Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Bia(29+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Dorina

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-07-11 17:55:36

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Dorina +36305640621 122028 szexpartner

DonVapo a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Dorina hirdetővel
Egyeztetés
Telefonon beszélgettünk ,igazi randi hangulat volt .Szuper kedves volt .Öröm volt hallani a csilingelő hangját .
Megközelítés
Autóval mentem a megadott címre , hamar oda értem . Parkolás majdnem a ház elött történt . Metró , néhány perc séta távra van .
Helyszín
A lakás otthonos és nagyon kedves , szoba kényelmes , fürdő is megfelelő .
Dorina külseje
A képei szuper jók ,de közel sem adják vissza a valóságot . Az egész lány ragyog . Egy kis nyári ruhában fogadott , olyan dekoltázzsal , hogy majdhogynem kibuggyantak a cicik . Esett is ki a szemem , és már vettem is volna a számba őket. Minden porcikája maga a tökély .
1. Dorina +36305640621 beszámoló Budapest 122028 erotikus masszázs
3. Dorina +36305640621 beszámoló Budapest 122028 erotikus masszázs4. Dorina +36305640621 beszámoló 2024-07-12 00:06:30 erotikus masszázs 1220285. Dorina +36305640621 beszámoló 2024-07-12 00:06:30 erotikus masszázs 1220286. Dorina +36305640621 beszámoló 2024-07-12 00:06:30 erotikus masszázs 122028
Action
Miután a szemgolyóimat felvettem . Kellemes fogadtatásban volt részem ,azonnal puszik és forró csókok ,majd frissítő és kávé . Mintha csak a kedvesemhez mentem volna fel . Beszélgettünk ,semmi utalás az időre . Nehéz volt elszakadni tőle még , még pici időre is amig zuhanyoztam . Nagyon igyekeztem hozzá , aztán egymásba kavarodva erotikusabb témákról csevegtünk , ezalatt végig simogattuk egymást .Megéheztem rá ,és elkezdtem csókolgatni .Lehetetlen betelni a testével , mámorítóan finom illatú .A cicik kényeztetésére bájos búgó hangon reagált. Élvezkedtem rajta .Nagy nehézségek árán tudtam csak elszabadulni a csodás melleitől , barangolásom során gyorsan rátaláltam a legszebb puncira . Annyira gyönyörű puncija van ,hogy csak néztem vagy egy percig . A fellegekbe akartam juttatni . Óvatosan kezdtem a kényeztetni .Nagyon gyorsan gyorsan a nyelvemre hangolódott . Pillanatról, pillanatra jobban élvezte . Majd megszólalt : kérem a számba. Abban a pillanatban úgy éreztem imádja a farkam. Minden egyes centimétert behatóan tanulmányozott a nyelvével , volt amikor finoman csak a végét kapta be és finoman rászívott . Aztán az egészet torkába engedve kényeztetett. Erre lehetne mondani , hogy még az agyvelöm is kiszívta . Már majdnem elélveztem , gyorsan térjünk át a felgumizásra , kértem . Rendesen felszopta felszopta rám a gumit .Elsőre meg akartam lovagoltatni . Azonnal nyársba is húzta magát . Változatos vágtában virgonckodott ,fantasztikus a csípő munkája . A puncikája nagyon szűk és forró volt , nagyon közel voltam a robbanáshoz . Még ki akartam tartani, már biztos tudatában voltam , hogy a következő ostromnál végem lesz. Kértem, hogy úgy forduljon meg ,hogy felém legyen a gyönyörű popsija . A mozgása és a látványa sodort a vég felé , bár próbáltam elvonni a figyelmemet. Nem ment. Akkor az Ő hangja is felerősödött . Ez az élmény esszencia már tarthatatlan volt . Gyönyörű popsi , forró , szűk tocsogó punci , és a hangja . Akkor kitört a Vezúv ! Aztán a karomba vettem és kicsit pihentünk beszélgetve.
Elszámolás
Az elején adtam oda kis borítékban az extrákat is bekalkulálva .
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Tökéletes randi egy tökéletes nővel .

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dorina szexpartner beszámolójáról


2024-07-16 04:53:11
Élvezetes beszámoló lett! Köszi a részletekért

2024-07-15 19:31:41
A kérdések jogosak is lehetnek, de a szerző már nem tud itt reagálni az új szabály miatt, csaxolok. Ergo sztem ez így annyira nem jó.
Ha a válaszokat keresed
Látogasd meg Dorinát
és megleled 😀
Amúgy sztem is csinos a hölgy és kivancsivá tettek a beszámolói.

2024-07-12 06:04:32
Lehet, hogy többeknek kevesek az érveid az istennő ranghoz. A lakás mitől otthonos? Egyedül rendel? Mitől ragyog egész lány? Miért találtad minden porcikáját tökélynek? Pontozást és a címkéket hiányolom. Akcióban van spiritusz, kibontakozik csodálatod Dorina iránt, és Dorina odaadásáról és aktívitásáról is szó esik. Nálad Dorina istennő rangot nyert, amihez gratulálok! Nálam írás átlagos.
Mutasd mindet

FunkciókDorina legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2024-09-05) : Azonnal bepucsított ami csodaszép látvány volt. Mögé kerültem, és lassan behatoltam. Amikor már teljesen benne voltam , tudtam ,hogy nem fogom túl sokáig bírni ,mert annyira jó. Aztán finoman ficánkolt a formás popsijával és úgy isten igazából rátolta magát .

(2024-06-17) : Aztán bőnyállal kezdett szopni ,nem így akartam végezni , tudtam ,hogy egy óra kevés lenne egy második menetre. Gyors beöltözés , és kérésemre nyeregbe pattant . Szűk puncijába becsúszni , már fél orgazmus

(2024-05-28) : A fellépés egy isteni franciával kezdődött. Csillogó szemekkel élvezte ahogy fölkorbácsolta az érzelmeit. Mikor már majdnem megindultak az utódok kértem , hogy kicsit én kényeztethessem.

nagyon jó: 1db
(2024-06-20) : Ő az árbocot végigsimítva mellém lopakodik, újabb csókolózás veszi kezdetét. Itt már az is csoda, hogy még eszméletemnél vagyok, miközben szépen lassan elindul lefelé, és odaérvén olyan kényeztetést kapok, amit nem lehet leírni, teljes ápolás a padlótól a plafonig teljeskörű polírozás,

: 5db
(2024-08-28) : Már a látványtól felállt a farkam.Ezután elkezdett franciázni amit nagyon jól érzékien csinált ahogy szeretem majd egyre nagyobb tempóban de az is nagyon jól esett. Mivel nem akartam így eldurranni ,gumit kértem és hátulról támadtam.

(2024-08-09) : Dorina jó érzékkel, lány létére határozott, erős mozdulatokkal masszíroz, van érzéke hozzá - most is ezt a felvezetést kértem. Utána még húzott egy kicsit, majd én kényeztettem vendéglátóm. Mindenhol finom, ápolt, illatos, öröm neki örömöt okozni. Gumírozás után egy kiadósat szexeltünk, szerintem mindkettőnk örömére, latexben végezték az utódok.

(2024-08-07) : Egy gumi nélküli franciás etapra érkeztem, és nem csalódtam. Közben a kis ruci is lekerült róla, izgatóan hatott, hogy bárhol hozzáérhettem, míg ő halk dünnyögéssel "ügyködött". Jó tempójú, remek francia után, Gumit kértem amit fel is rakott és ő jött felülre. Hol ő hol én diktáltam az iramot közben öleltem magamhoz.