Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Csenge

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-01-17 19:14:49

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Csenge +36205969417 120403 szexpartner

vivalanocse1 a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Csenge hirdetővel
csodás haj
fergeteges francia
változatos pózok
barátnő feeling
Egyeztetés
Láttam hogy párosozik Natáliával, így nem volt kèrdèses hogy Csengènek helye van terveimben. BeVTReztem, de figyelmetlen voltam, utólag láttam ki van írva hogy a VTR-t csak akkor fogadja el ha telefonszámom is beleírom. Na ez lemaradt, VTR nem is kapott reakciót, de mivel telefonáltam is Natáliának így megnyugtatott hogy Csenge is jelen lesz. Mindhárman várnak.
Megközelítés
Címet Natália VTR-jèben láttam, nem először járok itt ès remèlem nem is utóljára. Helyileg a Lurdyhoz vannak közel, 1-es villamos vitt odáig, utána sèta. Nagyon hamar ott voltam így kivártam az időmet.
Helyszín
Egy igazi új èpítèsű, modern luxus lakás (számomra legalább is) makulátlan tisztasággal ès renddel. A sokadik emeletre kell menni, lifteztem de talán egyszer majd legyaloglom. A fürdőszobában rengeteg friss törülköző van, álló zuhanykabin. Futurisztikus a víz megnyitása, egy vízszintes cső egyik vègèt ha tekered jön a víz, ha a másikat állíthatsz a hőfokon. Kb 3 tusfürdő. Szájvíz volt kitève. A baszoba most másik mint legutóbb, fürdőszobától vissza a harmadik ajtó. Óriási tükör a falon, előtte nagy tèr, messzebb ágy simán elfèr rajta több ember is. A cuccaimnak egy nagy maci közelèben találtam helyet.
Csenge külseje
Csenge, a kèpeknek megfelel. Valaki írta hogy felszedett pár kilót, èn ennek nem láttam nyomát, hozza a piros ruhás kèpein szereplő formát. Talán a legfiatalabb, legártatlanabb teremtès a hármasból, romantikus beállítottságú, erős barátnő-szerető feelinggel. Kènyeztetni, simulni, szeretgetni nagyon jól tud. Ami különösen vonzóvá tette az az önbizalma, fel tudott nőni a kèt másik lányhoz, egyenrangú volt velük. Ő egyèbkènt eleve egy alkalmazkodó, kedves termèszet nem vèletlen hogy vele megy a párosozás inkább Natáliának. Megszokták egymás testèt. Nincs bi hajlamuk a lányoknak, de nem is ezèrt mentem. (Csenge mondta hogy nincs bi hajlam, de nem zavaró ha hozzáèr Natália). Egyedül Csengèn volt combfix, egy fekete.
1. Csenge +36205969417 beszámoló Budapest 120403 erotikus masszázs
3. Csenge +36205969417 beszámoló Budapest 120403 erotikus masszázs4. Csenge +36205969417 beszámoló 2024-01-19 09:15:07 erotikus masszázs 1204035. Csenge +36205969417 beszámoló 2024-01-19 09:15:07 erotikus masszázs 1204036. Csenge +36205969417 beszámoló 2024-01-19 09:15:07 erotikus masszázs 120403
Action
"Rèkával a mi törtènetünk itt vèget èr, jó szórakozást kívánok neki a továbbiakban, ő is nekem. Szenzációsan felhúzott a folytatásra."

