A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Edina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-12-22 22:51:04

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves memen,

Köszönöm az őszinte írásod és a tisztelettel teli hangnemet, ami körbeöleli a beszámolót. Nagyon ritka az ilyen stílus, azt hiszem ezt hívják Úriembernek, köszönöm mégegyszer. Mit írhattál volna akkor, ha megvan a flow…😍 Viccet félretéve, van olyan, hogy valami nem kerek, mégis tisztelted az igyekezetem, ez jól esik. ☺️
Boldog Karácsonyt Kívánok!

Edina

Beszámoló Edina +36209920982 120197 szexpartner

memen a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Edina hirdetővel
csodás cicik
legjobb mellszex
legjobb lovaglás
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
Itt láttam a hirdetést. Telefonon hívtam reggel, rögtön felvette, sajnos nagyon szakadozott a vonal, de ennek ellenére kedvesen tájékoztatott. Rákérdeztem a "bővebben telefonon" opciokra (csók, ujjazas), de persze annyira szakadt a vonal, hogy fagalmam sem volt, mit mondott :D de a hangjából éreztem, hogy kedves, így bíztam a szerencsémben. Másfél órával későbbre kaptam is időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Pontos címet kaptam, könnyen oda is találtam. Villamos közel van, buszmegálló a ház előtt. Kocsival nehézkes a parkolás, mivel körút, és persze fizetős. Ház előtt 3 perccel a randi előtt hívtam, felvette és mondta is a kapucsengőt, emeletet, instrukciókat. Portás bácsinak köszönni kell, aztán lifttel fel a nemsokadik emeletre.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás már-már lakberendező/belső építész újságba illő, rend és tisztaság mindenhol, higiéniara abszolút figyelve van. Mondta is, hogy mielőtt jöttem pont vagy egy órán keresztül takarítottak, de gyanítom ez a tisztaság egyébként is jellemző. Modern berendezés és fürdőszoba, extrás zuhanykabin, amiből kissé kifolyik a víz a fürdőszoba padlojara, de ezt jelezte is, nehogy elcsusszak. Meg lesz javítva hamarosan. Szajviz, műanyag pohár, sokféle tusfürdő. Tiszta, száraz, nagy törölköző, ráadásul esemény után újat kaptam. Szobában tatami, hangulatfeny, zene, víz, cukorka, egyszóval nagyon ad a részletekre, érzi az ember, hogy a vendég az első.
Edina külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
A lényeg. Igen, tényleg azok az adottsagok valósak, amik a képeken szerepelnek (igen a mellekre gondolok). Keleti stílusú köntösben fogadott, kifejezetten jól állt neki, ahogy a hatalmas mellei eppenhogy láttatták magukat. Telt idomokkal rendelkezik mindenhol, has, fenék, de erre számítottam, jó volt az összkép. Arcra nem teljesen az én esetem, de ez szubjektív. A képeknek teljesen megfelel, természetesen előnyösen lettek fotózva, mint mindenkinél, de nem ért csalódás.
1. Edina +36209920982 beszámoló Budapest 120197 erotikus masszázs
3. Edina +36209920982 beszámoló Budapest 120197 erotikus masszázs4. Edina +36209920982 beszámoló 2023-12-23 09:40:36 erotikus masszázs 1201975. Edina +36209920982 beszámoló 2023-12-23 09:40:36 erotikus masszázs 1201976. Edina +36209920982 beszámoló 2023-12-23 09:40:36 erotikus masszázs 120197
Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
4
Aktus:
5
Pornós feeling:
3
Fürdés előtt, majd onnan visszatérve még beszélgettünk kicsit, általános témákról. Aztán olelessel kezdtem, még állva, és szájra puszikkal. Nagyon-nagyon minimálisan éreztem egy kis dohányízt, valószínűleg a legtöbb embernek ez fel sem tűnne, és engem sem zavart. De mivel láttam, hogy ő nem csók párti, így nem erőltettem túl a dolgot, egy-egy szajrapuszi volt esemény közben, de mindig én kezdeményeztem. Javasolta, hogy fekudjunk le az ágyra, és úgy folytassuk a dolgot, itt egy kis simogatás, ismerkedés kezdődött, rögtön kiderült, hogy a mellek nagyon érzékenyek, így csak óvatosan lehet hozzájuk érni, ne készüljön senki extrém gyurmázásra. Az erotikus vagy meghittebb hangulat nem annyira alakul, inkább olyan volt mintha egy ismerősömmel beszélgetnék. De kezdeményezte a franciát, én meg ha már francia, akkor a 69-et,természetesen én háton fekve, mégiscsak én vagyok a vendég :) Lent minimális borosta volt most, ami kicsit kellemetlen volt, de azért nem volt vészes. A franciaja kellemes, a környékkel szájjal kevésbé foglalkozik, viszont kézzel ott is simogat, izgat. A tenykedesemet hanghatasokkal jutalmazta. Ezek inkább a vendégnek szóló hanghatasok, az élvezet fokozására. Lehet, hogy valakinek nem jön be, vagy művinek gondolja, helyén kell kezelni a dolgot. Én örültem neki, kedves tőle, látszik, hogy azt akarja, élvezzem. Ezután gumi, amit ő helyez fel, majd lovagló póz következett. Ebben a pózban én szeretek alulról mozogni, és talán ez is volt a találkozásunk legjobb része. Ahogy a hatalmas mellek hozzám nyomodnak, és közben simogothatom idomait, testét, haját, fenekét, hmm... Igen, ez volt a csúcspont, el is voltunk így egy jó darabig. Ezután javasolta a kutyus pozíciót, ami szintén kellemes látvány volt, a tatami melletti tükör még fokozta a vizuális élvezetet. De sajnos itt kicsit erőmet vesztettem, így gumi le és francia következett. Négykézláb kezdett franciazni, mellettem oldalt helyezkedve, így pont kézre esett, simogatásra. Ujjazni nem szabad, ezert újból 69-et javasoltam. Miután harckepesse váltam, ő állt elő javaslattal, amit elfogadtam. Határa feküdt és melleit osszeszoritotta, én pedig fölé terdeltem és így tenykedtem. Ilyenben már régen volt részem, így igazán élvezetes volt, így is lett vége. Utána mindketten letorolgettuk magunkat papirtorlovel, majd újabb beszélgetésbe kezdtünk, vendegekrol, szolgáltatókrol. Nem sürgetett, hogy menjek fürdeni, kitoltottuk az egy órát. Utána meg jutott időm még egyet fürdeni, és fürdés után még egy kicsit beszélgetni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Nem tudok extrakrol, korrekt az elszámolás. Kerek rozsacsokrot tettem a kisasztalra, ez ott is maradt végig. Visszajarot nem tett ki, bár ha kitette volna, akkor sem rakom el, jobban szeretem a kerek dolgokat.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Úgy gondolom, hogy ő egy korrekt, tisztességes szolgáltató, aki figyel a részletekre és a vendégre. Ennek ellenére valószínűleg nem találkozunk újra, én egy kicsit másra vágyom, hiányzott az erotika, nem kerültem abba a flow állapotba, amit ilyenkor szeretek. A valtasoknal mindig megzokkent egy kicsit a találkozó, valószínűleg nem volt köztünk meg az a kis kémia, ami a tökéletes randihoz kellene. Ettől függetlenül nyugodt szívvel ajánlom őt minden kalandornak, kedves lany, nem mindennapi adottságokkal, és nagyon jó beszélgető partner.
Webmesteri megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2023-12-20 20:36:25

