Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
Kiemelt
Leila(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Dóri

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-12-04 18:09:36

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Dóri +36701633663 120063 szexpartner

Robin95 a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Dóri hirdetővel
Egyeztetés
Csak egyszer kellett hívnom, nem variált, egyből elfogadta az ajánlott időpontomat. Tehát könnyen összejött vele a randi. Utóbb visszagondolva, már azt hiszem nem vele beszéltem.Ahogyan láttam hogyan dolgozik, túl sűrű az órarendje ahhoz, hogy közben interjúkat is adjon telefonon.
Megközelítés
ÚJBUDA. Annak is a déli része, az uszoda szomszédságában lévő modern lakótelep. Közlekedés elfogadhatónak mondható, a parkolás már kevésbé.
Helyszín
Felső szinten van a lakása. Talán már a tetőtérben van, a hálószobában látható ferde tetősík miatt gondolom.

Feltételezem, hogy egyedül volt a lakásban, de nem mernék megesküdni rá, mert a nappali egyik felét egy paraván választotta le. Ha ott volt valaki, akkor jól elbújt, mert én semmit nem láttam,hallottam kintről.

Különben sem zavart volna, mert mi jól elvoltunk a kis szobában.

Baszobában a mennyezeten olyan erős fényű lámpa volt bekapcsolva, hogy amikor az alatta lévő ágyon feküdtem, néha úgy éreztem magam, mintha egy egészségügyi intézmény műtőjében lennék. Szinte káprázott a szemem, amikor véletlenül a spot lámpákba néztem. Először fura volt ez a nagy világosság, de mivel Dóri nagyon mutatós lány, kihasználtam és gyönyörködtem benne.

A fürdőszoba tiszta volt, jól felszerelt, de kissé lestrapált. Összességében teljesen megfelelt a célnak, de pl. a sarokpolc vastagon be volt rozsdásodva. Megérett a cserére. Egy tárolóeszköz tele volt originál műanyag 1/2 dcl-es poharakkal, volt miből választanom. Szájvíz a mosdónál várt.
Dóri külseje
Én még láttam filteres szelfis képet róla, úgy kezdte a pályafutását itt. Mostanában már arc nélkül hirdet Dóri, de szerintem rosszul teszi, mert bájos arca van, továbbra is vállalható lenne. Kerek arcforma, cica szemekkel és szimmetrikus szájjal. Cuki kis lányos vonásai vannak. Baba a pofija és a teste is tinis, de a sok tetoválás azért helyre teszi a dolgokat a korát illetőleg. Vagány, belevaló lány komoly szakmai múlttal a háta mögött.

A puncija szép sima, csiklója mint érett ribizli fürt. Akció közben megduzzadtak a kisajkak és kissé fodrossá vált a szélük. Izgató látvány volt, ahogyan széthúzva a rózsa szín nyílás időnként megvillant.

Mellekkel minden rendben volt. Közepes a méretük, kellemes a tapintásuk és jók a formájuk. Bimbiket egy kicsit meggyötörtem, de jól tűrte a foglalkozást. Popsi nem nagy, arányos Dóri alkatához.

Alacsony lány ezt olvastam az adatlapján, nem is vártam nagy magasságot, de nem mondanám, hogy sovány. Összességében arányos méretekkel rendelkezik, sportos megjelenésben.
1. Dóri +36701633663 beszámoló Budapest 120063 erotikus masszázs
3. Dóri +36701633663 beszámoló Budapest 120063 erotikus masszázs4. Dóri +36701633663 beszámoló 2023-12-05 09:12:45 erotikus masszázs 1200635. Dóri +36701633663 beszámoló 2023-12-05 09:12:45 erotikus masszázs 1200636. Dóri +36701633663 beszámoló 2023-12-05 09:12:45 erotikus masszázs 120063
Action
Amíg vetkőztem addig a telefonját nyomkodta, de az interakciót velem is fent tartotta. Több dologra is tud koncentrálni.

