A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Edina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-19 18:26:50

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Edina +36209920982 120423 szexpartner

MrTeufel a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Edina hirdetővel
perfekt alak
hihetetlenül érzéki
tényleg élvezi
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
4
VTR kommunikáció:
4
Szeretem a VTR egyeztetést, egyszerű nekem. Valahogy ha telefonálok bárkinek mindig rosszkor hívom, és megy a kergetőzés...

Most is itt az oldalon, VTR-en egyeztettünk. Azt azért nem tudom állítani hogy villámgyorsan ment, de ez érthető, ez csak egy chat, van más dolga is...

Viszont készségesen megtudtam mindent.

Ha valaki siet, telefonæljon. Én vagy 2 nappal előtte elkezdtem a beszélgetést, nem siettem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV -val mennyei, autóval pokol.

2. kerület, aki nem járatos Budapesten annak írom hogy nem lehet parkolni.

Az épületet könnyű megtalálni, a bejárat a Mechwart szoborra néz, bemenetel előtt oda is biccentettem az öregnek... (Igen a Mechwart liget az úticél)

VTR-en igen pontos utasítást kaptam, lehetetlen eltévezteni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Van porta szolgálat, de nem kell beszélgetni vele.

Liftel mentem a 2. emeletre, de legközelebb gyalog fogok, gyorsabb, ráadásul ilyen pici liftet még nem is láttam, épp hogy csak befértem, pedig nem vagyok nagy darab.

A lakás szép, tiszta, nagyon igényes, csakúgy mint a lakója ;)

Kellemes meleg padlófűtés, ami mezítláb még kellemesebb volt. A szoba elég pici ahol voltunk, de elég volt, hogy kicsit szerepjátékozzunk...
Edina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Váó, leginkább ennyit irnek, de visszadobná az admin.

Edina nagyon igényes hölgy, megjelenése, öltözködése, viselkedése elegáns!

Egy fekete egyberuha volt rajta, rövid és testhezálló. Mint 2 Himalája úgy domborodtak a keblei a ruha alatt. Formás alakja kisejlett alóla.

Szép arca valahonnan ismerős volt, de csak ma jöttem rá honnan, hasonlít kicsit egy magyar youtuberre. Személyesen legközelebb el is mondom neki...
1. Edina +36209920982 beszámoló Budapest 120423 erotikus masszázs
3. Edina +36209920982 beszámoló Budapest 120423 erotikus masszázs4. Edina +36209920982 beszámoló 2024-01-20 00:20:23 erotikus masszázs 1204235. Edina +36209920982 beszámoló 2024-01-20 00:20:23 erotikus masszázs 1204236. Edina +36209920982 beszámoló 2024-01-20 00:20:23 erotikus masszázs 120423
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
4
Kebelszex:
5
Szerepjáték:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
1
Szeretem a szerepjátékokat, de sajnos kevesen vállalják. Szerintem azért, mert azt gondolják a lányok hogy perverzek akarják, és nem akarnak perverzeket fogadni. (Ami rendben is van)
De szerintem pont felvilágosult, fantáziadús, nyitott partnerek csinálják, amivel a monoton személytelen találkozásokat fel lehetne dobni.

Szerencsére Edina nagyon felvilágosult hölgy, így étkezésem, és tisztálkodás után már szerepbe is kerültünk. Nem kívánom részletezni a játék témáját, személyes, de Edina készségesen, és pimaszul hozta a szerepét. Annyira tetszett neki, hogy még ruhát le sem vettük, de már lucskosra izgulta a punciját. A végén említette is, hogy annyira tetszett, olyan intenziv volt a felvezetés, hogy már akkor majdnem szétrobbant.

De a játék során szép lassan lekerültek a ruhadarabok, igaz nem volt sok, hamar a csodaszép keblekig jutottam, és a lucskos punciig, ami hihetetlen forró volt.

Az ágyra ültünk, szembe fordítottam a tükörrel, hogy lássa magát, mögé ültem, és simogattam mindenhol, mikozben mindketten őt csodáltuk. A punci volt a legjobb rész, jatszottam vele a tükör előtt...

Majd vágyat éreztem hogy alaposan benyaljam magam nála, igy hátára feküdt, es elkezdtem simogatni, majd lassan bevenni a barlangot. Jó húsos lent, és hihetetlenül finom. Talan az eddigi legfinomabb életemben. Sokáig elvoltam igy, folyamatosan kaptam visszajelzést. Eleinte szerintem kamu, de később érezhetően élvezte, remegett minden porcikaja, nyomta bele a fejem a puncijába, épp hogy bele nem fojtott (szép halál) majd élvezett egy hatalmasat, éreztem pontosan mikor.