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Edina szexpartner beszámolójáról


2024-02-02 13:07:34
Informatív és korrekt beszámolót írtál, melyben némi kritika "bonbonokat" is elrejtettél.

2024-01-12 19:14:18
Informatív beszámoló mivel vizuális tipus vagyok ezért lejátszódott bennem a jelenet ami során bekeményedtem.

2024-01-11 14:42:48
Jó stílusú, korrekt és informatív beszámoló. Jó hogy nem csak körülírtad, hogy hol volt hiányérzeted.

2023-12-26 11:17:32
Nagyon jó, részletes beszámoló, egyszerű, nem túl bonyolított stílusban megírva.

2023-12-25 18:28:57
Udvarias fogalmazás és korrekt reagálás. Ritka ilyen finom nyelvezetebben a kényes témában
Mutasd mindet

FunkciókEdina legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-02-07) : A játék fokozatosan csapott át meztelenségbe, majd erotikába és szexbe. A játék része volt a szex is. Nem kellett kérni semmit, mindketten vágytunk a másikra, szavak nélkül mozogtunk

(2024-01-19) : Pihent kicsit, intenzív voltam, majd kis francia következett, hogy ő is viszonozza. Kellemes volt, de éreztem rajta, hogy a nagy élvezésen még nincs túl, így kértem inkább lovagoljunk, hogy újra játékba hozzuk a puncit.

(2023-09-13) : Szépen nekikezdett Edina. Kézimunka és NF-el sikerült is ez. Nagyon szépen sikerült ez a tevékenysége. Nagyon megfogott a krémes kézimunkája, ahogyan a makkomat izgatta, ezért úgy döntöttem, hogy kiterülök mint a medvebőr.

felejthetetlen: 1db
(2023-09-13) : Szóval ezúttal én feküdtem, és Edina nagyon kedvesen párnákat polcolt a fejem alá, aztán az oldalamra helyezkedve, négykézláb vett a szájába. Elég ügyesen csinálta, kaptam nyálat rendesen, közben felvette a szemkontaktust is, bár én alig bírtam tartani.

nagyon jó: 1db
(2023-08-20) : Külön feature nála, hogy visszacsorgatja a nyálat a farkamra, közben és köpködi is, mint a pornófilmekben. A Golyókkal is ügyesen bánt. Tenyerével összefogta a zacsi tövét. Felnyomta a golyókat és nyalta őket.

: 3db
(2023-11-11) : azt kértem, varázsoljon keményre egy jó franciával, aminek hozzá is fogott. változatosan, kicsit pornósan végezte, ami jól is esett. mivel még sosem találkoztam ekkora természetes mellekkel, megkérdeztem, hogy mit javasol,

(2023-08-22) : Gumi fel, jött egy kis gumis francia, csak a szokás kedvéért. Egész jól csinálta, közbe símogattam a haját. bevette tövig, aztán kérte, hogy üljön bele. Tetszett az ötlet! Szép hátrébb csúszott rajtam, fel, kicsit le még egy kicsit, bent van és indulhat a lovaglás.

(2023-07-22) : Ezután orális dákó és golyó ápolás következett, amit ügyesen, odaadóan, és huncutul csinál. Miután majdnem túl előrehaladott lettem, így felgumizott és kérdezte, hogy hogy szeretném. Mondtam, neki mindenevő vagyok,