A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Clea

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-12-08 13:17:55

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Clea +36306904533 120104 szexpartner

SimiSoma a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Clea hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
VTR-en jelentkeztem volna be másnapra, de a VTR épp nem működött. Priviben ráírtam. Megemlítettem, hogy élnék a +15 perc kedvezménnyel. Jelezte, hogy beír a táncrendjébe, de hamarosan ismét lesz VTR, erősítsem meg. A VTR csak nem akart beindulni, így aznap délelőtt telefonon erősítettem meg.
Megközelítés
Ismert tömblakópark (vagy mi) a Récsei Center közelében. Ha az utcában nincs parkolóhely, akkor a Récsei udvarán érdemes próbálkozni.
Helyszín
Lifttel közelítettem, de lépcsőn sem lett volna közepesnél nagyobb kihívás. Valamelyik folyosón jó sokat kell gyalogolni, de az ajtó már magától nyílik.
Minden tiszta, higiénikus, jól felszerelt. A szoba az én ízlésemhez kicsit sötét volt, de Clea készségesen villanyt gyújtott.
Clea külseje
Bőre hófehér, selymesen sima, ha nem látnám az arcát, akkor elbizonytalanodnék, hogy megvan-e 18. Megvan. Arca kedves, talán többet mutat a kiírt koránál, de szép arca van. Lágy, de nem gravitáló, szép, nem is apró cicik ágaskodó bimbókkal. De még mennyire ágaskodók! A videót a hirdetésben kötelező megnézni! Kedves, együttműködő, igyekvő, vendégcentrikus. Higiéniája kifogástalan.
1. Clea +36306904533 beszámoló Budapest 120104 erotikus masszázs
3. Clea +36306904533 beszámoló Budapest 120104 erotikus masszázs4. Clea +36306904533 beszámoló 2023-12-08 20:03:26 erotikus masszázs 1201045. Clea +36306904533 beszámoló 2023-12-08 20:03:26 erotikus masszázs 1201046. Clea +36306904533 beszámoló 2023-12-08 20:03:26 erotikus masszázs 120104
Action
A fogadóruci egy fekete, csipkés, hálós semmiség volt, ami keveset takar, mégis sokat sejtet. Rögtön tudtam nemcsak azt, hogy jó helyen járok, de azt is, hogy maradok.
Gyorsan lecuccoltam a hogyishíjják bútorra, majd letusoltam. Clea a nappaliban várt vissza, és a szobába kísért.
Ölelkeztünk, tipi-tapi. Nem mertem a sérülékenynek – és drágának – látszó ruhadarabhoz nyúlni, így amíg Clea kibontakozott, addig a fokozatosan szabaddá váló testrészeket portalanítottam. Nem mintha porosak lettek volna. Kicsit csókolóztunk. Érezhetően nem kedvence Cleának, de azért rendes és nyelves, kifogástalan csók volt.
A franciaágyon folytattuk. Elég alacsony jószág, állva döngetésre csak kifjezetten kistermetű vendégeknek alkalmas, de kényelmes, nagy méretű, higiénikus.
Egyre több figyelmet szenteltem a kebleknek, majd lassacskán délebbre kéredzkedtem, ahol trópusi éghajlat uralkodik. Nedves és meleg, ám egyáltalán nem fullasztó, és nem is izzasztó. A kellemes, pozitív visszajelzések felkorbácsolták mohóságomat, és még jóval a cél előtt megtorpanva gumit kértem.
Megkértem Cleát, hogy lovagoljon meg. Ilyen cicik esetén kihagyhatatlan. Lassan, finoman indult, majd pár perc után fokozatosan gyorsított. Nem fogtam vissza magam, amikor elöntött a mámor. Utána szeretek még egy kicsit maradni, mocorogni a jó helyen, amihez Clea maximálisan partner volt.
Ilyenkor, a tisztálkodás után némi csevej szokott következni. Meg is szoktam említeni a beszámolókban, hogy milyen beszélgetőpartner a hölgy. Ez a rész most kimarad, mert szinte azonnal rátértünk a második menetre. Eleinte csak a cickókba akartam belefeledkezni, simizgetni, somázgatni, de rendesen beindultam tőlük. Valamennyire Clea is, amire a hangokból következtettem, de átütő sikert a megismételt déli túra sem hozott. Annál nagyobb sikere volt Cleának a helycsere után. Nagyon élveztem minden másodpercét, minden mozdulatát a kényeztetésnek. Éreztem, hogy partnerem is erre törekszik, és mindent bevet, hogy jól érezzem magam, de nem sietteti a befejezést. Nem is fejeztük be itt, hanem számos szeretkezős testhelyzetet kipróbáltunk. Missziben kicsit féltettem a testsúly- és magasságkülönbségünktől, de jól viselte. Kutyusban is lehetett döngetni rendesen. Paciban már kedves ismerősként üdvözöltem a csodás kebleket. Végül mégis visszatértünk a franciaórához. Ismét hosszan élvezkedtem, így már csak annyi csevegésre maradt időnk, amíg utcakész állapotba hoztam magam, az meg nem volt sok.
Clea meztelenül búcsúztatott, így szeretett cickóitól külön is el tudtam köszönni.
Elszámolás
Ha nem is azonnal az elején, de kérés nélkül helyeztem el a csokrot. Végül is nem derült ki, hogy igénybe vehettem-e a VTR-kedvezményt a formális bejelentkezés hiánya ellenére, mert én választottam meg a távozás időpontját. Már túl voltunk az óra végén, de nem sokkal. Meglehet, hogy ennyi rugalmasságot VTR nélkül is megkaptam volna.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 27, másfel órás randira 40, két órás randira 55 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon jól éreztem magam Cleával. Mindenképpen érdemes meglátogatni. Éreztem a törekvését, hogy vendégként jól érezzem magam vele. Remek randi volt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Clea szexpartner beszámolójáról


