Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Egyetemistalány

Törzshirdető

-

Beküldve: 2023-12-04 01:09:39

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Egyetemistalány +36302750881 120055 szexpartner

konzulens2 a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Egyetemistalány hirdetővel
csókos száj
csodás csók
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
VTR-en egyeztettem a randit előző nap, de jeleztem, hogy aznap pár órával előtte fel fogom hívni. Miután másnap megkaptam a visszajelzést az elfogadásról, így is történt. Szerencsére rögtön felvette a telefont, így tisztáztuk hogy ki vagyok, és mikor mennék.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, viszonylag gyorsan találtam parkolóhelyet. De szerintem a belvárosból tömegközlekedéssel egyszerűbben megközelíthető. Csúcsforgalomban azonban rá kell szánni az időt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Tisztaság, rendezettség mindenhol. Frissen mosott, száraz törülköző kézhezvétele után irány a fürdő. Kicsit bánom mér hogy nem javasoltam az együtt fürdést, de sajnos nem volt sok időm a randira…
Kellő mennyiségű és minőségű tusfürdőből választhattam.
A szoba igazából nem is nagyon érdekelt az előző vizuális élmények láttán… :-)
Egyetemistalány külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Már jó ideje nézegettem azt a pár fotót, amit látható volt a profilján. Viszont az a száj, gyönyörű fogsor+mell+fenék kombó, ami megjelent a pár héttel ezelőtti új képeken, nagyon beindított. Telefon: “megjöttem” - kapukód, lépcsőház, lift, és már nyílik is az ajtó… Alkalmi kedvesem melltartó-bugyesz kombóban fogadott, amit egyáltalán nem bántam…, lévén hogy erősen vizuális típus vagyok :-) Ami egyből megfogott, az az arc-test-személyiség harmóniája.
Kedves, szép testű, intelligens lány benyomását keltette már az első másodperctől kezdve.
1. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló Budapest 120055 erotikus masszázs
3. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló Budapest 120055 erotikus masszázs4. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló 2023-12-04 10:23:42 erotikus masszázs 1200555. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló 2023-12-04 10:23:42 erotikus masszázs 1200556. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló 2023-12-04 10:23:42 erotikus masszázs 120055
Action
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
A kötelező tisztálkodási rituálé letudása után, egy szál törülközőben tértem vissza a tett helyszínére. “Egyetemistalány” eközben tett-vett a szobában. Rövidebb beszélgetést követően - hogy, mit szeretnék stb. - egyszer csak szemben találtam magam a gyönyörű arcával. Mind eközben az egymást simogató kezek, apró csókok, dicsérő szavak hatására egyre csökkent köztünk az a bizonyos távolság, ami két idegen ember közt, egy ilyen szituációban kialakul. “Ő” cseppet sem visszahúzódóan viszonozta az egyenlőre apró csókokat, simogatásokat. Hagytuk hogy “történjen, aminek történnie kell”… Így eljutottunk az egymás - egyenlőre kézzel történő - izgatásához. Csodás fiatal testének részletes feltérképezése, csókolgatása közben egyszer csak azt vettem észre, hogy ekkor már jócskán ágaskodó kispajtással kezd incselkedni. Amit persze cseppet se bántam… De mivel nagyon be voltunk szorítva a fél órás időkeretbe, sajnos nem tudtam kellő képen viszonozni. Így szembe fordultunk, mivel már nagyon kívántam hogy ezt a szép testet, arcot szemből is láthassam, miközben ki-be jár… Ezt láthatóan Ő is élvezte, de mielőtt elhomályosult volna előttem a világ, szerettem volna ha még egyszer a szemébe nézve “lesmárolhattam” volna, így kértem, hogy csókolózzunk még… Nos ez maradéktalanul megtörtént, úgyhogy hatalmasat élvezve, több másodpercig az ölelésében maradva, számomra artikulátlan hangokat adva élveztem el - természetesen az óvszerben. Az aktus további részleteit nem hiszem hogy részleteznem kellene, mivel egyenlőre csak ennyi történt. De mivel egy rendkívül kellemes leányzóról, személyiségről van szó, azon jelentkezőket bátorítanám, aki egy kellemes, barátnős, szinte ismerős kapcsolatra vágynak. A HÖLGY, az élményeim alapján mindent meg tesz ezért!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Amit nagyon szerettem volna, az a csók! Egy ilyen száj-fotó látván…. Meg is kaptam, maradéktalanul! Az aktisról meg ne is beszéljünk. Bár elmondása szerint nem volt valami jó formában… Na de mi van akkor, ah jó formában van…?
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 50, másfel órás randira 70 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Ha azt az érzést kellene leírni, amit Ő nyújt, akkor mindenképp meglátogatnám még párszor. Legfőképpen azért, mert visszaírt az üzenetben, hogy “ne haragudjak, hogy nem volt formában aznap…”
De mi van akkor, ha formában van…?
Szóval mindenképp pozitív az összbenyomásom a Hölgyről!!!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Egyetemistalány szexpartner beszámolójáról


2024-04-12 07:11:42
fél órás randihoz méltó megemlékezés. Sok hasznos infó van benne.

