Kiemelt
Mia(22+)
Budapest IV.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

DÓRA

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-04-22 15:34:11

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló DÓRA +36304838488 121295 erotikus masszázs

FoxT a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg DÓRA hirdetővel
perfekt alak
fülledt erotika
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
VTR kommunikáció:
5
Dóra hirdetését számtalan alkalommal láttam, rendszeresen fel – felbukkant amikor a cúgos kerület masszőrreire rákerestem. Hosszú ideig érdeklődésem középpontjába a kerület másik tájékán tevékenykedő lány volt így hozzá korábban nem jutottam el. Most ismét felbukkant és dolgokat átgondolva küldtem egy VTR-t. Néhány óra múlva jött egy alternatív időpont. Számomra ez alkalmas volt. Üzenetben egyeztetünk és telefonon beszéltünk a találkáról. Telefonba szelíd hangon mondta el a számomra még hiányzó információkat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Városliget VII/VIII/XIV kerületi sarkához közeli cím. Gumis BKV járatok szép számban járnak erre. Kocsival érkezők napjainkban már nem a felvonulási útvonal macskaköveien, hanem a múzeum térszín alatti parkolóját vehetik igénybe, persze a felszínen is található fizetős parkoló. A mélygarázs és a cím között laza ligeti sétára nyílik lehetőség, ezt választottam. A városi zöldben sétálva az ember rendeztetheti gondolatait tali előtt és után.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A környék jellegzetes bérházai közül az egyiknek alsóbb szintjén van a találkahely. A teljesen felújít lakásban ketten vannak, nagy gyakorlattal megoldva a szervezést. A belépve egy hosszabb folyósra érkezik a látogató, innen nyílnak a szobák és a vizes blokkok.
A lakberendezés a keleti hangulat jegyében készült, Buddha szobrok, rattan bútorok. Az alkalmas méretű szobában kétszemélyes tatami foglalja el a fő helyett, oldalt tükörrel. Szoba berendezése még: kétszemélyes kanapé, kis asztalka és egy praktikus “előszoba” szekrény. Ez utóbbi lehetővé teszi a ruhák célszerű elhelyezését. Az álló tükör pedig jó szolgálatot tud tenni.
Mécsesek adják a megvilágítás t, ami némileg ezoterikus hangulatot kelt, ezzel is az ellazulást segíti. Mécses szolgál az olaj melegítés re is. A mécsesek lobogása és az illatok a keleties hangulatot fokozza.
A fürdőszobában mértess sarokkád szolgál a tisztálkodásra. A fürdéshez szükséges termékekből kellő választék áll rendelkezésre. Zuhany függöny hiányában Dóra útmutatása alapján a falat locsoltam zuhanyzás közben.
Komfortos hely és teljes a diszkréció.
DÓRA külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A képeken Dóra látható, megfelelő ranggal bírók arcképes fotókat is találnak.
Izgalmas fekete koktélruhában fogadott. Ha ebben a ruhában mentü nk volna el egy koktél partira, akkor valószínűleg a buli a résztvevő hölgyek egyrésze az irigység, más része az elismerés miatt nézet volna össze, és nem igen maradt volna olyan férfi, aki ne állt volna fel (már, mint a korona ékszereik).
Vékony, arányokkal és jó formákkal rendelkező harmincas gazella. Izmos lábak, izgalmas popsi, kecses derék, elsőrangú termesztés mellek, szép ívű nyak és pajzánan mosolygós arc, szívdöglesztő hölgy.
Természtes kedélyessége és lágy dinamizmusa nagyon szimpatikussá teszi.
1. DÓRA +36304838488 beszámoló Budapest 121295 erotikus masszázs
3. DÓRA +36304838488 beszámoló Budapest 121295 erotikus masszázs4. DÓRA +36304838488 beszámoló 2024-04-23 07:54:16 erotikus masszázs 1212955. DÓRA +36304838488 beszámoló 2024-04-23 07:54:16 erotikus masszázs 1212956. DÓRA +36304838488 beszámoló 2024-04-23 07:54:16 erotikus masszázs 121295
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Dóránál a masszázs kötelező, mert azt ő kiköti. Mielőtt kedves olvasó tovább ugarnál, ez az a masszázs, ami kihagyhatatlan! Nem csak azért mert, jó és ügyes keze van, ha nem, mert valami olyan fenomenális erotikus átvezetése van, ami maga a csoda. Szóval Dóránál erotikus masszázs van, amely hat valamennyi érzék szervére annak, aki keze – teste ügyében van.
Szükséges és illendő lépések, bemutatkozás, puszik, ajándék átadás - típusáról SMS-ben egyeztettem lévén, hogy van, aki az idény fő gyümölcsére allergiás - helyszín bejárás, tisztálkodás.
A fürdőből visszatérve azonos dressz kód szerint voltunk, meztelenül. Dóra rövid kedves instrukciója: "Feküdj hasra 4". Első találkozás, udvarias ember nem ellenkezik.

