A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Dóri26

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2023-10-17 12:28:58

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Édesem!
Tapasztalataim szerint egy istennőt csupán előcsalogatni lehet valakiből. Neked ez sikerült!..már megint!
Imádtam minden percet!
Ölellek!

Beszámoló Dóri26 +36209874351 119589 szexpartner

Dr_Würmer a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Dóri26 hirdetővel
érzéki hang
csodás csók
tényleg élvezi
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Már hetek óta érlelődött bennem a gondolat, hogy újra meglátogassam Dórit. A ma délelőttöm szabaddá vált, és mikor láttam, hogy milyen kondíciókkal lehet ma meglátogatni azonnal telefont ragadtam, és pikk-pakk fixáltuk az időpontot. Dóri elkezdett egy kis játékot, feltesz egy kérdést, és ha tudod a választ akkor valami bónusz jár (kevesebb rózsa, hosszabb időtartam, stb.) Tudtam a választ, a google segített, szóval megkaptam a bónuszt, jelesül másfél órát egy órának megfelelő csokorért. Ez Uraim, jackpot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Honvéd Kórháztól nem messze, lakótelepi övezet. Parkolóhely munkaidőben mindig van, közepes tarifa ellenében lehet a kocsit magára hagyni. A tömegközlekedésről nincs infóm, de szerintem néhány perc séta ellenében az sem nehézkes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
10 emeletes panelház másfél szobás lakása, fürdő rendben, törcsi OK, 2 féle tusfürdő, szájvíz, ruháknak fogas az előszobában. Baszobában egy padlóra fektetett 160 (180?) széles ágykeret, benne matrac, nem fog senki nagyot esni róla. A falon IMAX méretű tükör, nem tudsz nem mozizni benne.
Dóri26 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Dóri26... Egy ikon. A tökéletes MILF. Magas, vékony lány, alkatához képest (is) gigantikus, formás, telt dudákkal. Feszes, de nem túl izmos test, ápolt fogacskák és körmök, néhány kisebb tetkó. A szeme csodaszép, egy nagymacska pillantása. Fehérre hidogénezett vadóc frizura, oldalt magasan felnyírva. Engem megvett kilóra, nem véletlenül mentem vissza hozzá, és nem utoljára voltam.
1. Dóri26 +36209874351 beszámoló Budapest 119589 erotikus masszázs
3. Dóri26 +36209874351 beszámoló Budapest 119589 erotikus masszázs4. Dóri26 +36209874351 beszámoló 2023-10-17 18:21:42 erotikus masszázs 1195895. Dóri26 +36209874351 beszámoló 2023-10-17 18:21:42 erotikus masszázs 1195896. Dóri26 +36209874351 beszámoló 2023-10-17 18:21:42 erotikus masszázs 119589
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
5
Visszaolvasva elég hosszú lett, előre szólok! :)

Belépést követően AZONNAL kényelmes tempójú, lágy nyelves csókok, szoros ölelés, a szívem majdnem megállt, ahogy hozzámsimultak melleinek halmai. Piros combfixben és magassarkú cipőben, meg valami fekete felsőben fogadott, de a memóriám nem volt toppon ezekben a percekben. Nagyon jó volt viszontlátni őt. Látta rajtam, hogy le vagyok dermedve a látványtól, elzavart zuhanyozni. Annyi erő még volt bennem, hogy megszabadítsam a textiltől, és kicsit játsszak a lökhárítókkal, csak aztán vonultam el a gyors és alapos tisztálkodásra.

