Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Dorina

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-10-07 18:37:19

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Dorina +36305640621 122789 szexpartner

KovácsGeri8899 a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Dorina hirdetővel
csodás cicik
legjobb mellszex
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Vtr-en történt előtte egy nappal , viszonylag gyorsan vissza is jelzett és megkaptam a címet.
Telefonon is egyből elértem a randi előtt .
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Én autóval mentem , a parkolás fizetős de hely van bőven az utcában. Tömegközlekedéssel a metrót vagy az egyes villamost javaslom a Puskás Ferenc stadion megállótól kb 5-6 perc .Megtalálni nagyon egyszerű volt mert egyértelmű a cím.A bejutásnál érdemes figyelni a dupla ajtóra hogy időben bejuss .
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás teljesen rendben van ,mindenhol tisztaság és rend fogadott , a fürdőben számtalan tusfürdő volt és tiszta törülközőt is kaptam Dorinától.A tetthely egy nagy francia ágy ,ami a célnak teljesen megfelel, van egy kanapé is meg kisasztal a cuccoknak.
Dorina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Dorina egy bomba csaj ,a szép arc mellé nagyon szép nőies alkata van és mindenhol bitangul kerek formái. Eredeti tökéletes mellek ,és a hátsója is egy műremek.
Ezen kívül mindenhol illatos és sima volt.
1. Dorina +36305640621 beszámoló Budapest 122789 erotikus masszázs
3. Dorina +36305640621 beszámoló Budapest 122789 erotikus masszázs4. Dorina +36305640621 beszámoló 2024-10-08 11:06:51 erotikus masszázs 1227895. Dorina +36305640621 beszámoló 2024-10-08 11:06:51 erotikus masszázs 1227896. Dorina +36305640621 beszámoló 2024-10-08 11:06:51 erotikus masszázs 122789
Action
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Megérkezésem után Dorina beinvitált és üdítővel kínált ,én ezt visszautasítottam és átadtam az ajándékomat majd kicsit beszélgettünk a folytatásról , a csók extrát kértem de ezt most magánjellegű okok miatt nem tudtam igénybevenni , viszont nagyon kedvesen elmondta miért és ez amúgy nem rontott a kapott élményen mert bőven kárpótolt érte.Elmentem gyorsan letusoltam és elkezdtünk ismerkedni ,először kértem felvezetésnek egy masszázst , itt meg kell jegyezzem ,hogy baromi jól masszíroz abszolút profi nem csak simogat hanem rendesen átgyúrt úgyhogy ez is egy plussz . Ezután én is kértem ,hogy meg masszírozhassam ,itt kicsit elidőztem a gyönyörű popsinál . Ezt követően a hátamra feküdtem ,és a mellei közé vette a farkam majd egy kellemes mellszex következett ez számomra egy új technika volt ebben a formában és nagyon élveztem főleg ilyen gyönyörű mellek között :p
Ezzel egybekötve egy natúr franciát is kaptam a végén ami elég kellemes volt . Mikor már kemény voltam gumit húztunk és először hátulról kezdtem , Dorina közben végig nagyon figyelt rám mit hogyan szeretnék úgyhogy ez is egy plusz . Nagyon kellemes látvány volt így hátulról a kerek popsi és ahogy tolta magát rám , több tempóban is csináltuk és ahogy elmondta szereti gyorsabban is .Ez után a hátára feküdt és missziben folytattuk itt pedig megint a csodás melleit láthattam közben .Itt is elég változatos tempóban csináltuk de ez kicsit le is fárasztott és kimelegedtem így már nem voltam annyira kemény ezért melléfeküdtem inkább és kézzel folytatta , nem sokkal később a melleinek a látványával már nem bírtam betelni és így lett végem.
Nagyon kedvesen letisztogatott és még beszélgettünk picit ,aztán elmentem fürödni , felöltöztem és elbúcsúztunk.
Elszámolás
Előre letettem a pultra ,nagyon kedves volt,a csók miatt visszaadta a pluszt és még egy csokit is kaptam tőle :)
Összességében nekem nagyon megérte.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mindenképpen ajánlom Dorina személyében egy végtelenül kedves és szép lányt ismertem meg , és valószínű még visszatérek még hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dorina szexpartner beszámolójáról


2024-10-13 06:04:51
Jó infók, igénye beszi.--- Helyszín kapcsán fontos infók vannak. ---Történet, technika. élmény meg van., szerzőközpontúan. Kölcsönös francia pontot kapott, de a leírásban nem szerepel. --- Elszámolás a korrektségről szól. Ajánlás egyértelműen pozitív.
Mutasd mindet

FunkciókDorina legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2024-09-05) : Azonnal bepucsított ami csodaszép látvány volt. Mögé kerültem, és lassan behatoltam. Amikor már teljesen benne voltam , tudtam ,hogy nem fogom túl sokáig bírni ,mert annyira jó. Aztán finoman ficánkolt a formás popsijával és úgy isten igazából rátolta magát .

(2024-07-11) : Minden egyes centimétert behatóan tanulmányozott a nyelvével , volt amikor finoman csak a végét kapta be és finoman rászívott . Aztán az egészet torkába engedve kényeztetett. Erre lehetne mondani , hogy még az agyvelöm is kiszívta . Már majdnem elélveztem ,

(2024-06-17) : Aztán bőnyállal kezdett szopni ,nem így akartam végezni , tudtam ,hogy egy óra kevés lenne egy második menetre. Gyors beöltözés , és kérésemre nyeregbe pattant . Szűk puncijába becsúszni , már fél orgazmus

nagyon jó: 1db
(2024-06-20) : Ő az árbocot végigsimítva mellém lopakodik, újabb csókolózás veszi kezdetét. Itt már az is csoda, hogy még eszméletemnél vagyok, miközben szépen lassan elindul lefelé, és odaérvén olyan kényeztetést kapok, amit nem lehet leírni, teljes ápolás a padlótól a plafonig teljeskörű polírozás,

: 7db
(2024-10-14) : Majd megfordult és elkezdett franciázni, ezzel sikerült nagyon felizgatnia. Ez után át helyezkedtünk az ágyra, ahol kölcsönös franciával folytattuk. Majd misszionárius pózban lett végem. Pihenésképp beszélgettünk mindenféléről és közben meg masszírozott , kifejezetten érdeklődő volt..

(2024-09-25) : Majd felegyenesedve Dorina odahajolt és a hancurlécet kényeztette nyelvével,én meg a punciját,kényeztettem az ujjaimmal. Gumi felhelyezés után szemből érkeztem,majd fokozatosan,lassan,nem kapkodva,centiről centire jutottam beljebb a kelyhek kellemes körbe ölelő szorítása lassan engedett,

(2024-08-28) : Már a látványtól felállt a farkam.Ezután elkezdett franciázni amit nagyon jól érzékien csinált ahogy szeretem majd egyre nagyobb tempóban de az is nagyon jól esett. Mivel nem akartam így eldurranni ,gumit kértem és hátulról támadtam.