Kiemelt
Bia(29+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Dorina

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-06-20 19:47:02

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Dorina +36305640621 121854 szexpartner

JohnLick69 a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Dorina hirdetővel
igéző szemek
hihetetlenül érzéki
fáradhatatlanul lelkes
barátnő feeling
Egyeztetés
Telefonon egyeztettünk, saját maga kezeli. Már a hangjával elbűvölt.
Megközelítés
BKV-val könnyen megközelíthető, pár perc séta a Puskás Stadion Metró megállótol.
Helyszín
Újépítésű aranyos kis lakás, mindennel felszerelt és tiszta, a fürdőben minden is van, de nem ingatlant mentem nézni.
Dorina külseje
Az arckitakarás jelen esetben valóban csak a diszkréció miatt van. Arca szép, a fogai hófehér gyöngysor, a szemei igéző smaragdok. Barna hosszú hajába beletúrni is élmény. Testalkata tényleg Tom Jones nótából való, gyk igazi szexbomba.
1. Dorina +36305640621 beszámoló Budapest 121854 erotikus masszázs
3. Dorina +36305640621 beszámoló Budapest 121854 erotikus masszázs4. Dorina +36305640621 beszámoló 2024-06-21 09:07:55 erotikus masszázs 1218545. Dorina +36305640621 beszámoló 2024-06-21 09:07:55 erotikus masszázs 1218546. Dorina +36305640621 beszámoló 2024-06-21 09:07:55 erotikus masszázs 121854
Action
Megérkezésemkor egy angyal nyit ajtót. A mosolyából mindig tudom, hogy jó helyen járok, bármilyen elcs...ett napom volt, itt ez már a békés menyország, mégha csak töredék időre is. Öleléssel és csókkal üdvözöljük egymást. Egy törölköző fedi csak a testét, combközépig ér, már lábai csupasz látványa is gyönyörtkeltő, csípőjét elegánsan ringatva előttem lépkedve a hűtőhöz siet, hogy frissítőt kináljon. Eközben én a megbeszélt ajándékot az asztalra teszem, az üdítő már az asztalon. Fürcsi? kérdezi, tudja h szeretem a közös fürdést, ezért várt ilyen lengén. Meetingjeink egyik alapszabálya, hogy minek utána ez home-office, nem kell kisminkelve várnia, természetes szépségről lévén szó ez kimondottan előnyére válik. Levetkőzöm, Ő hozza az én türcsimet, az ővé meg hoppá!!! már nincs is rajta. A látványa ruhában is lélegzetelállító, olyan utcán utána fordulós tetőtöl talpig "micsoda nő" Igy meg aztán... El kell hozzá menni Urak, ŐT LÁTNI KELL. Szóval pucéran mindketten végig simítom a derekát, miközben hasára és csodás kebleire egy-egy puszit kap. Elmegyünk a zuhanyzóba ahol finoman simogatva egymást felfrissülünk s megtisztulunk. Én már a fürdőben csókolgatom a nyakát, hátát -ezt nagyon szereti-. Nagyon visszafogom magam, mert miközben már egymást törölgetjük szárazra, én magamhoz húzom a törölközővel, így magamhoz "láncolva" semmi sincs köztünk távolság meg pláne. Heves csókcsata kezdődik, aminek következtében az alsó régióban megkezdődik a vérbőség, így magamhoz ölelve Ő is érzi és kaján mosollyal tisztázza, hogy lesz játszótársa. Az ágyhoz kísérem, miközben a formás feneket bámulom, leülök az ágy szélére már percek óta merev a fegyverem. Ő játszi könnyedséggel helyezkedik el az ölemben, úgy mozog mint egy fenséges vadmacska. Nekem háttal olyan szorosan ül előttem, hogy az szinte őrjítő, de tudom hogy először a királynőm kedvében kell járjak, hogy később megkapjam méltó jutalmamat. Előre hajol, hosszú barna hajzuhatagát félre húzva szabaddá teszi tarkóját, és olyan mosollyal pillant hátra amit reklámokban sem látni. Gyönyörű hófehér fogai és zöld szemének kaján csillogása egy dolgot jelent, kezdhetem... Csókokkal borítom el a fülén keresztül a nyakát, majd szépen haladok a vállakon túl a hátán végig... Egy idő után szól, hogy helyezkedhetek beljebb, nah csak az ágyon, és én hanyatt is fekszem, ahogy azt kell. Ő az árbocot végigsimítva mellém lopakodik, újabb csókolózás veszi kezdetét. Itt már az is csoda, hogy még eszméletemnél vagyok, miközben szépen lassan elindul lefelé, és odaérvén olyan kényeztetést kapok, amit nem lehet leírni, teljes ápolás a padlótól a plafonig teljeskörű polírozás, és olyan váltakozó erősségű vákuum, hogy amikor elmész, azt sem tudod honnan jöttél... persze tudni kell, h a csupasz ápolt alsót szereti. Szószerint kivégez, a kezeit szinte alig használja...
Pár perc pihenés, dumcsi... A hancúrpázsitot kis kezeivel átgereblyézi, miközben egymást simogatjuk, beszélgetünk, csókok csattannak, majd szépen lassan leguritom őt hanyatt magam mellé és elkezdem a melleit kényeztetni, kezemmel hasát és combját simogatom. Nemsokára megjönnek a kéj hangjai, apró nyögések kíséretében a lábai is mint a metróajtó kezdenek kinyilni ami jelzi, hogy lehet tovább haladni dél felé. Amint leérek a csupasz kelyhéhez, az egyik lába már a vállamon, ujjaink összefonódnak, keze szorításából és a nyögeseiből tudom, jó úton haladunk. Ténykedésem elismeréseként először kellemes nedvesség majd nemsokára vibráló remegések és hangos nyögések közepette fejemet méginkább magához szorítva egy "Úúúristen" kíséretében atléptetem a gyönyör kapuján.
Maszatos arcomat hálásan simogatva újra megpihen rajtam, míg mindketten kifújjuk magunkat. A beszélgetés nem nyúlik hosszùra, mert kezei lassan újra munkában, apró huncut simításokat ejtenek a gyengepontomon, mint festő a vásznon úgy játszik rajtam, eredmény is társul mellé, kezd felébredni bennem a szundikáló kandúr, újra tettre kész vagyok. Biztos ami biztos azért újra megkóstolja az epres calippomat, és finoman gumival fedi le, nehogy baja essék...
Jó misszionárius modjára elhelyezkedés az imához, lábait a nyakamba veszem, és áhítattal telve óvatosan azért de belépek a szentélybe. A kápolna bejárata nem tágas, inkább szűk, de pontosan ezért járok ebbe a templomba, harangozni menjenek a ministránsok. Elkezdődik a szeánsz, együtt mozgunk, melleit és száját felváltva csókolgatom, miközben közösen nyögjük a zsoltárokat, egymás fülébe... Élvezetes rítusunk miattam nem lesz maratoni, annyira kívánatos a látvány, hogy idő előtt elérzékenyülök teletöltve a perselyt. Beszélgetnék még, de az időm vége felé járok, mégsem hangzik el semmiféle siettetős szöveg. Dorina is tudja tisztelem Őt minden szempontból és nem élnénk vissza azzal ahogy Ő bánik Velem. Ez a barátnős viszonyulásunk- hívjuk feelingnek- a kapcsolatunk alapja. Távozásom ezért óramű pontos, feltöltődve és mosollyal az arcomon és legbelül elégedetten történik.
Nem ez volt a leghosszabb közös élményünk, még jó hogy ilyen röviden sikerült ezt az órácskat összefoglalni.😅
Elszámolás
Az elején, a megbeszéltek alapján.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Konklúzió: Egy ilyen nőért érdemes élni, megkockáztatom , hogy meghalni is. Lovagi tornákat rendeztek anno szerényebb képességű hölgyekért, neki egy olimpia is kijárna. Nagyon kéretik Őt becsben tartani, mert nem találni tömegével még hasonlót sem. Én mindig elégedett vagyok ha Vele lehettem, és az igazi úriembereknek, akiknek fontos a minőség, az elegancia és a kedvesség, csak ajánlani tudom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dorina szexpartner beszámolójáról


