Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Dóri

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-01 12:51:14

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Dóri +36206128957 121091 szexpartner

alG a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Dóri hirdetővel
csodás cicik
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Az oldalon belső üzenetben történt az időpont egyeztetés, amit kértem egyből elfogadta VTR-es megerősítést használva. Korábban bővebb infót már kértem, az adatlapon szereplő vállalásai megfelelőek. Másik oldalon is hirdet, az elérhetőségi állapotot jelzi.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A megadott cím pontos. GPS ismeri, parkolásra érdemes időt hagyni (egyirányú utcák, várakozást korlátozó táblák, építkezések, stb), fizetős övezet (húsvét vasárnap nem kellett, így összeget nem tudok). BKV a főbb utcán villamos. Mester és Margaréta sarok... bocs tévedtem, Mester és másik virág sarok.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Társas ház a 2000-es évek elején a rehabilitáció során épült, nem luxus célból. A bejárati ajtó nehezen nyitható, a zár berreg, de kissé rángatni kell a bejutáshoz.
Alacsony emelet, lépcsőt használtam, de van lift is az aggastyánok részére.
A lakás tiszta, sok csukott ajtó, több szereplős (jelenleg ketten dolgoznak a mi örömünk érdekében). Fürdő tiszta, illatos, kádas zuhanyfüggönnyel (most pont hiányzott mert a tartó rúd "meghibásodott"). Sok féle tusfürdő (nem sajátmárkás termékek), több szájvíz, eldobós felespoharak. Puha, tiszta, jó méretű törcsi. A tetthely normál hálószoba méretű. Kétszemélyes ágy, tükrös gardrób (ágyból nem mozizható), két szék és kis asztalka. Hangulat fénynek földön elhelyezett színes led füzér. Az ágyon párnák a nagyobb méretűek (nem kell nyolcat a fej ill. bármi alá gyűrni). A matrac már nem új, de a célnak még megfelelő.
Dóri külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
4
A csak retus képes hirdetőkkel szemben nincsen hiú ábrándom, mindenre felkészülve várom a találkát. A kiírt adatok néha segíthetnek. A korábbi megbízható íróktól származó beszik adják meg az alapbizalom 80%-át (köszönet érte!).
Dóri egy fiatal, helyes arcú, teltkarcsú hölgy. Jó méretű, feszes, természetes mellekkel, formás kerek fenékkel rendelkezik. Fehér színű, selymes tapintású, tetkó mentes, tiszta és illatos bőrű. Huncut (kacér) tekintet.
Fogadó szett a fotóin is látható "öltözék".
1. Dóri +36206128957 beszámoló Budapest 121091 erotikus masszázs
3. Dóri +36206128957 beszámoló Budapest 121091 erotikus masszázs4. Dóri +36206128957 beszámoló 2024-04-02 14:11:51 erotikus masszázs 1210915. Dóri +36206128957 beszámoló 2024-04-02 14:11:51 erotikus masszázs 1210916. Dóri +36206128957 beszámoló 2024-04-02 14:11:51 erotikus masszázs 121091
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Pornós feeling:
3
A lakásba lépést követően az ajtó mögül "kihúztam a zsákba macskát", összhatásra maradásra késztetett. Kézfogós-puszis bemutatkozás. Cipőimet az előtérben hagytam, minimális távolságra a már ott elhelyezett MT skarpija mellé.
Dóri a szobájába kísért, felajánlotta a fürdő használatát ha igénylem, a kölcsönös tisztelet végett éltem a lehetősséggel (nagyon jólesett a hozzá állása, kb 30 perce fürödtem otthon és ezt jól felmérhette).
Fürdő használat után az ágyra invitált, kiugrott a rucijából és szorosan mellém helyezkedett, arccal a lényeg felé, felső teste a combomon. Tökéletesen kézre esett mindene.
Barátkozos beszélgetés közben simogattam mindenét, Ő közben a péniszemet fogta, időnként bekapta, szopogatta. Kellemesen hagolódtunk egymásra, így egyre több időt voltam az ajkai között, kellemesen franciázott amit szóban meg is dicsértem. Jelezte, hogy én is lehetek aktívabb. Megköszöntem a lehetőséget, de el kell, hogy szomorítsam én "FADARAB" vagyok... na innentől kezdve elszabadult a stand up együttlétünk 😁.
Kölcsönösen hülyére röhögtük magunkat, közben kaptam gumit, síkosítót és belém ült. Forró és szűk punci, indult a lovaglása, a bimbóít nyalogattam, szopogattam, a melleit és a fenekét gyömöszöltem. Dóri jól mozog, a bimbói is megfelelően reagálnak és kellő dopping a nyögdécselése.
Pózváltás misszibe, hogy tüzifa lehessek. Újabb röhögő hullám után felvettük az előírt pozíciót. Most én dolgoztam, ezalatt partnerem a melleivel foglalatoskodott és adta a mennyei hangokat. Ebben a helyzetben durrantam a gumiba.
Tisztogatást követően az ágyon összebújva, egymást simizve beszélgettünk (Dóri fossa a szót, de jó hallgatni is). Nagyon vidám esténk volt, remélem kölcsönösen.
Második fürdés szóba sem került, kitöltöttük az egy órát teljesen.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákat nem kértem. A meghirdetett akcióban részesültem: 1 óra * - * a VTR miatt, így a vége * 🌹. Az átadásra vetkőzésem során került sor (így dobta a gép 😂).
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 27 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Ez egy BOLDOG óra volt, szexuális együttlét önfeledt vicces hangulatban. Egyikőnk sem vette komolyan, pont erre vágytam. Dóri tökéletesen igazodik a partneréhez erről engem 100%-ban meggyőzött. Jó volt, köszönöm! Pinokkió