2023-12-09 09:11:57
Gratulálok ezt színvonalasan írtad meg. Elrejtett utalással amit avatott fülek meghallanak.
Mutasd mindet

FunkciókClea legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 6db
(2024-07-16) : Kicsit hagytam lenyugodni, majd ismét kezelésbe vette a farkamat, majd amikor az elég keménnyé vált gumit kértem, beleült, meglovagolt. Én pedig alig tudtam betelni a látvánnyal.

(2024-07-14) : Majd a másik cicit is kiszabadítottuk, sőt úgy gondolta, legjobb, ha kibújuk az egész ruhácskából, amivel én teljesen egyetértettem. Az ágyon fekve előbb a két cicit felváltva kényeztettem majd lejjebb csúsztam, és punciját kezdtem nyalni

(2024-04-07) : Az egyik legizgalmasabb produkciója az volt, amikor mélyen a szájában volt a rudam és a kiöltött nyelvével a zacsimat birizgálta. Olyan amplitúdóval tette, hogy alig bírtam ki, hogy ne durranjak el.

nagyon jó: 10db
(2023-12-19) : A terv az volt, hogy majd még meglovagol, de elkövettem azt a hibát, hogy észrevettem hogy a mellettünk lévő tükörben milyen szépen ringanak a mellei miközben hátulról tolom.

(2023-11-12) : Lilibeth minden érzékeny részemet puszilgatta, nyalogatta, szopogatta, attól függően mit kértem, nagy lelkesedéssel végezte ezen nekem kedvességeket. Puncija nagyon hamar nedvesedett,

(2022-10-13) : Annyira finoman, barátnősen csinálta, hogy kértem fejezzük be így az első fordulót, ami nem volt ellenére. Finom szájmunkáját izgalmas nyelvjátéka egészíti ki, amiből összessségében egy nagyon jó francia kerekedett. Bő nyállal éskéz nélkül csinálta, épp ahogy abban a pillanatban a legjobbana esett.

: 14db
(2024-07-13) : Ezután natúr franciát kértem, 69-be fordultunk nyaltam finom punciját ami nagyon jól nedvesedett, ujjammal is finoman kényztettem,nagyon szűk jól nedvesedett. A franciát jó tempóban kellemes nyelvjátékkal csinálja, zacsikat sem hagyta ki, majd pár perc elteltével a szájába robbantam.

(2024-06-03) : Fürdés után ismerkedés csók állva majd az ágyon egy kellemes natúr francia ami tökéletes volt majd sze, lovaglás és szemből imádtam. Kis pihenő beszélgetés minden fèlèről és ismét csók francia és most csak szemből vègig.

(2024-05-02) : Smárlolás és egymás teste felfedezése közben le ültünk az ágyra, és majd én hátra dőltem ő pedig a nyakamtól kezdve el kezdett csokólgatni mígnem elért a farkamhoz és elkezdett kényeztetni. Franciája nagyon jó, technikás.

egyeztetési probléma: 1db
(2022-01-12) : Hiába érkeztem pontosan, nem tudtam találkozni Timivel. A kapu elől hívtam. Azt mondta elszaladt vásárolni, 10 perc és visszaér. Nem ért vissza. Viszont írt egy sms-t, hogy ne várjam, közbejött neki valami. Mondhatom örültem. :( Cserébe megírtam rövid történetemet.