Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Dóri

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-12 20:51:21

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Dóri +36204534927 120636 erotikus masszázs

Joepapa1 a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Dóri hirdetővel
csodás cicik
teljesen feltölt
fergeteges francia
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
4
Itt az oldalon figyeltem fel Dórira.Telefonon hívtam, kolléganője vette fel a telefont,ő nagyon kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről és a rózsaszálak mennyiségéről. Kora délután hívtam és és sikerült aznap este meglátogatni Dórit.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Hát biztos lehet találni parkolót bár szerintem kell jó sok időt szánni rá, én bkv.val mentem. A nyugati tér volt skálametrótól néhány lépésre található a helyszín.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régi polgári bérház, szépen karbantartott. A lakás nagyon szép felújított több vendég fogadására alkalmas randi helyszín. Fürdőszoba nagyon kellemes kényelmes kellően nagy, sarok kád, benne kis tábla frissen fertőtlenítve felirattal.többfajta tusfürdővel, száraz kilépővel, mosdónal kis pohár szájvíz. Játszótér kis kellemes szobácska, kis ülő kanapé a cuccoknak, egy szekrény,egy tatami szerű fekvő alkalmatosság, mindenhol kellemes hangulat fény, jó illat , és meleg.
Dóri külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Dóri egy nagyon cuki pici mindig mosolygós teremtés. A fotók alapján nem gondoltam, hogy ennyire picike milf hölgy,de amúgy a képeken Dóri van.és egy nagyon kedves cukiság tetőtől talpig.
1. Dóri +36204534927 beszámoló Budapest 120636 erotikus masszázs
3. Dóri +36204534927 beszámoló Budapest 120636 erotikus masszázs4. Dóri +36204534927 beszámoló 2024-02-13 09:29:55 erotikus masszázs 1206365. Dóri +36204534927 beszámoló 2024-02-13 09:29:55 erotikus masszázs 1206366. Dóri +36204534927 beszámoló 2024-02-13 09:29:55 erotikus masszázs 120636
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Érkezésem picit zűrösre sikerült de ezt nem részletezném.😂
Ház előtt hívtam ekkor kaptam meg a kapu kódot és az emelet számot. A lift indokolt 😂 kiszállást követően már nyílt is az ajtó, az ajtó mögött elbújva engedett be tüneményes vendéglátóm, egy nagyon mini fekete csipkés ruciban. Egyből bevezetett a tetthelyre, mivel többen dolgoznak a lakásban,a logisztika, és a diszkréció miatt fontos, hogy senki senkivel ne találkozzon. Pár perc beszélgetés közben mondta, hogy vetkőzés, megkért, hogy a rózsa csokrot tegyem a kis asztalra amíg előkészíti a fürdőszobát, majd a kapott kellemes puha törölközőt magamra tekerve irány a fürdőszoba,mindent megmutat, és szól ha készen vagyok, csak résnyire nyissam ki az ajtót,így is történt.mar tiszán frissen kinyitottam az ajtót, Dóri szinte azonnal ott is termett és be kísért a baszobába. A törölközőt elkérte és megkért, hogy feküdjek hason a matracra. Ez idő alatt ő is hasonlóan hozzám levetkőzött, csak egy falatnyi tanga maradt rajta. Kicsit átbeszéltük, hogy milyen masszázst szeretnék, és kezdetét vette a finom olajos közepes erősségű és cirógatós kényeztetés. Közeledve a félidőhöz már a cicik is szerepet kaptak a műsorban kis olaj és már siklott is a hátamon fenekemen az a két gyönyörű cici, és egyszercsak jött a felkérés, "kérlek fordulj meg".✓
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Immár hanyadt fekvő helyzetben betérdelt a lábaim közé és egy kicsit az előlapi részeimet is olajozta nyomkodta, simogatta, itt már inkább az erotikus érintések voltak,amik nagyon izgatóak voltak. Majd az egyik oldalához térdelt és így már elért tokától bokáig elért. Majd egyszercsak rákérdezett, hogy orális kényeztetés jöhet e,? Persze, hogy igent mondtam, valamiért nagyon rá stresszeltem a dolgokra, mert nagyon nehezen tudtam feloldódni,de ő nagyon kedvesen és türelmesen foglalkozott velem és a velem egykorúval, majd kértem,hogy ha nem bánja akkor szeretném megízlelni a punciját, persze, hogy igent mondott, falatnyi tanga le és már 69.be is voltunk. Nagyon kellemes finom illatos puncija van, ő egyből visszament és gyengéd szájával kezelésbe vette az öcsikét amit nagyon ügyesen csinált mert nagyon hamar jeleznem kellett, hogy itt a vég, a figyelmeztetés nem igazán hatotta meg, csak folytatódott áldásos tevékenység, aminek meg is lett a gyümölcse vagyis spermája, és minden csepp a Dóri szájába landolt. Ami utána diszkréten szilviába került át. Mivel a tervezett idő előtt végem lett, ezért maradt idő egy igazán jó bensőséges beszélgetésre. Majd az érkezéskor tapasztalt figyelő rendszer szerint elmentem tusolni majd vissza a szobába,öltözés érzékeny búcsú puszik és tavozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden a megbeszéltek szerint történt 1 órát voltam nála ** rózsaszál volt a csokor mérete.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 24 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 24, másfel órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nekem nagyon tetszett csak ajánlani tudom megértő figyelmes egyedi.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dóri erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-13 15:12:00
Szerencsés fickó vagy...korabbi szabálya szerint elsőre nem volt nála kölcsönösség,se NFVSZ.
Mutasd mindet

