Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Dóri

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-03 12:14:37

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Dóri +36206128957 121414 szexpartner

Iminko_ a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Dóri hirdetővel
perfekt popsi
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb kutyapóz
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
4
Csütörtök délelőt csörgettem meg Dórit. Akkor nem vette fel, de kicsit később visszacsörgött. Akkor viszont én nem tudtam felvenni. Végül visszahívtam, ő pedig kedvesen elmondta a lehetőségeket, majd aznap 13 órára le is beszéltük az időpontot.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Tömeggel mentem, könnyen megközelíthető. Az utca ismerős volt, emlékeim szerint pár éve már járhattam arra egy másik lánynál a melletük lévő házban. Az utca csendes és nyugodt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás tágas. Dóri a barátnőjével rendel, de őt magát nem láttam, meglehetősen diszkrétek. A fürdő szintén tágas jól felszerelt, a háló pedig meghitt. A tethely egy franciaágy. Belépésemkor az első amit észrevettem a gardrób, egész pontosan annak a tükre. Kicsit piszkos volt, izzadt tenyérnyomokkal tarkított. Amolyan ízelítónak tetszett az ott olykor-olykor történő heves eseményeknek :). Ezt leszámítva (egyfalyta célzásnak gondolom ;)) az egész lakás ragyog a tisztaságtól.
Dóri külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Dóri egy fekete keveset takaró ruhában fogadott, a külseje a képeknek teljesen megfelel, talán még jobb is azoknál. Formás feszes combok, kerek formás fenék, tenyérbe álló mellek, üde, bájos arc, hosszú fekete haj. Valahol a 20 évei végén járó, cserfes vidéki leányzó. A telefonban még nem hallottam, de a helyszinen már feltűnt enyhe tájszólása, ami egy plusz fokozást biztosított a már amúgy is lehengerlő átványnak.
1. Dóri +36206128957 beszámoló Budapest 121414 erotikus masszázs
3. Dóri +36206128957 beszámoló Budapest 121414 erotikus masszázs4. Dóri +36206128957 beszámoló 2024-05-06 09:45:47 erotikus masszázs 1214145. Dóri +36206128957 beszámoló 2024-05-06 09:45:47 erotikus masszázs 1214146. Dóri +36206128957 beszámoló 2024-05-06 09:45:47 erotikus masszázs 121414
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
3
Lábimádat:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Gyors és jó hangulatú beszélgetés után törölközőt kaptam és irány a zuhany. Visszatértemkor megszabadult a felesleges ruhadaraboktól és neki is kezdtünk. Pár puszi, majd elkezdtem végigkóstólni a kis gyönyörű testét. Lassan végigjártam a nyakát, a melleit, a hasát, a combját míg meg nem érkeztem a Valhalla kapujába. Igen szeretek ott ténykedni és sajnálatomra mostanság kevés alkalmam volt rá, tehát kihasználtam a lehetőséget. Serényen igyekeztem minél jobb élményt biztosítani a leányzónak, aki halk sóhalyokkal és simogatásokkal nyugtázta tetszését. Az idő nagy része így is ment el. Ezt követően csere következet. Én hátradőltem és ő kényeztete az ügyes és határozott teknikájával a kisebbik felemet, közben pedig a lehetőségem nyílt a kezemmel jobban megismerni a formás gyönyörű fenekét és combjait. Pár perc után gummi fel és a francia folyt tovább. Ezt követően megkérdezte, hogy mit szeretnék, ekkor sajnos önhibámból rossz döntést hoztam. A lovagló lett volna a legjobb opcióm, vagy a misszi, de végűl azt mondtam, hogy rá bízom magam. Persze, hogy a kutyust ajánlotta. Nos akkor már a látványtól amúgy is félkészen hozzámnyomta azt a páratlanul gyönyörű, kerek fenekét, végigmértem a szememmel azt a lehengerlő homokóra formát ami négykézláb terült el előttem és jött a gondolat (Erős leszel! Bírni fogod!), ... elkezdtük... aztán Dóri kinyitotta a száját ;). Olyan visszafogott, de mégis izgató nyőgésekbe kezdett, amit már ténylegesen nem tudtam elviselni. Pár röpke perc abban a pózban, azon gondolkodtam, hogy mégis inkább pózt kéne cserélni, de akkor már majdnam mindegy volt. Ha nem is lesz ez túl hosszú kihasználom a lehetőséget. Belemarkoltam a fenekébe és utcu neki a Wall Street farkasát idéző jelenetben semmi perc alatt el is vesztettem a csatát nagy örömömre.
A menet után még volt időnk beszélgetni. Legfőbb téma a vidéki élet szépségei voltak. Dóri egy rendkívűl beszédes, kedves és hangos kacajokban néha-néha kitörő lány. Az ember örömmel hallgatja és figyeli. A végére, ahogy néztem és hallgattam a meztelen, hangosan nevető szépséget kicsit ismét visszajött a harci kedvem, de az óra múltával sajnos már nem lett volna rá lehetőségem. Se baj, majd egy következő alkalommal :). A végén újra törülköző, gyors zuhany és kedvesen elköszöntünk egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt és kedves. Az extrák lehetőségét már a telefonban is említette, de nem igen volt kedvem hozzájuk. A vágyam egy jó szex volt egy gyönyörű nővel, amit teljes mértékben meg is kaptam ;)
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 27 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 27 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Dóri mint már írtam egy cserfes, mosolygós, energikus, szép arcú, formás leányzó, brutálisan gyönyörű fenékkel és combokkal. A teste minden pontja egy remekmű, a beszélőkéje pedig minden helyzetben páratlanul teljesít ;)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dóri szexpartner beszámolójáról