> FRISSÍTŐ SPORTMASSZÁZS - AZ ISMERKEDÉS Hozzáértők bizonyára jobban meg tudják határozni, mi is volt, ami Dóra ismerkedés gyanánt elkezdett. Az biztos, hogy kézbe kapta előbb jobb, majd azán bal lábamat és az izmokat igencsak alaposan megdolgozta. Remek érzés volt. Amíg gyúrt barátságosan beszélgettünk, hogy ismerkedjünk egymással.

>ÉRZÉKI MASSZÁZS - A VÁGYKELTÉS A lábakon felfelé haladva kezei elérkeztek a fenekemig. Közben a tükörből Dóra káprázatos testéből is egyre többet láttam, így az érintés élményét a vizuális élmény is erősítette. Az érintések formája és minősége jelentős változáson ment át. Lágyabbak, érzékibbek lettek a kezek, számos ponton érezhetővé váltak a mellek, és a z ajkak is szerepet kaptak. A kezei, mellei és a puszijai cikáztak a hátamon a fenekemtől a vállam ig. Számos apró érintéssel, puszival halad végig a gerincoszlopon. A nyakamhoz megérkezve teljes test súlyával rám nehezedett, ámulatba ejtő emóciót kelte. Ahogy rajtam feküdt éreztem melleit, öle melege, testemben elkezdett áramlani Dóra erotikus energiája. Ebben a helyzetben maradtunk pár percig. Dóra ezt az áramlást egy nyak puszival vitte tovább.
Nyak puszik után, ami következet számomra ismeretlen, de pompázatos élmény volt. Dóra a tatami másik végére térdelt. Lábai közzé vette fejemet, éppen, hogy érintette combjaival és ölével. Hú mi történik itt! Kavarogtak bennem az érzések: meglepetés, öröm, kíváncsiság. Dóra következetesen folytat ténykedését, kezei, ajkai és mellei hol a keringő, hol a jive ritmusában táncoltak hátamon. Fizikailag és érzékileg is lebilincselő volt.

> EROTIUKS MASSZÁZS - A VÁGYODÁS CSÚCSRA JÁRATÁSA Dóra pozíciót váltott. Visszatért lábaim közé és újra felfelé haladt a vádlitól. Légies érintések sorával eljutott a fenekemig, ismét varázs mozdulatokat alkalmazott. A vágyódás bennem egyre fokozódott. Kezei haladtak combtövem irányába. Mindig egy picivel fokozta a vágyat, férfiasságomtól már nem tudtam hason maradni. Dóra hátulról kezdett látszani a golyszlikkal, a péniszemmel, tevékenységének az eredménye rendkívül látványos és mámorító volt. Férfiasságomtól már egyre kevésbé tudtam hason feküdni, fenekemet egyre inkább emeltem feljebb, aztán négykézláb, mindeközben Dóra kezei, ajkai folyamatosan növelték a "nyomást" bennem.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
1
> FRANCIA KIRÁNDULÁS - ÁTJUTÁS A GYÖNYÖRÖK DIMENZIÓJÁBA Dóra folyamatosan olvasott reakcióiból és vezet egyre feljebb a kéj útján. Elhangzott ezen műfaj kulcs kifejezése: “Fordulj meg!”. Kéjrudam máris ajkai között voltak.
Lassan, finoman kezd játszani, mint kis macska mikor gombolyaggal találkozik. Hol csak a levegővétellel érzékeltet jelenlétét, hol eltűnők benne mélyen. Közben kezei is gyakorolják az érintés hatalmát, simít a combon, megragadja a zacsit. Számra azt sugallja egész tevékenységet hallatlanul élvezi. cselekedetei hatására másik dimenzióban lebegek át. Finoman kicsúsza ajkai közül eljött számomra a beteljesedés.