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-01-27) : Ezután lágy francia következett, ami Isteni, és hogy kicsit időt nyerjek, kértem, hogy most Ő feküdjön a hátára, hadd kényeztessem én is csodálatos testét. Apró puszik elcsattanása után, ami ment ment mindenfelé, nyak váll, cickók, végül birtokba vettem csodálatos kelyhecskéjét.

felejthetetlen: 4db
(2019-05-07) : A lábaimtól indulva kezdte, először a ballal, úgy emlékszem. Aztán áttért a jobbhoz, ehhez át kellett másznia rajtam a másik oldalra és minden egyes ilyen átmászás külön színfoltja volt a masszázsnak (szakszerű nevén: mászásmasszázs), mert ezek képezték az egyéb testrészekkel, nem kézzel történő érintések jelentős hányadát. A lábaim után haladt felfelé.

(2018-11-18) : Masszázs a szivacson történt, lágy simogatásokkal indítva, majd kérésemre a gyengéd változatnál maradtunk. A nyakamat és a hátamat azért jól átmozgatta. Kezemmel folyamatosan kerestem kontaktust, simogattam a lábát

(2018-08-22) : A matracra hasalván vártam Dóri érintéseit és ezt egy kis kókuszolajos svédmasszázs formájában kaptam meg. Közben nagyon jól elbeszélgettünk,

nagyon jó: 14db
(2022-10-04) : Masszázs során először a hasamra feküdtem, majd ő levetkőzött (teljesen) és elkezdett maszírozni. Először a lábaimnál majd a hátamon, illetve szépen lassan mindenhol, ahol ért. A masszázs során egyre gyakrabban jöttek, erotikusabb odanyúlások a combomnál, illetve a mellei is egyre többet értek hozzám. Elég nehéz volt a hasamon maradni és megállni, hogy ne forduljak meg, de sikerült elég jól ellazulni, így igazán kellemes volt a masszázs része.

(2022-04-29) : A hátam elég sűrün beszokott állni,meg kitapintott valami csomót is,ezért ott alaposan elidőzött. Fordulás után sok maszírozásban már nem volt részem,mert mire beolajzott,addigra a kezem is kezdett elkalandozni,ezért kértem,hogy szabaduljon meg az utolsó textilektől is,és következzen a csúszka rész.

(2021-07-11) : Dóri masszázsa símogatós, lágy, relaxáló. Nem gyúr nem dögönyöz, ropogtat. Kellemes felvezetés a levezetéshez. Lábtól indul, halad felfelé, combok hát, váll, kár... Közben finoman elkalandoznak ujjai a lábak közzé... Vége felé már kemény szép nagy cicijével is maszírozza, símogatja a feneket, hátat..

: 21db
(2024-02-18) : Majd zuhanyzás fergeteges tusfürdö választék.Ha végeztem résnyire nyitva kellett hagynom az ajtott és vissza kisért a szentélybe.A masszázs finom kellemes inkább lazító mint kemény simogató hatott.

(2023-07-27) : Onnan tudja ,hogy kész vagyok. A szobába érve lekerült rólam a türcsi és hasra feküdtem. Közben ő is megszabadult a textiltöl. Bekent olajjal és alaposan átmaszírozott mindenhol. Közben sokszor megkérdezte, hogy jó e. Aranyos volt.

(2023-03-08) : A masszázs során az hasonfekve az egész testemet átmasszírozta ami igazán kellemes volt. Miután megköszöntem kérte hogy forduljak át és kezdetét vette a masszázs izgalmasabb része.