Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Dóri

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-09 22:25:01

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen a beszámolót,
örömmel olvasom, hogy jól érezted magad…🤗, tartalmas és izgalmas másfél óra volt a javából.
😛😁😇

Az ajánlás kifejezetten jólesik és köszönöm!

Szeretettel várlak vissza bármikor
egy hasonló vérpezsdítő együttlétre.🤗😇

🥰💋

Beszámoló Dóri +36206128957 120902 szexpartner

Andel1991 a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Dóri hirdetővel
perfekt popsi
élvezi az ujjazást
tényleg élvezi
mindig vidám
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Ma délelőtt kértem egy esti időpontot Dóritól, másfél órás időtartamra. Hamarosan el is fogadta és megkaptam a címet. A randi előtt kb. 40 perccel írt egy SMS-t (a VTR egyeztetés során megadtam a számom), hogy előbb is mehetek 10 perccel. Nem voltam biztos benne, hogy oda tudok érni, ezért maradtunk a megbeszélt 7 óránál.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím pontos, kék metrótól egy kb. 10 perces sétával megközelíthető, ill. a Mester utca felől villamos megálló közvetlen közlében van a helyszín. Nem is lehet eltéveszteni egyébként, a kapu fölött ott van a házszám. A kapuból telefonáltam és kaptam is a kapucsengőt, ill. az emeletet és az ajtó számot. Az épületen belül is könnyű megtalálni a lakást.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás rendben van, Dóri egy barátnőjével van itt. A fürdő tiszta, sokféle tusfürdő áll rendelkezésre, ill. szájvíz is van kis műanyag poharakkal egyetemben. A vendéglátómtól kapott törülköző tiszta és száraz volt, egy szóval minden rendben volt. A háló, ahol voltunk, a célnak megfelelő, az ágy nem nyikorog, nem mozog, kényelmes a matrac. Székre tudtam pakolni a ruháimat. A szobában is tisztaság volt, frissen cserélt lepedővel.
Dóri külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek megelelő Dóri külseje, a "van mit fogni rajta" lányok csoportját képviseli, ami nekem kifejezetten tetszik. Arca helyes, amolyan szomszéd lányos, a szó jó értelmében. Abban a fekete szettben fogadott, amit a képein is visel, így már kezdettől fogva jó benyomást téve rám, főleg, amikor megfordult :)
1. Dóri +36206128957 beszámoló Budapest 120902 erotikus masszázs
3. Dóri +36206128957 beszámoló Budapest 120902 erotikus masszázs4. Dóri +36206128957 beszámoló 2024-03-11 10:59:08 erotikus masszázs 1209025. Dóri +36206128957 beszámoló 2024-03-11 10:59:08 erotikus masszázs 1209026. Dóri +36206128957 beszámoló 2024-03-11 10:59:08 erotikus masszázs 120902
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Első ízben voltam a hölgynél, így hát bemutatkozással kezdtük, majd cipő le és irány a szoba, ahol rendeztük a virágszálakat. Ezt én szeretem előre, a kérdést megelőzve adtam át. Már az első pillanattól kezdve átjött, hogy Dóri egy igazán közvetlen, csacsogós leányzó, akivel nem lesz kínos csönd :) Kis csevegés után kaptam a törcsit és Dóri megmutatta a fürdőt. Ismerős volt már egyébként a lakás, korábban már voltam itt egy másik hölgynél. Tusolás és szájvíz, majd vissza a szobába, ahol Dóri kérdezte, hogy szeretnék-e valami különlegeset. Mondtam, hogy nagyon különlegeset nem, úgy gondoltam, hogy csókolózással kezdhetnénk, majd beneveznék egy franciára arcra élvezéssel és a második menetben mehetne a kölcsönös francia és aktus, de ahogy alakul. Végülis majdnem pontosan így is alakult a randi, annyi különbséggel, hogy a két menet között kaptam egy kellemes masszázst.

Kellemesen csókol, ami kellően felizgatott, hogy rövidesen megkérjem, hogy dőljünk le az ágyra és franciázzon nekem. Ezt mellettem térdelve, rám hajolva abszolválta. Különösebb mélytorkozást nem vetett be, igaz, nem is kértem, úgy éreztem, hogy amit csinál, az tökéletes. Izgatóan nyögdécselt közben, ami még jobban beindított. Közben szólt, hogy szabad ujjazni is, amit felhívásnak értelmeztem keringőre és elkezdtem ujjazni miközben szopott. A szűk, nedves puncijának az érintése egybekötve a finom franciájával megtették a hatásukat és kisvártatva éreztem, hogy elér a vég, így hát kérdeztem Dóritól, mehet-e arcra. Ő egyből a hátára is feküdt, felkészülve a spriccre. Viszonylag sikerült úgy eltalálni, hogy ne menjen a szemébe vagy a hajába :) Az utódokat letörölte és megkérdezett, szeretnék-e egy masszázst. Úgy voltam vele, van bőven időnk, miért is ne.

A masszázs kellemes volt, bár nem szakszerű, Dóri nem is állítja, hogy az lenne. Egyformán élveztem a beszélgetést a masszázs közben, ahogy Dóri eldolgozta a krémet a hátamon és a lábaimon. Első találkozáshoz illő semmiségekről esett szó, jó hangulatban.

Aztán következett a várva várt második menet és a kölcsönös francia. Dóri nagyon jól reagált a kényeztetésre, izgalmas volt ahogy a puncija nedvesedik és ahogy közben hanghatásokkal is jelzi, hogy jól esik neki, amit csinálok. Itt hosszabban elidőztem, nem tudtam betelni a puncijával, ahogy közben a cicijeit markoltam, újra megkeményedtem. A végén megint ujjaztam is, amit láthatóan nem bánt.
Amikor már nem bírtam tovább, gumit kértem és szemből támadtam. Kifejezetten jó érzés volt benne, szűk, nedves puncija szorosan ölelte a duzzadó farkamat. Ahogy itt az oldalon is írja Dóri, úgy is volt "veled mozgok, hangosan élvezlek". Nagyon jó élmény volt vele, látni ahogy mellei ugrálnak és ahogy élvezi. Felváltva összebújva és felegyenesedve, szememet rajta legeltetve szeretkeztünk. Még nem akartam, hogy vége legyen, így kértem, hogy forduljunk kutyusba. Itt is hasonlóan folytatódtak a dolgok, csak most fantasztikus popsijának a látványa tárult elém. Bár nem csak a látványa, markoltam és rá is csaptam a formás hátsót, majd így lett végem, benne, a gumiba.

A végén, miközben letöröltük magunkat, pihegtünk egyet a meglehetősen kiadós testmozgás után, majd elmentem lefürdeni és mivel az időnk a végéhez közeledett, felöltöztem és távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bővebb infóban leírtak alapján, korrekt elszámolás. Nem kértem extrát, nincs is Dórinál. Amit vállal, az benne van az alapban.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 27 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Teljes mértékben elégedetten távoztam, mindent megkaptam amiért mentem és nem utolsó sorban jó hangulatban telt a találka egy hölggyel, aki élvezi is amit csinál. Szívesen visszamennék hozzá majd. Abszolút ajánlott kategória.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dóri szexpartner beszámolójáról


2024-03-14 02:06:09
Szépen megírtad ajánlásodat, mely jól tükrözi az elégedettséged.

2024-03-11 13:53:47
Kedvcsináló beszi! Köszi az írást. :)
Mutasd mindet