> NYELV JÁTÉKKAL - CSÚCSTÁMADÁSOK Dóra a jól végzett tevékenység örömével az arcán, kérte: “Nyaljál ki!” A kérés igen kedvemre való volt. Befeküdtem Dóra lábai közzé és elkezdtem az ismerkedést a Vénusz dombja és környékével. Pusziltam, nyaltam, faltam, testének válaszai veszettül izgik voltak. Több menetbe, többféle technikát alkalmaztam. számos menet eredménye Dóra testének lágyabb vagy erősebb remegése volt. Azt érzetem nagyon sikerült ráhangolódnom erre a csodás lányra. Sikerült hozzá segítenem, hogy az élvezet Himalájának több nyolcezres csúcsára eljusson.

> MELLEK JÁTÉKA - LEVEZETÉS Csúcs túra után Dóra oldalról bemutatta a francia lecke további bravúros részeit. Ismét a fellegekbe repített. A fellegekben újabb kaland várt. Dóra érzékiségének sokszínűséget bizonyítsa képen melleivel jutott el a be terjedéshez.

> HOZZÁÁLLÁS ÉS KEZDEMÉNYEZÉS - MINDVÉGIG FENNTARTOTT EROTIKUS HANGULAT Már az első percben kacér mosolya közvetíti, hogy belép az ember a Dóra erotikájának világába. Egy –egy csábító arckifejezés, kezének izgalmas mozdulata, testének buja rezdülése folyamatosan fenntartja az érzékiség varázslatát. Fantasztikusan teszi, amit tesz. Zsigereiben van, hogy mit és hogyan. Ha az ember engedi az összhang kialakulását olyan utazásban lesz része, ami maradandó élmény, amit újra és újra át akar élni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Záráskor a kis asztalra tettem. Az élmény jelentős.
Extrákról nem eset szó.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Első közös alkalmunk volt, sikerült egymásra hangolódni, ami varázslatossá tette az együttlétet.
Igazi szexi nő, akinek az erotikában jártassága nagyon nagy, és ehhez még roppant kedves is.
Hatalmas mágus, az erotika világába, elvarázsolja az embert. Sok fajta búbájnak van a birtokában, amit mind – mind a vágyak - a kéj - az élvezetek érdekében használ.
Tisztelet és hála Dórának a csodás együttes élményekért!

Ps: Akiket zavarnak a nyelvhelyeségi problémák, oka a Diszlexia - Diszgráfia; F8100 - F8110

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés DÓRA erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-25 10:52:50
Perfekt​! kösz a biztatást, valami ilyesmi jár a fejedben, hogy összejön majd meglátjuk

2024-04-25 10:50:34
Sagapo! a tortát habostól senki képébe nem szántam, édesszájú  másokkal közösen szeretem elfogyasztani. Megjegyzésedről egy régi film élmény jut eszembe Egy régi francia filmben az egyik jelenetben az látszik, hogy a lány a hotelszobába  leveszi a bugyit, felhúzza a szoknyáját és a srác szülinapi habos tortájára ráül.  Következő  jelentbe a szobapincér egy másik tortával kopog a szobaajtón. A srác kidugja a  fejét, arcán mindenhol a torta nyomok, és közbe nyalja a szája szélét, és már  fogja tortát és visszibe a másik maradványaira teszi. A lány ismét beleül a tortába. A srác helyébe ezt tettem volna én is....  

2024-04-24 12:17:36
Parádés beszamoló, régen olvastam ilyen jót. DÓRA régóta fent van a kedvencek között, de még nem próbaltam vele randit egyeztetni, beszamolód alapjan hiba volt ilyen sokáig várni.. 😎😁

2024-04-23 22:05:23
Igényes munka. A nagy betűkkel egy kicsit még fel is dobtad a művedet. Nevjegyed lehet ha ezt megtartod.

2024-04-23 19:30:33
Ez van, most egy kicsit "sz@rul" érzem magam.
A mostani írásod szuper üzenet ês egy kiváló ajánlólevél is egyben. Hab a tortán, rendesen "kicsomagoltad", ahogy azt illik, bele az arcomba. Hülyén hangzik, de hálás vagyok ezért, köszönöm szépen.
Mutasd mindet

FunkciókDÓRA legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2021-08-05) : Dóra szeretkezett a farkammal olyan átéléssel, szenvedéllyel és varázslatos technikával, olyan virtuóz módon, hogy annak visszaadására nyilvánvalóan nem leszek képes. A kezét alig-alig használta, inkább csak a gát és a golyók környékét stimulálta vele amikor ajkai között voltam, vagy amikor valamelyik töltényt szopogatta lágyan, teljes odaadással. Más sebességgel vett be és engedett vissza és a nyelvével olyan pontokat izgatott, melyekről nem is nagyon tudtam,

(2020-06-19) : A masszázsa esszenciája a finom érintésekre építkezik, így aki erős átgyúrásra vágyik, az rossz helyen jár. Ennek ellenére mégis valódi masszázst kaptam, külön törődött és foglalkozott a letapadt izmokat tartalmazó testrészekre.

