Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Edina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-13 00:30:53

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Edina +36209920982 119251 szexpartner

Kraxs a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Edina hirdetővel
csodás cicik
legjobb mellszex
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Már jó előre kértem Edinától időpontot VTR-en, vagyis már előző héten, és már aznap el is fogadta. Később ő is mondta, hogy jobban preferálja, legalább is azért, mert nagyobb a visszatartóereje az ellen, hogy csak az idejét foglalják hiába.
Megközelítés
Eléggé frekventált helyen található az épület a Margit körúton, szerintem parkolóhelyről a közvetlen közelben csak álmodni lehet, ellenben a villamosok egymás sarkára taposnak. A cím egyértelmű, a kapucsengő nekem kicsit olyan, mintha dísznek lenne, mint ahogy a portás is (aki ki se bújt a pultja mögül), de hát valahogy be kell jutni az üvegajtón :)
Helyszín
Sokat nem kell liftezni, visszafelé már lépcsőztem, de még a kapuban Edina útbaigazítást is adott az emeleten. Jó lakásnak tűnt, már amennyit láttam, a tett színhelye mindjárt az első ajtó mögött, a fürdő mellett. Sajna tejüvegajtók vannak a szobákhoz (a fürdőhöz nyilván nem), ami épp annyira hasznos, mint amennyire nem, de a vendéglátó hölgyek ügyelnek a diszkrécióra - vagy legalább is a tarkómon lévő nem létező szememmel nem láttam, hogy leskelődtek-e :) Ne lepjen meg senkit, hogy csak matrac van, elvégre ez alapvetően egy masszázs hely volna. Egyébként a matrac megfelelő méretű, kényelmes, hasznavehető párnák is vannak, tükör a fejrészénél a falon. Ventilátor is volt, amit a vége felé kapcsoltunk be, de úgy érzem, hogy azért a kinti hőség ellenére, eléggé jól klimatizált volt a lakás. Jó hosszúra sikerül ez a rész... a fürdőről még annyi, hogy többféle tusfürdő van, ezen kívül szájvíz is, és ahogy más megírta, a zuhany kivitelezési hibája, hogy nincs egy rendes küszöbe, szóval kiszökik a víz...
Edina külseje
Mondhatni diszkrét képek készültek Edináról, arckitakarással és ruhában, de félni nem kell, én nem csak akkor fordulnék utána az utcán, ha pucér lenne :P Rendelkezik fognivalókkal, sőt ruganyosakkal, a bőre is simogatni való, nem is győztem betelni velük. Fenékig érő hosszú haját féltettem, nehogy megrángassam, de szerencsére nem volt gond. Furmányos fekete ruhában fogadott, harisnyával, ez utóbbi fennmaradt, a ruhából csak a zuhanyból érkezésem után szabadította ki magát.
Voltak ráutaló magatartás formák, hogy kölcsönösen szimpatikusak voltunk egymás számára, próbált szerénykedni a küllemével, én viszont méltathattam volna meggyőzőbben, csakhogy én inkább belülről mosolygok és lógatom a nyelvemet, ha valami tetszik ;)
1. Edina +36209920982 beszámoló Budapest 119251 erotikus masszázs
3. Edina +36209920982 beszámoló Budapest 119251 erotikus masszázs4. Edina +36209920982 beszámoló 2023-09-13 09:27:17 erotikus masszázs 1192515. Edina +36209920982 beszámoló 2023-09-13 09:27:17 erotikus masszázs 1192516. Edina +36209920982 beszámoló 2023-09-13 09:27:17 erotikus masszázs 119251
Action
Kezdeném azzal, hogy érkezésem után egy kicsit logisztikázni kellett, mert másik vendég is volt a szomszéd hölgynél, ezalatt ismerkedtünk kicsit meg ledobtam a textilt, ezalatt szerintem már eldőlt, hogy a VTR-es bejelentkezésért járó csóknak lesz beteljesülése.
Ami a zuhany és Edina vetkőzése után így is lett, a matrac mellett állva kezdtünk csókolózásba pucéran, eléggé élvezetes ismerkedés volt, már itt megindult a kezem mindenfelé, meg a puszik is. Miután Edina leereszkedett a matracra, úgy gondoltam, hogy én már neki is állnék szájjal kényeztetni. Fejjel a tükör felé feküdt, úgyhogy figyelnem kellett, hogy le ne fejeljek valamit (a tükör körül szekrény és polc), de már húzott dél felé a mágnes, úgyhogy túl sokat nem időztem el puszikkal a testén. Hanem belekezdtem a nyalakodásba, és mivel kissé husis a suni környéke, rendesen bele kellett furakodnom. Közben járt erre-arra a kezem, cicit, hason, lábakon, ám annyira izgett-mozgott, hogy kvázi habosra nyaltam az ágyékát. Meglehetősen élvezte, de azt már nem tudnám megmondani, hogy ekkor elment-e, mindenesetre megdicsérte a teljesítményemet. A nyalakodás elég hosszasan tartott, kíváncsi voltam meddig bírja, és idővel jelezte is, hogy más is jöhet még. Nem tiltakoztam, mert a többire is kíváncsi voltam, és mielőtt fordultunk volna, még megtöröltem az arcomat és hidratáltam.
