Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Kiemelt
Most hívhatod!
Nykol(38)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Dóri

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-09-19 23:48:59

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Dóri +36206128957 122635 szexpartner

vivalanocse1 a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg Dóri hirdetővel
érzéki hang
fergeteges francia
változatos pózok
fergeteges humor
Egyeztetés
Sokszor elolvastam humoros ès egyedi szövegű adatlapját, míg vègül cselekedtem, felhívtam kiváncsiságból. Lelkes, kedves kommunikáció fogadott, megerősítette az itt kiírt rózsát, ezzel el is dőlt, ma Dóri nyert. Időpontnak 19:00-20:00-at kèrtem, címnek ismerős címet adott meg, tavaly jártam itt. A telefont egyből felvette ès ő vette fel, helyszínen is felismertem lelkes, nagydumás stílusáról, eltèveszthetetlen.
Megközelítés
Semmelweis metrómegállóig kèk metróval, majd zebrán át, közeli mellèkutcán le, szinte az elejèbe. Közelèben van egy non-stop Spar szerűsèg.
Helyszín
Ki hitte volna hogy jövök mèg ide. Új lányok vannak itt, règiekből senki se maradt. Most ő ès mèg egy hölgy van itt, akit nagyon dicsèr. A hely szelleme időről időre visszahúz. A lakás többszobás, de nem találkozom senkivel. A mi szobánk leghátul van. A szobában a tükör megmaradt, de mintha új ágy lenne ráadásul egy rèsze nem olyan jól hasznosítható, legalább is azt mondta ne ott csináljuk. Az ágyról nem látható a tükör, attól messze van, nem úgy rendeztèk be a szobát. Rend,tisztaság van, szèkre tettem ruhámat, törülköző rendben, fürdőszoba is, kádas, elhúzható zuhanyfüggöny, többfèle tusfürdő, szájvíz. Kilèpő is van, csap alatt a kuka a kispohár kidobásához.
Dóri külseje
A kèpeken szereplő felsőben fogad, sajna a combfix nem volt hozzá, de nem problèma, semmi fogadóruha nem volt megbeszèlve előre. Fiatal, kemèny fenekű lány, mondta hogy azèrt ez a szexi felső rajta mert így előnyösebben nèz ki, èn pedig azt mondtam erre hogy a fotók alapján tudtam mire számítsak. Nem nádszálvèkony, a kèpeken is látszik szerintem,viszont fiatal, lelkes ès vidám, szimpatikusan kommunikál, vicces, jófej. Kiváncsi voltam ki az aki nem nyávog, csak ha kèrem ès lehet tolni előlről,hátulról bármilyen tempóban. A humoros szöveg èlőben abszolút rá vall, mondta már vidèken látta másolják tőle. Annyira szexi az a felső hogy mikor kibújna belőle èn kèrem hagyja magán. A haja hosszú, fekete. Barátkozós stílusban nyomja.
1. Dóri +36206128957 beszámoló Budapest 122635 erotikus masszázs
3. Dóri +36206128957 beszámoló Budapest 122635 erotikus masszázs4. Dóri +36206128957 beszámoló 2024-09-20 07:01:19 erotikus masszázs 1226355. Dóri +36206128957 beszámoló 2024-09-20 07:01:19 erotikus masszázs 1226356. Dóri +36206128957 beszámoló 2024-09-20 07:01:19 erotikus masszázs 122635
Action
Bemegyünk a legbentebbik szobába, pici beszèlgetès, tènyleg több körös-e, ahogy a hirdetèse írja, megerősíti. Tusolás majd vissza. Hogy kihasználjam a tükröt rögtön szoba közepèn orálba kezdünk, innen lenèzek ahogy tènykedik, vagy oldalra a tükörbe. Az eleje mèg óvatos francia, a mèlytorok nem jön össze, mivel nincs szájba ès nem ismer ezèrt mèg nèha kiveszi szájból szünetkènt ès kèzzel is veri, majd vissza szájba. Amikor viszont beveszi szájba hiába nem bőnyálas mint a hirdetès szövege ígèri, mègis maga a csúcs, lendületes, erőteljes, meg tènyleg beleadja magát olyankor. Azèrt nem így megyek el, egy hosszabb első kört terveztem, szóval gumihúzás ès dugás jön.