2024-06-21 10:06:33
Stílusos írás, irigylésre és követésre méltó pásztoróra.
Mutasd mindet

FunkciókDorina legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2024-09-05) : Azonnal bepucsított ami csodaszép látvány volt. Mögé kerültem, és lassan behatoltam. Amikor már teljesen benne voltam , tudtam ,hogy nem fogom túl sokáig bírni ,mert annyira jó. Aztán finoman ficánkolt a formás popsijával és úgy isten igazából rátolta magát .

(2024-07-11) : Minden egyes centimétert behatóan tanulmányozott a nyelvével , volt amikor finoman csak a végét kapta be és finoman rászívott . Aztán az egészet torkába engedve kényeztetett. Erre lehetne mondani , hogy még az agyvelöm is kiszívta . Már majdnem elélveztem ,

(2024-06-17) : Aztán bőnyállal kezdett szopni ,nem így akartam végezni , tudtam ,hogy egy óra kevés lenne egy második menetre. Gyors beöltözés , és kérésemre nyeregbe pattant . Szűk puncijába becsúszni , már fél orgazmus

: 5db
(2024-08-28) : Már a látványtól felállt a farkam.Ezután elkezdett franciázni amit nagyon jól érzékien csinált ahogy szeretem majd egyre nagyobb tempóban de az is nagyon jól esett. Mivel nem akartam így eldurranni ,gumit kértem és hátulról támadtam.

(2024-08-09) : Dorina jó érzékkel, lány létére határozott, erős mozdulatokkal masszíroz, van érzéke hozzá - most is ezt a felvezetést kértem. Utána még húzott egy kicsit, majd én kényeztettem vendéglátóm. Mindenhol finom, ápolt, illatos, öröm neki örömöt okozni. Gumírozás után egy kiadósat szexeltünk, szerintem mindkettőnk örömére, latexben végezték az utódok.

(2024-08-07) : Egy gumi nélküli franciás etapra érkeztem, és nem csalódtam. Közben a kis ruci is lekerült róla, izgatóan hatott, hogy bárhol hozzáérhettem, míg ő halk dünnyögéssel "ügyködött". Jó tempójú, remek francia után, Gumit kértem amit fel is rakott és ő jött felülre. Hol ő hol én diktáltam az iramot közben öleltem magamhoz.