Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Dominika

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-07-26 18:12:54

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Dominika +36300717461 122171 szexpartner

KatatonDzsentri a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Dominika hirdetővel
legszebb punci
fergeteges francia
legjobb lovaglás
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
VTR-en jelentkeztem be, egy órára. Amikor megérkeztem jelezte, hogy a visszajelzés ellenére csak fél órát tudok maradni, ami nem esett jól, számomra egy rendes élményhez kell a minimum egy óra. Ez számomra kicsit rá is nyomta a bélyegét az együttlétre.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Cím alapján az épületet könnyű megtalálni, parkolni (legalábbis most nyáron) simán tudtam előtte, fizetős. Megtalálni a megfelelő betűjelű bejáratot kicsit nehezebb volt.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Egy ízlésesen berendezett új építésű lakóparki lakás. Minden szép, tiszta. A szobában egy nagy franciaágy látja el a feladatot. A fürdőszobában szájvíz nem volt sajnos.
Dominika külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nem tudja visszaadni a fotó. Engem alapból a motoros képek fogtak meg. A személyes találkozó számomra lehengerlő volt. Magas, vékony, de pont ott és pont annyira gömbölyű, ahol és amennyire kell, gyönyörű szemek, kedves arc, végem volt. A szemem alig tudtam levenni róla.
1. Dominika +36300717461 beszámoló Budapest 122171 erotikus masszázs
3. Dominika +36300717461 beszámoló Budapest 122171 erotikus masszázs4. Dominika +36300717461 beszámoló 2024-07-29 10:34:49 erotikus masszázs 1221715. Dominika +36300717461 beszámoló 2024-07-29 10:34:49 erotikus masszázs 1221716. Dominika +36300717461 beszámoló 2024-07-29 10:34:49 erotikus masszázs 122171
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
3
Az ajtó mögött elbújva várt, belépés után megcsodálhattam szinte teljes egészében, mivel csak egy fehérneműben fogadott. Engem letaglózott szépsége és kívánatossága, hirtelen azt sem tudtam, "szia", vagy "keziccsókolom" jöjjön a nyelvemre. Ritka pillanat...
Beinvitált, majd amint már írtam közölte a rossz hírt, amit azzal próbált enyhíteni, hogy egy ingyenes extrát ígért. Egy ingyenes extra a hirdetés alapján már a VTR-es bejelentkezéshez is járt, de a csókon kívül (főleg 30 percben) különösebben semmi nem mozgatott meg a listán. Az idő szűkösségére való tekintettel el is söpörtem zuhanyozni. A fürdőben konstatáltam, hogy szájvíz nincsen, így a csókot nem is kezdeményeztem később.

Amikor visszatértem a szobába, ő már kéjesen végignyújtózva várt az ágyon, amit nagyon tudtam értékelni. Odabújtam mellé, ő hozzámsimult, én simogatni kezdtem és az ajkaimmal igyekeztem felfedezni a bőrét a karján, vállán, nyakán. Amikor a melle közelébe értem, ledobta a melltartót, hogy teljesen befogadhassam az imádnivaló halmokat. Egy idő után lejjebb haladtam, megcsodáltam a köldök piercingjét majd elkalandoztam a gyönyör barlangjához. Készségesen ledobta a bugyit, én pedig elmerülhettem a kényeztetésében. Itt szívesen elidőztem, nagyon finom Dominikát nyalni... Különleges puncija van, finom, minden része pont akkora, ami tökéletes, érzékeny, ízletes... Amikor eljött az ideje, nagy nehezen elszakadtam a hekyzettől és hanyatt fordultam. Dominika azonnal elhelyezkedett a lábaim között és teketória nélkül a szájába vett. Amit ott elkezdett a nyelvével, attól felakadt a szemem egy pillanatra... Nagyon sokáig élveztem volna a kényeztetést, de sajnos kezdtem érezni, hogy az idő szorít.
Ekkor egy pillanat alatt felcsattantotta a gumit a szerszámra, majd kérdésemre nyeregbe pattant. Régen volt dolgom ilyen kellemesen szűk puncival... És az, hogy közben szemmel, kézzel és szájjal is csodálhattam a gyönyörű testét, meghozta az eredményt - bár próbáltam visszafogni magam, végül elég hamar elsültem.
Amiről aztán kiderült, hogy nem is volt annyira hamar, az időnk majdnem lejárt és mennem kellett zuhanyozni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Csókot kértem volna, mint extrát, de a szájvíz hiánya miatt említeni se akartam, nem akartam kellemetlen lenni.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 45 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
A legerősebb benyomásom az, hogy még akarom. Fél óra semmire sem elég, nekem hiányzott a ráérősebb szex, egy kis beszélgetés előtte... Még azt sem tudtuk így megbeszélni, amit pedig chaten előre megbeszéltünk, hogy ki kell fejtsem majd.

Nem baj. Legközelebb, ha az országban járok, hacsak tehetem, felkeresem újra.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dominika szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókDominika legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-06-20) : Kis vártatva leheveredtünk az ágyra először én vágtam hanyatt magam és bemutatta francia tudásáét Hanna majd cseréltünk, hogy azért ne így süljek el rövid időn belül mert bizony nagyon finoman csinálta. Én kényeztetésemre némiképp reagált voltak hanghatások de gyanítom én élveztem jobban.

felejthetetlen: 1db
(2024-05-02) : Gyorsan a melleit kezdtem kezelésbe venni , közben ő a farkammal ismerkedett . Az érintése már csak feltette az i-re a pontot , mert a látványa is bőven elég lett volna!

nagyon jó: 2db
(2024-05-29) : Csillogó szemmel konstatálta hogy most Ő jön, így helycsere én hanyatt Ő meg finoman ajkai közé vett és abszolút az a barátnő feelinges franciát kaptam. Ezt nagyon sokáig el tudtam volna viselni, csak sajnos az idő vészesen fogyott így óvszer felhelyezését javasoltam.

(2024-04-11) : Nagyon lágyan, és finoman csinálja, kezét épphogy csak használja, nyelvét viszont annál inkább, nagyon kellemes élmény volt. Összhang nagyon ott volt köztünk, amikor már arra gondoltam, hogy gumit kéne húzni,

: 2db
(2024-06-03) : She then started going down on me while I was laying back and admiring the view. It seemed as if she didn't enjoy the blowjob process much as the moment my junior got proper hard

(2024-05-29) : Hamar letusoltam, aztán a szobába érve megcéloztam az ágyat . Alig értem el az ágyat és máris egy fantasztikus franciával ajándékozott meg , utána kölcsönösen kényeztettük a másikat .