Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Dóri (és Bianka)

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-30 18:40:07

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Dóri (és Bianka) +36206128957 121390 szexpartner

Klapanciusz a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Dóri (és Bianka) hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Dórival már többször is randiztam, mind fantasztikus volt, és már első alkalommal kiderült hogy van egy barátnője is. Bár elmondása szerint nem biszexek, de nyitottak egy közös randira is velem, így adta magát hogy kipróbáljam őket közösben. Dórit hívtam egyeztetés céljából, aki kért pár percet hogy megbeszélje Biankával is az időpontot. Pozitív fejleményekkel hívott vissza, így fixáltuk, illetve küldtem egy VTR-t is Dórinak, amit pár perc múlva el is fogadott.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A helyszín változatlan, Mesterről nyíló utca eleje, közel a körúthoz, így a tömegközlekedés egész jó, a parkolás viszont necces lehet: szűk, zsúfolt, forgalmas városnegyed.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Közepes korú, relatíve modern de már megkopott fényű épület. A lakás tiszta és rendezett, megfelelő méretű és minőségű ágy, jól felszerelt fürdő, minden adott a kellemes kalandozáshoz.
Dóri (és Bianka) külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Dóri már nem volt zsákbamacska, pontosan tudtam hogy egy csodaszép szextündér fog várni rám. Még egy hónapja sincs hogy ismerem, így külsőleg nem is nagyon változhatott semmit ennyi idő alatt. Már írtam róla részletesebben, úgyhogy most csak röviden: gyönyörű mosolygós arc, hosszú fekete egyenes hajzuhatag, csillogó kék szem, nőiesen telt szexi idomok, tökéletes cicik, vadítóan kerek popsi, csodaszép lábak és valami hihetetlenül fincsi, mámorító illatú punci.

Biankáról majd külön beszámolóban írok, az ő hirdetését a 70-230-1562 telefonszámmal találhatjátok meg az oldalon.
1. Dóri (és Bianka) +36206128957 beszámoló Budapest 121390 erotikus masszázs
3. Dóri (és Bianka) +36206128957 beszámoló Budapest 121390 erotikus masszázs4. Dóri (és Bianka) +36206128957 beszámoló 2024-04-30 18:52:27 erotikus masszázs 1213905. Dóri (és Bianka) +36206128957 beszámoló 2024-04-30 18:52:27 erotikus masszázs 1213906. Dóri (és Bianka) +36206128957 beszámoló 2024-04-30 18:52:27 erotikus masszázs 121390
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
4
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Le kell szögeznem itt az elején, hogy bár páros randiról van szó, ezúttal kénytelen leszek a lányok teljesítményét külön-külön értékelni. Dóri ugyanis hozta a tőle megszokott fantasztikus élményt, Bianka viszont nekem inkább csak egy átlagos kaland volt. Így nem lenne korrekt ha ugyanúgy pontoznám meg sorolnám be a két beszit. Ezért mindkét verziónál a csillagozás és a kategóriába sorolás is csak arra a lányra fog külön vonatkozni, akihez a beszi adott verzióját beküldöm. Ennek megfelelően tessenek majd értelmezni a dolgokat. Az action rész ugyan az lesz, hiszen egyszerre történtek a dolgok, de az értékelésnél meg az elszámolásnál majd külön térek ki a két lányra.

Érkezésemkor Dóri fogadott egyedül, mert Bianka még a fürdőben volt. Bementünk a már ismert szobába, dumcsiztunk egy kicsit, majd előkészültem a fürdéshez. Mikor hallottuk hogy Bianka kijön, én elindultam a fürdő felé. Miután végeztem az ottani teendőkkel, Dóri még továbbra is egyedül várt a szobában. Sebaj, elkezdtünk egymásra hangolódni míg Bianka megjön, ölelkeztünk, csókolóztunk, puszilgattuk egymást az ágy mellett állva. Majd megjött a harmadik szereplő is, rövid bemutatkozás után hamar az ágyon találtam magam jobbomon csodaszép és kedves kis Dórikámmal. Simult, ölelgetett, puszilgatott, kézzel izgatta a szerszámot. Közben Bianka még mindig az ágy végében ácsorgott, azt hittem valami vetkőzős műsort fog előadni az ő kérésére berakott zenére, mert relatíve sok textília volt rajta: combfix, bugyi, harisnyatartó, hálós top. De végül nem, csak némi késlekedéssel jött a bal oldalamnál mellém heverni. Rögvest ki is bújtattam a ciciket a topból, ismerkedtem velük egy kicsit. Pár csók következett, amik kellemesek voltak, de kicsit visszafogottak is. Közben nyúlkáltam a combjai közé, de mintha nem vette volna a lapot, hogy a puncira is kíváncsi lennék már. Végül inkább szóltam, hogy vegyük le a bugyit. Költőinek szántam a többesszámot, de ő vagy azt hitte hogy segíteni akarok levenni, vagy az időt húzta egy kicsit azzal hogy ezen viccelődni kezdett. Legalábbis egy pillanatra ez is felmerült bennem. Ám végül csak levette egyedül és mellém feküdt széttárt combokkal felkínálva a puncit, úgyhogy talán tényleg csak félreértett.

