Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Dóri

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-10 12:45:20

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Doktor úr!

Köszönöm szépen, hogy időt és energiát szántál a beszámoló megírására…🤗

Örülök, hogy mindennel megvoltál elégedve és, hogy nem volt olyan ami ne tetszett volna.

Az együttlét mellet a beszélgetésünket is élveztem,
érdekes témák kerültek szóba amiket érdekfeszítő volt hallgatni.🤓

Szeretettel várlak újra amikor ha nem is a szíved de a nadrágod visszahúz.😛😉😇

💋

Beszámoló Dóri +36206128957 120910 szexpartner

DrGolden a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Dóri hirdetővel
érzéki hang
hihetetlenül érzéki
legjobb kutyapóz
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon kerestem a randi előtti nap késődélután. Pár csengetést követően fel is vette, az egyeztetés hamar zajlitt mivel bővebb onfókból ismertem a lehetőségeket ezért egy időpont és cím egyeztetést végeztünk. Hangja kedves volt és örült annak, higy másnap szeretnék menni mert akkor nagyon tele volt programokal.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A megközelítés nem volt túl nehéz mivel pár háztömbel arréb voltam. De a parkolás az fizetős én nem vettem igénybe. A közelben villamosok a Mester utcában és a körúton. A házat könnyedén meg lehet találni GPS nélkül is mert a házsámok mindenhol jól láthatóak
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy új építésű épületben van Ferencvárosban. Bejutás után lehet lépcsőzni és liftetni is. A lakás egy tiszta rendezett többszobás helyszín. Tiszta fürdőszoba, sok tisfürdővel és szájvízzel. A szoba nem túl nagy de tiszta és rendezett. Volt egy francia ágy, egy kis asztalka és két szék ahová le lehet pakolni a ruhákat, dolgokat stb.
Dóri külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A külseje számomra olyan átlagos fiatal huszonéves nő. Nem szupermodell alkat ezt ne várja senki de nekem igazán bejött. Haja fekete, a szemek kékek és huncutak. A ruha amiben várt egy body alatta fehérnemű. Olyan ami nem tetszett nem tudok mondani.
1. Dóri +36206128957 beszámoló Budapest 120910 erotikus masszázs
3. Dóri +36206128957 beszámoló Budapest 120910 erotikus masszázs4. Dóri +36206128957 beszámoló 2024-03-11 09:46:48 erotikus masszázs 1209105. Dóri +36206128957 beszámoló 2024-03-11 09:46:48 erotikus masszázs 1209106. Dóri +36206128957 beszámoló 2024-03-11 09:46:48 erotikus masszázs 120910
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Érkezéskor kinyitva az ajtót ami mögött állt, bemutatkoztunk egymásnak, majd beinvitált a szobába. Rendeztük a pénzügyi részt, majd vetkőzés és irány a fürdő. Vissza a szobába, Dóri megszabadult a bodytól és a fehérneműktől. Addigra már az ágyon voltam. Nem sokat teketóriázott egyből natúr franciába kezdett. Nem tudta folyamatosan csinálni mert én meg szóval tartottam mert egy közvetlen fiatal nő aki értelmes is. De vissza térve a lényegre, franciával szépen felállított. A vastagsága is jó lett a farkamnak. Ügyesen csinálta, kellő vákumot és nyálat vitt bele, nem volt sem gyenge sem az a vad erős vákum. Mikor érztem, hogy már tovább nem lehet tuningolni dalent, jeleztem, hogy húzzunk gumit. Ezt meg is tette Dóri. Gumihúzást követően lovaglással kezdtünk. Itt voltak kis problémák mert Dóri szűk, nekem nincs óriás méretem, de számomra nagyon feszes volt odabent. De sikerült bejutni és bemelegednünk. Kényelmes tempót diktált, közben simogattam a hátát, combjait, popsikát, melleit. Majd megkérdeztem váltsunk-e? Mondta mehet. Misszire akartunk váltani, de sajnos a behatolás nem igazán ment így felajánlottam a doggyt. Itt viszont ment minden. Bejutottam, kis igazodást követően rákapcsoltam. Ezt szerette nagyon. Doggyban jó sok percet voltunk. Hol tempósabban, hol lasabban csináltuk. A legjobb az volt amikor együtt mozogtunk. Idővel kifáradtam, szóltam, hogy pihenjünk. Akkor kicsit összebűjtunk. Közben kézzel dolgozott. Mondtam hogy franciázon. Mellém térdeltn és így is tett. Majd átváltott kézimunkára aminek meg lett az eredménye. Nagyot élveztem a levegőbe. Papír törlővel és nedvessel eltakarítottuk a végterméket. Volt még időnk az órából amit beszélgetéssel töltöttünk el. A végén öltözés, kikisért az ajtóhoz, köszönés és irány haza.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Hatvan perces programot vettem igénybe. Ami az oldalon ki volt írva azt majdnem mindet megcsináltuk. A csókra és a kölcsönös franciára nem tartottam igényt.Ezek alapban vannak az oldalán feltüntetve.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 27 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 27 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Kedves, közvetlen, pozitív hangulatú huszoéves nő, aki tele van élettel. Végi kedves, kezdeményező, és korrekt volt végig. Nem árul zsákbamacskát. Az arckitakarás csak a diszkréció miatt van.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dóri szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-04-04) : Ha a popsit simiztem akkor odatolta a kezemhez, ha a ciciket akkor kidomborította a mellkasát, ha a puncihoz nyúlkáltam be akkor feltette egyik lábát az ágy szélére, hogy rendesen odaférjek. Így kéne ezt minden lánynak kéremszépen! Alaposan meggyömöszkéltem a ciciket,