A szobába lépve Dórit már az ágyon találtam, pillanatok alatt a szájában voltam. Én még állva, a tükörből szemléltem ahogy játszik a bránerrel. Dóri mestere a szopásnak, cuppogva, nyálat csorgatva, köpködve, nyaldosva, a makkal csókolózva fokozza a férfiember vágyait. 1-2 perc után lerogytam mellé, azonnal széttárta a lábait, és a tükörből csodáltam hívogató pináját. Engedtem a csábításnak, és először féloldalas, majd klasszikus 69-ben fölé kerekedtem, és én is elkezdtem őt kényeztetni. Először a csiklót ingereltem, majd széthúzva a barackot, a nyelvemmel dugtam punciját. Ekkor élvezett el először, kiengedte a szájából a golyóim, és zihálva, ívbe feszülve röppent el. Dóri igencsak orgazmusképes, több orgazmust is ki lehet hozni belőle. Hagytam kicsit pihegni, majd a hátamra heveredtem, kispárnákkal támasztva a fejem a látvány érdekében. Volt is mit néznem. A lábaim közé helyezkedett, megolajozta kicsit a cickókat, én összefogtam őket, és elkezdte baszni velük a farkam. Közben végig a szemembe nézett kb. 10 cm távolságból, 1-2 rövid csókot is váltottunk. Egyik kezével ezalatt a golyóim masszírozta, nagyon közel kerültem a durranáshoz. Viszont nem így terveztem az első lövést, kértem szopogassa a rudat, amit a tőle megszokott minőségben meg is tett. Egy nagyon lassan felépített, rendkívül intenzív orgazmust ért el nálam, a kifröcccsenő áldás nagy része a hasamon, mellkasomon csattant, a maradék pedig Dóri szorgos kezén csurgott lefelé. Közben nyelvével a makkom alját ingerelte, kibaszott jó volt.

Összebújtunk pár percre, simogattuk, babusgattuk egymást, ez elég érzelmes része volt a randinak. Utána megmasszírozta a hátam, közben tartalmasan és szórakoztatóan elbeszélgettünk, és a tükörben gyönyörködtem szépségében. Azt hittük elrepült az idő, pedig még csak 30 percnél tartottunk. Ennek nagyon megörültem, nem kellett kapkodni.

A második körnél egy rövid, olajos farokmasszázzsal kezdett, de hamar a szájában voltam ismét. Mikor megacélozta a faszom, felgumizott és lovagolni kezdett rajtam. Ölelkezve, csókolózva ringtunk, hamar elélvezett ismét. Kértem maradjon még így, mert játszani akartam az elém táruló emberfej méretű mellekkel. Közéjükfúrtam az arcom, aztán felváltva, majd a melleket összepréselve egyszerre nyaltam és szoptam a bimbókat. Ez annyira beindította, hogy meglett a harmadik orgazmusa is. Kutyusban folytattuk, ekkor kezdtem én is dolgozni. Jól esett az aktív mozgás, lendületesen, a rudat teljes hosszában járatva keféltem, a tükörben élvezve üzekedő párosunk látványát. Misszibe fordulva nyomtuk tovább, ekkor már egyértelműen basztunk, és nem szeretkeztünk. Valahogy ráérzett, hogy imádom a trágár biztatást, onnantól folyamatosan nyomta nekem a perverz szöveget, kéjes arckifejezéssel, végig a szemembe nézve: "igen, kúrd a pinám... nagyon ügyes fiú vagy, basszál meg jó keményen..." MIkor elkezdte szopogatni a mutatóujját, kivettem a szájából és én csináltam neki. Szopogattam, nyaldostam, finoman harapdáltam az ujját, ami megint annyira felpörgette, hogy kéjtől etorzult arccal, a szemembe nézve negyedszer is elment. Maximális fordulaton kúrtam tovább, és a melleit gyömöszölve-simogatva élveztem egy akkorát, hogy azt hittem a gerincvelőmet is kipumpálom a faszomon. Leroskadtam mellé, és percekig csak pihegtünk egymás karjaiban, farkammal még mindig a puncijában.

Amikor éreztem, hogy lábra tudok állni, akkor zuhanyzás, öltözés közben beszélgetés, majd búcsúölelés után távozás következett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden egyes rózsaszirom megérte, a kis akció miatt pedig rendkívül kedvezőnek mondanám.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Azt éreztem, hogy ezalatt a másfél óra alatt szerelmesek voltunk egymásba. Nem olyan volt, mintha egy havercsajjal dugnál, ez egy rapid szerelem volt, tele érzelemmel, odafigyeléssel, szenvedéllyel. Megyek még hozzá, bár most várok egy darabig, azt akarom, hogy minden randink egy a mostanihoz hasonló ünnep legyen számomra.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dóri26 szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókDóri26 legfrissebb beszámolói

istennő: 23db
(2023-07-16) : Csókcsata eltartott pár percig, ami eléggé heves volt, meg kell hagyni. Nagy nehezen levetkőztem a fürdésre, és mutatta az irányt.