2023-12-04 13:28:09
Nagyon jó az írás, a fél órás rapidrandi ellenére szépen jellemzi vendéglátód. (Egyenlőre viszont az egyenlet két oldalát hozzuk ki, ezt muszáj megjegyeznem csak a nyelvtani helyesség tekintetében. Egyelőre csupán ezért persze nem nyomok rosszabb minősítésre.)

2023-12-04 11:38:47
Nagyszerű írás fél óráról, hitelesen tartad elénk Egyetemista lány érzékiséget, személyiségét amit adott Neked.

2023-12-04 11:06:29
Nagyon szèp csattanós a vège, az ilyen beszit szeretem.
Mutasd mindet

FunkciókEgyetemistalány legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 8db
(2024-04-28) : Amire elég gyorsan rá is tért, nemes egyszerűséggel odahajolt és lesmárolt - de nem ám ilyen ímmel-ámmal, hanem jó alapos nyelves csókkal, miközben simogatott és szépen lassan elkalandozott az akkor már meredező férfiasságomhoz. Tehát hogy értsétek, pár perc csókolózás és simogatás után harca kész voltam

(2024-04-23) : Zsófi keze "letévedt" oda, ahol akkor legkeményebb voltam, és lágyan masszírozni kezdett. Percekkel később ajkaink szétváltak, és következett a francia. Nagyon magas szinten űzi, finom barátnős, változatos, nyelvével sem fukarkodik, észnél kellett lennem,

(2024-04-17) : Megálltam az ágy mellett Zsófi előttem az ágyon térdelt és folytatta ajkaival a szuper kényeztetésemet. Ez a póz már lehetőséget adott arra is, hogy többször felnézzen rám szopizás közben a gyönyörű szemeivel és figyelte, hogy mennyire élvezem,

nagyon jó: 4db
(2024-04-11) : A szaftosabb részeket kölcsönös franciával kezdtük, majd utána lovaglás közben lett végem. Életem egyik legjobb franciáját kaptam (ha nem a legjobbat). Iszonyatosan szenvedélyes lány, párját ritkítja, minden percét élveztem az együttlétnek.

(2024-03-13) : Hatalmas mosollyal az arcán ült fel és kezdtünk bele egy újabb heves csókolózásba, majd egy rövidebb franciát kaptam tőle az aktus előtt. Jól jellemzi a légyottunkat, hogy csókok közepette került fel rám az óvszer is, majd hátára feküdve missziben hatoltam bele, elején lassabban, majd növelve a tempót. Hozzá hajolva folyamatos simogatásokat és csókokat kaptam és viszonoztam a lábaival pedig átkulcsolt engem, ő is diktálva ezzel a tempót.

(2023-11-12) : A csókot az előző beszikben is dicsérték. De én nemhogy dicsérem, hanem nálam mostantól a Zsófi csókja a viszonyítási alap. Konkrétan úgy éreztem magam , mintha az 1996-os Twister c. filmből én lennék az egyik viharvadász, aki megpróbál egy mérőműszert behelyezni egy tomboló tornádó belsejébe. Imádom , amikor nem jutok levegőhöz, vagy a kinyújtott nyelvemet a hölgy.......És ezt végig

: 5db
(2024-04-29) : Apró csókokal, és simogatás ide-oda, majd francia. A franciája lágy finom, odaadó. Szóval teljesen barátnős. Amikor már kemény voltam, jöhetett a gumi. Felhúzta, és beleült. Jól lovagol, rám hajolt, és közben is simogat, és csókol. Láthatóan élvezi.

(2023-12-28) : Punci borotvált, és finom. jól esett neki, de nem élvezett el. Majd innen fordultunk 69-be. Picit használja a kezét, amit én alapvetően nem szeretek, de itt most nem bántam. Jó volt ez így. Ekkor már többször kérdezete, hogy húzzunk-e gumit, de én hülye mindig nemmel feleltem. Majd ezután oldalról jött rám franciázni, de ez a látvány hiánya miatt nem tartott sokáig. Végül betérdelt a lábaim közé, és szépn lassan, de ütemesen végig vitt a csúcsig. Élvezésnél nem hagyta abba, hanem még utána is jó sokáig benttartott a szájában.

(2023-08-13) : Zsófi folytatta az immár teljesen merev farkam szájjal történő kényeztetéset. A kezét nagyon ritkán használta. Néhány perc után gumit kértem, készségesen felhúzta, majd kértem, hogy üljön bele. Meglovagolt,