Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Egyetemistalány

Törzshirdető

-

Beküldve: 2024-03-13 22:42:21

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Egyetemistalány +36302750881 120934 szexpartner

szirk2 a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Egyetemistalány hirdetővel
csókos száj
csodás csók
legjobb misszionárius
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Zsófi hirdetésével már régebb óta szemeztem, hosszabb ideig nem is volt aktív, de nem rég újra visszatért. Bár nem láttam rá sok esélyt, hogy mostanában megtud vele valósulni egy találkozó, de látva, hogy épp online van írtam neki egy érdeklődő üzenetet, amire gyorsan választ is kaptam. Rugalmasságának is köszönhetően pillanatok alatt sikerült pár üzenet váltás után időpontot egyeztetnünk még aznap délutánra, kedvessége már itt tetten érthető volt. VTR-ral lett megerősítve a délutánunk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az oldalon megjelölt helyszín szinte teljesen fedi a tényleges lokációt, csak 2-3 perc sétára található egy csendesebb kis utcában. Én metróval érkeztem, a Lehet téri megállótól is maximum 5 percnyire található gyalog. A házszám teljesen egyértelmű, jól látható. Parkolási lehetőségekről nem tudok nyilatkozni.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Újabb építésű társasház egyik emeletén található a lakás. Lift és lépcső is segít a feljutásban. 2-3 perccel korábban érkeztem és pár csengés után fel is vette, a kapukód megkaptam. A lakásba érve rendezettség és tisztaság fogadott. Az események egy nagy nappaliban folytak, ahol valószínüleg egy kihúzható kanapén történtek meg az események. Ugyan aláfestő zene nem volt, de cserébe hangsúlyosabbá váltak az általunk kiadott hangok, a hangulatvilágítás a kellő fényviszonyokat biztosította az intimitáshoz, de tökéletesen lehetet látni mindent. Fürdőszobában egy kád áll rendelkezésre a tisztálkodáshoz, több féle tusfürdő és szájvíz üvegpohárral segít felkészülni.
Egyetemistalány külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Zsófi külsejét tökéletesen megfogja a hirdetői neve, tényleg mintha egy volt csoporttárshoz ugrottam volna fel, ami a randi hangulatára is igaz volt. Csinos, helyes arca van, ami mosolyától még szebb lesz. Az eltöltött idő alatt mosolyához, kedvességéhez sokszor is volt szerencsém. Karcsú termete tenyérbe illő mellekkel és formás popsival jár együtt. Bőre sima, finom, ami tovább növelte a vele való összegabalyodás értékét. Ugyan szükségszerűen utcai ruhában tudott fogadni, de miközben neki vetkőztem a zuhanyzásnak ő is lengébbre vette és egy fekete bugyi-melltartó kombót fedett fel, amiben a mosakodásom után is várt, az öt csillag nyilván ennek szól.
1. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló Budapest 120934 erotikus masszázs
3. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló Budapest 120934 erotikus masszázs4. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló 2024-03-14 20:13:38 erotikus masszázs 1209345. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló 2024-03-14 20:13:38 erotikus masszázs 1209346. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló 2024-03-14 20:13:38 erotikus masszázs 120934
Action
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Fürdőből való visszatértemkor ülve fogadott az ágyon, mikor helyet foglaltam mellette egy nagy mosoly kíséretében ölelt magához és kezdtük meg azt a csók maratont, ami végigkísérte együttlétünket. Csókjai hol lágyabbak, hol hevesebbek, néha szinte elveszett a nyelvünk egymás szájában. Kezeink folyamatosan siklottak egymás testén, miközben ő egyre többször érintette ágaskodó tagomat. Egy két ismerkedős kérdés-válasz elhangzott két nyelvpárbaj között, de ezek is teljesen szinkronban voltak az események hangulatával.

Számos csók, simogatás és nyak puszi után egyszer csak a hátamon találtam magam, és egy hosszabb franciás kényeztetést kaptam tőle. Finom száját remekül használta, hogy fokozza kéjt, miközben kézzel is pont a kellő mértékben járult ehhez hozzá. Én eközben kézzel fedeztem fel testét; popsiját, lábát és hátát simogattam valamint csókoltam ahol hozzáfértem. Egy idő után megszabadítottam melltartójától, amit borzasztó kézügyességem ellenére meglepően gyorsan abszolváltam. Ekkor vehettem előszőr szemügyre melleit, amit később a kezeim és szám követett. Mellei kényeztetésére jól reagáltak, élvezettel ismerkedtem velük. Majd tovább folytatódott a francia, amit egy-két csókkal szakítottam meg.