felejthetetlen: 2db
(2024-04-30) : Kértem egy merevítő NF-et, és majd gumihúzás és indulás befelé a barlangba. Elölről melegítésképpen indítottuk a témát. Ezután fordulás kutyusba. Kimondottan élvezi, ha egy kicsit keményebben dugja az emberfia.

(2024-04-30) : Ezalatt Dórival csókolóztam, dögönyöztem a cickóit, majd arcomra ültetve nyalni kezdtem isteni punciját. Ekkor Bianka megkérdezte hogy jöhet-e a gumi, de azt mondtam hogy előbb még őt is kinyalnám.

nagyon jó: 2db
(2024-03-13) : Cseréltünk. A franciaórát kézimunkaszakkör és oboaszóló színesítette. Előbbiből kevesebb, utóbbiból több emelte volna az est fényét.

(2024-03-09) : rövidesen megkérjem, hogy dőljünk le az ágyra és franciázzon nekem. Ezt mellettem térdelve, rám hajolva abszolválta. Különösebb mélytorkozást nem vetett be, igaz, nem is kértem, úgy éreztem, hogy amit csinál, az tökéletes

: 5db
(2024-04-29) : Vadul toltam misszionárius pózban, jó csattogósan. Itt már elhagyta a száját az Úristen szó, picit volt hogy fennakadt a szeme, de próbálta csukva tartani. De a nyögések egyre fokozódtak és éreztem hogy jól ténykedek, mert csak úgy csúszkáltam a síkosságtól.

(2024-04-21) : Átlagnál kicsit nagyobb méretem kicsit nyögve nyelőssé tette az akciót, de ha mindenki ilyen lelkes lenne mint Dóri, akkor a földön csak boldog férfiak lennének. Szinte 360 fokban bejártuk az ágyat, hol innen, hol onnan kapta a cerkám a kényeztetés.

(2024-04-14) : Nem vágta volt,csak lassan emelgette Magát Rajtam,egyenes derékkal,mint egy jó lovas.A szűk puncija kellemesen szorított most is,finoman tövig engedte magát,majd fel a makkig,hogy még éppen benne legyen.