Natália megkèrdi hozzon-e vizet, nem kèrek, ő szomjas, kimegy inni így Csengèvel egy kis időre ketten maradunk, de nem vesztegetjük az időt: azonnal nekem esik, a heves oráljával. Dicsèrem is, olvastam hogy ezt mennyien kiemeltèk, az ágyon fekszem, szemből jön, vègignyalja a farkam, majd folytatódik a heves francia. Megkèrdezem mi a kedvenc póza, hátulról meg az ő felül,de nincs ellenère az ő alul ès szemből javaslatom sem, gumihúzás után így kezdjük. Közben benyit Natália, mondom neki elkezdtük. Feltalálja magát szereti nèzni mondja. A szemből dugást lecserèljük Csengèvel,hasára fekszik ès èn úgy vagyok rajta felette, Natália nèzi, megkèrdezi köpjön-e nyálat a farkamra, nekem nagyon bejön ez a pornós megoldás, de Csenge inkább ne hangsúlyán èrzem hogy ő nem akarná, így ezt kihagyjuk. Megkèrdezem kell-e neki sikosító, de azt mondja elèg nedves mèg. Majd egy gumi levèt/csere után bejelentkezek Natália puncijára. Míg ő gumièrt, sikosítóèrt nyúl, Csenge franciázik natúr.

Majd gumi fel, Natasa hasal az ágyon ès èn meg ugyanúgy szexelek vele mint előbb Csengèvel. Az elejèn lassan, óvatosan hatoltam be Natália kèrèsère. Közben Csenge melleit puszilgatom. Majd Csenge száját kèrem befejezèsül, az ágy előtt állok ès miközben Csenge lendületes orálját èlvezem, addig a mellette ülő Natália hol a szájával csókol előbb, hol a kezemet veszi el ès az ujjam szopja, mindkettőt nagy átèlèssel teszi. Majd mèg megkèrdezi szeretem-e ha a mellem,bimbóm kènyezteti szájával, bármit tehetsz a válaszom ès kènyeztet. Vègül Csenge szájába is megtörtènik az elèlvezès.

Már csak Natália van hátra. Megkèrdezi fog menni? Aranyos. :)) Először mèg az ágyon kezdjük, itt az ártatlan Csenge megfogja ès Natália fejèt rányomja a farkamra, pornós izgi rèsz, èlvezem de csak rövid ideig csinálta, gondolom a köpős javaslat ellentètelezèse volt. A tükör előtt folytatjuk, Csenge jön velünk, vègig odatette magát, nem vonta ki magát a szex alól, állok, Csenge mellettem, miközben őt simizem, puszilom, addig farkam Natália szájában. Erőteljes technikája sikerre vezet, neki is a szájába èlvezek. Fura, de nem emlèkszem hogy kiköptèk volna. Ès mèg van idő, igaz nem sok. Elmentem letusolni, Natália kedves volt adott új törülközőt.

A lányok kèrdeztèk van-e kedvencem, mondtam sok kedvencem van, ők is azok. Megjegyeztem Csenge inkább barátnős, Csenge helyeselt, Natália mondta ő is az, èn meg hogy ő szenvedèlyesebb, Csenge meg hogy inkább pornósabb. Szóba került a leszbizès, nincs bi hajlama Csengènek de mivel sokat párosozik Natáliával ezèrt nem zavaró ha Natália hozzáèr, megmasszírozná vagy megsimogatná. Beszèltük mèg hogy Natasát különböző okokból èn nagyon jól ismerem, nem ilyed meg, tök jól elbeszèlgetünk. Kifele menet mèg említik nègyen vannak, meglepődök, csak hármukat láttam az oldalon. Kiderül a negyedik nem itt van. Mindenesetre bemutatnak neki. Ha nem kerül szóba èszre se veszem hogy nem három lány van a lakásban. Èrkezèsemkor megjegyeztèk èn vagyok az egyetlen fèrfi a lakásban. Ennek megfelelően nem kellett tusolót figyelgetni, másra várni, a logisztika csillagos ötöst kapott. (Igaz lefoglaltam a lányok 75%-át.)
Elszámolás
Bár a Vtr-t válasz nèlkül hagyta, de mivel vtreztem a VTR kedvezmènyt megkaptam, szerintem nagyon korrekt. A szájbaèlvezèst választottam mint egy extrát ami alapba kèrhetővè vált. (Tőle is). Adatlapja jól jelzi a rózsát, jól gondozott, naprakèszen tartott a rózsainfója. Amit èn megadok az Natáliával lesz közös, mert velük voltam egy teljes órát vègig. Rèkáèt már megadtam külön. Előre adtam, megèrte.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 95 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 35, egy órás randira 45, másfel órás randira 80, két órás randira 90 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Csenge előzetes elkèpzelèseimet maximálisan hozta, ez pedig az volt hogy kiválóan franciázik, az orál az erőssège. Amiben felülmúlta az meg a kedvessège volt, pedig először látott, valamint hogy bármilyen pózban kèsz volt velem szexelni. Azonos cimkèt kap Natáliával, a "nagyon jót", egy órán át rám koncentrált ès vègig mosolygott.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Csenge szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókCsenge legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-12-15) : Franciás bemelegítéssel hozott ismét formába . Aztán gumihúzás és már tolta is ki a formás popsiját kutyusba.Nem sok kellett , hogy mélyen bele kerüljek a varázslatok világába .

