Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Dóri

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-26 09:52:06

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Dóri +36206128957 121895 szexpartner

Nuvolari a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Dóri hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
VTR-ben egyeztettünk. Elsőre nem tudta időben elfogadni, én meg már megijedtem, hogy valami rosszat hallott rólam valakitől. Később viszont jelentkezett, így csak valami technikai gond lehetett. Innentől már simán ment a dolog, jó volt az időpont, amit ajánlottam.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
BKV-val nagyon jól megközelíthető a hely. Egy villamos áll meg a közvetlen közelben, de egy kis sétára van metró, HÉV, több busz- és villamosmegálló is. A parkolás valószínűleg nem egyszerű a környéken, de erről nem tudok pontosat mondani. A kapu egy kicsit bentebb van a járdához képest, figyelni kell!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Dóri egy tágas, jó állapotú lakásban rendel. A korábbi beszámolók szerint nem egyedül, de én nem találkoztam senki mással. A baszoba is elég tágas, vannak székek a pakoláshoz, az ágy pedig bármire elég. A fürdőszoba kádas, nagy a választék tusfürdőből, és szájvíz is akad.
Dóri külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek nem hazudnak, ugyanazt a világbajnok popsit csodálhattam meg élőben is, már ebből tudtam, hogy érdemes volt eljönnöm :) Dóri arca nem látszik a képeken, de nem kell tőle tartani, szép és kedves arca van. A cicijei nem nagyok, de szépek, és nem lógnak. A modellalkat kedvelőinek nem jönne be, de akik hozzám hasonlóan a nőies, kerekdedebb idomokat kedvelik, azoknak ajánlom!
1. Dóri +36206128957 beszámoló Budapest 121895 erotikus masszázs
3. Dóri +36206128957 beszámoló Budapest 121895 erotikus masszázs4. Dóri +36206128957 beszámoló 2024-06-26 15:26:49 erotikus masszázs 1218955. Dóri +36206128957 beszámoló 2024-06-26 15:26:49 erotikus masszázs 1218956. Dóri +36206128957 beszámoló 2024-06-26 15:26:49 erotikus masszázs 121895
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Az ajtót könnyű volt megtalálnom, és lépcsőzni sem kellett sokat. Érkezéskor bemutatkozás, üdvözlés, kedves mosoly, cipő le, és irány a szoba. Egy kis ismerkedő beszélgetés után Dóri megkérdezte, akarok-e zuhanyozni. Ahogy már valaki korábban írta, ez gyakran arra utal, hogy a lány sem fürdött előtte, de Dórinál nem ez a helyzet, ő tisztán és igényesen várt. Én viszont ha otthon megfürödtem volna, akkor is leizzadtam volna útközben a nagy melegben, ezért elvonultam a fürdőszobába.
Amikor visszaértem, Dóri teljes egészében felfedte előttem a gyönyörű testét. Mondta, hogy feküdjek az ágyra, de előbb én szerettem volna őt kényeztetni, ezért helyette őt fektettem oda. Szerettem volna megcsókolni, de azt sajnos nem engedte (lehet, hogy ez valójában szimpátiafüggő nála). Így csak a testét csókolgattam és simogattam végig, a nyakától egészen a lábáig. Ekkor jöttünk rá egyébként, hogy a lába csikis :) Lassan eljutottam a punciig, ami valóban jó illatú, és számomra élvezet volt nyalni, bár Dórinál szerintem nem értem el vele sok mindent. Egy idő után kértem, hogy cseréljünk, jusson nekem is a kényeztetésből. Dóri gyors iramot diktálva, pornósan franciázott rajtam, közben úgy helyezkedett, hogy tudjam őt simogatni. Általában jobban esik a lassabb, erotikusabb francia, de ő nagyon jól csinálta így, jól éreztem magam a szájában.
Persze a lényeg még csak ezután jött. Gumihúzás után azt kértem, hogy először ő lovagoljon meg engem. Kicsit megvariált pózban, az egyik lábát félretéve ült rám. Nagyon jó érzés volt, a puncija belülről is nagyon finom, és közben persze csodálhattam és simogathattam a melleit. Átváltottunk kutyusba, erre a polkorrektebb indokom az, hogy ne csak ő dolgozzon, az őszintébb indokom meg az, hogy a popsiját is nézhessem és kapaszkodhassak bele :) Egyre nagyobb volt az iram, és úgy láttam, Dóri pont ezt szereti. Egy jó darabig ment így, aztán a punci szorításában végül elmentem.
A hátralevő időt beszélgetéssel töltöttük, és mivel korábban kérdezte, hogy nincs-e kedvem megmasszírozni (Dóri, csak nem olvastad a korábbi beszámolóimat? :) ), ezt is megtettem, hiszen imádom a szép női testeket masszírozni. Egyébként cuki, beszédes lány, és közös témát is találtunk, jól elszaladt vele az idő.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrák nincsenek, ami az adatlapján szerepel, az az alapba tartozik. Én VTR-en jelentkeztem be, anélkül valamivel nagyobb a csokor, de így is kisebb az átlagnál. Előre kérte, de ez a mai világban abszolút érthető.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 27 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Dóri amellett, hogy szép, még egy végtelenül aranyos, kedves és humoros lány is, és persze a szex sem utolsó vele. Én úgy éreztem, fokozatosan lettem egyre szimpatikusabb neki, úgyhogy remélem, a következő randi még jobb lesz ;)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dóri szexpartner beszámolójáról