Erős protokoll van érvényben Dórinál. Azok főleg a higiéniára , egészségügyi dolgokra és viselkedésre vonatkoznak. Közösségi elvek betartására menet közben figyelmeztet, ha elfelejteném a nagy élvezkedésben, hogy mit lehet és mit nem. Ami jó dolog, de azért a meghitt hangulatnak durván odavág, mint a Windows figyelmeztető ablakainak felugrása, ismert dallamával. Viszont tagadhatatlan, hogy amit csinál, azt viszont jól nyomja. Értem ezalatt a franciás kényeztetést és a dugást. Olyan lendülettel állt neki szopni, hogy az a halottat is feltámasztaná a sírjából. Majd hipp-hopp beöltöztetett a gumiba és úgy is kezelésbe vett. Az is tetszett. Majd hozta a síkosítót és azzal teljesen belocsolta a hímtagomat és belecsüccsent. Remek lovas, be kell vallani, van tehetsége a pacizáshoz. Rutinból megoldotta az ugrásokat is. Ebben a pózban a mellei a szemem előtt táncoltak, olyan jó volt látni, ahogyan ütemre mozogtak.

A misszionárius pózban is kivette a részét, abban is aktívan dolgozott, de szerintem én jobban kifáradtam a szuszakolásban.

Hátulról is csináltuk. Vér profi a csaj abban is. Hajlítja a hátát, tolja a popsiját, tartja magát. Ha kell hátra nyúl és jól megmogyoróz közben. Szuper volt. Nem is bírtam sokáig. Televágtam így a gumit.

Nem hagyott örömködni sokáig. Kész vagyunk, nyugtázta. A nyomokat gyorsan eltüntette és kikísért zuhanyozni. Mire visszatértem az ágyon fekve telózott ismét.
Elszámolás
Matekkal kezdtük az órát. Számok stimmeltek. Annyira tetszett neki, hogy egyből el is tette.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 22 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Szolgáltatásban azt nyújtotta, amit a telefonban elmondott. Fel voltam izgulva, kívántam őt, jól esett, hogy gyorsan könnyített rajtam. Átszellemülés jelei nélkül, magas szakmai ismereteit kihasználva intézett el.

Szép arcú, jó alakú, fiatal nő. Kedves, laza csaj, de kemény és határozott is egyben.Figyel a munkájára, főleg az egészségügyi kockázatokra. Tudatosan építi fel a programját. Mondanám, hogy szárazon szolgáltat, de ez így nem igaz, mert rengeteg síkosítót nyomott rám, amitől elég nedves volt ott minden. Egy élménynek elment, jó volt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dóri szexpartner beszámolójáról


2023-12-05 14:05:00
Szuper beszámoló, köszi szépen!

2023-12-05 13:48:36
Bármennyire is hosszú valójában inkább csak finoman cèlozgat dolgokra, de igazán nincs kifejtve mi az amit befèkez, mi az amit enged, mi az ami már túllèpi a határait. Az sem derül ki számomra az aktust mennyi ideig engedi, az kiderült hogy az orált gyorsan letudtátok, az csak átvezető volt az aktushoz. Ami viszont nagyot emel a beszi èrtèkèn az a rózsainfó.

2023-12-05 12:04:12
>Nagyon jól megírtad!Szuper!Abszolút kerülendő hűtőszekrény a csajszi.:(

2023-12-05 11:20:35
Ritka őszinte, ugyanakkor finom utalasokkal teletűzdelt remekmű! Mondhatnám hiánypótló, mint második beszije itt Dórinak. Bőven tartalmaz értékes infókat. Ár/érték arány így már érthető.
Köszönjük :)

2023-12-05 10:38:41
"Közösségi elvek betartására menet közben figyelmeztet, ha elfelejteném a nagy élvezkedésben, hogy mit lehet és mit nem."

Én is nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy ez pontosan mit jelent. Konkrétan: mit lehet és mit nem? Ez nem lett kifejtve.

És amit még hiányoltam, az a csók.. vállalja? Ha igen, hogy csinálja?
Mutasd mindet