Kiemelt
Kira(24)
Budapest XIV.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
LEHETNE JOBB szexpartner beszámoló

Dóri

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-13 10:59:09

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Mbend!

Köszönöm szépen az értékelésed.🤗😇

Örülök, hogy az egyeztetéssel és a megközelítéssel mindent rendben találtál…, jól tudod a Mester utca 32-nél van parkolóház.

A helyszínnel (lakással) kapcsolatban a cigi szagra mindjárt kitérek…🚭

A lakás (társasház) kb. 20 éves, a berendezéstől valóban nem lehet elájulni de minden patyolat tiszta és szerintem mondhatni igényes de valóban nem luxus kategória.

Külsőmet és úgy egyben engem még nem hasonlítottak a Temuhoz…, számomra ez újdonság.

Nem vagyok Topmodell, nőiesen telt vagyok…, fotók is látszik és meg is írták…, lehet most új trendet teremtettél és mostantól Temu-hoz és hasonlókhoz fogják a lányokat hasonlítani-skálázni…🤔

Most térek ki a cigi (füst szagra),
van egy törzs vendégem akinek az a fétise, hogy dohányozzak az együttlétünk alatt…, sajnos a szelőztetés nem volt elég hatékony…, ahogy a találkozónkon úgy most is elnézést kérek ezért…, jobban oda fogok erre figyelni.

A technikámtól kezdve a reakciókig amiket az együttlétünk kiváltott belőlem (hangok - nyögések) sajnálattal olvasom, hogy szinte semmivel sem voltál megelégedve…, nem értem…, én valóban átadom magam az élvezeteknek (szeretek adni és kapni is) kölcsönös örömök mindkettőknek…, legalábbis ez a cél.🤗🥰

Örülök, hogy pozitívumok is voltak…, gondolok itt a lovaglásra, és a kutyus pózra…, ezekben megdicsértél…🤗 KÖSZÖNÖM😇

A jó besorolást is köszönöm szépen de ha úgy érzed lehetne jobbat érdemlek akkor nyugodtan add azt…, nem haragszom meg.

Kívánok neked sok kellemes és csalódásmentes randevút!

UI:
Ne légy szkeptikus…,
ha egy nő a veled töltött együttlétek alatt nyögéseket produkál az azért lehet mert kellemes - élvezetes veled a szex!, nekem az volt!☺️😊

UI 2:
Látom már át is állítottad a jó szexpartnert lehetne jobb szexpartnerre…, így érezted így korrekt!

Nagy ölelés és sok puszi💋

Beszámoló Dóri +36206128957 121494 szexpartner

Mbend a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Dóri hirdetővel
csodás cicik
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
Telefonon hívtam 1-2 órával a randi előtt és elsőre elértem. Gyorsan megbeszéltük a tudnivalókat, majd mondta hogy várni fog, megadta a pontos címet. Autóval érkeztem, dugóba kerültem, SMS-ben jeleztem, hogy késni fogok, de visszaírt, hogy semmi baj, attól függetlenül számít az érkezésemre.
Megközelítés
Mester utca egyik keresztutcája (Körút és Haller között félúton). Házat a megadott cím alapján könnyű megtalálni. Parkolásra tuti érdemes időt szánni, bár a Mester utcán a közelben mintha lenne parkolóház. BKV-val 4-6 és M3 kb. ugyanakkora távolságra, jó 10 percre gyalog. 51-es villamos közelebb is megáll.
Helyszín
2000-es évek "új" építésű házának hasonló korú lakása. Nem a legmodernebb a lakás, de nem is a lepusztult kategória. A fürdő felett az intenzívebb használattól jobban eljárt a kor. A szobában cigiszag terjeng, amiért bár elnézést kér Dóri, hogy bocsi most nyomta el, nem a leginkább vendégcsalogató illat. Ezért a csók ki is fog maradni. Törcsi tiszta, ágy rendben van, de semmitől nem dobom el az agyam.
Dóri külseje
A képek előnyösek, amik Dóriról készültek, felfedezhetőek rajta az adottságai, de kicsit olyan mintha a Temus verziót kapnád. Turcsi orr, kicsi lógós pocak, segge, melle rendben van, fehérnemű ápol és eltakar, meg egy kicsit tuningol is. Összességében egy csinos csaj, arc (szubjektíven) közepes, de sajna a cigiszag nem segít, hogy szebbnek vagy kívánatosabbnak lássam. Hozzáállással nincs semmi gond, kedves, vendégcentrikus, azonban az összbenyomás így kicsit ambivalens.
1. Dóri +36206128957 beszámoló Budapest 121494 erotikus masszázs
3. Dóri +36206128957 beszámoló Budapest 121494 erotikus masszázs4. Dóri +36206128957 beszámoló 2024-05-13 15:29:09 erotikus masszázs 1214945. Dóri +36206128957 beszámoló 2024-05-13 15:29:09 erotikus masszázs 1214946. Dóri +36206128957 beszámoló 2024-05-13 15:29:09 erotikus masszázs 121494
Action
Tusolás után az ágyon tengericsillagba dobtam magam, és megkértem hogy kezdjen egy kis szopással. A technikától nem voltam elájulva, mélytorkos elemeket nem kaptam (bár az oldalon ígérte), túl sokszor vette ki cuppogva a szájából húzott rajta kézzel párat, majd megint kivette. Tulajdonképpen nem is szopott hanem 124-szer belekezdett a szopásba. :/ Az első pillanatától jönnek a kamunyögések úgy, hogy még hozzá sem nyúltam, szóval éreztem, hogy itt valamit váltani kell, hogy jobban érezzem magam. Magamra kértem lovaglóban, ami már inkább az ő pályája, ügyesen mozog, tolja a ciciket a számba, lehet markolászni a seggét, és tolni rendesen alulról. Átfordulunk misszibe és itt is ügyeskedem! :D Végül hátulról, ahonnan tényleg jó látvány a csaj. Kis beszélgetés, majd újra belekezd az első etapba. Inkább mondom, ha van síkosítója, csinálja kézzel, mert ez nekem nem annyira jön be, amit készségesen vállal. Egy idő után átveszem, mert nem igazán érzi az erőt és a ritmust, de a végén sikerül a seggére vernem, miközben ő ügyesen mutogatja magát. Ha előre nem fizetem ki az egy órát, valszeg fél óránál eljöttem volna.
Elszámolás
Előre kérte, letettem a kisasztalra. Az adatlapról a csók egyből ugrott mivel cigiszagban úszott nem csak a hölgy, hanem a szoba is. Mélytorkot sajnos nem kaptam.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 27 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 27 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Alapvetően a foglalkozás elérte célját, de azért közelebb van ez a lehetne jobbhoz. (pl. nem a szobában, hanem az erkélyen cigizni)
Webmesteri megjegyzés
Dohányzást átállítottuk az adatlapon dohányzikra.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dóri szexpartner beszámolójáról


