Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Dorina

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-06-17 23:32:06

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Dorina +36305640621 121820 szexpartner

Whismaster a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Dorina hirdetővel
Egyeztetés
Tüneményes vidám hangú lány , telefonvonal megtelt élettel ahogy csicsergett . Egy élmény volt a randi megbeszélése is .
Megközelítés
Minek után állandóan autóban ülök , az autót választottam .Nagyon gyorsan oda értem , pedig nem száguldoztam a forgalom nem volt jelentős . Parkolás sima ügy volt gyakorlatilag a ház elött.
Helyszín
A lakás hangulatos ,szobában nagy ágy . A jótékony félhomályról sötétítő függöny gondoskodik . Fürdőben kád , előtte puha kilépő . Tusfürdő választék bőséges .
Dorina külseje
Egy combközépig érő piros ruhában fogadott , szépen kiadta a formáit . Főleg a cicik akartak kiszabadulni fogságukból. Ez a szín nagyon passzol a szép szemeihez , a selymes bőréhez és a hajához . Arca mosolygós , szép lány . Ruha nélkül azért jobban tetszett .Dús keblei hívogatják az ember kezét és száját ,hogy rácuppanjon . Nagyon finom tapintásúak a keblei. A popsija feszes és formás .
1. Dorina +36305640621 beszámoló Budapest 121820 erotikus masszázs
3. Dorina +36305640621 beszámoló Budapest 121820 erotikus masszázs4. Dorina +36305640621 beszámoló 2024-06-19 08:15:16 erotikus masszázs 1218205. Dorina +36305640621 beszámoló 2024-06-19 08:15:16 erotikus masszázs 1218206. Dorina +36305640621 beszámoló 2024-06-19 08:15:16 erotikus masszázs 121820
Action
Ajtónyitás és már olvadtam is el a mosolyától . Látta , hogy melegem van azonnal üdítővel kínált . Aztán, biztos ami biztos még egyszer végig kérdeztem mindent lányos zavaromban . Majd közelebbi ismeretséget kötöttem a fürdőszobával. Miután felfrissültem mentem a szobába . A hableány addigra már pőrén feküdt oldalt az ágyon , festeni sem lehetett volna szebbet . A csípője gyönyörűen ívelten emelt ki mindent . Csábos és hívogató volt. Kicsit még csodáltam , majd odaszökkentem . Végig simítottam a nyakától. Majd végig csókoltam , tetszett neki a finom megközelítés .Amikor a melle a számba került mellbimbói megkeményedtek és mint kis cseresznyeszemek domborodtak ki . Jó úton jártam ,így haladtam tovább lefelé . Aztán egy tükörsima puncival találtam szembe magam . Már éheztem rá , jó volt belenyalni ,abba sem hagytam amíg el nem kezdett remegni . Aztán revansot vett ,de még hogy . Pajkos mosollyal az arcán és csibészes tekintettel kezdte vég nyalni a farkamat. Majd a makkon sétálgatott a nyelvével . Aztán bőnyállal kezdett szopni ,nem így akartam végezni , tudtam ,hogy egy óra kevés lenne egy második menetre. Gyors beöltözés , és kérésemre nyeregbe pattant . Szűk puncijába becsúszni , már fél orgazmus. Amikor tövig rám engedte magát , egy pillanatra megállt és csak nézte ,hogy mennyire el vagyok ragadtatva. Aztán megindult le ,föl . A finoman szorító forró punci megszüntette a külvilágot , Többször az élvezés határán voltam , csak a makacs eltökéltségem mentett meg , kutyusba akartam elélvezni . Kértem ,hogy a fejét tegye a párnára és a popsiját tolja ki . A szemem a látványtól el is élvezett . Aztán egy jól irányzott mozdulattal bevettem a kelyhét . Itt jött a következő néhány másodperces szünet . Már a behatolás is majdnem elrepített. Tudtam , hogy nem ez lesz életem leghosszabb menete . Mint egy lassított felvétel ,úgy kezdtük . Akkor még csak szuszogott , aztán ahogy fokoztuk a tempót a hangja is lineáris módon emelkedett . Ez már túl sok volt nekem , olyat robbantam a gumiba ,hogy az egész testembe vákuum keletkezett. Amikor lecsitultunk szépen letisztogatott, és még lazultunk kicsit egymást simogatva.
Elszámolás
A randi kezdetén intéztem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Bűbájos szexboszorkány , aki fiatalsága ellenére egy igazi tüzes nő!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dorina szexpartner beszámolójáról


2024-06-20 11:17:02
Bűbájos szexboszorkánynak nevezted. Én boszorkànypárti vagyok.
Mutasd mindet

FunkciókDorina legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-07-11) : Minden egyes centimétert behatóan tanulmányozott a nyelvével , volt amikor finoman csak a végét kapta be és finoman rászívott . Aztán az egészet torkába engedve kényeztetett. Erre lehetne mondani , hogy még az agyvelöm is kiszívta . Már majdnem elélveztem ,

felejthetetlen: 1db
(2024-05-28) : A fellépés egy isteni franciával kezdődött. Csillogó szemekkel élvezte ahogy fölkorbácsolta az érzelmeit. Mikor már majdnem megindultak az utódok kértem , hogy kicsit én kényeztethessem.

nagyon jó: 1db
(2024-06-20) : Ő az árbocot végigsimítva mellém lopakodik, újabb csókolózás veszi kezdetét. Itt már az is csoda, hogy még eszméletemnél vagyok, miközben szépen lassan elindul lefelé, és odaérvén olyan kényeztetést kapok, amit nem lehet leírni, teljes ápolás a padlótól a plafonig teljeskörű polírozás,

: 2db
(2024-07-18) : Egyszer csak azt vettem észre, hogy valami készül, melyhez masszázsolaj került a szorgos kezekre, melyek már felváltva dolgoztak a cserfes szájjal a farkamon. Hamarosan a mellekre is került némi olaj. Ebből már sejthető volt, hogy mi lesz a következő napirendi pont.

(2024-07-09) : már nagyon kívántam Őt, a derekam köré csavart törölköző alatt már ágaskodtam, amire Ő csak ennyit suttogott a fülembe: "már Én n is vártam a randinkat" majd finoman lehántotta rólam a textilt, a kanapéra dobta, és kézenfogva az ágyhoz vezetett. Az ágy mellett állva vettem tudomásul, hogy nem viccelt