(2020-02-24) : A lábaknál kezdte, finom mozdulatokkal simított végig a lábakon, elérve a combokig, majd a popsiig. Érzéki, erotikus érintések voltak, hosszan, lassan, végletekig fokozva a vágyat. Kisebb benyúlásokkal színesítette a masszázst, a gátat és a zacsit is végigsimította időnként. Aztán feljebb jött, a hátam is masszírozta, de a hosszú mozdulatok rendre visszatértek az intimebb részekhet. Tulajdonképpen fokról fokra vált egyre erotikusabbá a masszázs

felejthetetlen: 12db
(2023-01-24) : Kérte, feküdjek hasra a matracon, Ő előkészítette az olajat. Én még mindig Dóra szépségét csodáltam, másodszor is hasra parancsolt, ezen jót mosolyogtunk. Véleményem szerint szakszerűen masszírozott. Lábamnál kezdte és eljutott a vállamig, nagyon jól esett a masszírozása.

(2022-06-06) : Apróbb csókokkal indult a számtól, érezhetően célirányos volt a tevékenysége, a cicikkel is hozzám simúlva köszöntötte segédem. Alapos babusgatás vette kezdetét, ahol nincs tiltva a kezezés, sőt szájalva is engedett kifejezni a véleményt. Olyan vélemény cunamit kaptam, amit könnyű volt megértenem, most bizony rendesen beolvastak nekem.

(2021-05-11) : Visszatértem után levarázsoltam a még rajta lévő ruhácskát, hogy puszilgatni és simogatni tudjam vonzó testét. Még álló helyzetben elkezdtük pontosítani a programot, majd elindultunk a tatami felé.

nagyon jó: 7db
(2022-06-12) : A technikája biztosan profi, sorra vette testem minden porcikáját,nyak, vál, hát, derék, far, lábak, majd kezek. Meglepve érzékeltem, hogy közben megfordult fölöttem, felnéztem, s rácsodálkozhattam az orrom előtt arasznyira nevető puncira. Leírhatatlan milyen eddig nem tapasztalt kis érintésekkel tüzelte fel a vágyam.

(2021-11-22) : Dóra meleg olajat használva indított előszőr a derekamtól fölfelé. A ruháját féltve az olajtól, levette azt és a két lábam közé helyezkedve indított. Főleg az újjait használta, de azt nagyon ügyesen. Egészen elaléltam, de azért a bimbók érintése azért ébren tartott. A vállamat és nyakamat már a fejem mögül masszírozta, keblei ilyenkor már a fejem alkalmi dísze lett. Időnként azért már egy-egy puszi is bejátszott.

(2021-05-17) : Ebből fakadóan volt, hogy löktük a sódert, volt, hogy csak élveztem őt. Állítása szerint volt olyan vendég, aki kérte, hogy ne szedje már szét, ez a mondat újra előjött az emlékezetemben a franciázása végén, és akkor már biztos voltam benne, hogy nem (csak) akkor mondták ezt. Végigmasszírozta valómat vádlitól vállig, borítékolva, hogy pár napig eszembe fog jutni, szóval csomótlanított rendesen

: 7db
(2022-05-31) : A masszázs az első pillanattól kezdve célirányos volt. Igazából az egész egy nagy levezetés volt. Nem csontkovácshoz mentem, ezért elengedtem magamat és élveztem az érintéseket.

(2020-10-05) : Egész testét belevetette a kényeztetésbe. Folyamatos csók, csuszka és az ajkak játéka, erotikus beszélgetések. Lassan, finoman kezd játszani az érzékenységemmel, -nem a bólogatós stilusban, játszik vele mint cica a gombolyaggal.

(2020-01-23) : Szépen elhelyezkedem, meleg olajat kapok testemre, és simogatva, cirógatva elkezdi lábaimat átgyúrni, haladva derék, hát, vállak, mindenem kap a kis kacsóiból. Nagyon jól esik ténykedése.