2024-05-09 21:59:52
Jó hangulatú írásod üde színfolt. Legnagyobb érdeme, hogy 'közelebb' hoztad a kis Dórit az olvasóhoz, köszönet érte.

2024-05-09 03:34:16
Jobb lett volna, ha kifejted, milyen extrák hangzottak el. Az adatlapon ugyanis nem találok extrákat.

2024-05-06 14:54:21
Egy "vesztett" csata örömének izgi bemutatása. Dórit és a történéseket élményként bemutató super 🖊 thank 😙
Mutasd mindet

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-04-04) : Ha a popsit simiztem akkor odatolta a kezemhez, ha a ciciket akkor kidomborította a mellkasát, ha a puncihoz nyúlkáltam be akkor feltette egyik lábát az ágy szélére, hogy rendesen odaférjek. Így kéne ezt minden lánynak kéremszépen! Alaposan meggyömöszkéltem a ciciket,

felejthetetlen: 2db
(2024-04-30) : Kértem egy merevítő NF-et, és majd gumihúzás és indulás befelé a barlangba. Elölről melegítésképpen indítottuk a témát. Ezután fordulás kutyusba. Kimondottan élvezi, ha egy kicsit keményebben dugja az emberfia.

(2024-04-30) : Ezalatt Dórival csókolóztam, dögönyöztem a cickóit, majd arcomra ültetve nyalni kezdtem isteni punciját. Ekkor Bianka megkérdezte hogy jöhet-e a gumi, de azt mondtam hogy előbb még őt is kinyalnám.

nagyon jó: 3db
(2024-04-29) : Vadul toltam misszionárius pózban, jó csattogósan. Itt már elhagyta a száját az Úristen szó, picit volt hogy fennakadt a szeme, de próbálta csukva tartani. De a nyögések egyre fokozódtak és éreztem hogy jól ténykedek, mert csak úgy csúszkáltam a síkosságtól.

(2024-03-13) : Cseréltünk. A franciaórát kézimunkaszakkör és oboaszóló színesítette. Előbbiből kevesebb, utóbbiból több emelte volna az est fényét.

(2024-03-09) : rövidesen megkérjem, hogy dőljünk le az ágyra és franciázzon nekem. Ezt mellettem térdelve, rám hajolva abszolválta. Különösebb mélytorkozást nem vetett be, igaz, nem is kértem, úgy éreztem, hogy amit csinál, az tökéletes

: 6db
(2024-05-04) : Kértem váltsunk doggyba. Na ezt nagyon szeretem és Dóri is, amit a korábbi randin is tapasztaltam. Ezt több ideig csináltuk. Nem lehet elmondani mennyire tetszetős Dóri feneke számomra, a látványa és tapintása fantasztikus. A doggy alatt elfaradtam.

(2024-04-21) : Átlagnál kicsit nagyobb méretem kicsit nyögve nyelőssé tette az akciót, de ha mindenki ilyen lelkes lenne mint Dóri, akkor a földön csak boldog férfiak lennének. Szinte 360 fokban bejártuk az ágyat, hol innen, hol onnan kapta a cerkám a kényeztetés.

(2024-04-14) : Nem vágta volt,csak lassan emelgette Magát Rajtam,egyenes derékkal,mint egy jó lovas.A szűk puncija kellemesen szorított most is,finoman tövig engedte magát,majd fel a makkig,hogy még éppen benne legyen.

lehetne jobb: 1db
(2024-05-13) : Magamra kértem lovaglóban, ami már inkább az ő pályája, ügyesen mozog, tolja a ciciket a számba, lehet markolászni a seggét, és tolni rendesen alulról. Átfordulunk misszibe és itt is ügyeskedem! :D