Miközben bal kezemmel Bianka szeméremajkai között kutakodtam, jobb kezemmel Dóri kerek popsiját simiztem, aki időközben már javában szopta a farkamat, érzékien, kellemesen, rendkívül izgatóan. Aztán neki is benyúltam a puncihoz, rögtön úgy helyezkedett hogy kényelmesen elérjem. Már ekkor jó nedves volt isteni puncija, Biankáé viszont nem nagyon akart nedvesedni, akárhogy igyekeztem izgatni kézzel. Már én kezdtem egy kicsit kellemetlennek érezni hogy ennyire semmilyen hatást sem vált ki a ténykedésem, úgyhogy megkértem hogy inkább ő is mutassa be francia tudását. Na ebben igazán jó volt Bianka, bőnyálasan, tövig elnyelve szopta a faszt, variálta a technikákat, élvezetes volt nagyon. Ezalatt Dórival csókolóztam, dögönyöztem a cickóit, majd arcomra ültetve nyalni kezdtem isteni punciját. Ekkor Bianka megkérdezte hogy jöhet-e a gumi, de azt mondtam hogy előbb még őt is kinyalnám. Nem volt ellenvetése, hanyatt fekve felkínálta magát, én meg rávetettem magam a pinára, hátha szájjal kényeztetve jobban nedvesedik. Ez bejött, mert végre produkált valami nedvesedést, sőt, egész jól beindult. Úgy látszik neki ez kell ahhoz hogy hangulatba jöjjön.

Ezután már nem halogattam a védőfelszerelést, amit valamelyik lány felhelyezett, majd Bianka a farkamra ült, Dóri pedig ismét a számra. Bianka puncija tövig elnyelt, ütemesen vágtázva rajtam kellemes érzést okozott, miközben én Dóri punciját nyaltam-faltam vadul teljesen belefelejtkezve, kezeimmel pedig hol a popsiját, hol a melleit gyömöszkéltem. Puncicsere következett, nem volt kérdés hogy ezt sem hagyhatom ki. Mikor a lányok elfáradtak egy kissé, váltottunk kutyusra Dórival. Te jó isten milyen kibaszott jó ezt a csajt kőkeményen kefélni hátulról, az a látvány teljesen kikészít, az a tökéletes popsi és azok a vadítóan formás lábak, ahogy beleremeg minden egyes lökésbe Dóri egész teste, ahogy nyögdécsel és sóhajtozik közben, és ahogy tolja magát rá az ember farkára, ha csak egy pillanatra megáll pihenni... 🥰 Azt hiszem végleg eldőlt hogy Dórit kutyusban a legjobb kufircolni. Na nem mintha bármely más pózban ne lenne jó vele, mindet élvezi a kis dög, tényleg velem együtt éli át az egészet, mintha ő ugyan annyira akarná, mint én. ❤️ Közben Bianka viszont nem volt túlzottan aktív, csak tapogatta Dóri popsiját, meg tolta rá a farkamra, ami más esetben izgató, de mivel Dóri magától is egy kis szexéhes dög, ez nem igazán fokozta már tovább a dolgot.