(2022-11-26) : Én vigyorogtam, Dóri nagyot sóhajtott, és revansra készen, nemes egyszerűséggel letepert. Emlékezetes francia lecke következett, közben a tükörben csodáltam Dóri testét, már amikor nem felakadt szemmel hörögtem.

(2022-11-21) : Egy idő után elfáradtam, akkor javasolta hogy menjünk át a franciaágyra, feküdjek le és majd ő lovagol. Így is lett, a lovaglás még rátesz egy lapáttal, annyira izgató és gyönyörű. Ahogy fölötted vannak a gyönyörű cicik, időnként lehajol és megcsókol, mmmm csodálatos. A puncija pedig fenomenális. Ha akar kivégez egy pillanat alatt, ha akar elhúzza akármeddig.

felejthetetlen: 31db
(2023-07-27) : A melleivel foglalkoztam miközben ő vágtázott rajtam. Lassítottunk és misszire váltottunk. Újabb csókcsata kezdődött és simogattam ahol értem. Következett a nyuszi-póz és itt már éreztem, hogy rendesen megizzasztjuk egymást; de a dolgok itt még nem értek véget.

(2023-06-10) : Dóri pornós stílust alkalmaz, mert többször is ráköpött. Kétoldalról nyalogatták, majd Bébi fejét irányítottam és kitalálta mire gondolok és rátért a zacsi kényeztetésére. Így csinálták egy darabig, majd gumit húztunk. Dórival kezdtem szemből és az egyik lábát a vállamra vettem és azt imádtam;

(2023-02-02) : Egy brutál szexi nagy cicis MILF, négykézláb szopja a farkad, miközben te kis terpeszben állsz mezítelen, egyik kézben kávé és lassan szürcsölöd, másik kezed a csaj fején pihen és élvezed a reggel!

nagyon jó: 29db
(2022-11-27) : Kaptam megint egy isteni franciát és gyorsan gumit húztunk. Elkezdett rajtam lovagolni, hol felegyesesedve, hol rámhajolva, hol összeölelkezve, hol cicize, hol csókolózva.

(2016-01-21) : Ahogy beszálltunk, rögtön megmutatta egy kis franciával, hogy nemcsak a teste miatt érdemes felkeresni, aztán befeküdtünk a kádba, csókok (finoman, gyengéden csókol), simogatás oda-vissza,

(2015-04-13) : Közben Dóri már felhúzta a gumit és nekilátott lovagolni. Merci pedig szabaddá tette a látványt. Ami nem mindennapi volt. Fejem fölé feszítette mindkét karomat és iszonyatos tempót diktált.

: 51db
(2023-10-25) : Ajtonyitas után, egyből forró csókot kaptam, és folyamatosan mosolygott. Ez már megadta az alaphangulatot. Tisztálkodás után, hosszasan csókolóztunk. Nyelves, érzéki, barátnős. Leírhatatlan

(2022-12-03) : Dóri nem hajt, elképesztő türelemmel és érzékiséggel nekiáll a szájával dolgozni rajtam, és nem lankad, noha néha leeresztek, akkor is folytatja, amíg megint fel nem keményít. Lassan felkúszik benne az érzés, hogy nincs vége.

(2022-11-29) : Fordultunk, majd térdelve szopott, miközben a puncijába dugtam az ujjam. Nagyon tetszett neki, ami engem is nagyon izgatott. A puncija valami eszméltetlenül szép élőben.. Ezek után gumit kaptam, amit szépen, praktikusan nyállal síkosított. Meglovagolt.. imádtam ahogy mozog szűk puncijával. Közben pedig a melleivel tudtam játszani- hol gyengébben,