Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

DÓRA

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-06-02 19:03:22

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló DÓRA +36304838488 121676 erotikus masszázs

FoxT a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg DÓRA hirdetővel
perfekt alak
jól átmozgat, átgyúr
hihetetlenül érzéki
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Dórival és Nonokával négykezest szerveztünk. Ezt megelőzően előbb Dórival, majd Nonokával is volt találkám. Az egyik randi során egyeztettük az időpontot, ami üzenetbe tisztáztuk és VTR -en véglegesítettünk, jó néhány nappal korábban.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
A Városliget Keleti pu. felőli sarkához közeli cím. BKV járatok szép számban járnak erre, 3-5 perces séta a 7, vagy a 30-as busz család megállói, a 74,75 troli annál is kevesebb. Kocsival érkezők a múzeum térszín alatti parkolóját vehetik igénybe, persze a felszínen is található fizetős parkoló. Ha megyek a lányokhoz többnyire a mélygarázst választom, egy kellemes ligeti sétával.
Cím egyértelmű, könnyen meglehet találni. A házon belül sem kell a lakásig sokakat csámborogni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A környék jellegzetes bérházai közül az egyiknek alsóbb szintjén van a találkahely. A teljesen felújít lakásban ketten rendelnek, Dóra és Nonoka
A belépve egy hosszabb folyósra érkezik a látogató, innen nyílnak a szobák és a vizes blokkok. A lakás nagy belmagasságú múltszázad első harmadába épülhetett. Dóra és Nonoka közösen működtetik a helyett így a közös terek közös nevező alapján vannak kialakítva, a szobák az egyéni ízlést és igényeket tükrözik. Számomra mindkét szoba teljesen oké.
Nonoka szobájában volt a négykezes randi.
A fürdőszobában mértess sarokkád szolgál a tisztálkodásra. A fürdéshez szükséges termékekből kellő választék áll rendelkezésre. Zuhany függöny hiányában a korábbi útmutatása alapján a falat locsoltam zuhanyzás közben. Sem előttem, sem utánam, nem volt a kilépő elázva. Törölköző célnak tökéletesen megfelel.
A hely komfortos, tiszt és teljes a diszkréció.
DÓRA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A hármas / négykezes randiról szokásom szerint benyomásokat, impressziókat írok, általam lényegesnek megélt mozzanatokról. Egy vezérvonalon mentén készül a beszámoló, de a részletesebb kifejtés az adott lánynál írom meg.
>DÓRA - BELLA DONNA - A MOSOLYGÓS MAGÁVAL RAGADÓAN CSINOS NŐ
Dóra szemrevaló alakja lágy mediterrán beütéssel bír.
A képeken Dóra látható, megfelelő ranggal bírók arcképes fotókat is találnak.
Vékony, arányokkal és jó formákkal rendelkező gazella. Izmos lábak, izgalmas popsi, kecses derék, termesztés mellek, szép ívű nyak és pajzánan mosolygós arc. Szívdöglesztő hölgy. Szemérem dombja pusziért kiált, puncija érzéki és könnyűszerrel reagál a megfelelő kényeztetésre.
Természetes kedélyessége, kedves mosolya rendkívül vonzóvá teszi.
Egy világos miniruhában fogadott, és mire a zuhanyból visszatértem, már az sem volt rajta.

>NONOKA - CSINIMINI -A SZŐKE LÓFARKAS SZOMSZÉD CSAJSZI -
Vonásai balti típusúak kék szem, szőke haj, világos bőr.

Nonoka és Dóra férfi szemnek is figyelemfelkeltő párt alkotnak. Nagyon összeszokott pár, ami a vendégnek több szempontból jól. Ismerik egymás ritmusát, ki mit és hogyan kedvel. Közösen figyelnek a vendégre.
1. DÓRA +36304838488 beszámoló Budapest 121676 erotikus masszázs
3. DÓRA +36304838488 beszámoló Budapest 121676 erotikus masszázs4. DÓRA +36304838488 beszámoló 2024-06-03 07:15:48 erotikus masszázs 1216765. DÓRA +36304838488 beszámoló 2024-06-03 07:15:48 erotikus masszázs 1216766. DÓRA +36304838488 beszámoló 2024-06-03 07:15:48 erotikus masszázs 121676
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
> AGAPÉ - A VENDÉG KEDVES FOGADÁS
Az ajtóban együtt fogadtak, korábbi ismertség okán puszival. Ajándékok átadása, kötelező körök az öltözéktől megszabadulás, tisztálkodás. Közben a lányok inni vizet készítek be.
Szobába visszatérve egy – egy mézédes csók után a tatamira parancsoltak.
Kezdetét vette a lány közös varázslása. A koreográfiát a lányok adták, előzetes program elemeket nem fogalmaztam meg.
A programban meg volt az a rugalmasság, spontaneitás, ami a randit számomra komfortossá és izgalmassá tette.