2024-05-29 19:06:37
Jó a beszámoló, de a reagálás is tetszett. Ritkán fordul elő, hogy egy negatívabb beszire egy lány ilyen korrektül reagál.

2024-05-20 14:37:45
Érdekes story. Jó ✍️. Van kritikai elem. Admin ⌨️ hozzá az elveket,🤔 és intézkedik. Dóri méltósággal 😇 válaszol.Mindenkinek köszi 🙏

2024-05-20 13:22:32
Dóri leginkább a kedvességével és az odaadó hozzáállásával tarol. A beszámoló a vendég szemszögből nézve szerintem korrekt, az adott érzéseit fogalmazta meg. A reag is korrekt, nem néger mosdató és nem visszatámadó, elfogadó. Ezért kedvelem a Hölgyet akinek az igazi nevét magamon viselem!! 😘fadarab

2024-05-20 07:53:02
Dóri őszinte, meleg hangulatú reagjával engem is meglepett, le is vett a lábamról!


Annak ellenére, hogy tudta,mert tudnia kellett,a bagószagot egy bizonyos szint fölött, velem együtt, bizony ki nem állhatják a vendégek!!!

Kíváncsivá tett a Hölgy, akit hamarosan hívni is fogok majd.

2024-05-16 06:42:08
En sem szeretem a cigiszagot, lelombozo tud lenni.

Az viszont rendkivul pozitiv, hogy egy hirdeto a kritikara ilyen higgadtan, kedvesen tud reagalni. Sok esetben ilyenkor kezdodik a sardobalas, vadaskodas (idos kor, apolatlansag, impotencia, durvasag), ami helyett Dori olyan reagot irt, ami parjat ritkitja. Koszi mindkettotoknek.
Mutasd mindet

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-04-04) : Ha a popsit simiztem akkor odatolta a kezemhez, ha a ciciket akkor kidomborította a mellkasát, ha a puncihoz nyúlkáltam be akkor feltette egyik lábát az ágy szélére, hogy rendesen odaférjek. Így kéne ezt minden lánynak kéremszépen! Alaposan meggyömöszkéltem a ciciket,

felejthetetlen: 2db
(2024-04-30) : Kértem egy merevítő NF-et, és majd gumihúzás és indulás befelé a barlangba. Elölről melegítésképpen indítottuk a témát. Ezután fordulás kutyusba. Kimondottan élvezi, ha egy kicsit keményebben dugja az emberfia.

(2024-04-30) : Ezalatt Dórival csókolóztam, dögönyöztem a cickóit, majd arcomra ültetve nyalni kezdtem isteni punciját. Ekkor Bianka megkérdezte hogy jöhet-e a gumi, de azt mondtam hogy előbb még őt is kinyalnám.

nagyon jó: 3db
(2024-06-26) : Gumihúzás után azt kértem, hogy először ő lovagoljon meg engem. Kicsit megvariált pózban, az egyik lábát félretéve ült rám. Nagyon jó érzés volt, a puncija belülről is nagyon finom, és közben persze csodálhattam és simogathattam a melleit.

(2024-03-13) : Cseréltünk. A franciaórát kézimunkaszakkör és oboaszóló színesítette. Előbbiből kevesebb, utóbbiból több emelte volna az est fényét.

(2024-03-09) : rövidesen megkérjem, hogy dőljünk le az ágyra és franciázzon nekem. Ezt mellettem térdelve, rám hajolva abszolválta. Különösebb mélytorkozást nem vetett be, igaz, nem is kértem, úgy éreztem, hogy amit csinál, az tökéletes

: 12db
(2024-07-15) : Annyira élveztem ahogy élvez , egyből hanyatt fektettem és most , megint elélveztettem . Majd 69-be fordultunk ,amikor előadta a francia nyelvismeret magas iskoláját . Párszor meg kellett állítanom , nehogy elélvezzek

(2024-07-01) : A kényszerfranciát kicsit próbálgattuk, jól viseli ha kicsit megdolgozzák a száját. Inkább barátnős volt, mint pornos. Gumit kaptam majd nekem háttal kis igazgatás után ram ült, majd egy heves vágtában ebben a pózban ki is végzett. Ezt egy rövid sztorizás követte.

(2024-07-01) : Simogattuk egymást, majd utána szétnyitotta a törölközőm, és hirtelen a szájába kerültem. Megszabadította magát a szükségtelen ruhaneműktől, és élvezettel szopta a farkam.