Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Csenge

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-12-14 23:20:42

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Csenge +36205969417 120145 szexpartner

TURKISHGUY a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Csenge hirdetővel
perfekt alak
feneketlen mélytorok
legjobb lovaglás
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Üzenetben kommunikáltunk röviden, majd VTR-En jelentkeztem be. Telefonon is beszéltünk gördülékenyen ment minden.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
IX ker. mostàban sokak által jól ismert környéke a Lurdyhoz közel. Car sharing szolgáltatással érkeztem a kapu előtt le tudtam tenni de alapvetően nem könnyű parkolóhelyet találni
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Újépítésű lakás magas emeleten. Korábban már voltam itt másik lánynál. Bár többen rendelnek, de rendben tartják tisztaság, rend, higiénia maximális mindenhol.
Igényes kupi😀 am szerintem el is várható a tarifáik mellett.
Csenge külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Szép LÁNY, és nem véletlen a nagybetű. Csenge fiatal, kedves és közvetlen. Egy piros kockàs szoknya-ruha (van ilyen? 😀) volt rajta ami egyszerre volt diáklányos is és karàcsonyi hangulatú is. Cickók a testalkatához illenek, formásak, feszesek. Szolid smink hosszú szèp szőke haj és kerek ruganyos popsi. Alapvetően csinos csaj. Nekem àtlagos, de nem bomba.
1. Csenge +36205969417 beszámoló Budapest 120145 erotikus masszázs
3. Csenge +36205969417 beszámoló Budapest 120145 erotikus masszázs4. Csenge +36205969417 beszámoló 2023-12-15 09:19:04 erotikus masszázs 1201455. Csenge +36205969417 beszámoló 2023-12-15 09:19:04 erotikus masszázs 1201456. Csenge +36205969417 beszámoló 2023-12-15 09:19:04 erotikus masszázs 120145
Action
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Érkezés, program, csokor, vetkőzés jó hangulatban telt és érezhető volt a szimpàtia és a nyitottság ami végig meg is maradt.
Zuhany utàn állva a nyakàt kezdtem csókolni ő pedig rögtön a farkamért nyúlt hamar éreztük hogy tovább kell lépni. Rámarkoltam a sima finom popsira és konstatáltam
hogy bugyi is van a ruha alatt. Mondtam hogy akkor lássuk mit rejteget.. villámgyorsan mindent ledobott magàról és màr szopott is az àgyra ülve.! Gyorsan le feküdtem és hagytam hogy belemerüljünk. Csodásan szopott!! Kellő intenzitás, szívó hatás, nyál, minden együtt volt. ÉS jött a meglepetés ugyanis olyan kényszerfrancia volt amit én hosszú ideje csak max. 2-3 lánynál tapasztaltam. GYÖNYÖRŰ volt. Hosszú szőke haját a feje tetején összefogtam, két kezével a combom mellé támaszkodott és a kellő határok mentén ment a torokbaszás. Folyamatosan a koppant az orra hasamon, lent tartottam, engedtem, gyorsítottam, majd újra lent tartottam. Folyt a nyál a szája szèlén a farkamra és ez igy ment hosszú-hosszú percekig.
Maximális dícséretet adtam neki, és rögtön mondtam hogy ez nekem TOP kategóriás az én àtlagos méretemmel. Mosolygott majd mondta maradjak a hátamon és jön lovagolni. Be igazította és ezt sincs mit szépíteni megbaszott.😀 Úgy pattogott a farkamon hogy csak lestem. Rátámaszkodott a mellkasomra és ütemesen határozottan hintázott és tolatott le-fel amit a tükörben moziztam végig. Egy idő után elfáradt és jött a kutyuska mindkettőnk örömére. Intenzív csattogós epizód volt ez is majd hasra feküdt jobb láb felhúz és igy keféltem tovább. Bírta a tempót nyögött egyre nagyobbakat és az àgy is nyikorgott rendesen alattunk de megegyeztünk hogy nem zavar egyikünket sem. Oldalra feküdtünk és paskoltam a fenekét miközben járattam tovább a selymes punciban. Elfáradtam - pihenőt és vizet kértem. Csenge javaslatára gumi le és vissza az elejére a szopáshoz. Brutális módon kezdett el csúszósan bólogatni szívta és verte ahogy bírta majd megjegyezte hogy jól bírom🙂 ami azért volt mert még kefélni akartam. De ezt màr visszautasította kedvesen hogy konkrétan milyen indokkal és szavakkal azt nem osztanám meg de egy kis intermezzo után elfogadta az alternatív befejezési javaslatot. A tükör előtt térdelve a NFVSZ mesterien teljesítve feltéve a koronàt a randira. A fennmaradó időben még kaptam egy profi masszázst is és közben lazán eldumáltunk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A VTR miatt volt egy extra ajándék és NFVSZ amit még kértem. Mindent az elején tisztáztunk és be is tartottunk. Ilyen szolgáltatás ennyibe kerül. Ritkán megyek szórakozni de akkor nem akarok csalódni és ehhez tartozik egy árszínvonal.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 55 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 35, egy órás randira 45, másfel órás randira 80, két órás randira 90 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Szuper volt. Szerintem meg volt a kellő kémia ugyanakkor a nagyon fiatal kora ellenére profi is mind a hozzáállásban mind a szexben is. Élveztem a társaságàt. 🙂