> NÉGYKEZES MASSZÁZS - A MÉLYREHATÓ ÁTGYÚRÁS
A masszázs szakszerűségét nem tudom megítélni, a benyomásaim pozitívok,
Dóra a fejemet lábai közzé vette és vállam, lapockám gyúrásával kezdett el foglalkozni. Mozdulatai határozatottak és a számomra mélyrehatóak voltak. Amikor hasra fektettek jeleztem, hogy arccal, a tatamin nem tudok bennük gyönyörködni. Dóra válasz az volt, hogy ott a tükör. Na abban sem láttam semmit mert combja kitakart mindet, Igy a látvány elmaradt, de magamba tudtam szívni Dóra kellemes illatát.
Nonoka a lábammal foglalkozott.Dögönyözés közben kellemesen elbeszélgettünk, két lánynak nem fogyott ki a szóból, de arra figyeltek, hogy tudjak kapcsolódni a társalgáshoz, kíváncsiak voltak rám.
Nonoka illatmentes, antiallergén krémét használták.
A négykezes masszázsnak nem volt olyan erotikus töltette, mint annak, amikor a páros randikon volt masszázsnak.
Aztán jött a változás. A két lány a masszázs végét jelezvén két oldalról, olyan nyak és fül puszi offenzívát indítottak el, amiben csak beleborzongani lehet. Innen már Erósz volt az úr.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
>ERÓSZ MEGÉRKEZÉSE - A VÁGY FELKORBÁCSOLÁSA
Még hason fekve Dóra és Nonoka játékos énje vette át az irányítást. Eddig kezük játszotta a főszerepet testemen, ekkortól aktivizálták az ajkaikat és a nyelveiket. Sok – sok simítás, érintés, puszi, nyalogatás indította az erotikus játékot. Előbb Nonoka, majd Dóri csókolt bele a fülembe, majd közösen halmoztak el puszikkal.
Mind két lánnyal nagyszerű csókolózni, érzéki, mély és mindig tudják fokozni a mámort. Számos hármas csókra is sor került

>NONOKA – A LASSÚ FRANCIA PROFESSZOR ASSZONYA
Az akciók közül az egyik maradandó Nonoka franciája.

>DÓRI NYALÁSA - TÖBB CSATORNÁS ÉLMÉNY, AMELYBEN ALAPOSAN BELE ÉLI MAGÁT
Dóra puncijának szájjal, nyelvvel kényeztetésének folyamata több érzékszervre ható élményt nyújt.
Miközben az ember nyelve a Dóra kis és nagyajkak között jár, csiklóján táncol, kelyhe bejáratot körül barangol élmények garmadája éri:
>> az illat, a még oly csökevényes szaglásommal is jól tudtam azonosítani Dóra kelmés illatát, és ahogy a számnál elhelyezkedett ölének fejedelmi illata mindent lett a meghatározó,
>> az érintések - tapintások, miközben nyelvem az ölének és környékének különböző pontjain csalinkázik, kezem hol a popsiját, hol a melleit tapogatja
>> a hangok, Dóra kényeztetés közben különböző erősségű, gyöngéd vagy erősebb hangokat hallat, sóhajok, levegő vételek, “dorombolás”, amelyek inspirálnak, kicsit irányítják az embert, hogy mit és hogy csináljon,
>> a látvány, a fenséges és ellenállhatatlan test - különösen mozgás közbeni csodálata a szem számára ad maradandó ingert,
>> a mozgás, Dóra csípőjét lányan ritmusos, változó intenzitással mozgása egyszerre volt visszajelzés és ösztökélés, hogy járjon a nyelvem, vigyem a kéj felé, csípőjét hol rányomta számra, hol engedett keveset,
>> az ízek változása a nyelvem aktív mozgása közben a különböző eredetű nedvek, különböző ízeket adtak,
>>a megérkezés, amikor egy meghatározó enyhén kesernyés íz lett a domináns Dóra egész teste finomam remegett, combjait erősen összeszorította, és mozgása ösztönösen leállt. Arcán játékos és kéjes mosoly, bizonyára jól esett neki. Számomra is mennyei élmény volt.

