Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
Dimitria  beszámolója
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Dimitria

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-07-19 18:01:44

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Beszámoló Dimitria +36306626436 122103 szexpartner

nick_gr a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Dimitria hirdetővel
csodás cicik
hihetetlenül érzéki
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Most már ez nem az első alkalom volt, hogy Dimitriát felkerestem, mert egyszerűen hihetetlen a hölgy. Legelső találkozásunk alkalmával kicsit nehézkes volt, mert csak pár próbálkozás után tudtam vele beszélni. Általában ha nem veszi fel, akkor megcsörget amikor elérhető. De onnantól kezdve, hogy elérted, bájos, kedves életvidám csajszival beszélsz. Mivel már voltam nála korábban, így most már könnyebben ment az ez egyeztetés, mindkettőnk számára pillanatokon belül találtunk egy megfelelő időpontot aznap egy későbbi időpontban.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem a pontos címre, könnyedén megközelíthető, fizetős parkoló övezet, viszont emiatt vannak is helyek szabadon. Tömegközlekedésben nem igazán vagyok jártas, de valószínüleg az Árpád híd környékén keresgélném a legközelebbi lehetőséget.
Helyszín
Maga a ház egy panel sor, viszont a lakás belülről valami fantasztikusan fel van újítva, teljesen modern, gyönyörűen berendezve, nem tudtam eldönteni, hogy kifejezetten erre a célra vagy sem, de a lényeg a lényeg szép, tiszta, igényes. Hálószoba méretes, nagy francia ággyal, vele szembe TV a falon, amin kellemes nyári zene szólt, ágy melletti falon, nagy tükrös gardrób szekrény, ami kiemelte az együttlét alatt Dimitria szépségét. Fürdőszoba szintén teljesen rendben, pár tusfürdőből lehet választani a kabinos zuhanyzóban, szájvíz kis poharakkal kikészítve. Patika.
Dimitria külseje
Hát ezt nem is tudom, hol kezdjem, Dimitria már nyilván a képein is csodálatos, bár a képei kicsit szerintem sejtelmesek. Viszont pont emiatt a látványa amikor ajtót nyitott, szerintem az állam azóta is ott van az előszoba küszöbén. Teljesen meztelenül, talán ha jól emlékszek egy szál köntös volt rajta, de az 'idomai', már itt látszódtak. Jelenleg most szőke a hölgy, hozzáteszem nagyon jól áll neki, de egyszer lehet megnézném sötét hajjal is. Szóval a képeitől ezerszer gyönyörűbb Dimitria és kedvessége is. Egyből hideg üdítővel kínált ahogy bentebb fáradtunk a hálóba. Nekem személyesen a cicik és a feneke lett a szívügyem, de amúgy ettől függetlenül minden más testrésze is tökéletes.
1. Dimitria +36306626436 beszámoló Budapest 122103 erotikus masszázs
3. Dimitria +36306626436 beszámoló Budapest 122103 erotikus masszázs4. Dimitria +36306626436 beszámoló 2024-07-21 21:09:43 erotikus masszázs 1221035. Dimitria +36306626436 beszámoló 2024-07-21 21:09:43 erotikus masszázs 1221036. Dimitria +36306626436 beszámoló 2024-07-21 21:09:43 erotikus masszázs 122103
Action
Ahogy beléptünk a hálóba, pár szó váltás után, hogy kinek milyen napja volt, megkínált üdítővel, és amíg elfáradtam a konyhába ezért, addig én kikészítettem a rózsacsokrot az ágy mellett lévő kis asztalra. Amint visszaért, belekortyoltam a jó hideg pohár vízbe ezen a forró nyári napon, majd jeleztem neki, hogy elmennék tusolni. Már oda is volt készítve az ágyra a törülköző és indultam is. Dimitria látványa ritka izgalmakba hozott, mert konkrétan úgy zuhanyoztam, hogy lent végig állt a cövek. Zuhanyzás után, szájvizes öblítés, törcsi magamra tekerve és irány vissza a háló. Dimitria már meztelenül várt, talán épp a telefonján nézett valamit, vagy e-cigarettázott.