Ilyen élmény után lelkesen cseréltem vele helyett, hogy én is viszonozhassak abból valamit, amit tőle kaptam. A hátán fekve húzta le magáról a bugyit és tárult fel előttem a teljesen sima ágyékának látványa, amit alig vártam, hogy birtokba vegyek. Hozzábújva csókokkal indítottam, miközben szorosan magához ölelt, majd haladtam a nyaka irányába egészen a mellekig, ahol újfent elidőztem, majd a hasának és combjain végig puszilását követően, megkezdődött az ő nyelves kényeztetése. Próbálva több technikát alkalmazni, míg egyik az egyik mellét simogattam, a másik kezem meg összekulcsolódott az ő kezével és hüvelykujjainkkal simogattuk egymás kezét. Folyamatos visszajelzést kaptam halk, kis nyögések és remegések formájában. Elég intimre sikeredett így a kölcsönös francia és ennek köszönhetően a végén kezével fejemre rászorítva sikerrel is zárult.

Hatalmas mosollyal az arcán ült fel és kezdtünk bele egy újabb heves csókolózásba, majd egy rövidebb franciát kaptam tőle az aktus előtt. Jól jellemzi a légyottunkat, hogy csókok közepette került fel rám az óvszer is, majd hátára feküdve missziben hatoltam bele, elején lassabban, majd növelve a tempót. Hozzá hajolva folyamatos simogatásokat és csókokat kaptam és viszonoztam a lábaival pedig átkulcsolt engem, ő is diktálva ezzel a tempót. Ha nem a szánk ért össze, akkor egymás nyakát faltuk, vagy ő csókolt bele a fülembe. Póz cserét javasoltam kutyusba, ami rövid idő után hason fekve folytatódott. Végül oldalról folytattuk együttlétünket. Egy idő a gumi hatására elkerülhetetlen volt, hogy felpuhuljanak lent a dolgok, de Zsófi beiktatott egy technikai francia szünetet számomra, hogy utána lovagló pozícióban folytathassuk. Hozzám bújva mozgott rajtam, miközben ajkaink szinte folyamatosan egymáshoz tapadtak, aztán többször cseréltünk, hogy én tudjak neki alul adni egy gyorsabb ütemet.

Éreztem, hogy lassan a végjáték következik nálam így arra kértem, hogy szájjal fejezzünk be a történetet, de ő erre mosolyogva/kissé kuncogva arra kért, hogy előtte alulról indítsak még egy utolsó rohamot. Egy ilyen kérésre nyilván nem mondott nemet az ember. Az utolsó vágtát követően leszállt rólam, és gumitól megszabadítva kaptam egy újabb franciát, kérésemre tekintettel a csomagra is nagyobb hangsúlyt fektetett miközben én is rásegítettem kézzel. Jeleztem, hogy mindjárt itt a vég, ahol újra szájba vett és itt is ért engem a vég. Elnyújtva érezhettem szája puhaságát, mikor látta, hogy lenyugodtam engedett csak el és tépett nekem és magának törlőkendőt. Ezt követően hozzám bújt, cirógattuk egymást miközben lábaink egymáson keresztben voltak és így beszélgettünk egymás ügyes-bajos dolgairól. Ez az egész helyzet végképp olyan hangulatot kölcsönzött az egésznek ismeretségünknek, mintha egy barátság extrákkal kapcsolatban lennénk. Végül zuhanyozni mentem, majd öltözködésben közben és után dumálgatunk még egy kicsit, végül forró csókjaival engedett utamra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Zsófinál egyértelmű a képlet, amit vállal az mind az alapcsomag része. Zuhanyzás előtt átadásra került a honorárium, ez szóba se került utána. Annyi volt, amit az oldalon is jelez.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 50, másfel órás randira 70 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon örülök neki, hogy végül sikerült megismerkednem Zsófival közelebbről. A természetesség végig átjárta a vele töltött időt, ezzel maximálisan barátnő feelinget adva a történetnek, amit tovább erősített az is, hogy jó élmény volt vele összebújva társalogni is. Tartalmas órát sikerült eltöltenünk, aminek aktív résztvevője volt és őszinte mosolyával sikerült egy esős, nyomasztó hétfő délutánból egy nagyszerű élményt varázsolnia.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Egyetemistalány szexpartner beszámolójáról


2024-04-11 17:43:47
Nagyon jó hangulatú beszámolót írtál, már várom a Zsófival való találkozómat !

2024-03-29 22:07:23
Köszönöm a részletes írást, nagyon jól sikerült!

2024-03-17 07:20:20
Példaértékű aktivitás.remekül közvetített "élménycunami", hatalmas inspiráció A beugró nóta: ". .csak fiataloknak . ."

2024-03-15 13:51:19
Teljesen át jött a randi hangulata! Köszönjük, hogy megírtad.

2024-03-15 08:14:09
Zsófi az egyik kedvenc hirdetőm, a vállalásai, és a hozzáállása miatt. Tervezek hozzá menni, és a hangulatos beszámolód csak megerősített abban, hogy remélhetőleg hamarosan meg fogom látogatni. Köszi, hogy megírtad!
Mutasd mindet

FunkciókEgyetemistalány legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 7db
(2024-04-23) : Zsófi keze "letévedt" oda, ahol akkor legkeményebb voltam, és lágyan masszírozni kezdett. Percekkel később ajkaink szétváltak, és következett a francia. Nagyon magas szinten űzi, finom barátnős, változatos, nyelvével sem fukarkodik, észnél kellett lennem,

(2024-04-17) : Megálltam az ágy mellett Zsófi előttem az ágyon térdelt és folytatta ajkaival a szuper kényeztetésemet. Ez a póz már lehetőséget adott arra is, hogy többször felnézzen rám szopizás közben a gyönyörű szemeivel és figyelte, hogy mennyire élvezem,

(2024-03-17) : Néhány perc után kezébe vette az irányítást és hozalatott francia tudása szokásos bemutatasahoz. Fölém hajolva szopott, miközben a melleit és a combjat simogattam.

nagyon jó: 3db
(2024-04-11) : A szaftosabb részeket kölcsönös franciával kezdtük, majd utána lovaglás közben lett végem. Életem egyik legjobb franciáját kaptam (ha nem a legjobbat). Iszonyatosan szenvedélyes lány, párját ritkítja, minden percét élveztem az együttlétnek.

(2023-11-12) : A csókot az előző beszikben is dicsérték. De én nemhogy dicsérem, hanem nálam mostantól a Zsófi csókja a viszonyítási alap. Konkrétan úgy éreztem magam , mintha az 1996-os Twister c. filmből én lennék az egyik viharvadász, aki megpróbál egy mérőműszert behelyezni egy tomboló tornádó belsejébe. Imádom , amikor nem jutok levegőhöz, vagy a kinyújtott nyelvemet a hölgy.......És ezt végig

(2023-07-20) : megszabadulok a gumitól ès az ágy elè állok, úgy hogy lássam kettőnket a falnál lèvő tükörben, ő az ágyon marad, vizuálisan szuper ahogy nèzem tènykedèsèt, egy pillanatra veszi ki szájából a farkam, pont akkor indul meg az èlvezès, nem spricc, lassan indul be így szólok, azonnal visszaveszi a szájába ès mindent oda èlvezek el

: 5db
(2023-12-28) : Punci borotvált, és finom. jól esett neki, de nem élvezett el. Majd innen fordultunk 69-be. Picit használja a kezét, amit én alapvetően nem szeretek, de itt most nem bántam. Jó volt ez így. Ekkor már többször kérdezete, hogy húzzunk-e gumit, de én hülye mindig nemmel feleltem. Majd ezután oldalról jött rám franciázni, de ez a látvány hiánya miatt nem tartott sokáig. Végül betérdelt a lábaim közé, és szépn lassan, de ütemesen végig vitt a csúcsig. Élvezésnél nem hagyta abba, hanem még utána is jó sokáig benttartott a szájában.

(2023-12-04) : Csodás fiatal testének részletes feltérképezése, csókolgatása közben egyszer csak azt vettem észre, hogy ekkor már jócskán ágaskodó kispajtással kezd incselkedni. Amit persze cseppet se bántam… De mivel nagyon be voltunk szorítva a fél órás időkeretbe, sajnos nem tudtam kellő képen viszonozni.

(2023-08-13) : Zsófi folytatta az immár teljesen merev farkam szájjal történő kényeztetéset. A kezét nagyon ritkán használta. Néhány perc után gumit kértem, készségesen felhúzta, majd kértem, hogy üljön bele. Meglovagolt,