>HÁRMAS FORMÁCIÓ - A KÉNYEZTETÉSEK VARIÁCIÓJÁNAK TÁRHÁZA
A hármas formáció számos kényeztetési lehetőséget hordoz magában. Ezeket igyekeztünk is élni, Nonoka volt, aki rendszeresen tett javaslatokat formációkra. A lányok kényeztetése akár általam, akár közöttük főképpen szájjal, nyelvvel történt.
>>A lányok ajkai között.
Nonoka ajkai között voltam, akkor Dóra foglalta el a királynői pozíciót ült a számra, és akkor távozott, amikor a kéj beteljesedett számára. A két inger, hogy Nonoka érzékien játszik a farkammal és közben egy ízletes punci kéjnedvében “fuldokolok” rendkívül izgató volt.
Nonoka hátán feküdt, lábai között elhelyezkedve térdelve nyaltam, Dóra szabad farkam alá bújt és alaposan pátyolgatta, aminek hatására nyelv munkám érzésem szerint mélyrehatóbb lett.
>>Nonoka nyelve is több formációban kényeztette Dórát.
Miközben Nonokát nyaltam – kedvenc tatamin kiterülve pozícióba, - ő száján Dóra foglalt helyett.
A karosszékben ülő Dóra mellett álltam. A farkam intenzíven jár a csodás szájába. Nonoka előtte térdelt és nyelv játékával juttatta csúcsig Dórát. Nonokát ahogy ebbe,, a térdelő pozícióba szemléltem igen érzéki élményt nyújtott, amit Dóra nyelv és ajak játéka a farkamon igen, csak fokozott, kicsit módosítottam is az intenzitáson, nem akartam, ott elmenni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrára a lányok egymással foglalkozása, ami *-* rózsa, ez teszi az élményt különlegessé.
Az asztalon helyeztem el - ajándékkal együtt - borítékban.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
>NÉGYES KEZES [HÁRMAS RANDI] ÉLMÉNYE - A KÖLCSÖNÖS ÉLMÉNY SZERZÉS
A négykezes élménye termesztésen mindenki számára más. Mik azok az okok, amik miatt számomra érdekes a négykezes randi.
Több felé figyelem, és több figyelmet érintést, stimulációt kap és ad az ember. Egyszere kényeztetni és kényeztetve lenni, az élvezetek elnyújtása, megduplázása.
Élmény mélyenszántó így termesztésen minden részlet, nem marad meg de ami igen az átütő
A hármas az interakciók miatt más, mint a párosok, ugyanazok a személyek, de a további személy jelenléte inspiráló. Nonoka és Dóra esetében úgy tűnt számomra, hogy más a jelenlétük a hármasban, minden szereplőre egyaránt figyelnek.
A lányok rendkívül össze szokottak. Számomra az volt a benyomás, hogy nem rutinból, hanem élvezetből csinálják, amit csinálnak.
Ezt szóban meg is erősítik. “Csak azt csináljuk, ami jól esik”. Ez az összeszokottság a számomra külön élményt nyújtott. Az egészet az tette számomra jó hangulatúvá, hogy partnerként tekintenek rám a randi során. A randi egésze ad egy erős, kellemes, mindenre kiterjedő élményt.
Az a benyomásom, hogy a másfél órás hármas randi az optimálás a lányoknál. Aki intenzív erotikus randira vágyik annak jó szívvel ajánlom a lányokat.

>NONOKA - A RANDI MOTORJA
Nonoka a randi során mindig kereste, hogy miként alakítható az együttlét a nagyobb élmények, élezetek érdekébe.

> DÓRA - AZ ÉRZÉKISÉG NAGYASSZONYA
Dóra törődik a résztvevőkkel, érdekli a másik ember. Az derülje jó alap hangulatot bízásit, az érzékiség sugárzik belőle. A randi során aktív és örömmel vett részt minden akcióban.
Dóra csábos, egyenes, szívélyes, masszázsban és erotikában jártas, bűbájos lány.

Köszönet és hála Nonokának Dórának a csodás együttes élményekért.

Ps: Akiket zavarnak a nyelvhelyességi problémák, oka a Diszlexia - Diszgráfia; F8100 - F8110

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés DÓRA erotikus masszázs beszámolójáról


2024-06-06 05:30:27
Jól kidolgozott és szerkesztett tudósítás négykezes randi benyomásairól. Dóra érzékisége tetszetőse van ábrázolva. Köszönet a megosztásért!

2024-06-03 09:08:41
Izgalmasan megírt történet egy nem mindennapi találkozásról. Jól végigvezeted az eseménysort - a bemutatástól kezdve a végkifejletig - ami felejthetetlenné teszi az élményt. Elismerés a résztvevőknek!
Mutasd mindet

FunkciókDÓRA legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2021-08-05) : Dóra szeretkezett a farkammal olyan átéléssel, szenvedéllyel és varázslatos technikával, olyan virtuóz módon, hogy annak visszaadására nyilvánvalóan nem leszek képes. A kezét alig-alig használta, inkább csak a gát és a golyók környékét stimulálta vele amikor ajkai között voltam, vagy amikor valamelyik töltényt szopogatta lágyan, teljes odaadással. Más sebességgel vett be és engedett vissza és a nyelvével olyan pontokat izgatott, melyekről nem is nagyon tudtam,

(2020-06-19) : A masszázsa esszenciája a finom érintésekre építkezik, így aki erős átgyúrásra vágyik, az rossz helyen jár. Ennek ellenére mégis valódi masszázst kaptam, külön törődött és foglalkozott a letapadt izmokat tartalmazó testrészekre.

(2020-02-24) : A lábaknál kezdte, finom mozdulatokkal simított végig a lábakon, elérve a combokig, majd a popsiig. Érzéki, erotikus érintések voltak, hosszan, lassan, végletekig fokozva a vágyat. Kisebb benyúlásokkal színesítette a masszázst, a gátat és a zacsit is végigsimította időnként. Aztán feljebb jött, a hátam is masszírozta, de a hosszú mozdulatok rendre visszatértek az intimebb részekhet. Tulajdonképpen fokról fokra vált egyre erotikusabbá a masszázs

felejthetetlen: 12db
(2023-01-24) : Kérte, feküdjek hasra a matracon, Ő előkészítette az olajat. Én még mindig Dóra szépségét csodáltam, másodszor is hasra parancsolt, ezen jót mosolyogtunk. Véleményem szerint szakszerűen masszírozott. Lábamnál kezdte és eljutott a vállamig, nagyon jól esett a masszírozása.

(2022-06-06) : Apróbb csókokkal indult a számtól, érezhetően célirányos volt a tevékenysége, a cicikkel is hozzám simúlva köszöntötte segédem. Alapos babusgatás vette kezdetét, ahol nincs tiltva a kezezés, sőt szájalva is engedett kifejezni a véleményt. Olyan vélemény cunamit kaptam, amit könnyű volt megértenem, most bizony rendesen beolvastak nekem.

(2021-05-11) : Visszatértem után levarázsoltam a még rajta lévő ruhácskát, hogy puszilgatni és simogatni tudjam vonzó testét. Még álló helyzetben elkezdtük pontosítani a programot, majd elindultunk a tatami felé.

nagyon jó: 8db
(2024-04-22) : Kéjrudam máris ajkai között voltak. Lassan, finoman kezd játszani, mint kis macska mikor gombolyaggal találkozik. Hol csak a levegővétellel érzékeltet jelenlétét, hol eltűnők benne mélyen. Közben kezei is gyakorolják az érintés hatalmát, simít a combon, megragadja a zacsit.

(2022-06-12) : A technikája biztosan profi, sorra vette testem minden porcikáját,nyak, vál, hát, derék, far, lábak, majd kezek. Meglepve érzékeltem, hogy közben megfordult fölöttem, felnéztem, s rácsodálkozhattam az orrom előtt arasznyira nevető puncira. Leírhatatlan milyen eddig nem tapasztalt kis érintésekkel tüzelte fel a vágyam.

(2021-11-22) : Dóra meleg olajat használva indított előszőr a derekamtól fölfelé. A ruháját féltve az olajtól, levette azt és a két lábam közé helyezkedve indított. Főleg az újjait használta, de azt nagyon ügyesen. Egészen elaléltam, de azért a bimbók érintése azért ébren tartott. A vállamat és nyakamat már a fejem mögül masszírozta, keblei ilyenkor már a fejem alkalmi dísze lett. Időnként azért már egy-egy puszi is bejátszott.

: 7db
(2022-05-31) : A masszázs az első pillanattól kezdve célirányos volt. Igazából az egész egy nagy levezetés volt. Nem csontkovácshoz mentem, ezért elengedtem magamat és élveztem az érintéseket.

(2020-10-05) : Egész testét belevetette a kényeztetésbe. Folyamatos csók, csuszka és az ajkak játéka, erotikus beszélgetések. Lassan, finoman kezd játszani az érzékenységemmel, -nem a bólogatós stilusban, játszik vele mint cica a gombolyaggal.

(2020-01-23) : Szépen elhelyezkedem, meleg olajat kapok testemre, és simogatva, cirógatva elkezdi lábaimat átgyúrni, haladva derék, hát, vállak, mindenem kap a kis kacsóiból. Nagyon jól esik ténykedése.