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Csenge szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókCsenge legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-12-15) : Franciás bemelegítéssel hozott ismét formába . Aztán gumihúzás és már tolta is ki a formás popsiját kutyusba.Nem sok kellett , hogy mélyen bele kerüljek a varázslatok világába .

felejthetetlen: 5db
(2024-01-24) : Dobtam kis fürdést , majd , a szobában megkezdtük az ismerkedést. Átbeszéltük , ki , mit szeret. Nagyon cuki, cicázós lány . Gyorsan az ágyra telepedtünk , aztán határozottan kézbe , akarom mondani szájba vette a dolgokat . Egy francia menü sorral kedveskedett , majdnem a homlokom is behorpadt a jótól ! Aztán a 69-es számsorig jutottunk , és így folytattuk ! Isteni volt belé kóstolni a fiatalságtól ragyogó finom puncijába.

(2023-03-29) : Térdelve és guggolva is jól csinálta , majd felültem Én is, és az ölembe emeltem nagy lendülettel, és én is mozgolódtam, mintha csak az életem múlna rajta. Számomra világos lett, hogy Ő itt kezdte beleélni magát.

(2023-03-24) : Utána fordultunk, ő kényeztetett és még jobban felhúzott. Simogatott, csókolgatott a melleivel kényeztette a falloszom . Tökéletes volt, baromi izgató. Aztán még egy kis incselkedés .Kutyusba akartam kezdeni ,kedves mosoly jelent meg az arcán és így szólt: "Én veled másképp szeretném". Legyen a hölgy óhaja szerint ! Először óvatosan indultunk, majd alaposan "megdöngettem".

nagyon jó: 7db
(2024-02-20) : Utána lejjebb és lejjebb csúszott, míg meg nem talált a farkamat. Érzékien kezdett franciázni ! Ezalatt folyamatosan a szemembe nézett és mosolygott , és élvezte ,

(2024-01-17) : Majd mèg megkèrdezi szeretem-e ha a mellem,bimbóm kènyezteti szájával, bármit tehetsz a válaszom ès kènyeztet. Vègül Csenge szájába is megtörtènik az elèlvezès.

(2023-11-12) : Nagyon változatosan csinálta: néha a rudat nyalta, néha kisebb vagy nagyobb mértékben bekapta és változatos módon illetve erővel szopta. Szóval távolról sem csak egy unalmas bólogatás volt, hanem többféle módon játszott a szerszámmal.

: 2db
(2023-04-01) : Ezt a masszázst viszonoztam is majd bemutatta a francia tudását is. Ez egész sokáig tartott és a top 3 ban biztos benne van nálam technikát illetően is és minden értelemben . Nagyrészt ő irányított de úgy éreztem minden kívánságom lesi és maximálisan odaadó volt végig.

(2023-03-01) : A francia lendületes volt. Finom, puha a szája, ami nagyon bíztató, de sajnos a technika inkább gépies. Szerintem ügyesebb is tud lenni, én most ezt kaptam. A nagy lendület miatt elég hamar éreztem a srácok mozgolódását.