Mondta helyezzem magamat kényelembe az ágyon, mert mindjárt jön pár pillanat, így is történt. Amint visszaért, elkezdtük egymás testét felfedezni, pár szájra és testre puszival. Majd ezek után Dimitria délnek vette az irányt és bemutatta francia tudását az immár mennyezetnek álló szerszámomnak. Szerencsére, nagyon aranyosan, inkább barátnősen csinálja, de kezét max csak megtámasztani használta. Így könnyed lazán mutatta be francia tudását, viszont a teste látványa, eközben valami csodálatos, ciciket, fenekét nem lehet megállni, hogy belemarkoljon az ember. Csodálatos látvány. Éreztem, hogy ezt így nem fogom sokáig bírni, (a zuhanyzós kezdésemmel már) ezért mondtam neki, hogy kicsit váltsunk pozíciót. Ekkor felálltam az ágy mellé és kértem, hogy itt folytassa a leckét. Így is lett, közben kicsit a cicik közé is bekerült a játékszer. Viszont a helyszínváltozás sem segített sokáig, és tele élveztem azokat a csodálatos melleket. Illedelmesen odafigyelve, papírtörlővel készült, amíg én összetakarítottam magam után, Ő elugrott tisztálkodni. Majd úgy döntöttem, hogy én is így teszek.

Majd ezek után az ágyon elfeküdtünk, beszélgetni kezdtünk, majd amikor kicsit jobban egymásra hangolódtunk össze is bújtunk, igazi barátnős feeling és így folytattuk a cseverészést. Dimitria elkezdte a faszomat fogdosni és megkérdezte, hogy milyen rövid távú terveim vannak, hogy szeretném a második menetet. Erre nem lehet nemet mondani. Az összebújt pozícióból indította a második menetet, végig tapizott, majd újból rácuppant a kisebbik énemre. Én egyszerűen nem értem, hogy mit tud a Dimitria, de kizárólag a látványa szerintem ennyire csodálatos, de pillanatok alatt újból akció kész keménységbe kerültem, magam is elcsodálkoztam. Amint elkezdtem kiejteni hogy húzzunk gumit, mintha gondolatolvasó lett volna és már nyúlt is érte. Szépen felhúzta kemény pöcsömre és már kérdezte is, hogy hogyan szeretném tovább. Kicsit gondolkodtam, de úgy döntöttem, hogy ezeket a melleket muszáj látnom ahogy le fel mozognak. Ezért maradtam hanyat és kértem lovagoljon rajtam. Az látvány, Úristen, az ember retinájaba beég, ahogy a faszom mozog le fel a hölgyben és a tökéletes melleivel együtt. Emellé hozta a teljes barátnő feeling-et és eközben belém is kapaszkodott néha a hölgy, és rám hajolt, így a cicik még közelebb kerültek. Itt már éreztem, e látvány közben, hogy ebből 'baj' lesz, de úgy voltam vele, nem érdekel, imádtam, ahogy mozgott rajtam, ezért úgy döntöttem, hogy ez lesz a végem és addig nyomjuk így amíg a puska el nem sül. Ez is történt, olyat élveztem bele, miközben fenekét markoltam, hogy beleremegtem, Dimitria hagyta, hogy lenyugodjak és csak ezután takarítottuk össze a 'robbanás' nyomait. Majd még elugrottam zuhanyozni, ezután váltottunk pár szót, összekészülés közben és kikísért majd elköszöntünk egymástól.
Elszámolás
Ami az adatlapon fent van az teljesen a valóságot takarja. Nem is tudom, hogy milyen extrák vannak nála, mert amit szerettem volna számomra tartalmazta az óra, így nem is kérdeztem tőle.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Ez valami hihetetlen volt, bár nem ez volt az első, de már első ajtónyitáskor tudtam, hogy Dimitria egy fenomenális partner lehet. Így is volt, most már többszöri alkalom után is. Tökéletes a hölgy kinézete, kisugárzása, kedvessége és valami csodálatos barátnő feeling van nála. Én úgy gondolom ha tehetem, még biztosan visszamegyek hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dimitria szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet