
Robkovi, a megközelítés a térképnek megfelelő, ezt már többen írták. Ha esetleg érdekel, küldj priviben e-mail címet és szívesen küldök nem publikus képet. A diszkréció megóvása érdekében nem nyilvános. Puszillak

2024-03-18 23:22:51
A megközelítésről és a külsőről is írhattál volna többet, de az action rész kárpótolt. Gratulálok!
Mutasd mindet

FunkciókEgyetemistalány legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2024-01-23) : extra pillanatokat okozott, amikor ki pillantottam oldalra a tükörbe és azt láttam, hogy egy kecses, szexi combfixes női láb öleli át a testemet én pedig élvezem ezt a fiatal testet minden négyzetcentiméteren érinteni, összeforrni azzal, kifejezetten a forró, puha és nagyon nedves, befogadó puncit dugni mindeközben mint a találkozó csúcspontjaként...

(2023-12-19) : Félülő pózban egy párnának dőlve hagytam, hogy Zsófi egyre fokozódó örömet okozzon. Kényeztetése olyan, mint a csókja, lassú de szenvedélyes. Minden mozdulatával egyre feljebb csigáz, de olyan magasságokba nem visz, ahonnan nincs visszaút.

(2023-10-04) : Rögtön francia korrepetálással kezdtünk , majd kölcsönös francia ,mikor kellően kemény voltam gumit húzott , és meglovagolt , majd pózcsere ( misszi )közben végig csokolt.Imádtam a csókjait

nagyon jó: 4db
(2024-04-11) : A szaftosabb részeket kölcsönös franciával kezdtük, majd utána lovaglás közben lett végem. Életem egyik legjobb franciáját kaptam (ha nem a legjobbat). Iszonyatosan szenvedélyes lány, párját ritkítja, minden percét élveztem az együttlétnek.

(2024-03-13) : Hatalmas mosollyal az arcán ült fel és kezdtünk bele egy újabb heves csókolózásba, majd egy rövidebb franciát kaptam tőle az aktus előtt. Jól jellemzi a légyottunkat, hogy csókok közepette került fel rám az óvszer is, majd hátára feküdve missziben hatoltam bele, elején lassabban, majd növelve a tempót. Hozzá hajolva folyamatos simogatásokat és csókokat kaptam és viszonoztam a lábaival pedig átkulcsolt engem, ő is diktálva ezzel a tempót.

(2023-11-12) : A csókot az előző beszikben is dicsérték. De én nemhogy dicsérem, hanem nálam mostantól a Zsófi csókja a viszonyítási alap. Konkrétan úgy éreztem magam , mintha az 1996-os Twister c. filmből én lennék az egyik viharvadász, aki megpróbál egy mérőműszert behelyezni egy tomboló tornádó belsejébe. Imádom , amikor nem jutok levegőhöz, vagy a kinyújtott nyelvemet a hölgy.......És ezt végig

: 5db
(2023-12-28) : Punci borotvált, és finom. jól esett neki, de nem élvezett el. Majd innen fordultunk 69-be. Picit használja a kezét, amit én alapvetően nem szeretek, de itt most nem bántam. Jó volt ez így. Ekkor már többször kérdezete, hogy húzzunk-e gumit, de én hülye mindig nemmel feleltem. Majd ezután oldalról jött rám franciázni, de ez a látvány hiánya miatt nem tartott sokáig. Végül betérdelt a lábaim közé, és szépn lassan, de ütemesen végig vitt a csúcsig. Élvezésnél nem hagyta abba, hanem még utána is jó sokáig benttartott a szájában.

(2023-12-04) : Csodás fiatal testének részletes feltérképezése, csókolgatása közben egyszer csak azt vettem észre, hogy ekkor már jócskán ágaskodó kispajtással kezd incselkedni. Amit persze cseppet se bántam… De mivel nagyon be voltunk szorítva a fél órás időkeretbe, sajnos nem tudtam kellő képen viszonozni.

(2023-08-13) : Zsófi folytatta az immár teljesen merev farkam szájjal történő kényeztetéset. A kezét nagyon ritkán használta. Néhány perc után gumit kértem, készségesen felhúzta, majd kértem, hogy üljön bele. Meglovagolt,