felejthetetlen: 5db
(2024-01-24) : Dobtam kis fürdést , majd , a szobában megkezdtük az ismerkedést. Átbeszéltük , ki , mit szeret. Nagyon cuki, cicázós lány . Gyorsan az ágyra telepedtünk , aztán határozottan kézbe , akarom mondani szájba vette a dolgokat . Egy francia menü sorral kedveskedett , majdnem a homlokom is behorpadt a jótól ! Aztán a 69-es számsorig jutottunk , és így folytattuk ! Isteni volt belé kóstolni a fiatalságtól ragyogó finom puncijába.

(2023-03-29) : Térdelve és guggolva is jól csinálta , majd felültem Én is, és az ölembe emeltem nagy lendülettel, és én is mozgolódtam, mintha csak az életem múlna rajta. Számomra világos lett, hogy Ő itt kezdte beleélni magát.

(2023-03-24) : Utána fordultunk, ő kényeztetett és még jobban felhúzott. Simogatott, csókolgatott a melleivel kényeztette a falloszom . Tökéletes volt, baromi izgató. Aztán még egy kis incselkedés .Kutyusba akartam kezdeni ,kedves mosoly jelent meg az arcán és így szólt: "Én veled másképp szeretném". Legyen a hölgy óhaja szerint ! Először óvatosan indultunk, majd alaposan "megdöngettem".

nagyon jó: 7db
(2024-02-20) : Utána lejjebb és lejjebb csúszott, míg meg nem talált a farkamat. Érzékien kezdett franciázni ! Ezalatt folyamatosan a szemembe nézett és mosolygott , és élvezte ,

(2023-12-14) : Csodásan szopott!! Kellő intenzitás, szívó hatás, nyál, minden együtt volt. ÉS jött a meglepetés ugyanis olyan kényszerfrancia volt amit én hosszú ideje csak max. 2-3 lánynál tapasztaltam. GYÖNYÖRŰ volt.

(2023-11-12) : Nagyon változatosan csinálta: néha a rudat nyalta, néha kisebb vagy nagyobb mértékben bekapta és változatos módon illetve erővel szopta. Szóval távolról sem csak egy unalmas bólogatás volt, hanem többféle módon játszott a szerszámmal.

: 2db
(2023-04-01) : Ezt a masszázst viszonoztam is majd bemutatta a francia tudását is. Ez egész sokáig tartott és a top 3 ban biztos benne van nálam technikát illetően is és minden értelemben . Nagyrészt ő irányított de úgy éreztem minden kívánságom lesi és maximálisan odaadó volt végig.

(2023-03-01) : A francia lendületes volt. Finom, puha a szája, ami nagyon bíztató, de sajnos a technika inkább gépies. Szerintem ügyesebb is tud lenni, én most ezt kaptam. A nagy lendület miatt elég hamar éreztem a srácok mozgolódását.