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dóri szexpartner beszámolójáról


2024-04-03 16:18:43
Jó hangulatú beszi, ezúttal a "faviccek" is jól sültek el. Szerencsére elég infó is leszűrhető. Köszi, hogy megírtad!

2024-04-02 22:05:19
Kellően részletes, amire kíváncsi voltam, az benne van.
Mutasd mindet

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-04-04) : Ha a popsit simiztem akkor odatolta a kezemhez, ha a ciciket akkor kidomborította a mellkasát, ha a puncihoz nyúlkáltam be akkor feltette egyik lábát az ágy szélére, hogy rendesen odaférjek. Így kéne ezt minden lánynak kéremszépen! Alaposan meggyömöszkéltem a ciciket,

felejthetetlen: 1db
(2024-04-30) : Ezalatt Dórival csókolóztam, dögönyöztem a cickóit, majd arcomra ültetve nyalni kezdtem isteni punciját. Ekkor Bianka megkérdezte hogy jöhet-e a gumi, de azt mondtam hogy előbb még őt is kinyalnám.

nagyon jó: 2db
(2024-03-13) : Cseréltünk. A franciaórát kézimunkaszakkör és oboaszóló színesítette. Előbbiből kevesebb, utóbbiból több emelte volna az est fényét.

(2024-03-09) : rövidesen megkérjem, hogy dőljünk le az ágyra és franciázzon nekem. Ezt mellettem térdelve, rám hajolva abszolválta. Különösebb mélytorkozást nem vetett be, igaz, nem is kértem, úgy éreztem, hogy amit csinál, az tökéletes

: 6db
(2024-04-30) : Kértem egy merevítő NF-et, és majd gumihúzás és indulás befelé a barlangba. Elölről melegítésképpen indítottuk a témát. Ezután fordulás kutyusba. Kimondottan élvezi, ha egy kicsit keményebben dugja az emberfia.

(2024-04-29) : Vadul toltam misszionárius pózban, jó csattogósan. Itt már elhagyta a száját az Úristen szó, picit volt hogy fennakadt a szeme, de próbálta csukva tartani. De a nyögések egyre fokozódtak és éreztem hogy jól ténykedek, mert csak úgy csúszkáltam a síkosságtól.

(2024-04-21) : Átlagnál kicsit nagyobb méretem kicsit nyögve nyelőssé tette az akciót, de ha mindenki ilyen lelkes lenne mint Dóri, akkor a földön csak boldog férfiak lennének. Szinte 360 fokban bejártuk az ágyat, hol innen, hol onnan kapta a cerkám a kényeztetés.