Majdnem tele is lőttem Dórit, de még nem akartam elsütni a ravaszt. Ezért lassítottam, majd le is álltam, és kértem a lányokat hogy folytassuk franciásan. Előbb Bianka jött 69-be, isteni volt ahogy szopogatta a rudat miközben Dóri a zacsit nyalogatta, de hogy őszinte legyek, számomra Dóri puncija sokkal kívánatosabb, így hamar kértem hogy cseréljenek. Dóri puncijába merülni mámorító volt, lehet hogy pont emiatt, de kevésbé éreztem kéjfokozónak Bianka ténykedését a golyókkal. Már jóelőre tudtam, hogy leszbi nincs náluk, és ilyen esetben általában a közös szopás ki is merül abban hogy míg az egyik csaj a rudat szopogatja, addig a másik a golyókat. De úgy voltam vele hogy egy próbát megér, hátha, ezért megkértem őket hogy szopják a dákót egyszerre kétoldalról. Dóri konstruktívan próbálta kitalálni hogyan is kéne hozzá elhelyezkedni hogy megvalósítható legyen a dolog, próbálta Biankának is mutatni hogy ő hogy próbáljon odaférni, de Bianka mintha kicsit lefagyott volna. Majd egyszercsak megkérdezte, hogy ilyen tényleg van? Hát mondom hogy a viharba ne lenne, sőt, ettől még sokkal cifrább dolgok is. Nem tettem hozzá, de magamban odagondoltam hogy “nebassz már hogy nem láttál még ilyet pornóban”. Megjegyezte hogy kurva nagy kujon vagyok, amit nem tudtam cáfolni. Aztán beszállt Dóri mellé, aki közben már szopogatta féloldalasan a dákeszt. Annak ellenére hogy valszeg egyik lány se volt ebben túl gyakorlott, egész jól csinálták, amitől frankón be is indultam.

Éreztem hogy közel lesz a vég, ezt már nem fogom tudni visszatartani, de mostmár nem is akartam. Ezért megkértem Dórit hogy ismét jöjjön 69-be, az ő puncijának fincsi illatát akartam szívni magamba, miközben Bianka szájába élvezek. Ez be is jött, innen már egész hamar elsültem, és Bianka becsületére legyen mondva, egy csepp se ment mellé, nem kellett takarítani. Ezt maximálisan díjazom! Azért persze elmentem mosakodni, majd visszatérvén láttam hogy a másfél órás progiból van még fél óra. Nem terveztem újabb menetet, alaposan ki lettem facsarva, max egy masszázst szerettem volna még (na jó, meg Dórit nyalni még ameddig csak lehet), de kicsit meglepettem tapasztaltam hogy Bianka már szedelődzködik, majd elköszön, hogy akkor ő most megy, mert álmos. Annak ellenére, hogy még Dóri is próbálta marasztalni, hogy dehát van még fél óra, hova mész? Ez egy elég határozott negatívum volt Bianka részéről a randin, de inkább ráhagytam, úgy voltam vele hogy lehet jobb is lesz az a fél óra kettesben Dórival, egy kicsit nála is éreztem hogy kevésbé tudott kibontakozni hármasban, mint ahogy máskor szokott. Nem győzött szabadkozni szegény, hogy ezt most ő se érti, nem erről volt szó, ne haragudjak, meg minden, de megnyugtattam, hogy rá nem is haragszok, egy percig se! Mikor végre sikerült lenyugtatni, hozzám bújt, szinte szerelmes gyengédséggel ölelgetett, és a maradék időt beszélgetéssel töltöttük. És esküszöm hogy ez talán tényleg jobb is volt mintha Bianka is maradt volna...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ahogy eddig is, előre rendeztük a dolgot. Extrák gyakorlatilag nincsenek, mindkét lánynál amit vállal, az benne volt a megbeszéltben. Bianka randi vége előtti lelépése miatt viszont külön kell őket válasszam ezen a ponton.

Itt most a Dórira vonatkozó csillagozást láthatjátok, akivel ez a randi is, ahogy az eddigiek, a maximálisan megérte kategóriába sorolandó. Fantasztikus szerető, aki mindent megtesz a vendége boldogságáért, le a kalappal!

Biankára majd az ő beszámolójában térek ki, sajnos élesen el fog térni Dóriétól.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 90 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 27 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nos, ahogy a fentiekből szerintem már sejtitek, páros randiként tekintve a történtekre elég vegyesek az érzéseim. Itt viszont most szintén ketté fogom választani a dolgot, csak így lehet mindkettejük értékelése korrekt.