Pihent kicsit, intenzív voltam, majd kis francia következett, hogy ő is viszonozza. Kellemes volt, de éreztem rajta, hogy a nagy élvezésen még nincs túl, így kértem inkább lovagoljunk, hogy újra játékba hozzuk a puncit. Folyamatosan nedves volt, egy pillanatig sem száradt ki, nagyon élveztük egymást. Óvszer fel, és lovaglást kezdtünk. Illetve annak egy módosított verzióját, ez a specialitasom, nem részletezem, de eddig minden hölgy elment akivel próbáltam. Ez egy lassú, hosszú folyamat, 15-20 percet is szokott tartani. Edina hihetetlenül élvezte, a fenekét fogtam a póz közben , olyan kicsire és görcsbe szorította a popsijat az élvezés előtt, mint egy satu (bocs de nem találtam jobb hasonlatot)

Hatalmasat élvezett ismét, ez úttal nem a számmal értem el, hanem miközben benne voltam.
Ez persze nem csendben történt,hanem izgató hangokkal, szavakkal. Bevallom egyik kedvencem a verbalis megerősítés volt, a szavak, amiket önfeledten adott ki mikor élvezte a farkamat.

Ismét pihent, már kicsit többet hagytam, simogattam mindenhol, de nálam még állt a műszer, így kutyushoz készülődtünk. Ezt a pózt bírom a legkevesebb ideig, 6-8perc alatt mindig végem van. Mivel még mindig nedves volt a sorozatos élvezéstől könnyen bejutottam. És hát tetszett neki, ujra őszinte hangokat adott, és tolta magát a farkamra, nyelte be a puncija a farkamat teljesen. Lassan eleinte, majd egyre gyorsabban csinaltuk percekig, míg végem nem lett...

Egymás mellé estünk mint a filmekben, pihegtünk, es beszélgettünk.

Nagyon egymásra hangolodtunk, a vilagnezetunk, gondolataink nagyon hasonlóak, nyitottak, én még közelebbnek érzem őt magamhoz mint az elején, remélem hasonlót érez ő is.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy szó sem esett róla, távozásomkor visszaléptem a szobába, és a szekrényre leraktam, nem is nezte meg, biztunk egymásban. Remélem helyesen adtam :)
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Én ugy érzem rátaláltam egy hosszútávú kapcsolatomra. Számomra ez volt a tökéletesség. Edina csodás, inteligens gyönyörű.
Kérek mindenkit tartsa őt nagy becsben, nem szabad elkedvetleniteni!

Köszönök minden percet!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Edina szexpartner beszámolójáról


2024-01-21 06:58:47
Nagyon jó stílusú, tartalmas, és főleg élvezetes olvasmány.

2024-01-20 23:57:35
Nagyszerű randi, pompásan megörökítve. Nagy gratula mindkettőtöknek!

2024-01-20 19:04:54
Tartalommal megtöltött szépen tagolt, izgalmas novella lét ebből.

2024-01-20 12:42:27
>Nagyon jó írás!Ilyeneket várok,ezektől a rangoktól.Hétvégén is nyítva van(parkolás végett),ez számomra csábító.Köszi:)
Mutasd mindet

FunkciókEdina legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-02-07) : A játék fokozatosan csapott át meztelenségbe, majd erotikába és szexbe. A játék része volt a szex is. Nem kellett kérni semmit, mindketten vágytunk a másikra, szavak nélkül mozogtunk

(2023-09-13) : Szépen nekikezdett Edina. Kézimunka és NF-el sikerült is ez. Nagyon szépen sikerült ez a tevékenysége. Nagyon megfogott a krémes kézimunkája, ahogyan a makkomat izgatta, ezért úgy döntöttem, hogy kiterülök mint a medvebőr.

felejthetetlen: 1db
(2023-09-13) : Szóval ezúttal én feküdtem, és Edina nagyon kedvesen párnákat polcolt a fejem alá, aztán az oldalamra helyezkedve, négykézláb vett a szájába. Elég ügyesen csinálta, kaptam nyálat rendesen, közben felvette a szemkontaktust is, bár én alig bírtam tartani.

nagyon jó: 1db
(2023-08-20) : Külön feature nála, hogy visszacsorgatja a nyálat a farkamra, közben és köpködi is, mint a pornófilmekben. A Golyókkal is ügyesen bánt. Tenyerével összefogta a zacsi tövét. Felnyomta a golyókat és nyalta őket.

: 4db
(2023-12-22) : Ezután gumi, amit ő helyez fel, majd lovagló póz következett. Ebben a pózban én szeretek alulról mozogni, és talán ez is volt a találkozásunk legjobb része. Ahogy a hatalmas mellek hozzám nyomodnak, és közben simogothatom idomait, testét, haját, fenekét

(2023-11-11) : azt kértem, varázsoljon keményre egy jó franciával, aminek hozzá is fogott. változatosan, kicsit pornósan végezte, ami jól is esett. mivel még sosem találkoztam ekkora természetes mellekkel, megkérdeztem, hogy mit javasol,

(2023-08-22) : Gumi fel, jött egy kis gumis francia, csak a szokás kedvéért. Egész jól csinálta, közbe símogattam a haját. bevette tövig, aztán kérte, hogy üljön bele. Tetszett az ötlet! Szép hátrébb csúszott rajtam, fel, kicsit le még egy kicsit, bent van és indulhat a lovaglás.