Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Edina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-08-22 13:04:43

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Edina +36209920982 119052 szexpartner

WhiteGuy a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Edina hirdetővel
csodás cicik
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Korábban már próbáltam hívni, és aznap elsőre felvette. Egyeztettünk kicsit a dolgokról, aztán SMS-ben megkaptam a címet.
Megközelítés
4-6-os villamossal mentem pont ott dobott ki.
A kapott instrukciók alapján könnyen odataláltam. Odaérve csengettem aztán kicsit várnom kellett 5 percet, hogy kijöjjön a logisztika - nekem teljesen belefért beültem egy pohár hideg limonádéra, hogy lehűtsem magam.
Ha picit várni kell, van nagyon közel egy kávézó , ahol van légkondi.
Miután megkaptam a jelzést irány a bejárat, kapukód be, ajtó nyílt, fel a lépcsőn, ki gangon aztán a keresett lakásajtó már résre nyílva jelzett, hogy az lesz a nyerő.
Helyszín
Társas ház egyik emeletén lévő lakás. Portás van a földszinten, de úgy láttam, hogy elég sok bolt és iroda van a egyes emeleteken, így számomra nem volt zavaró a diszkrécióban.
Szép, rendezett, több lift is van.A lakásban enyhe félhomáj, minden láthatóan tiszta és rendezett, diszkrét, ahogy a célnak megfelel.
Tusoló szép, sok tusfürdő, panasz nem lehet a választékra. Szájvíz, pohárkák elkészítve, Törcsi friss és ropogós, mint ha Perwollal mosták volna! Tusoló hajlamos eláztatni a fürdőszoba folyosót - kaptam Edinától az instrukciókat mire figyeljek. Egyébként ketten dolgoznak a lakásban, a logisztika meg volt oldva, nem találkoztam senkivel Edinán kívül.
Edina külseje
Nos, ajtón besétálva Edina csini fekete dresszben várt, fekete magassarkú. Nagyon ízléses, nekem tetszik az a fajta elegancia. Echte magyar lány, plusz vidám tekintet. A képek jól visszaadják a méreteket, csak minimál photoshop simítások vannak.Ez nekem benne van. Mellesleg, az adatlapon lévő paraméterek szemrevételezésre nagy örömömre megegyeztek.
1. Edina +36209920982 beszámoló Budapest 119052 erotikus masszázs
3. Edina +36209920982 beszámoló Budapest 119052 erotikus masszázs4. Edina +36209920982 beszámoló 2023-08-22 14:31:13 erotikus masszázs 1190525. Edina +36209920982 beszámoló 2023-08-22 14:31:13 erotikus masszázs 1190526. Edina +36209920982 beszámoló 2023-08-22 14:31:13 erotikus masszázs 119052
Action
Érkezés után hamar szóba elegyedtünk, beinvitált a tett színhelyére és kicsit ott ismerkedtünk, aztán a gyors zuhany/száj öblítés kombó után vissza a baszobába, ahol Edina már várt, becsukta utánam az ajtót, én közbe a kanapéra heveredtem, majd elém állt én pedig karjaimba véve átöleltem majd egy kis simi-simi után a hatalmas ciciknél kötöttem ki. Elállt a lélegzetem, megérintettem... Mint amikor egy kisgyerek végre hozzájuthat álmai játékához, de ez még jobb :D Edina segít kiszabadítani az ikreket.Kérdezem...Ő halkan: "F-G kosár..." aztán a a fejem elveszett közöttük. Teljesen megfeledkezve magamról belevetettem magam a keblek kényeztetésébe. Formára és méretre is észveszejtőek.
Edina közben a fakamat markolássza. Egyik kezemet kiszabadítva lenyúlok az alvázhoz és félrehúzom a textilt. Kellemes puha tapintás, kellően nedves is. GYERÜNK A MATRACRA!? ..... leülök hátnak a falnak, Edina beül az ölembe, ismét kézbeveszem az ikreket, Ő pedig az ezredest. Így folytattuk egy kicsit, de már álltam, mint a cövek. Gumi fel, jött egy kis gumis francia, csak a szokás kedvéért. Egész jól csinálta, közbe símogattam a haját. bevette tövig, aztán kérte, hogy üljön bele. Tetszett az ötlet! Szép hátrébb csúszott rajtam, fel, kicsit le még egy kicsit, bent van és indulhat a lovaglás. Ez ment egy ideig miközben a cicijében fuldokoltam. Éreztem, hogy hamarosan jön a vég, rátapostam a gázra, én is belemozogtam a vágtába, és így lett végem.
Elszámolás
Elején adtam oda a telefonban előre megegyezett díjat
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 23 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Csodás élmény, nagyon (és nagyot) élveztem! Abszolút tudom ajánlani azoknak, akik csodás cicik után kutatnak, akik szeretik a teltebb vonalakat!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Edina szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókEdina legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-02-07) : A játék fokozatosan csapott át meztelenségbe, majd erotikába és szexbe. A játék része volt a szex is. Nem kellett kérni semmit, mindketten vágytunk a másikra, szavak nélkül mozogtunk

(2024-01-19) : Pihent kicsit, intenzív voltam, majd kis francia következett, hogy ő is viszonozza. Kellemes volt, de éreztem rajta, hogy a nagy élvezésen még nincs túl, így kértem inkább lovagoljunk, hogy újra játékba hozzuk a puncit.

(2023-09-13) : Szépen nekikezdett Edina. Kézimunka és NF-el sikerült is ez. Nagyon szépen sikerült ez a tevékenysége. Nagyon megfogott a krémes kézimunkája, ahogyan a makkomat izgatta, ezért úgy döntöttem, hogy kiterülök mint a medvebőr.

felejthetetlen: 1db
(2023-09-13) : Szóval ezúttal én feküdtem, és Edina nagyon kedvesen párnákat polcolt a fejem alá, aztán az oldalamra helyezkedve, négykézláb vett a szájába. Elég ügyesen csinálta, kaptam nyálat rendesen, közben felvette a szemkontaktust is, bár én alig bírtam tartani.

nagyon jó: 1db
(2023-08-20) : Külön feature nála, hogy visszacsorgatja a nyálat a farkamra, közben és köpködi is, mint a pornófilmekben. A Golyókkal is ügyesen bánt. Tenyerével összefogta a zacsi tövét. Felnyomta a golyókat és nyalta őket.

: 3db
(2023-12-22) : Ezután gumi, amit ő helyez fel, majd lovagló póz következett. Ebben a pózban én szeretek alulról mozogni, és talán ez is volt a találkozásunk legjobb része. Ahogy a hatalmas mellek hozzám nyomodnak, és közben simogothatom idomait, testét, haját, fenekét

(2023-11-11) : azt kértem, varázsoljon keményre egy jó franciával, aminek hozzá is fogott. változatosan, kicsit pornósan végezte, ami jól is esett. mivel még sosem találkoztam ekkora természetes mellekkel, megkérdeztem, hogy mit javasol,

(2023-07-22) : Ezután orális dákó és golyó ápolás következett, amit ügyesen, odaadóan, és huncutul csinál. Miután majdnem túl előrehaladott lettem, így felgumizott és kérdezte, hogy hogy szeretném. Mondtam, neki mindenevő vagyok,