Az nem kérdés, hogy Dóri megint felejthetetlen élménnyel gazdagított. Szinte hihetetlen hogy mennyire lelkes, közvetlen és vendégcentrikus, nálam ott a helye a legnagyobbak között! Nyilván kell ehhez az is hogy egy húron pendüljünk, de vele ez megvan, ami nagyon ritka, ráadásul két emberen múlik. Ami viszont csak Dórin, az is mind tökéletesen klappol: csodaszép, igényes, gyengéd és érzéki. Dóri, édesem, Te ismét csodálatos voltál, imádlak! Köszönöm hogy ilyen fantasztikus élményekkel gazdagítasz! 😘❤️🌹

A Biankával kapcsolatos konklúziót majd nála fogom levonni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dóri (és Bianka) szexpartner beszámolójáról


2024-05-07 18:43:35
Közben úgy alakult a dolog, hogy Biankához mégsem küldöm be a beszi rá vonatkozó részét. Viszont aki itt végigolvasta figyelmesen, az úgy gondolom hogy pontosan tudja Biankánál mi lett volna a konklúzió.

2024-05-04 13:23:42
Kiváló írás, köszi, hogy megírtad, különösen a Biankáról szóló rész fontos, ennek fényében ő lekerül a bakancslistáról. Dóri viszont pazar!!

2024-05-01 09:59:48
Részletekbe menő írás,mi egy percig sem volt unalmas. Gratula.

2024-04-30 21:25:10
Remek, részletes, tartalmas, jól megírt beszámoló. Gratulálok!

2024-04-30 19:19:46
Nagyszerűen megírt, sok információt adó beszámoló, jól átadja az együttlét hangulatát is, érzékeltetve a különbségeket, intuíciókat.
Mutasd mindet

FunkciókDóri (és Bianka) legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-04-04) : Ha a popsit simiztem akkor odatolta a kezemhez, ha a ciciket akkor kidomborította a mellkasát, ha a puncihoz nyúlkáltam be akkor feltette egyik lábát az ágy szélére, hogy rendesen odaférjek. Így kéne ezt minden lánynak kéremszépen! Alaposan meggyömöszkéltem a ciciket,

felejthetetlen: 1db
(2024-04-30) : Kértem egy merevítő NF-et, és majd gumihúzás és indulás befelé a barlangba. Elölről melegítésképpen indítottuk a témát. Ezután fordulás kutyusba. Kimondottan élvezi, ha egy kicsit keményebben dugja az emberfia.

nagyon jó: 3db
(2024-04-29) : Vadul toltam misszionárius pózban, jó csattogósan. Itt már elhagyta a száját az Úristen szó, picit volt hogy fennakadt a szeme, de próbálta csukva tartani. De a nyögések egyre fokozódtak és éreztem hogy jól ténykedek, mert csak úgy csúszkáltam a síkosságtól.

(2024-03-13) : Cseréltünk. A franciaórát kézimunkaszakkör és oboaszóló színesítette. Előbbiből kevesebb, utóbbiból több emelte volna az est fényét.

(2024-03-09) : rövidesen megkérjem, hogy dőljünk le az ágyra és franciázzon nekem. Ezt mellettem térdelve, rám hajolva abszolválta. Különösebb mélytorkozást nem vetett be, igaz, nem is kértem, úgy éreztem, hogy amit csinál, az tökéletes

: 8db
(2024-05-24) : Inkább irányíthatónak mondanám mint kezdeményezőnek. Kéréseket azonnal teljesíti. Egy negyed órás nyelvlecke után úgy gondoltam, hogy a testén fejezem be

(2024-05-04) : Kértem váltsunk doggyba. Na ezt nagyon szeretem és Dóri is, amit a korábbi randin is tapasztaltam. Ezt több ideig csináltuk. Nem lehet elmondani mennyire tetszetős Dóri feneke számomra, a látványa és tapintása fantasztikus. A doggy alatt elfaradtam.

(2024-05-03) : Pár perc után gummi fel és a francia folyt tovább. Ezt követően megkérdezte, hogy mit szeretnék, ekkor sajnos önhibámból rossz döntést hoztam. A lovagló lett volna a legjobb opcióm, vagy a misszi, de végűl azt mondtam, hogy rá bízom magam.

lehetne jobb: 1db
(2024-05-13) : Magamra kértem lovaglóban, ami már inkább az ő pályája, ügyesen mozog, tolja a ciciket a számba, lehet markolászni a seggét, és tolni rendesen alulról. Átfordulunk misszibe és itt is ügyeskedem! :D