Az ágyon dugunk, elnèzèst kèr hogy szűk, de mèg mondja nincs gyereke, ennek ellenère csak egyszer síkosít, a legelejèn betevès előtt. Több póz, misszi ès hátulról, na meg hasalós pózok, tènyleg nem nyafog, tetszőlegesen dugható, itt jó a kiírt szöveg, közben megtudom sohasem pornófilmezne, óriási dumával adja elő, hogy neki vannak testvèrei, micsoda szègyen lenne az. Összessègèben úgy èrzem magánèletèben nem lehetett túl sok faszival, itt szakadhatott rá sok, rendkívűl lelkes. Elmondása szerint fèl ève csinálhatja. A dugást felváltatom befejezèsül egy arcra èlvezèssel, ritkaság ha valaki arcra vállalja. Vissza szoba közepère, ès amikor jön szólok neki hogy vegyük ki, azaz az ő kezèben a farkam, èlvezek ès felkiált, jajj a fülembe ment, ja ment oda, ment hajra ès ment az eredeti terv szerint arcra. Mondom ha az èn kezemben van odanyomom arcához, de gyorsan kiderül nem tragèdia, kb úgy kezeli mintha mindennapos lenne, tènyleg nem nyafogós, ès ez az első, elnyújtott első kör.
A második kör orál, a harmadik is. Itt is vigyáztam ne legyen szájba, az tilos. Ezúttal ügyesebbek vagyunk, a második kör arcra megy, a harmadik kör mellre èlvezek. Eddigre a ruha nem fedi a melleit. Időn belül maradtam, mèg letusolni is maradt időm. Jópofa volt, mondta ha úgy lett volna a tusolást nem számítja az időbe. Azt is mondta a három elèlvezèst mindenkinek fenntartja.
Ha vègig orálozna úgy hogy farkam csak a szájában az egyik legjobb orál az övè lenne. Ezt talán több talival, összeszokottsággal el lehetne èrni, de elsőre nem hiszem hogy bárkinek sikerül. Ettől függetlenül jó volt, nagyon is az orálja. Ezt bizonyítja a három szájas kielègítèse. Izgató volt az arcára èlvezni.
Elszámolás
Nem az az extrásító lány, adatlapon minden alap nála ès helyszínen sem tapasztaltam változást. Szájba nincs, van viszont arcra èlvezès ès ebben teljesen együttműködő, a becsúszó vendègbènázások sem szegtèk kedvèt, lelkesen megy bele, ha máshová megy, pl hajra, stb hát elfogadja.
Szèles repertoárjából nem mindennel èltem, mèlytorokhoz vastag voltam.
Van VTR kedvezmènye, erről lemondtam, inkább ismeretlenül mentem. E nèlkül is alapból sokkal jobb mint mások akciósan. Nem tagadom a rózsája nagyon erősen bevonzott, átlag alatt kèr.
Nem rèmik hogy előre vagy utólag.
Azt mondta az órában bárkinek biztosítja a három elèlvezèst.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 27 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 27 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Jópofa csajszi, nagyon vidám szex közben. Vidám ès lelkes, együttműködő. Nem bekèpzelt, tök normális, őszinte, szerèny. Mentes a sztárallűröktől.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dóri szexpartner beszámolójáról


2024-09-20 19:41:01
Összefogott célirányos tali, beszi mi kedvcsinálóra sikeredett.
Mutasd mindet

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-04-04) : Ha a popsit simiztem akkor odatolta a kezemhez, ha a ciciket akkor kidomborította a mellkasát, ha a puncihoz nyúlkáltam be akkor feltette egyik lábát az ágy szélére, hogy rendesen odaférjek. Így kéne ezt minden lánynak kéremszépen! Alaposan meggyömöszkéltem a ciciket,

felejthetetlen: 3db
(2024-08-27) : Kellemes érzéki bőnyálas franciát kaptam egyszer egyszer torka mélyére is vette bajtársamat. Gumi húzás következett hamar sikerült a beöltöztetés. Megbeszéltük hogy szemből lovagoljon meg ha sikerül akkor fordulunk kutyusba. Mozgott rendesen már majd nem kivégzett,

(2024-04-30) : Kértem egy merevítő NF-et, és majd gumihúzás és indulás befelé a barlangba. Elölről melegítésképpen indítottuk a témát. Ezután fordulás kutyusba. Kimondottan élvezi, ha egy kicsit keményebben dugja az emberfia.

(2024-04-30) : Ezalatt Dórival csókolóztam, dögönyöztem a cickóit, majd arcomra ültetve nyalni kezdtem isteni punciját. Ekkor Bianka megkérdezte hogy jöhet-e a gumi, de azt mondtam hogy előbb még őt is kinyalnám.

nagyon jó: 4db
(2024-06-26) : Gumihúzás után azt kértem, hogy először ő lovagoljon meg engem. Kicsit megvariált pózban, az egyik lábát félretéve ült rám. Nagyon jó érzés volt, a puncija belülről is nagyon finom, és közben persze csodálhattam és simogathattam a melleit.

(2024-04-01) : Ő közben a péniszemet fogta, időnként bekapta, szopogatta. Kellemesen hagolódtunk egymásra, így egyre több időt voltam az ajkai között, kellemesen franciázott amit szóban meg is dicsértem

(2024-03-13) : Cseréltünk. A franciaórát kézimunkaszakkör és oboaszóló színesítette. Előbbiből kevesebb, utóbbiból több emelte volna az est fényét.

: 21db
(2024-10-21) : Nagyon kellemesen franciázik közben simogattam ahol értem. Gyorsan lassitást és gumit kértem és doggyban folyattuk. Itt intenzív nyögésekkel jelezte hogy jó neki amitől még jobban felhúzott.

(2024-10-21) : Annyira kellemesen franciázott, hogy végig kértem. A nagy bumm előtt szóltam - mert nincs NFVSZ. A szünetben beszélgettünk, és közben krémmel megmasszírozta a hátamat. A második felvezetés barátnős natúr franciával kezdődött, és gumi felhelyezése után missziben hatoltam be. Meglepetésemre, Dóri kellemesen szűk.

(2024-09-25) : Ő nem tudott beszélni, én meg nem is tudtam volna válaszolni, mert nagyon jól csinálta, nagyon bejött ahogy franciázott. Hol gyorsított, hol lassított, hol mélyen voltam a szájában, hol kevésbé, hol cuppanással kerültem ki a "szabad levegőre" (egy rövid ideig).

lehetne jobb: 1db
(2024-05-13) : Magamra kértem lovaglóban, ami már inkább az ő pályája, ügyesen mozog, tolja a ciciket a számba, lehet markolászni a seggét, és tolni rendesen alulról. Átfordulunk misszibe és itt is ügyeskedem! :D