Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Csenge(20+)
Budapest IX.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Courtney13

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-20 23:13:21

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Courtney13 +36305409345 120717 szexpartner

Offenburg a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Courtney13 hirdetővel
érzéki hang
hihetetlenül érzéki
fáradhatatlanul lelkes
barátnő feeling
Egyeztetés
Telefonon, kedves hangon kaptam tájékoztatást és egyéb infókat :) És már ekkor jól indult a sztori.
Megközelítés
Ismerős hely, a Váciról érhető el a Duna felé, parkolni nem nehéz, de azért túl egyszerűnek se mondanám bizonyos időszakokban, leginkább hétköznap. Pláza van a közelben, így az is egy megoldás.
Helyszín
Új építésű, lakóparkban, az útmutatás alapján könnyű bejutni, lift és emeletek után egy pici garzonba jutunk, ami célszerűen berendezett, dupla ágy kényelmes és méretes a fürdő tiszta és igényes, minden van ami szem-szájnak ingere :)
Courtney13 külseje
Mivel én magas vagyok így más szemszögből szemlélem a világot, nekem Courtney egy kis klasszikus tip-top cicus, hosszú sötét hajjal, gömbölydeden filigrán gusztusos alakkal huncut szemekkel és szép nagy mellekkel :) Egy fekete szexi cuccban nyitott ajtót, a többire alig emlékszem, mert egyből a nyakamba ugrott, és a kémia szinte azonnal beindult, első felvonás, irány színpadra, függöny fel, vagyis inkább le, a ruhákkal együtt.
1. Courtney13 +36305409345 beszámoló Budapest 120717 erotikus masszázs
3. Courtney13 +36305409345 beszámoló Budapest 120717 erotikus masszázs4. Courtney13 +36305409345 beszámoló 2024-02-21 08:46:30 erotikus masszázs 1207175. Courtney13 +36305409345 beszámoló 2024-02-21 08:46:30 erotikus masszázs 1207176. Courtney13 +36305409345 beszámoló 2024-02-21 08:46:30 erotikus masszázs 120717
Action
A tüzes percek már az ajtóban elkezdődtek, az első ölelésnél, majd egy Formula-csapat sebességével távolítottam el a ruházatomat, vendéglátóm a fürdőszoba ajtóig is elkísért ahol az erogén zónák feltérképezésének folyamatát rögtön elkezdtem közben a farkam a popsiját masszírozta. Siess, lihegte szexisen és engedelmeskedve a kérésének bizony itt is igen jó részidőt futottam.. Törülköző farokra és irány az ágy, majd ugrás Courtney karjai közé a buja testrészek domborulataiba elveszve percekig csak egy igen magas hőfokon izzó előjátékot adtunk elő, az ajkaktól kezdve a melleken át a finom és szép puncijáig, kézzel-lábbal, nyelvvel, mindennel. Mikor már elég rendesen felizgultunk, részemről az orális szex összes vívmányát bevetettem a repertoárból, a nyelvem Courtney puncijában folyamatosan és közben az ajkaimmal masszíroztam az ajkait ami valószínűleg sikeres volt, hiszen számtalanszor elélvezett, apró sikolyokkal hangos nyögésekkel jelezte nekem, fogta a fejem, az egész testem ölelte közben kezével lábával... Ez az szexuális önkívület transzba ejtett mindkettőnket, ami engem kifejezetten inspirál, partnerem pedig abszolúte átélte, átadta magát ennek a feelingnek. Ez minimum félóráig de inkább tovább tartott, óra kiütve, én is részben, majd hagytam hogy hanyatt fekve a szájába vegyen és dicsérje a méreteimet :) Nem sokat kellet rajtam munkálkodni, rövidesen harckészen, beöltözve behatoltam a csodák birodalmába.. Először szemből zakatoltam Courtneyben amit annyira élvezett hogy még erősebben, hevesebben dugtam, tövig hatoltam puncijába újra és újra, belőlem pedig izzadtságcseppeket előhozva, folyt rólam mindenhonnan. Utána doggyban folytattuk, ami még jobb volt, annyira hogy meg kellett állnom többször, mert simán ellőttem volna a tárat. Nemsokára megfordítottam a hátára a szépséges termékenységi szimbólumot és a következő néhány perc együttesen legmagasabb amplitúdójú pillanatában átadtam magam a élvezésnek. Levezetésként pihegtem nem keveset rajta, mivel ölelt magához majd egymás mellett feküdve elkezdtünk társalogni, ami annyira kellemes és pozitív rezgésekkel teli volt, hogy azt azért elmondthatom, sokáig tartott.. És ezzel le is zárom az elbeszélést, that's all folks...
Elszámolás
Extra maga a leányzó, részemről amit kaptam, az maga a tökély volt. Nem foglalkoztam extrákkal, spontán jöttek a pillanatok és reagálások mindkettőnk részéről.
Rózsacsokor
Offenburg nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Extra igényes és színvonalas nő, nem az átlag, de ezt tudtam és számoltam vele. Naná, hogy megéri a nem kevés plusz ráfordítást. Engem ráadásul egy másik kategóriában kezelt a hullámhossz azonossága miatt, amit külön köszönök, mert olyan mint a legnemesebb pezsgő amit kóstolhattam :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Courtney13 szexpartner beszámolójáról


2024-02-21 20:56:53
Ez egy jól megírt beszámoló, semmi baj sincs vele. Azért adtam azonban átlagos értékelést, mert sem a randi időtartamát, sem a csokor méretét nem osztottad meg velünk. Pedig ezek nagyon fontos információk.
Mutasd mindet