Szóval ezúttal én feküdtem, és Edina nagyon kedvesen párnákat polcolt a fejem alá, aztán az oldalamra helyezkedve, négykézláb vett a szájába. Elég ügyesen csinálta, kaptam nyálat rendesen, közben felvette a szemkontaktust is, bár én alig bírtam tartani. Kicsit birizgáltam a sunit az ujjaimmal, és a popsija és óriási didkói markolászása sem maradhatott ki. Sokáig el tudtam volna viselni, de hát arra is nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen a lovagló tudása. Tehát a nagy szám következett, ami hosszú percekig tartott (közben elvesztettem az amúgy sem egzakt időérzékemet) és hogy is mondjam... ritkaságszámba menő masszív élmény volt. Úgy belém ült, mint kevesen, mondhatni magába cuppantott, és eszméletlen csípőmozgással előre-hátra mozgott, időnként körbe-körbe... pont erre vágytam :P Kb. ledörgölt, úgy álltam, mint a cövek, és bár megjegyezte, hogy kicsit nagy vagyok neki, ennek ellenére úgy elboldogult rajta, hogy megőrültem :) Természetesen a kezeim nem tudtak leállni, mindenfelé járt, gyűrtem, simogattam, markoltam, amit lehetett... leírhatatlan élményeket szereztek. Néha megkaptam a didkókat szájba, néha felguggolva dörgölte az alfelét előre-hátra és körbe, de egyszer nekem is hagyta, hogy mozogjak alatta, bár sok teret nem engedett, viszont eszméletlen jó volt ez az etap, eléggé meggyőző volt, hogy neki is.
Miután így kisajtolt (de még nem úgy), következhetett egy laza kutyus. Már annyira fel voltam ajzva, hogy magamhoz képest tényleg inkább laza élvezkedés volt. Edina már rendesen nedves volt, néha ki is csúsztam, bár olyan szögben tevékenykedtem, hogy nem csoda. Persze a legfontosabb talán, hogy a tükörrel szemben, vagy inkább féloldalasan helyezkedett el, közben néha szemeztünk a tükrön át, bár tartózkodással tettem, nehogy idejekorán lőjek el, amire volt is sansz. Ebben az elhelyezkedésben sajnos nem láttam a bitang didkókat, szóval vagy előre hajoltam értük, vagy Edinát húztam fel magamhoz. A hajára persze vigyáznom kellett, de legfőképp szexi volt. Nem tudom, hogy máskor is járt-e már ennyire a kezem a vendéglátómon, de most bizony észrevettem, hogy nem tud betelni.
A célegyeneshez missziben közelítettünk, Edinának nem is volt kérdés, hogy felrakja-e a lábait a nyakamba, már rakta is egyből, és én vállaltam is. Így aztán elég mélyre kerültem és merültem benne, ami szintén ritkaság szokott lenni. Közel jártam már én is a véghez, annyira élveztük egymást, de végül szerencsémre mégis ő ment el hamarabb. Mindenesetre ezt elárulta. :)
És végül megengedte, hogy a mellei között menjek el. Fekve fogadott, én kissé aggódtam, hogy esetleg a hajára kerülhet a tartalmam. Jól bekente a cickóit síkosítóval, a hatalmas mellei közé fogta a farkamat... ami eltűnt közöttük. Megkértem, hogy én foghassam a melleit közben, és sokat nem is kellett már ügyködnöm, hamar eldurrantam mély levegőkapkodások közepette (és csak a nyakába folyt egy kicsi).
Ezután tisztálkodás, gyors zuhany, és mivel megint logisztikázni kellett, még tudtunk beszélgetni egy kicsit.
Elszámolás
A VTR-es bejelentkezéshez illően rendes csókolózás volt, nem is akármilyen, bár szerintem ez nála inkább a szimpátián múlik.
Az ajándékát a szobában lévő kis asztalra tettem, a bemutatkozásában írtaknak nem megfelelően (mert most látom, hogy polcot írt).
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Edina határozott nő benyomását keltette, be kell vallanom, lenyűgöztek a paraméterei, úgyhogy most erre tudom fogni, ha valami nem úgy sikerült, mint sikerülhetett volna :) Részemről voltak nem annyira szerencsés körülmények a lakást illetően, de feledtette az élmény. Gyanúsan visszamennék még hozzá, ha lesz rá alkalom. Addig is azzal hergelem magamat, hogy ha egész nap tartott volna Edina eszméletlen lovaglása, akkor az a mennyország lett volna :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Edina szexpartner beszámolójáról