2024-07-01 15:04:23
Nagyon klasz írás, de ha maradt idő akkor miért nem volt második menet? Szerintem az az igazi az első csak ismerkedés punci pajtival.
Mutasd mindet

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-04-04) : Ha a popsit simiztem akkor odatolta a kezemhez, ha a ciciket akkor kidomborította a mellkasát, ha a puncihoz nyúlkáltam be akkor feltette egyik lábát az ágy szélére, hogy rendesen odaférjek. Így kéne ezt minden lánynak kéremszépen! Alaposan meggyömöszkéltem a ciciket,

felejthetetlen: 2db
(2024-04-30) : Kértem egy merevítő NF-et, és majd gumihúzás és indulás befelé a barlangba. Elölről melegítésképpen indítottuk a témát. Ezután fordulás kutyusba. Kimondottan élvezi, ha egy kicsit keményebben dugja az emberfia.

(2024-04-30) : Ezalatt Dórival csókolóztam, dögönyöztem a cickóit, majd arcomra ültetve nyalni kezdtem isteni punciját. Ekkor Bianka megkérdezte hogy jöhet-e a gumi, de azt mondtam hogy előbb még őt is kinyalnám.

nagyon jó: 2db
(2024-03-13) : Cseréltünk. A franciaórát kézimunkaszakkör és oboaszóló színesítette. Előbbiből kevesebb, utóbbiból több emelte volna az est fényét.

(2024-03-09) : rövidesen megkérjem, hogy dőljünk le az ágyra és franciázzon nekem. Ezt mellettem térdelve, rám hajolva abszolválta. Különösebb mélytorkozást nem vetett be, igaz, nem is kértem, úgy éreztem, hogy amit csinál, az tökéletes

: 12db
(2024-07-15) : Annyira élveztem ahogy élvez , egyből hanyatt fektettem és most , megint elélveztettem . Majd 69-be fordultunk ,amikor előadta a francia nyelvismeret magas iskoláját . Párszor meg kellett állítanom , nehogy elélvezzek

(2024-07-01) : A kényszerfranciát kicsit próbálgattuk, jól viseli ha kicsit megdolgozzák a száját. Inkább barátnős volt, mint pornos. Gumit kaptam majd nekem háttal kis igazgatás után ram ült, majd egy heves vágtában ebben a pózban ki is végzett. Ezt egy rövid sztorizás követte.

(2024-07-01) : Simogattuk egymást, majd utána szétnyitotta a törölközőm, és hirtelen a szájába kerültem. Megszabadította magát a szükségtelen ruhaneműktől, és élvezettel szopta a farkam.

lehetne jobb: 1db
(2024-05-13) : Magamra kértem lovaglóban, ami már inkább az ő pályája, ügyesen mozog, tolja a ciciket a számba, lehet markolászni a seggét, és tolni rendesen alulról. Átfordulunk misszibe és itt is ügyeskedem! :D