2023-09-14 16:04:48
Jo volt olvasni, igazan tartalmas es reszletes! Meghozta a kedvem!
Mutasd mindet

FunkciókEdina legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-02-07) : A játék fokozatosan csapott át meztelenségbe, majd erotikába és szexbe. A játék része volt a szex is. Nem kellett kérni semmit, mindketten vágytunk a másikra, szavak nélkül mozogtunk

(2024-01-19) : Pihent kicsit, intenzív voltam, majd kis francia következett, hogy ő is viszonozza. Kellemes volt, de éreztem rajta, hogy a nagy élvezésen még nincs túl, így kértem inkább lovagoljunk, hogy újra játékba hozzuk a puncit.

(2023-09-13) : Szépen nekikezdett Edina. Kézimunka és NF-el sikerült is ez. Nagyon szépen sikerült ez a tevékenysége. Nagyon megfogott a krémes kézimunkája, ahogyan a makkomat izgatta, ezért úgy döntöttem, hogy kiterülök mint a medvebőr.

nagyon jó: 1db
(2023-08-20) : Külön feature nála, hogy visszacsorgatja a nyálat a farkamra, közben és köpködi is, mint a pornófilmekben. A Golyókkal is ügyesen bánt. Tenyerével összefogta a zacsi tövét. Felnyomta a golyókat és nyalta őket.

: 4db
(2023-12-22) : Ezután gumi, amit ő helyez fel, majd lovagló póz következett. Ebben a pózban én szeretek alulról mozogni, és talán ez is volt a találkozásunk legjobb része. Ahogy a hatalmas mellek hozzám nyomodnak, és közben simogothatom idomait, testét, haját, fenekét

(2023-11-11) : azt kértem, varázsoljon keményre egy jó franciával, aminek hozzá is fogott. változatosan, kicsit pornósan végezte, ami jól is esett. mivel még sosem találkoztam ekkora természetes mellekkel, megkérdeztem, hogy mit javasol,

(2023-08-22) : Gumi fel, jött egy kis gumis francia, csak a szokás kedvéért. Egész jól csinálta, közbe símogattam a haját. bevette tövig, aztán kérte, hogy üljön bele. Tetszett az ötlet! Szép hátrébb csúszott rajtam, fel, kicsit le még egy kicsit, bent van és indulhat a lovaglás.